Πέμπτη, 31-ΙΟΥ-2025, 4:12 AM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Γιατί όχι?
margaritaDate: Παρασκευή, 12-ΑΥΓ-2011, 0:48 AM | Message # 181
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
Status: Offline
Quote (denanikoedo)
Τα ονειρα που βλεπω θα τα θεωρουσα αστρικες προβολες αλλα η μητερα βλεπει συνεχως ονειρα με πρωταγωνιστη τον αποθανωντα πατερα της το ενα μαλιστα εχει και αμμεση σχεση με την ζωη μου

τα ονειρα που βλεπει η μητερα σου ειναι προφητικα ,οταν βλεπεις νεκρο στον υπνο σου παντα ειναι μηνυμα ,καλο η κακο αναλογα πως τον βλεπεις.μονο οταν σε παιρνει μαζι του ο νεκρος ειναι ασχημο το ονειρο.
οταν λες για αστρικες προβολες τι ενοεις?

Added (2011-08-12, 0:48 Am)
---------------------------------------------

Quote (Θνητος)
Συμφωνα μ'αυτα που ξερουμε

ναι εχεις δικιο

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

KronosIIDate: Παρασκευή, 12-ΑΥΓ-2011, 5:56 PM | Message # 182
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
Awards: 2
Εγω γιατι πωτε μετα την παιδικη μου ηλικεια δεν εχω ΚΑΜΙΑ μεταφυσικη εμπειρια εκτος απο μερικα UFO.Ειναι στον ανθρωπο αυτο?

απο τους πιθηκους στους υπερπιθηκους..
Ακομα πιθηκια ομως..

margaritaDate: Παρασκευή, 12-ΑΥΓ-2011, 7:40 PM | Message # 183
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (KronosII)
Εγω γιατι πωτε μετα την παιδικη μου ηλικεια δεν εχω ΚΑΜΙΑ μεταφυσικη εμπειρια εκτος απο μερικα UFO.Ειναι στον ανθρωπο αυτο?

στην παιδικη σου ηλικια ειχες τετοιες εμπειριες ?αν ναι θα ξαναεχεις .ισως εχεις υπερβολικο στρες και δεν σε αφηνει να επικοινωνησεις διαφορετικα .αν συμβαινει αυτο πρεπει να αποβαλεις το στρες. εγω ειχα μεταφυσικες εμπειριες απο παιδι ,για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν προλαβαινα ουτε να κοιμηθω.τα τελευταια χρονια εχω πολλες.

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

KronosIIDate: Σάββατο, 13-ΑΥΓ-2011, 0:18 AM | Message # 184
Μέλος που ξέρει πολλά
Quote (margarita)
στην παιδικη σου ηλικια ειχες τετοιες εμπειριες ?αν ναι θα ξαναεχεις .ισως εχεις υπερβολικο στρες και δεν σε αφηνει να επικοινωνησεις διαφορετικα .αν συμβαινει αυτο πρεπει να αποβαλεις το στρες. εγω ειχα μεταφυσικες εμπειριες απο παιδι ,για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν προλαβαινα ουτε να κοιμηθω.τα τελευταια χρονια εχω πολλες.

Δεν ηταν και τοσο ευχαριστες οι εμπιριες που ειχα ως παιδι.Απλα μου κανει εντυπωσει πως κοπηκαν τοσο συντομα και δεν ξανα εγινε τιποτα.

Ακομα πιθηκια ομως..

margaritaDate: Σάββατο, 13-ΑΥΓ-2011, 0:23 AM | Message # 185
Ο βασιλιάς των μελών
αν δεν ηταν ευχαριστες η σε τρομαζαν βρηκες τροπο να τις αποβαλλεις και να μην επιτρεπεις να σου συμβαινουν

Added (2011-08-13, 0:23 Am)
---------------------------------------------
κλειδωσες τους δρομους επικοινωνιας

ΘνητοςDate: Τρίτη, 16-ΑΥΓ-2011, 4:52 PM | Message # 186
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 16
Δυστυχως ειναι οπως τα λεει η φιλη Μαργαριτα.
Με τα ΨΕΜΑΤΑ που μας διδασκουν μας εχουν "χαλασει" την υπαρξη μας ολη (πνευμα/ψυχη/σωμα).
Μας μπερδευουν συνεχως για να μην βρισκουμε τιν δομο μας.

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

KronosIIDate: Τρίτη, 16-ΑΥΓ-2011, 5:04 PM | Message # 187
Μέλος που ξέρει πολλά
Εγωαπο τωτε που αρχιζω να εχω καποιες μνημες θυμαμε οτι ετρεμα στο σκοταδι και το οτι καθε βραδυ ετρεχα στο κρεβατι των γωνιων μου διοτι ακουγα πιατα να σπανε και ουρλιαχτα.
Αυτο σταματισε στα 7 ξαφνικα μαζι με την φοβια μου στο σκοταδι.
Απλα μου ηρθαν ολα στο μυαλο οταν ειχα μια εμπειρια με την Μορα και ηθελα να δω καποιες γνωμες.

Ακομα πιθηκια ομως..

margaritaDate: Τρίτη, 16-ΑΥΓ-2011, 5:50 PM | Message # 188
Ο βασιλιάς των μελών
κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα σαν παιδι αλλα εγω δεν ακουγα ,κατι πολυ τρομαχτικο εβλεπα μεχρι τα 7 μου χρονια και δεν ηξεραν τι να κανουν οι γονεις μου γιατι καθε φορα που με επιανε λυποθυμουσα απο τον πολυ φοβο αλλα δεν τους ελεγα τι εβλεπα .και κρατουσε κανενα μισαωρο την φορα ,καθε μερα .Μετα σταμάτησε.Τωρα για την μωρα που σε επιασε υπαρχουν δυο εξηγησεις.1)εχεις περασει τραυματικη εμπειρια σαν παιδι ,κατι σε τρομαξε παρα πολυ και επειδή το καταπιεσες βαθεια μέσα σου δεν το ξεπερασες ποτε,γι αυτο σου βγαινει υπο μορφή μορας (καταπιεσμενος τρομος) 2)εχεις αρχισει να βρισκεις τον εαυτο σου ,γιατι μεγαλωνοντας αυξανει η ψυχικη σου δύναμη ,εχεις προδιάθεση επικοινωνιας και αυτογνωσιας και κατι προσπαθει να σε μπλοκάρει .Σταματα να φοβασαι οτιδήποτε ορατο η αόρατο και πίστευε στον εαυτο σου .Δεν ειναι τίποτα η μορα ,απλα σου χαλάει την ηρεμια του ύπνου σου

ΘνητοςDate: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 3:17 PM | Message # 189
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
Σταματα να φοβασαι οτιδήποτε ορατο η αόρατο και πίστευε στον εαυτο σου .Δεν ειναι τίποτα η μορα ,απλα σου χαλάει την ηρεμια του ύπνου σου

cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

KronosIIDate: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 4:23 PM | Message # 190
Μέλος που ξέρει πολλά
Εγω πεθανα απο τον φοβο μου..Ισως να ηταν και το οτι δεν ημουν και στην καλητερη βδομαδα της ζωης μου και συντελεσε και αυτο στο να ειναι τοσο εντονο το φαινομενο.

Ακομα πιθηκια ομως..

margaritaDate: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 4:54 PM | Message # 191
Ο βασιλιάς των μελών
κατα την διαρκεια που σε επιασε η μορα θελεις να πεις τι ακριβως ονειρο εβλεπες και σε τρομαξε τόσο?

KronosIIDate: Τρίτη, 23-ΑΥΓ-2011, 5:07 PM | Message # 192
Μέλος που ξέρει πολλά
Ναι το θυμαμε σαν χτες.
Πριν κοιμοιθω παντα διαβαζω καποιο βιβλιο.Καθως διαβαζα το βιβλιο μου ακουσα εναν θορυβο και αμεσως κατι τραβιξε το σεντονι μου και μενα μαζι κατω απο το κρεβατι.Καθως παλεβα να ελευθεροθω προσπαθουσα να φωναξω και δεν εβγενε φωνη απο μενα λες και κατι με επνιγε.
Και μετα ξυπνησα στο κρεβατι μου με το βιβλιο στο χερι μου και μεσα στον ιδρωτα.
Ηταν λες και δεν καταλαβα οτι ονιρευομουν

Ακομα πιθηκια ομως..

ΘνητοςDate: Τρίτη, 23-ΑΥΓ-2011, 7:37 PM | Message # 193
Ο βασιλιάς των μελών
Δεν μοιαζει σαν μορα αυτο που λες .
Η κακο ονειρο ειναι (εφιαλτης)
Η ψυχικη επιθεση (μαλλον ασυναισθυτη)

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Τρίτη, 23-ΑΥΓ-2011, 9:32 PM | Message # 194
Ο βασιλιάς των μελών
το οτι ηθελες να φωνάξεις και δεν εβγαινε φωνή αυτο ειναι χαρακτηριστικό της μόρας.Ομως το υπόλοιπο ονειρο που περιγράφεις μου δείχνει οτι σου πάνε λίγο στραβά τα πράγματα .δηλαδή οτι πας να κάνεις δεν εχει το αποτέλεσμα που θέλεις και αυτο σε στεναχωρεί και σου δημιουργεί πολυ αγχος.Γι αυτο εχω την εντύπωση οτι ηταν εφιάλτης πολύ δυνατός

aposperittisDate: Τρίτη, 23-ΑΥΓ-2011, 10:37 PM | Message # 195
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Εμένα μου κάνει για ψυχική επίθεση και σίγουρα υπάρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ λεπτομέρειες που ο φίλος μας Κρόνος δεν θυμάται!

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

Search: