Γιατί όχι?
|
|
margarita | Date: Κυριακή, 07-ΑΥΓ-2011, 11:37 PM | Message # 166 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| δεν υπαρχει σωματικη ιδιομορφια και η μουσικη ειναι ελληνικη .τα ακκασικα πεδια νομιζα οτι ειναι η γνωση καταγεγραμμενη σε νοητη μορφη υπαρχει και σε γραπτο λογο ?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 07-ΑΥΓ-2011, 11:43 PM | Message # 167 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) υπαρχει και σε γραπτο λογο ? Ποιος ξερει ! Παρατραβηγμενο ειπα κι εγω.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 08-ΑΥΓ-2011, 0:54 AM | Message # 168 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| τα παντα οσα εγιναν και ειπωθηκαν κι οσα σχηματιστηκαν ως σκεψεις η επιθυμιες μεσα στο μυαλο ολων των ανθρωπων , ολων των εποχων καταγραφονται σε ενα ειδος συμπαντικου αιθερικου αρχειου .Σε αυτο το αρχειο ειμαστε ολοι συνδεδεμενοι .δεν ξερω αν ειναι και ο γραπτος λογος αποθηκευμενος.
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 08-ΑΥΓ-2011, 0:58 AM | Message # 169 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ισως προκειται για κωδικα.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 08-ΑΥΓ-2011, 0:59 AM | Message # 170 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| αν ειναι και ο γραπτος λογος καταγεγραμενος, ανεξαρτητα απο το συγκεκριμμενο θεμα της γραφης που ψαχνω, τοτε ακομα και αν εχει χαθει η γνωση απο τα βιβλια που καταστραφησαν ,απο εκει μπορει να ανασυρθει . Added (2011-08-08, 0:59 Am) --------------------------------------------- τι κωδικα?
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 08-ΑΥΓ-2011, 1:01 AM | Message # 171 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ενα τοσο μεγαλο αρχειο δεν θα χρειαζεται και καποιου ειδους κατηγοριοποιησης ?
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 08-ΑΥΓ-2011, 1:09 AM | Message # 172 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| εχω διαβασει οτι αν ορισμενος αριθμος ατομων ψαχνει το ιδιο πραγμα τοτε αυτη η γνωση ανασυρεται και ιδιως οταν τα ατομα κοιμουνται .δεν χρειαζεται κατηγοριοποιηση αλλα συνολο ατομων που ψαχνει το ιδιο Added (2011-08-08, 1:07 Am) --------------------------------------------- ακομα εχω ακουσει οτι απο την γη υπαρχει προσβαση σε αυτα τα αρχεια Added (2011-08-08, 1:09 Am) --------------------------------------------- ισως γι αυτο να λεγεται οτι ολες οι πραξεις μας καλες οι κακες καταγραφονται και θα πληρωθουμε κατα τα εργα μας.
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 08-ΑΥΓ-2011, 10:59 PM | Message # 173 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Για ενα κωδικα που χρησιμοποιησε αυτος ο πολιτισμος των "ανθρωπων χωρις αντιχειρα". (εχω κολησει μ'αυτο)
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 09-ΑΥΓ-2011, 7:01 PM | Message # 174 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| για την γραφη λες ,εγω τι να πω που οκτω χρονια ψαχνω να βρω τι ειναι ,ασε που αρχικα νομισα οτι το ατομο που τα εγραφε ειχε λαλησει.
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 09-ΑΥΓ-2011, 7:39 PM | Message # 175 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ας ειναι για καλο και τι να κανουμε ! καποια στιγμη θα καταλαβουμε !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 09-ΑΥΓ-2011, 8:11 PM | Message # 176 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| αν ειναι για κακο ας μη μαθω ποτε αλλα εχω την αισθηση οτι ειναι για καλο αλλα βρε παιδι μου αν καποιοι θελαν να μεταδωσουν ενα μηνυμα δεν βρηκαν πιο απλο τροπο?
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 09-ΑΥΓ-2011, 8:15 PM | Message # 177 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μηπως ειναι "υποκλοπη" μυνηματος ? Added (2011-08-09, 8:15 PM) --------------------------------------------- Αν εχεις δει το fringe (μια σειρα με παρανορμαλ) , εχει ενα επεισοδιο που ενας νεαρος "υποκλεπτει" μυνηματα.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 09-ΑΥΓ-2011, 8:28 PM | Message # 178 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| δεν το εχω δει Added (2011-08-09, 8:28 PM) --------------------------------------------- υποκλοπη μηνυματος ποιων? η γραφη ειναι τελειως αντικα ,ειδες στις προηγουμενες σελιδες μια πετρα που εβαλε ο κρονος ειναι πολλα γραμματα ιδια με αυτα που ειχα βαλει εγω
|
|
| |
denanikoedo | Date: Πέμπτη, 11-ΑΥΓ-2011, 10:54 PM | Message # 179 |
Μέλος φάντασμα
Group: Checked
| Quote (margarita) δεν νομιζω οτι εχουν την δυναμη να εμφανιστουν στον υπνο μας,δεν ειναι ισχυρες οντοτητες,ετσι νομιζω .βλεπεις περιεργα ονειρα? Τα ονειρα που βλεπω θα τα θεωρουσα αστρικες προβολες αλλα η μητερα βλεπει συνεχως ονειρα με πρωταγωνιστη τον αποθανωντα πατερα της το ενα μαλιστα εχει και αμμεση σχεση με την ζωη μου (οταν ειχα πνευμονια σε βαρια μορφη ειδε τον πατερα της(πεθανε πριν γεννηθω)να παιζει μαζι μου και και οταν με αφησε και της ειπε παω σπιτι η μανα μου του λεει παρτον και ερχομασται και εμεις, αυτος ομως απαντησε οχι θα τον φερεται εσεις (μετα απο αυτο δεν εχω κανενα προβλημα υγειας)ειδε και την προγιαγια μου το βραδυ που πεθαινε η γιαγια!!!!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 11-ΑΥΓ-2011, 11:02 PM | Message # 180 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) η γραφη ειναι τελειως αντικα Συμφωνα μ'αυτα που ξερουμε !  Added (2011-08-11, 11:02 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) Quote (denanikoedo) Πιστευει κανεις οτι τα "φαντασματα" ερχονται και στον υπνο μας;
Αν ερχεται στον υπνο πιθανον να ειναι το ιδιο το πνευμα , πιθανον να ειναι και δικη μας αναμνηση η προβολη του συγκεκριμενου ατομου απο εμας (τι θα μας ελεγε). Αλλα δεν το λεμε φαντασμα αυτο συνηθως.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |