Γιατί όχι?
|
|
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:39 AM | Message # 256 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Όχι! Οι περισσότερες είναι λευκές και ελάχιστες μαύρες! Δεν διακρίνονται χαρακτηριστικά προσώπων ή ρούχων.
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
darkgr | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:43 AM | Message # 257 |
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
| λευκες οντοτητες?! αθηναιε εχεις ποτε βιωσει εμπειρια με καποιον πεθαμενο?
ΥΓ: γιατι δεν βλέπω πουθενά ποστ για πίνακα Ouija????
I am not a Judge of mortals, every one adapts himself to his fate and moves with it when I was born the conviction of demons became inevitable .. do not attempt to fight them, you are not able to do so let the witches in this battle
Message edited by darkgr - Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:44 AM |
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:44 AM | Message # 258 |
Ο βασιλιάς των μελών
| τι αισθάνεσαι οταν τις βλέπεις ?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
aposperittis | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:47 AM | Message # 259 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
| Quote (darkgr) γιατι δεν βλέπω πουθενά ποστ για πίνακα Ouija Γιατί δεν έχουμε κάποιον που να ξέρει και να μας ενημερώνει για θεματολογίες!
Τι λες?
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
darkgr | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:48 AM | Message # 260 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| λεω να το ποσταρουμε!!
I am not a Judge of mortals, every one adapts himself to his fate and moves with it when I was born the conviction of demons became inevitable .. do not attempt to fight them, you are not able to do so let the witches in this battle
|
|
| |
aposperittis | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:54 AM | Message # 261 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
| Quote (darkgr) λεω να το ποσταρουμε!!
Χα! Δεν εννοούσα αυτό!!! Αλλά να μας δώσεις ιδέες και υλικό για τον τομέα αυτό γιατί θέλω να φτιάξω ένα κομμάτι απόλυτα σοβαρό και τεκμηριωμένο ώστε όποιος τα διαβάζει να αποκτά μια σωστή και εμπεριστατωμένη άποψη χωρίς περιθώρια γελοιοποίησης . Προσπαθώ για το καλύτερο αλλά μόνος μου δεν προλαβαίνω να τα κάνω όλα και κυρίως δε το παίζω ξερόλας, έχω κενά και άγνοια σε κάποια θέματα και χρειάζομαι βοήθεια.
Αυτό είναι ανοικτή πρόσκληση για όλους σας, μπορείτε να μου στέλνετε ιδέες και θεματολογίες και εγώ να τα δημοσιεύω με τα ονόματα σας πάντα. Όπως γίνεται ΕΔΩ
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:54 AM | Message # 262 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (darkgr) εχεις ποτε βιωσει εμπειρια με καποιον πεθαμενο Δεν ξέρω αν είναι πεθαμένοι ή οντότητες από άλλη διάσταση ή άλλο φάσμα, αλλά μερικές οντότητες με την παρουσία τους μου προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα, ενώ οι υπόλοιπες είναι άδειες συναισθημάτων, σαν να μην υπάρχουν!
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:58 AM | Message # 263 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) ενώ οι υπόλοιπες είναι άδειες συναισθημάτων, σαν να μην υπάρχουν! αυτές είναι οι μαύρες?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 1:59 AM | Message # 264 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (darkgr) ΥΓ: γιατι δεν βλέπω πουθενά ποστ για πίνακα Ouija???? Δεν συμβουλευεις τον νεο μας , εδω , http://esperos.ucoz.com/forum/60-397-1Added (2011-10-15, 1:59 Am) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) σαν να μην υπάρχουν! Σαν "ιχνος" οντοτητας ειναι αυτο .
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
darkgr | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 2:00 AM | Message # 265 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| πόσες φορες σου εχει τύχη αυτο να το βιωσεις??
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 2:21 AM | Message # 266 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) αυτές είναι οι μαύρες? Και λευκές και μαύρες.
Quote (darkgr) πόσες φορες σου εχει τύχη αυτο να το βιωσεις?? Πολλές. Από πολύ μικρή ηλικία και δεν έχει σταματήσει. Φυσικά δεν συμβαίνει σε καθημερινή βάση.
|
|
| |
darkgr | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 2:26 AM | Message # 267 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| την επομενη φορα δες αν σου μιλανε.. ειναι πολυ βασικο να μαθεις τι ειναι κ τι θελουν
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 2:31 AM | Message # 268 |
Ο βασιλιάς των μελών
| απλά τον συνοδεύουν αλλες για να τον εμποδίσουν και αλλες για να τον βοηθήσουν να φτάσει εκει που πρέπει.
|
|
| |
darkgr | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 2:37 AM | Message # 269 |
Εξωγήινος επισκέπτης
| αν τον εμποδιζαν θα φαινόταν αλλα απο οτι εχω καταλαβει απλα τον παρατηρουν
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 15-ΟΚΤ-2011, 2:41 AM | Message # 270 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (darkgr) δες αν σου μιλανε.. ειναι πολυ βασικο να μαθεις τι ειναι κ τι θελουν Νομίζω ότι δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αυτή την αίσθηση έχω. Άλλως τε δεν μπήκα εγώ στα χωρικά τους ύδατα. Αν θέλουν κάτι είμαι σίγουρος θα το εκφράσουν όταν έρθει η κατάλληλη ώρα!
|
|
| |