Σάββατο, 26-ΙΟΥ-2025, 7:15 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Γιατί όχι?
margaritaDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2011, 2:57 AM | Message # 151
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
Status: Offline
Quote (KronosII)
η γραφη ειναι προ-σανσκριτικη

δεν υπαρχει δηλαδη ερμηνεια των γραμματων αυτων ? και πως γραφονται τωρα αυτα τα γραμματα ,υπαρχει περιπτωση να ειναι μνημες απο DNA?

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

aposperittisDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2011, 4:26 AM | Message # 152
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Awards: 16
Quote (margarita)
υπαρχει περιπτωση να ειναι μνημες απο DNA?

Η κατάληψη σώματος του φίλου σου από κάποιον με αυτές της γνώσεις, ή ο φίλος σου έχει αναμνήσεις μιας προηγούμενης ζωής που θεωρώ και πιο πιθανό.

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

margaritaDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2011, 3:21 PM | Message # 153
Ο βασιλιάς των μελών
αν γινοταν καταληψη κατα την διαρκρεια του γεγονοτος θα το καταλαβαινα ,το εχω δει να γινεται μπροστα μου απειρες φορες,και δεν υπαρχει καμμια διαφορα στην συμπεριφορα,ειναι μια φυσικη μεταβαση απο την μια πραξη σε καποια αλλη. το μονο που συμβαινει μετα ειναι οτι το ατομο ειναι λιγο κουρασμενο για κανα μισαωρο.

Added (2011-07-29, 3:21 PM)
---------------------------------------------
θελω να σας ρωτησω αν το 2022 εχετε ακουσει οτι θα συμβει καποιο φυσικο φαινομενο σε σχεση με πλανητες?

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

KronosIIDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2011, 3:32 PM | Message # 154
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
Awards: 2
Quote (Θνητος)
Αυτη η γραφη δεν υποτιθεται οτι ανηκει σ'ενα πολιτισμο πολλων δεκαδων χιλιαδων ετων παλιο που προερχοταν απο "ανθρωπους" χωρις αντιχειρες ?? (κατι τετοιο θυμαμαι αλλα δεν θυμαμαι καθολου που το διαβασα)

Πιστευω οτι προερχεται απο εναν πολιτισμο οπου ασκησε εππιροες στους μετεπειτα πολιτισμους ολου του πλανητη.
Π.χ λεγεται οτι η Αρχαια πολη teotihuacan ηταν κατασκευασμενη απο αυτον τον πολιτισμο και ακομη και οι υποβρυχιες πυραμιδες στην Ιαπωνια.Η γραφη δεν εχει αποκρυπτογραφει ακομη απο οσο ξερω αλλα δεν νομιζω ο φιλος σου να εχει εμπειριες τοσων χιλιαδων ετων.

απο τους πιθηκους στους υπερπιθηκους..
Ακομα πιθηκια ομως..

margaritaDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2011, 5:50 PM | Message # 155
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (KronosII)
Η γραφη δεν εχει αποκρυπτογραφει ακομη απο οσο ξερω αλλα δεν νομιζω ο φιλος σου να εχει εμπειριες τοσων χιλιαδων ετων.

ποια ειναι η αποψη σου τοτε , παθαινει καταληψη απο καποιο πνευμα?
διαβασα οτι τεσσερα απο αυτα τα γραμματα εχουν μεταφραστει

Added (2011-07-29, 5:48 PM)
εχει συμβει την ωρα που γραφει να μην το εχω παρει χαμπαρι και να του μιλαω για διαφορα θεματα ,να μου απανταει και μετα να συνεχιζει να γραφει ,αν υπηρχε καταληψη απο πνευμα δεν θα με ακουγε νομιζω εσυ τι λες?

Added (2011-07-29, 5:50 PM)
μερικα απο τα γραμματα που ειναι στην πετρα που μου εδειξες τα γραφει και οπως ειναι και στο αντιθετο τους

alexandraDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2011, 8:50 PM | Message # 156
Ενεργό μέλος
Awards: 0
Quote (margarita)
ποια ειναι η αποψη σου τοτε , παθαινει καταληψη απο καποιο πνευμα?
διαβασα οτι τεσσερα απο αυτα τα γραμματα εχουν μεταφραστει

Ξαφνικές και έντονες αναμνήσεις από μια άλλη ζωή?

KronosIIDate: Παρασκευή, 29-ΙΟΥ-2011, 10:06 PM | Message # 157
Μέλος που ξέρει πολλά
Μαργαριτα περιεγραψε μου τα συναισθηματα του ατομου την ωρα που γραφει .

Ακομα πιθηκια ομως..

margaritaDate: Σάββατο, 30-ΙΟΥ-2011, 2:03 AM | Message # 158
Ο βασιλιάς των μελών
την στιγμη που γραφει δεν εχει συναισθηματα ,ειναι συγκεντρωμενο σε αυτο που κανει οπως οταν εχουμε μια δουλεια να κανουμε οπωσδηποτε ,σιωπηλο αν δεν του μιλησεις και ηρεμο.επειδη εχω ρωτησει τι σκευτεται εκεινη την στιγμη ,μου απαντησε τιποτα,μονο την αναγκη να γραψει και γραφει σε οτι βρει μπροστα του ,πανω σε βιβλια ,σε τετραδιο ακομη και σε χαρτοπετσετα αν δεν βρει κατι αλλο.

Added (2011-07-30, 1:23 Am)
μιλουσαν ο αθηναιος με τον αποσπεριτη για τους ελλους , για μια πινακιδα που βρεθηκε στην κυπρο γραμμενη σε συλλαβικη ελληνικη γραφη ,ονομαζεται η πινακιδα του ιδαλιου μπορεις να την δεις σε παρακαλω γιατι τα γραμματα μοιαζουν με την πετρα που μου εδειξες

Added (2011-07-30, 2:03 Am)
αστο τα ειδα καλυτερα και δεν μοιαζουν

KronosIIDate: Σάββατο, 30-ΙΟΥ-2011, 3:29 PM | Message # 159
Μέλος που ξέρει πολλά
Quote (margarita)
την στιγμη που γραφει δεν εχει συναισθηματα ,ειναι συγκεντρωμενο σε αυτο που κανει οπως οταν εχουμε μια δουλεια να κανουμε οπωσδηποτε ,σιωπηλο αν δεν του μιλησεις και ηρεμο.επειδη εχω ρωτησει τι σκευτεται εκεινη την στιγμη ,μου απαντησε τιποτα,μονο την αναγκη να γραψει και γραφει σε οτι βρει μπροστα του ,πανω σε βιβλια ,σε τετραδιο ακομη και σε χαρτοπετσετα αν δεν βρει κατι αλλο.

Δεν ακουει καποιες φωνες που να του υπαγορευουν να γραψει η να τον καθοδηγουν στο να τα γραψει?
Αμα δεν ειναι ουτε αυτο η μονη εξηγηση ειναι οτι ισως ειναι μνημες..Αλλα μου ειναι δυσκολο να το αποδεχθω.

Ακομα πιθηκια ομως..

margaritaDate: Σάββατο, 30-ΙΟΥ-2011, 7:08 PM | Message # 160
Ο βασιλιάς των μελών
δεν ακουει φωνες και εχει πληρη επαφη με το περιβαλον ,το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το αποδεχτεις αλλα δεν λεω ψεματα .εμενα επειδη με ενδιαφερει αμεσα το θεμα λογω του οτι ειχα τρομαξει οταν αρχισε να συμβαινει αυτο ,το εψαξα καλα .και το παρατηρησα ακομα καλυτερα για να δω τι γινεται .παντως οτι και να γινεται δεν αλλαζει η συμπεριφορα του ατομου ουτε κατα την διαρκεια ,ουτε μετα,μονο οταν τελειωνει η ολη διαδικασια ειναι κουρασμενο.

denanikoedoDate: Πέμπτη, 04-ΑΥΓ-2011, 7:02 PM | Message # 161
Μέλος φάντασμα
Group: Checked
Awards: 0
Πιστευει κανεις οτι τα "φαντασματα" ερχονται και στον υπνο μας;

margaritaDate: Πέμπτη, 04-ΑΥΓ-2011, 8:24 PM | Message # 162
Ο βασιλιάς των μελών
δεν νομιζω οτι εχουν την δυναμη να εμφανιστουν στον υπνο μας,δεν ειναι ισχυρες οντοτητες,ετσι νομιζω .βλεπεις περιεργα ονειρα?

ΘνητοςDate: Σάββατο, 06-ΑΥΓ-2011, 7:39 PM | Message # 163
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
,ουτε μετα,μονο οταν τελειωνει η ολη διαδικασια ειναι κουρασμενο.

Ασχετα αν ειναι πρωι η βραδυ ? πιναει ? διψαει ?
Η γινεται καποιες συγκεκριμενες ωρες ? θελει να ξαπλωσει ?
Σφυγμους η αναπνοες μηπως εχεις δει αλλαγες ??

Added (2011-08-06, 7:39 PM)

Quote (denanikoedo)
Πιστευει κανεις οτι τα "φαντασματα" ερχονται και στον υπνο μας;

Αν ερχεται στον υπνο πιθανον να ειναι το ιδιο το πνευμα , πιθανον να ειναι και δικη μας αναμνηση η προβολη του συγκεκριμενου ατομου απο εμας (τι θα μας ελεγε).
Αλλα δεν το λεμε φαντασμα αυτο συνηθως.

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Κυριακή, 07-ΑΥΓ-2011, 2:10 AM | Message # 164
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Θνητος)

Ασχετα αν ειναι πρωι η βραδυ ? πιναει ? διψαει ?
Η γινεται καποιες συγκεκριμενες ωρες ? θελει να ξαπλωσει ?
Σφυγμους η αναπνοες μηπως εχεις δει αλλαγες ??

θελει να ξαπλωσει αφου σταματησει να γραφει αλλα ξεχασα να πω οτι τις περισσοτερες φορες που συμβαινει αυτο ,ακουγε μουσικη.

ΘνητοςDate: Κυριακή, 07-ΑΥΓ-2011, 7:21 PM | Message # 165
Ο βασιλιάς των μελών
Θα υποθεσω οτι ειναι συντονισμος με καπου και οτι υπαρχει ισως καποια σωματικη ιδιομορφια (κατι μικρο , πχ δεν εχει κυνοδοντες).
Θα το παρατραβηξω ισως αλλα μηπως η γραφη αυτη (και ο πολιτισμος που λεγαμε) παραπεμπουν σε κατι αναλογο με τα ακκασικα πεδια η και τα ιδια τα ακκασικα πεδια ?
Quote (margarita)
ακουγε μουσικη.

Σαν κλασσικη ?

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Search: