Η προδοσία του Ιούδα
|
|
aposperittis | Date: Κυριακή, 24-ΙΟΥ-2011, 10:52 PM | Message # 76 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Status: Offline
| Μόλις συγκεντρώσουμε όλες τις πληροφορίες που θέλουμε για την δημιουργία του δικού μας βιβλίου πες μου μια διεύθυνση να τους στείλω 2 ανώνυμα αντίτυπα!!!
Είναι γεγονός ότι για να μπορείς να χαλιναγωγήσεις την μάζα πρέπει να έχεις σπουδάσει ψυχολογία της μάζας και τρόπους εκφοβισμού αυτής. Πλάκα, πλάκα μήπως όλοι οι εκπρόσωποι θρησκειών (με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις από όλες τις θρησκείες) ήταν και είναι οι πρώτοι τρομοκράτες και μάλιστα με την απόλυτη νομιμότητα?
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 0:00 AM | Message # 77 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Quote (aposperittis) Είναι γεγονός ότι για να μπορείς να χαλιναγωγήσεις την μάζα πρέπει να έχεις σπουδάσει ψυχολογία της μάζας και τρόπους εκφοβισμού αυτής. Πλάκα, πλάκα μήπως όλοι οι εκπρόσωποι θρησκειών (με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις από όλες τις θρησκείες) ήταν και είναι οι πρώτοι τρομοκράτες και μάλιστα με την απόλυτη νομιμότητα? εχεις απολυτο δικιο! Μαλχισεδεκ γυιος της σοφονειμ ,η οποια τον συνελαβε χωρις να κοιμηθει με τον αντρα της. 2βιβλιο του ενωχ βρεθηκε στην νεκρα θαλασσα. μιθρας η μητερα του τον συνελαβε επισης με εντολη πνευματος αγιου. τα αδελφια του χριστου εξ αιματος ¨ΣΙΜΩΝ-ΠΕΤΡΟΣ,ΑΝΔΡΕΑΣ Η ΛΑΖΑΡΟΣ Η ΕΛΕΑΖΑΡ,ΙΑΚΩΒΟΣ,ΙΩΣΗΣ-ΙΟΥΔΑΣ-ΘΩΜΑΣ -ΙΩΑΝΝΗΣ- ΜΑΡΘΑ-ΜΑΡΙΑ .δεν ξερω αν ξεχναω κανεναν αλλα σας ενημερωνω οτι τοτε δεν υπηρχε τηλεοραση γι αυτο εκαναν πολλα παιδια.διαβαζοντας το βιβλιο που μου προτεινατε,ειδα πολυ αναλυτικα πως διαστρευλωνεται η αληθεια!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 0:42 AM | Message # 78 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ακόμα δεν είδες τίποτα!!! Όταν τελειώσεις και τα τρία βιβλία του Αμπελέιν τότε θα ανάψει ένα κεράκι στο σκοτεινό δωμάτιο που σε έχουν (μας έχουν) φυλακίσει.
Εγώ προσπαθώ να δείξω τους δρόμους και ο καθένας θα πρέπει να διαλέξει τον σωστό δρόμο, να βαδίσει μόνος του και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!
Βέβαια τις πιο πολλές φορές αυτός που του δείχνουν τον δρόμο κοιτάει το... δάχτυλο, αλλά τι να κάνουμε! Σε όλες τις δημιουργίες υπάρχουν και αστοχίες υλικού!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 2:08 AM | Message # 79 |
Ο βασιλιάς των μελών
| πιστευα οτι ολα ειχαν να κανουν με την απελλευθερωση των εβραιων απο τους ρωμαιους αλλα τωρα αυτα που διαβαζω μου δινουν πληροφοριες που δενουν απολυτα με αυτα που πιστευα.Οτι απο τους δωδεκα μαθητες που επελεξε τυχαια ο χριστος, ετσι μας λενε οι παπαδες και τα βιβλια τους,οι μισοι ηταν αδελφια του χριστου δεν το φανταζομουνα με τιποτα.ακομα και ο Λαζαρος! ελεος!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 3:54 AM | Message # 80 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Βρωμαει πολυ η υποθεση !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 6:28 PM | Message # 81 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) .Οτι απο τους δωδεκα μαθητες που επελεξε τυχαια ο χριστος, Οι δώδεκα ήταν ο πολύ στενός κύκλος. Υπήρχαν και άλλοι 72 μαθητές που ο ρόλος τους ήταν... να θεραπεύονται από τον Ιησού! Γι' αυτό όμως θα αναφερθούμε στην επόμενη συνέχεια της έρευνας μαζί με τα βαφτίσια του Ιησού!
Μια συμπλήρωση θέλω να κάνω τώρα. Όταν λέγαμε για τον Ιούδα και την “προδοσία” του ξέχασα να αναφέρω το πιο σημαντικό στοιχείο που αποδεικνύει ότι δεν έγινε καμιά προδοσία. Είχα πει τότε ότι σύμφωνα με τις Πράξεις των Αποστόλων ο Ιησούς ΔΕΝ προδόθηκε αλλά παραδόθηκε στου Ρωμαίους! Και αυτό έγινε με υπόδειξη της τοποθεσίας που βρισκόταν ο Ιησούς από τον Ιούδα. Γιατί όμως την υπόδειξη την έκανε ο Ιούδας κι όχι κάποιος άλλος μαθητής;
Αυτό είναι ένα ερώτημα που το παπαδαριό το κάνει “γαργάρα”. Και ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι μαθητές πήραν ο κάθε ένας από έναν αριθμό και έβαλαν κλήρο ποιος θα πάει να φέρει τους Ρωμαίους στο σημείο που ο Ιησούς, μετά από συνεννόηση με τους μαθητές του, θα βρισκόταν!
Πώς σας φαίνεται αυτή η εκδοχή; Λίγο τραβηγμένη και του Σατανά λόγια;; Για να δούμε τί λέει ο Πέτρος στους συγκεντρωμένους μαθητές και σε πάνω από 100 ακόμα άτομα της “παρέας”, μετά την Ανάληψη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, σύμφωνα με τα γραφόμενα στο θεόπνευστο βιβλίο των Πράξεων των Αποστόλων:
(Πράξεις των Αποστόλων 1:16-17) …έδει πληρωθήναι την γραφήν ταύτην ην προείπε το Πνεύμα το άγιον διὰ στόματος Δαυίδ περί Ιούδα του γενομένου οδηγού τοις συλλαβούσι τον Ιησούν, ὅτι κατηριθμημένος ην συν ημίν και έλαχε τον κλήρον της διακονίας ταύτης…
Καταλάβατε;;;; Για να επαληθευτεί η προφητεία που είχε κάνει το Άγιο Πνεύμα μέσω του Δαυίδ, ο Ιούδας ήταν αριθμημένος μαζί με του άλλους 11 και ο κλήρος της διακονίας ταύτης έτυχε σ’ αυτόν!!!!
Πλακάκια τα είχαν κάνει. Ποια προδοσία; Στημένο από τον Ιησού ήταν το κόλπο και για να μην υπάρχουν τσακωμοί έβαλαν κλήρο!!!! Έλεος, νισάφι πια!!!!!
Υ/Γ.: Έτσι για να σας βάλω στην πρίζα, το γιατί έβαλαν κλήρο θα το πούμε στο τέλος της έρευνας, όταν και θα δούμε την ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορία του Ιησού!
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 8:53 PM | Message # 82 |
Ο βασιλιάς των μελών
| παντα πιστευα οτι ο ιουδας με τον χριστο τα ειχαν κανει πλακακια ως προς την προδοσια αλλα νομιζα εσφαλμενα οτι ειχε ερθει η ωρα να απελευθερωθει η ψυχη του χριστου απο το σωμα του .μαλλον η αρχαιοελληνικη αποψη ,, περι ψυχων.. δεν με αφηνε να δω καθαρα το θεμα και το ειχα αναγαγει σε υψηλη φιλοσοφια !
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 9:12 PM | Message # 83 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ειναι νομιζω πιο πολυ θεμα να θες να ξεφυγεις απο τα δογματα. Εγω προσωπικα αν και ειχα διαβασει την καινη διαθηκη δεν ειχα βρει σχεδον τιποτα απ'αυτα που λεει εδω ο φιλος Αθηναιος ,και αυτο γιατι τοτε ακομα πιστευα οτι εχει καποια σχεση το υπερτατο Ον η μη Ον με τα λεγομενα του βιβλιου. Ειχα χασει την πιστη στο δογμα αλλα ακομα πιστευα στην καλοπροαιρετη διδσκαλια καποιου/ων. Στην πορεια που εμαθα περισοτερα εχασα πασα ιδεα οταν εβρισκα βλακειες και ασυναρτησιες σε σχεση με θεματα πιστης ,δυναμεων (μαγικων κυριως) , ονοματων , συμβολισμων και ενα σωρο αστηρικτες μπουρδολογιες. Ο φιλος Αθηναιος εδω εχει κανει ομως μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιστορικη καταριψη των δογματων. Και εξολοκληρου με ΔΙΚΑ τους δεδομενα !! Ειναι "παρα πολυ ωραιο" που ελεγε και ο Μπονατσος Το κακο ειναι οτι καποιος που δεν ειναι διατεθειμενος να αφησει το δογμα (που δεν το ξερει κιολας ) δεν προκειται να πειστει ευκολα οτι στοιχεια και να του δειξεις !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 9:56 PM | Message # 84 |
Ο βασιλιάς των μελών
| σε αυτο εχεις δικιο, μονο αν απο μονος του καποιος ειχε αρχισει και ψαχνοτανε μπορει να δει αντικειμενικα τα πραγματα.εγω αν και ειχα τις αμφιβολιες μου αυτα που βρισκει ο αθηναιος ακομα και να τα διαβαζα δεν θα τα επαιρνα χαμπαρι.τωρα ομως εχω αρχισει και διαβαζω με διαφορετικο τροπο και εχει πολυ πλακα τι πραγματα ανακαλυπτεις κανοντας συγχρονως αναλυση σε αυτα που διαβαζεις και κρατωντας σημειωσεις.
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 10:49 PM | Message # 85 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) τωρα ομως εχω αρχισει και διαβαζω με διαφορετικο τροπο και εχει πολυ πλακα τι πραγματα ανακαλυπτεις κανοντας συγχρονως αναλυση σε αυτα που διαβαζεις και κρατωντας σημειωσεις. Χρειάζονται ανοικτά μυαλά και η ανάλογη προδιάθεση για να φτάσει κάποιος σ' αυτό το σημείο!
Τώρα που μπήκες στο νόημα της μελέτης και όχι του διαβάσματος, φρόντισε να ενημερώσεις παραπέρα άτομα που κρίνεις ότι έχουν τη δύναμη να αναθεωρήσουν, με κόστος οδυνηρό μερικές φορές, πράγματα που τα θεωρούσαν κομμάτι της καθημερινότητας ή και ολόκληρης της ζωής τους. Ή ακόμη και να απορρίψουν πράγματα και ιδέες που θεωρούνται αδιαπραγμάτευτα.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να ολοκληρώσω την έρευνα πριν τις 3 Αυγούστου που θα λείψω για λίγες ημέρες διακοπών και να δώσω και την τελική εικόνα της ιστορίας του Ιησού, που πίστεψέ με, θα ανατρέψει όλα όσα νομίζεις, ή υποψιάζεσαι!
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 11:08 PM | Message # 86 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αυτο με το μπηκε στην Μυριαμ και την μεταφραση μπηκε στο δωματιο νομιζω (σαν να θυμαμαι) οτι το ειχα προσεξει αλλα μετα απο "ωριμη" σκεψη σκεφτηκα οτι εγω δεν θα καταλαβα καλα !! η υπαρχει καποιος αλλος τροπος μεταφρασης καλυτερος που εγω δεν γνωριζω κλπ !! ΤΟΣΟ ΒΟΔΙ !!
ΥΓ. Προς υπερασπιση μου , ημουνα και νιατο τοτε (κατω απο 20 ) !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 11:23 PM | Message # 87 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Φίλε μου, για να το καταλάβω ή μάλλον για να το κατανοήσω έχω διαβάσει πάνω από 50 φορές την Καινή διαθήκη και με τη βοήθεια του υπολογιστή και σε ταυτόχρονη παράλληλη ανάγνωση και των τεσσάρων ευαγγελίων! Και πάλι συνεχώς βρίσκω ακόμα και τώρα νέες πλάκες!
Νομίζεις ότι πολλοί έχουν κάτσει από περιέργεια να μετρήσουν τις "γενεές 14" του Ματθαίου που αν τις μετρήσεις είναι 13;; Ή κάθισαν πολλοί να μετρήσουν τα χρόνια του Μαθουσάλα για να καταλάβουν ότι στον κατακλυσμό του Νώε ζούσε ακόμα και τον... ξέχασε ο Νώε έξω από την κιβωτό; Ή αυτά που λέγαμε με το... φουκαρά το Βασίλη για τη Σάρρα και τους Αιγύπτιους... και τόσα άλλα! Ας είναι καλά οι καναλάρχες που δεν βάζουν τίποτα καλό στην τηλεώραση!!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 25-ΙΟΥ-2011, 11:26 PM | Message # 88 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Σωστος !! Αλλα το συγκεκριμενο "βγαζει ματι" !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 26-ΙΟΥ-2011, 0:35 AM | Message # 89 |
Ο βασιλιάς των μελών
| σιγα μην βαλουν στην τηλεοραση αυτες τις αναλυσεις,οποιο καναλι το κανει την αλλη μερα θα κλεισει.η εξουσια που ασκει η εκλησια ειναι ισχυροτατη.αναιβαζει και κατεβαζει κυβερνησεις στην τηλεοραση θα κολησει Added (2011-07-26, 0:35 Am) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Για να επαληθευτεί η προφητεία που είχε κάνει το Άγιο Πνεύμα μέσω του Δαυίδ, μονο γι αυτο τον λογο θελησε να παραδωθει?
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 26-ΙΟΥ-2011, 1:12 AM | Message # 90 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Όχι φυσικά. Το λόγο θα σου τον πω αργότερα!
Για την τηλεόραση εννοούσα ότι επειδή δεν βάζει κάτι καλό... κάθομαι και μετράω τις ημέρες που έζησε ο Μαθουσάλας
|
|
| |