Η προδοσία του Ιούδα
|
|
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 16-ΑΥΓ-2011, 6:12 PM | Message # 151 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Σ' ευχαριστώ. Μου έχετε λείψει όμως, και τώρα που βρήκα ευκαιρία μπήκα και "ενημερώθηκα" γιατί οι διακοπές τελειώνουν το Σάββατο!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 20-ΑΥΓ-2011, 1:23 AM | Message # 152 |
Ο βασιλιάς των μελών
| να περνας οσο πιο καλα μπορεις την καθε στιγμη ,και σε μας λειπεις.Πήγατε ολοι διακοπές και με αφήσατε μόνη μου να διαλογίζομαι! Added (2011-08-20, 1:23 Am) --------------------------------------------- βρηκα το βιβλιο για τον αποστολο παυλο και την μυστικη ζωη του και το διαβασα και σκευτηκα ποσο ευκολα μπορουν να παραποιηθουν τα ιστορικα γεγονοτα οταν καποιοι το αποφασίσουν.οπως εχει γινει και με την ελληνικη ιστορια ,που φτασαμε να ξεχνάμε τι μας έκαναν οι τουρκοι 400 χρονια και μεσω παραποιησης των ιστορικων βιβλιων σε λιγα χρονια μπορει να τα εχουμε ξεχάσει ολα και να γίνουμε αγαπημένοι γείτονες που δεν εχουμε ουσιαστικές διαφορες,αδελφάκια δηλαδή.Τελικα κατι ξέρανε οι προγονοι μας και κρύψανε την ιστορια μας για να την διατηρήσουν ανέπαφη μεσω της μυθολογίας. Φοβερο μυαλο ο απόστολος παυλος!Αυτο που με εντυπωσίασε περισσότερο ειναι ο τρόπος που εριχνε τις γυναίκες! Εγω πιστέυω γι αυτο τον σκότωσαν .Απο την ζήλια τους.Πάντως ειναι πολυ δύσκολο σε τέτοια θέματα να βρεις τις αποδείξεις .χρειαζεται να ξέρεις να διαβάσεις να εχεις πολυ χρόνο να κρατας σημειώσεις και να μην σου ξεφεύγουν οι λεπτομέρειες.Καμμια φορά απο φαινομενικά ασήμαντα πράγματα ξεδιπλώνεται ολόκληρη η αλήθεια οταν εισαι εστω και λίγο υποψιασμένος.
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 20-ΑΥΓ-2011, 2:00 AM | Message # 153 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Καλό χειμώνα!!!!
Για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία του Ιησού αλλά και του Πέτρου και του Παύλου (και το πώς πέθαναν και γιατί) γράφω ένα άρθρο για να ολοκληρωθεί η ιστορία του Χριστιανισμού (μετά την κατά την Καινή Διαθήκη εξιστόρηση των γεγονότων που έγραψα). Τελειώνω σύντομα (αφού επέστρεψα από τις διακοπές) και θα λυθούν πολλές απορίες!
Το βιβλίο για τον Παύλο είναι αυτό του Αμπελέιν;
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 20-ΑΥΓ-2011, 11:05 AM | Message # 154 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Καλο χειμωνα .το βιβλιο ειναι του Αμπελειν.παρα πολυ καλο!τα τετραγωνα με τις λέξεις παραπεμπουν σε μαγεία !...
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 20-ΑΥΓ-2011, 4:22 PM | Message # 155 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Αν διαβάσεις και τον Ιησού του Αμπελέιν θα έχεις μια (σχεδόν) ολοκληρωμένη εικόνα για τον βίο και την πολιτεία όλων αυτών των "Αγίων ανθρώπων" που στο όνομά τους κτίζουμε εκκλησίες και πέφτουμε στα γόνατα για να τους προσκυνήσουμε σαν Θεούς!
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 21-ΑΥΓ-2011, 9:47 PM | Message # 156 |
Ο βασιλιάς των μελών
| αρχισα να διαβαζω τον ιησου το εχω φτασει στη μεση,αυτο που ενιωσα οταν το διαβαζα ειναι οτι προτιμω να με προδωσει ενας ξενος που τον πίστεψα παρα η οικογένεια μου. Added (2011-08-21, 9:43 PM) --------------------------------------------- αυτο δεν θα το αντεχα Added (2011-08-21, 9:47 PM) --------------------------------------------- ουτε ο χριστος το αντεξε,αν έγιναν ετσι τα πράγματα πιστεύω οτι τους αφησε να τον πιάσουν για να τελειωσει το θέμα.
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 21-ΑΥΓ-2011, 11:31 PM | Message # 157 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Τα βιβλία του Αμπελέιν είναι ένα σημείο εκκίνησης που μαζί με το βιβλίο Αντιγνώση της συχωρεμένης Λιλής Ζωγράφου, τα βιβλία του Μιχάλη Καλόπουλου, την Πάπισα Ιωάννα, το ο Δάσκαλος και η Μαργαρίτα και πολλά ακόμα (δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω όλα) σε αφυπνίζουν και σου παρουσιάζουν την πραγματική ιστορία του Ιησού και του Χριστιανισμού!
Το λέω αυτό γιατί ο κάθε συγγραφέας έχει και άλλη οπτική γωνία εξέτασης των γεγονότων, αλλά και προσωπικά βιώματα τα οποία δεν μπορεί να αποχωριστεί. Ο Αμπελέιν για παράδειγμα είναι Ισραηλίτης και ενώ λέει πολλά πράγματα σωστά δεν "ξεχνά" ότι είναι Εβραίος και ναι μεν ξεγυμνώνει την Καινή Διαθήκη αλλά "προφυλάσσει" την Παλαιά!!!!
Γι' αυτό λέω ότι δεν πρέπει να παίρνουμε της μετρητοίς όλα όσα διαβάζουμε παρασυρόμενοι από τις πολλές αλήθειες που υπάρχουν στα διάφορα κείμενα. ΟΛΑ θέλουν ξεσκαρτάρισμα και πολύ προσεκτική έρευνα και διασταύρωση!
Όσο για τον Ιησού προσπαθώ να τελειώσω το κείμενο με την πραγματική ιστορία του και τότε θα καταλάβεις τι συμβαίνει!
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 0:06 AM | Message # 158 |
Ο βασιλιάς των μελών
| την αντιγνωση την εχω διαβασει παλια
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 0:28 AM | Message # 159 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Άρα είχες μπει στο σωστό δρόμο από παλιά!
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 0:36 AM | Message # 160 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ναι αν θυμασαι απο την αρχη ελεγα οτι ο χριστος ειχε σχεση με απελευθερωτικο κίνημα ,τωρα μπορει ο αμπελειν να ειναι εβραιος αλλα χρησιμοποιει ιστορικους για να τεκμηριωσει αυτα που λεει Added (2011-08-22, 0:35 Am) --------------------------------------------- και την ιδια την καινη διαθήκη Added (2011-08-22, 0:36 Am) --------------------------------------------- την αντιγνωση μου την ειχε δωσει η κορη μου να την διαβασω
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 0:44 AM | Message # 161 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) ειναι εβραιος αλλα χρησιμοποιει ιστορικους για να τεκμηριωσει αυτα που λεει Quote (margarita) και την ιδια την καινη διαθήκη Φυσικά. Και αυτά που γράφει για τον Ιησού είναι σωστά. Την Παλαιά Διαθήκη όμως δεν την "ακουμπά"! Γι αυτό έφερα αυτό το παράδειγμα, όχι για να πω ότι δεν είναι σωστά και τεκμηριωμένα αυτά που γράφει!
Quote (margarita) την αντιγνωση μου την ειχε δωσει η κορη μου να την διαβασω Στο σωστό δρόμο όλη η οικογένεια!
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 0:48 AM | Message # 162 |
Ο βασιλιάς των μελών
| και η μητέρα μου που ειναι του δημοτικου διαβαζει ερμη τρισμεγιστο μετα μανιας ,την βαζω να διαβάζει και το αρχαιο κειμενο για να γυμνάζει το μυαλο ,ετσι αποφευγουμε την νεκρωση των εγγεφαλικων κυταρων.
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 1:02 AM | Message # 163 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Μπράβο ρε Μαργαρίτα! Τρεις γενιές στο σωστό δρόμο!
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 1:04 AM | Message # 164 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ετσι πρεπει να γινει για να βρουμε αυτα που χάσαμε
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 1:05 AM | Message # 165 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Συμφωνώ απόλυτα!
|
|
| |