Σάββατο, 30-ΝΟΕ-2024, 3:43 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Η προδοσία του Ιούδα
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 15-ΣΕΠ-2011, 11:35 AM | Message # 181
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 16
Status: Offline
"Στην ιστορία βέβαια γράφτηκε ότι ο Νέρων ήταν κακός και έκαψε την Ρώμη και βλέποντας τις φωτιές έπαιζε με την άρπα του και τραγουδούσε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι βρισκόταν τουλάχιστον 40 χιλιόμετρα από την Ρώμη, απ’ όπου φυσικά δεν έβλεπε τίποτα! Η σημερινή επιστημονική άποψη είναι πλέον ότι ο Νέρων δεν είχε καμιά σχέση με αυτόν τον εμπρησμό. Μη ξεχνάμε ακόμα ότι ο Νερών ήταν ο μόνος ρωμαίος κυβερνήτης που έδωσε αυτονομία στην Ελλάδα, κατήργησε τις αναίτιες δολοφονίες δούλων και τις θανατηφόρες μονομαχίες στην Αρένα."

Αλλη μια διαστρεβλωση της ιστοριας και παρουσιαση ενος πνευματικου ανθρωπου σαν "τερας" και παραφρωννα.
angry

Added (2011-09-15, 11:33 Am)
---------------------------------------------
"Τελικά ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος προσπάθησε να δώσει τη λύση! Πρότεινε τον συνδυασμό του δυτικής καταγωγής θεού Ήσους (Hesus, θεότητα Δρυίδων Κελτών) και του ανατολικού θεού-σωτήρα Κρίσνα (Krisna = σκούρος, μαυριδερός αλλά και ομόηχος του Christ = Χριστός, αυτός που έχει πάρει το χρίσμα). Ακολούθησε ψηφοφορία, όπου με οριακή πλειοψηφία συμφώνησαν (161 ψήφοι έναντι 157) και έτσι προέκυψε ένας νέος θεός, που επίσημα και με δημοκρατικές διαδικασίες επικυρώθηκε από τον Κωνσταντίνο (Acta Concilii Nicaeni, 1618). Αυτή η καθαρά πολιτική πράξη θεοποίησης τοποθέτησε νόμιμα και αποτελεσματικά τους Ήσου και Κρίσνα στην κορυφή του Ρωμαϊκού πάνθεου, σαν μια ξεχωριστή οντότητα. Το όνομα του νέου Θεού Ήσους Κρίσνα (Hesus Krisna) σταδιακά εξελίχτηκε σε Ήσους Κράιστ (Hesus Christ), Τζέσους Κράιστ (Jesus Christ) και στα Ελληνικά Ιησούς Χριστός."

Ηξερα οτι εγινε στην συνοδο αυτη το "βαπτισμα" του χριστου σε θεο αλλα δεν ηξερα τις λεπτομερειες αυτες (πολυ γελιο) και επισης πολυ "κωλοφαρδια" αυτο το παιδι !!! biggrin biggrin biggrin

Added (2011-09-15, 11:35 Am)
Επισης δεν ηξερα αυτη την περιπλανηση του χριστου στην Ρωμη κλπ .
Κατι ειχα διαβασει αλλα χωρις τεκμηριωση.
ΜΠΡΑΒΟ φιλε Αθηναίε !! cool
Τι αλλο να πω , ΦΟΒΕΡΗ δουλεια !!!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 15-ΣΕΠ-2011, 7:09 PM | Message # 182
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Quote (Θνητος)
Τι αλλο να πω , ΦΟΒΕΡΗ δουλεια !!!

Μα φίλε μου, γιατί νομίζεις ότι τα "παίρνω" όταν ακούω για μοναδικό και αληθινό θεό, γιο του Γιαχβέ, ομοούσιο, αδιαίρετο και λοιπές χαζομάρες; Όταν διαβάσεις και αναλύσεις ψάχνοντας ένα θέμα, τότε μόνο μπορείς να κάνεις κριτική.

Γι' αυτό λέω ότι δεν κυνηγάω Χριστιανούς, ούτε πιστούς οποιασδήποτε θρησκείας. Τα έχω μ' αυτούς τους πιστούς που χωρίς να γνωρίζουν υπεραμύνονται υπέρ ενός θεού κατηγορώντας οποιονδήποτε άλλο δεν πιστεύει στις δικές τους δοξασίες! Και να ήταν δικές τους αυτές οι δοξασίες... πάει στο διάολο... τρώγεται. Τις δοξασίες άλλων και μάλιστα διαφορετικής κουλτούρας ανθρώπων υπερασπίζονται. Και αναφέρομαι σε όλες τις Αβρααμικές θρησκείες, γιατί η Παλαιά Διαθήκη έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα από την Καινή Διαθήκη!

Ερεύνησα, διάβασα, έψαξα, ρώτησα και έχω διαμορφώσει αυτή την εικόνα! Ας έρθει κάποιος και με στοιχεία ας μου πει που κάνω λάθος. Όχι να μου λένε "αυτά τα κείμενα είναι απόκρυφα ή διαβολικά"! Κι εγώ έχω "απόκρυφα" και μπορώ με ένα "διαβολικό" χαμόγελο να τους τα δείξω μεγαλοπρεπώς! Αυτό δεν σημαίνει ότι τα "απόκρυφά" μου δεν είναι αληθινά και το χαμόγελό μου δεν είναι υπαρκτό! biggrin biggrin

Quote (Θνητος)
Επισης δεν ηξερα αυτη την περιπλανηση του χριστου στην Ρωμη κλπ .

Το πέρασμά του από την Αθήνα το ήξερες;;;

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 15-ΣΕΠ-2011, 7:41 PM

margaritaDate: Πέμπτη, 15-ΣΕΠ-2011, 8:34 PM | Message # 183
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
περίμενα πολύ καιρό τον αποσπερίτη να γυρίσει επιτέλους απο τις διακοπές του για να διαβάσω το άρθρο σου .Είναι καταπληκτικό και εχει ανατροπές !τελικά πάλι τους ξέφυγε απο τον σταυρό ?έκανε παρέα και με τον Παύλο?Πέθανε σε βαθειά γεράματα?Εκεί που νόμιζα οτι ο Παύλος ιδρυσε τον χριστιανισμό προκύπτει ο μεγας κωνσταντίνος ?ο καταστροφέας ολων των ελληνικών αρχαιοτήτων ?
οτι είχε περάσει απο την ελλάδα ο χριστός δεν το ήξερα φυσικά ,αλλά ετσι εξηγείται η φήμη οτι οχριστός ηταν έλληνας ! Πάντως αθηναίε πρέπει να παραδεχτείς οτι ο χριστός ηταν προφήτης Κατα Λουκα 19/26 Σας βεβαιώνω οτι σε αυτόν που εχει ,θα δοθεί επιπλέον,αλλα σε αυτόν που δεν έχει θα αφαιρεθεί και το λίγο που έχει. Δεν προφήτεψε το ΔΝΤ? Να είμαστε δίκαιοι !

Added (2011-09-15, 8:34 PM)
για να καταλάβει κανείς την τρομερή πλυση εγγεφάλου που έχουμε υποστεί ολοι και τον φόβο μέσα στον οποίο μας εχουν φυλακίσει να ζούμε θα σας πω ενα περιστατικό που μου συναίβει .Ενω ημουν ένθερμη κατήγορος του μεγάλου κωνσταντίνου που έκανε τόσο κακό στην ζωη του και που κατέστρεψε οτι αρχαίο ελληνικό υπήρχε ,την παραμονή της γιορτης του η κόρη μου ειχε ενα πάρα πολυ σοβαρό τροχαίο .Θα το πιστέψετε οτι σκέυτηκα πως ο θεός θέλησε να με τιμωρήσει που αμφισβητούσα και κατηγορούσα έναν απο τους αγίους του ?είχα τύψεις και νόμιζα οτι εγω ευθυνόμουν για το συμβάν. οταν δεν γνωρίζεις την αλήθεια μπορουν να σε κάνουν οτι θέλουν οι κατάληλοι. μόνο η πραγματική γνώση σου ανοίγει τα μάτια ,μόνο που είναι πολυ δύσκολο να την ανακαλύψεις ετσι που την κρύβουνε και την παραποιούν

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 15-ΣΕΠ-2011, 8:51 PM | Message # 184
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
σκέυτηκα πως ο θεός θέλησε να με τιμωρήσει

Αυτό είναι το όπλο τους! Αλλά και αν ήταν αληθινός Θεός ο Γιαχβέ, είναι δυνατόν να έχει ανθρώπινες αδυναμίες εκδίκησης; Ακόμα και οι άνθρωποι μόνο αν είναι πολύ χαλασμένα μυαλά θα συμπεριφερθούν με τέτοιο τρόπο εκδίκησης! Και πάλι παίζεται η εκδίκηση να μην στραφεί κατά άλλου προσώπου αλλά εναντίον σου!

Αχ... αυτή η πλύση εγκεφάλου! Σου τυχαίνει κάτι καλό;; Θέλημα Θεού. Σου συμβαίνει κάτι κακό;; Θέλημα Θεού! Εσύ δηλαδή καμία συμμετοχή. Άβουλο ον! Όχι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ. Είμαι υπεύθυνο άτομο και ΕΓΩ καθορίζω την ζωή μου!

Quote (margarita)
οτι είχε περάσει απο την ελλάδα ο χριστός δεν το ήξερα φυσικά

Ελλάδα, η χώρα που περπάτησαν οι Θεοί (αληθινοί και ψεύτικοι)! biggrin biggrin

margaritaDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 2:09 AM | Message # 185
Ο βασιλιάς των μελών
πάντως πριν διαβάσω όλα αυτά που διάβασα και ολα αυτά που εχουμε αναλύσει για το συγκεκριμένο θέμα ήμουνα μεν σίγουρη για την ψευδή αλήθεια που μας είχαν πασάρει αλλά δεν μπορούσα να τα βάλω σε σειρά .

ουέ σε εσας που αγαπάτε την παρέα με την θηλυκότητα και την απρεπή συναναστροφή τους

αποκ.ιωαννη είναι εκείνοι που δεν μολύνθηκαν με γυναίκες
φοβερή αποψη ,ανδροπρεπής αποψη, την ίδια άποψη με τον χριστο είχε και ο παύλος ,παρότρυνε τους μαθητές του να απέχουν απο τις γυναίκες και τις γυναίκες ,ιδίως τις παντρεμένες, να αφήνουν τους αντρες τους .Είχε δε καταφέρει με την μέθοδο του υπνωτισμού να τις πείθει και να τις κάνει τρελά παθιασμένες μαζί του.Ηταν δε πάρα πολυ ασχημος κοντός γύρω στο 1,50 και έπασχε απο μια δερματική ασθένεια τελείως αποκρουστική.

Added (2011-09-16, 2:02 Am)
δηλαδη <η αποχή > είναι θεόπνευστη αφου το δείδαξε ο υιος του θεού γι αυτό και πολλοί πατέρες της εκλησίας το εφαρμόζουν αλλα μόνο με τις γυναίκες! smile

Added (2011-09-16, 2:09 Am)
μαρία η μαγδαληνη ,δηλαδή η μαρία απο τα μάγδαλα μόνο που δεν υπήρχαν τα μάγδαλα ως περιοχή γι αυτό εχω κολλήσει και εχω απορία ποιά πραγματικά ηταν αυτή η μαρία! happy επτα δαιμόνια της εβγαλε οχριστός απο μέσα της. happy happy happy

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 10:19 AM | Message # 186
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Το πέρασμά του από την Αθήνα το ήξερες;;;

Oχι , ολο αυτο που αναφερεις δεν το ηξερα !
Ειχα διαβασει κατι για νοτια Γαλια η Ισπανια με περασμα απο Ιταλια της Μαγδαλος !! (τωρα το θυμηθηκα)
Quote (Θνητος)
πολυ "κωλοφαρδια" αυτο το παιδι !!!

Αυτο δεν μου σχολιασατε (κι αλλο -κι αλλο) που κατα τυχη "βγηκε" τ'ονομα του !! biggrin biggrin

Added (2011-09-16, 10:12 Am)

Quote (margarita)
Δεν προφήτεψε το ΔΝΤ? Να είμαστε δίκαιοι !

Ιδια μυαλα = ιδια λογια
Quote (Αθηναίος)
Σου τυχαίνει κάτι καλό;; Θέλημα Θεού. Σου συμβαίνει κάτι κακό;; Θέλημα Θεού

Καλο = θελημα Θεου
Κακο = σε δοκιμαζει ή σε προφυλασει απο χειροτερο ή "αγνωστες οι βουλες του Κυριου"

Added (2011-09-16, 10:14 Am)

Quote (margarita)
ουέ σε εσας που αγαπάτε την παρέα με την θηλυκότητα και την απρεπή συναναστροφή τους

αποκ.ιωαννη είναι εκείνοι που δεν μολύνθηκαν με γυναίκες

Quote (margarita)
δηλαδη <η αποχή > είναι θεόπνευστη αφου το δείδαξε ο υιος του θεού γι αυτό και πολλοί πατέρες της εκλησίας το εφαρμόζουν αλλα μόνο με τις γυναίκες!

ΠΟΙΟΣ εφαρμοζει τι ?????
Αφου εχουν γυναικες που τους "εξυπηρετουν" ή "υπηρετουν" (μονοι τους τα λενε !!!

Added (2011-09-16, 10:19 Am)
"Τώρα θα καταλάβατε βέβαια ότι ο Ιησούς ήταν γυναικάς! Τίποτα δεν σας ξεφεύγει! Ε… λοιπόν, τσάμπα κολάζεστε! Μακάρι να ήταν γυναικάς!

Ο Ιησούς ήταν «Αδελφή» καραμπινάτη, τελειωμένη, γόβα στιλέτο… Κοντός, ασχημομούρης και απελπισμένη αδελφή! Πίστεψε με! Αυτό με τρώει τόσα χρόνια. Ψεύτης, ένταξη! Κλεφτής, πάλι ένταξη! Δολοφόνος, άντε καλά, υπό Ρωμαϊκή κατοχή ήταν και ήταν επαναστάτης! Αλλά ξεφωνημένη αδελφή παρά πάει!

Τώρα, βέβαια, αυτό που είπα είναι λίγο βαρύ! Τί βαρύ δηλαδή, ασήκωτο! Και πρέπει να το τεκμηριώσω! Αυτός ο προβληματισμός όμως υπήρχε από την αρχαιότητα. Υπάρχουν τρεις χριστιανικές πηγές που το επιβεβαιώνουν: Πρώτα έμμεσα η Καινή Διαθήκη, μετά άμεσα τα απόκρυφα, και τέλος ανοιχτά ο Καρποκράτης."

Επισης κι αυτο δεν το ηξερα αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου εκανε καθολου εντυπωση ! Σαν να το περιμενα.
Ισως επειδη σε ολο το σκηνικο αυτο που παιζοταν και παιζεται στις "ιερες μονες" ή θα εχουν γυναικες στη ζουλα ή θα κανουν αλλαξοκω....!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 5:51 PM | Message # 187
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Θνητος)
ή θα κανουν αλλαξοκω....!

πιπέρι στο στόμα !κακό παιδί! tongue

ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 7:36 PM | Message # 188
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
έπασχε απο μια δερματική ασθένεια τελείως αποκρουστική

Τα συμπτώματα οδηγούν στη σύφιλη σε προχωρημένο στάδιο! Γι' αυτό και δεν πήγαινε με γυναίκες!

Quote (margarita)
πολλοί πατέρες της εκλησίας το εφαρμόζουν αλλα μόνο με τις γυναίκες!

Η αποχή είναι εκφυλισμός της οδηγίας να μην παντρεύονται! Αν θέλετε σας λέω κάποια στιγμή και το λόγο που δεν παντρεύονται οι Αρχιμανδρίτες (και γενικά όσοι θέλουν να είναι στην ηγεσία με αξιώματα)!

Quote (margarita)
ποιά πραγματικά ηταν αυτή η μαρία

Πριγκίπισσα ήταν με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν από τους κύριους χρηματοδότες του κινήματος του Ιησού!

Quote (Θνητος)
ή θα εχουν γυναικες στη ζουλα ή θα κανουν αλλαξοκω....!

Το σωστό είναι: "Σπρόχνωνται κι όποιος πέσει από κάτω...." biggrin
Αν θέλετε σας λέω και τί ποινές αντιμετωπίζουν αυτοί που έχουν παραβατική συμπεριφορά. Υπάρχει ο ποινικός κώδικας της εκκλησίας, το Πηδάλιο αν έχετε ακουστά, που αναφέρει τα παραπτώματα και τις ποινές! Αυτό κι αν έχει γέλιο! groupjump

Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 7:38 PM

ΘνητοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 8:19 PM | Message # 189
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Πριγκίπισσα ήταν με πάρα πολλά λεφτά

Πρεπει να ηταν και "λιγο" αγαθιαρα !!!
Quote (Αθηναίος)
το Πηδάλιο αν έχετε ακουστά,

Αυτο
νομιζα οτι ειναι κατι σαν "αγραφος νομος" που τον ξερουν μεταξυ τους !
ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΙΟ !!! cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 8:24 PM | Message # 190
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Θνητος)
ειναι κατι σαν "αγραφος νομος" που τον ξερουν μεταξυ τους

Είναι βιβλίο της εκκλησίας και το γνωρίζουν όλοι οι ιερείς!
Αυτά που γράφει βγάζουν τρομερό γέλιο! biggrin

Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 8:25 PM

margaritaDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 9:38 PM | Message # 191
Ο βασιλιάς των μελών
το ξέρω το βιβλίο παιδιά ειναι ο κατάλογος με τις επιτρεπομενες ...... και τις τιμωρίες για τις μη επιτρεπτές ....?

ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 10:20 PM | Message # 192
Ο βασιλιάς των μελών
Αυτό ακριβώς. Το βιβλίο έχει γράψει ο Νικόδημος και εκδόθηκε το 1800.
Έχεις διαβάσει Μαργαρίτα αυτά που γράφει;; Λύνεσαι στα γέλια! biggrin biggrin

Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 10:21 PM

margaritaDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 10:27 PM | Message # 193
Ο βασιλιάς των μελών
δεν το εχω διαβάσει το εχω ακούσει αμα το εχεις να το βάλεις να το αναλύσουμε happy happy

ΘνητοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 10:51 PM | Message # 194
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
να το αναλύσουμε

?!?!?!?!?!
Τι να αναλυσουμε ? θα το εχει ξεψαχνησει ο Αθηναιος για να γελαει προκαταβολικα !! cool

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 10:53 PM | Message # 195
Ο βασιλιάς των μελών
για να γελάσουμε θνητε

Search: