Η προδοσία του Ιούδα
|
|
Θνητος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 0:25 AM | Message # 211 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| ΟΥΣΤ και πισω απ'τον Ηλιο γινεται ?
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 0:31 AM | Message # 212 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Μέσα στον ήλιο! Να καούν!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 0:33 AM | Message # 213 |
Ο βασιλιάς των μελών
| ειναι ξεδιάντροποι αυτο το βιβλίο το εχουν κοινωποιήσει στο βατικανό οι παπάδες με χαρά ,για να ξέρουν τι είναι αμαρτία και τι οχι .οι ρεζίλιδες ,πόσο γέλιο θα εχουν ρίξει με αυτά που βαζουν τους πιστους να πιστεύουν ενώ ξέρουν την αλήθεια !
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 0:40 AM | Message # 214 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) οι ρεζίλιδες ,πόσο γέλιο θα εχουν ρίξει με αυτά που βαζουν τους πιστους να πιστεύουν ενώ ξέρουν την αλήθεια ! ΟΥΣΤ ξανα !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 1:09 AM | Message # 215 |
Ο βασιλιάς των μελών
| για να επανέλθω στο αρθρο του αθηναίου, ο ιούδας ο ισκαριώτης που υποτίθεται πρόδωσε τον χριστό ηταν γυιος του πέτρου του μαθητή του χριστού ο οποίος ηταν και αδελφός του χριστού.Μήπως τελικά η προδοσία ηταν οικογενειακή υποθεση ζήλιας και αγάπης για την αρχηγία του κινήματος ,γιατι οποιος ηταν αρχηγός είχε και τα λεφτά? σε καποιο βιβλίο διάβασα οτι αν ηθελε ο πέτρος δεν τον βρίσκανε τον χριστό!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 1:11 AM | Message # 216 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) .Μήπως τελικά η προδοσία ηταν οικογενειακή υποθεση ζήλιας και αγάπης για την αρχηγία του κινήματος Ολα πιθανα ειναι με τους λεχριτες !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 1:13 AM | Message # 217 |
Ο βασιλιάς των μελών
| τι πιστεύουν οι λαοί τόσα χρόνια είναι απίστευτο και ειναι φοβερά δύσκολο να τους πείσεις για την αλήθεια
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 2:13 AM | Message # 218 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Μαργαρίτα, με αφορμή αυτά που λες θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση. Πρόθεσή μου ήταν να σας μεταφέρω κάποιες σκέψεις και βιώματά μου με βάση πράγματα που άκουσα, είδα, ή διάβασα και να συμβάλλω έτσι σε κάποιον προβληματισμό. Δεν επιθυμώ ούτε να σας πείσω, ούτε να σας ενθουσιάσω, αλλά ούτε να σας απογοητεύσω!.
Επίσης τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τις θέσεις και τις απόψεις που υιοθετώ δεν σημαίνει ότι είναι οι απολήξεις της αλήθειας. Μάλλον αποτελούν κάποια παραθυράκια προς την έρευνα. Εσείς αν θέλετε τα υιοθετείτε, αν θέλετε τα αφήνετε να σας παρακινήσουν σε άλλες διάφορες σκέψεις σαν μια αρχή για κάτι πιο γόνιμο, αλλά έχετε και δικαίωμα να τα πετάξετε στα σκουπίδια, όπως πιθανόν να έγινε με διάφορα άλλα κείμενα που ίσως διαβάσατε αλλά τελικά απορρίψατε. Δεν είμαι αυθεντία και ειλικρινά αποποιούμαι αυτόν τον τίτλο ο οποίος δεν είναι στις προθέσεις μου.
Πιστεύω ότι τίποτα από αυτά που είπαμε δεν είναι απίθανο. Όλα είναι πιθανά. Νομίζω δε ότι όποιος ερευνά κάτι δεν έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει με υπεροψία κάτι το οποίο συζητείται… Και όλ’ αυτά που είπαμε συζητούνται. Θα μου επιτρέψετε, επομένως, να επιμείνω σε αυτή την άποψή μου «ότι όντως τίποτα δεν είναι απίθανο».
Όσον αφορά την πιθανή υπερβολή που ίσως χρησιμοποίησα για να δώσω λίγο περισσότερη έμφαση σε κάποια πράγματα, πιστεύω να μου την συγχωρήσετε. Άλλωστε συνειδητά εκείνο που με ενδιέφερε και με απασχολούσε ήταν περισσότερο να παρουσιάσω τα γεγονότα και τις αναφορές αλλά και γενικότερα τον κόσμο των πραγμάτων στον οποίο αναφέρομαι και όχι να τον αξιολογήσω. Ήθελα να ανοίξω ένα παράθυρο στον κόσμο αυτόν που υπάρχει και που τον ξέρουν ελάχιστοι.
Οφείλω να σας τονίσω ότι δεν προσπάθησα να κάνω τίποτα περισσότερο από το να στρέψω την προσοχή σας προς κάποιο τόπο. Έστρεψα λοιπόν το δάκτυλό μου προς την κατεύθυνση αυτή. Σας λέω να μην ασχολείσθε με το δικό μου δάκτυλο, αλλά, γνωρίστε τον άγνωστο για πολλούς τόπο που με δόλο σας αποκρύπτουν κι εγώ άδολα σας δείχνω.
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 2:29 PM | Message # 219 |
Ο βασιλιάς των μελών
| αθηναίε εδω ανταλλάσουμε απόψεις ,γνωσεις ,γνωμες και κάνουμε ωραίο διάλογο.Πιστεύω οτι ολοι μας είμαστε καλοπροαίρετοι και αγαπάμε την γνώση. δεν θεωρω οτι κάποιος πάει να επιρεάσει τον άλλον και να του αλλάξει τα πιστεύω του με το να πεί την αποψή του!εγω προσωπικά δεν επιρεάζομαι απο κανένα και απο τίποτα ,βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα και εχω προσωπική αποψη.το να συμφωνω με κάποιες απόψεις δεν είναι κακό το να διαφωνω επίσης δεν είναι κακό .Εχω παλαίψει πολυ σκληρα στην ζωή μου και εχω φτάσει σε ενα σημείο που ξεχωρίζω και αντιλαμβάνομαι αμεσως.Δεν ειμαι αφελής ουτε ευκολόπιστη.Κανένας δεν θα μπορουσε να με μεταπείσει για κάτι αν δεν θεωρούσα οτι ειναι σωστό. Added (2011-09-17, 2:29 PM) --------------------------------------------- το οτι είμαι στην παρέα σας η σε οποιαδήποτε παρέα με απόψεις παρόμοιου περιεχομένου δείχνει οτι ψάχνω να βρω αυτά που εχω εντοπίσει οτι μου κρύβουν.Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και σέβομαι τις απόψεις των αλλων ,τις ασπάζομαι . αν με καλύπτουν τις απορρίπτω αν οχι.
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 5:38 PM | Message # 220 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Μαργαρίτα, ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω την θέση μου, γιατί ίσως κάποιος να βρεθεί και να πει ότι θέλω να επηρεάσω ή ακόμα και να "προσηλυτίσω" άτομα. Γι' αυτό έκανα αυτή την τοποθέτηση.Μου αρέσει να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με άτομα που επιδιώκουν το ίδιο, δίχως ίχνος δόλου!
Βέβαια, είμαι λίγο χαβαλετζής και αδιόρθωτος φαφλατάς, αλλά τί να κάνουμε.. Αγάπα τους φίλους σου με ελαττώματά τους! Σε καμιά περίπτωση όμως δεν έχω σκοπό να κοροϊδέψω ή να παραπλανήσω κάποιον με ψεύτικα στοιχεία!
Έχοντας διαβάσει ιστορία, έχοντας μελετήσει αρκετά την αρχαία Ελληνική γραμματεία και εις βάθος τις Αβρααμικές θρησκείες (ειδικότερα την Παλαιά και Καινή Διαθήκη), έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για όλα αυτά που περνάμε τώρα σαν λαός (αλλά και γενικότερα για όσα δεινά συμβαίνουν στον πλανήτη) υπεύθυνοι είναι αυτοί που δημιούργησαν τις Αβρααμικές θρησκείες, με σκοπό να "κατακυριεύσουν" την Γη, σύμφωνα με τις εντολές του Θεού τους! Αυτός είναι και ο λόγος που εναντιώνομαι σ' αυτές τις θρησκείες!
Αυτά τα ολίγα για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου!
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 6:07 PM | Message # 221 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για όλα αυτά που περνάμε τώρα σαν λαός (αλλά και γενικότερα για όσα δεινά συμβαίνουν στον πλανήτη) υπεύθυνοι είναι αυτοί που δημιούργησαν τις Αβρααμικές θρησκείες, με σκοπό να "κατακυριεύσουν" την Γη, σύμφωνα με τις εντολές του Θεού τους! Αυτός είναι και ο λόγος που εναντιώνομαι σ' αυτές τις θρησκείες! θεωρω οτι εχεις απόλυτο δίκιο στο παραπάνω θέμα .Added (2011-09-17, 6:07 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω την θέση μου, γιατί ίσως κάποιος να βρεθεί και να πει ότι θέλω να επηρεάσω ή ακόμα και να "προσηλυτίσω" άτομα. και σε αυτό εχεις δίκιο.καλά εκανες.
|
|
| |
Θνητος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 8:25 PM | Message # 222 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Έχοντας διαβάσει ιστορία, έχοντας μελετήσει αρκετά την αρχαία Ελληνική γραμματεία και εις βάθος τις Αβρααμικές θρησκείες (ειδικότερα την Παλαιά και Καινή Διαθήκη), έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για όλα αυτά που περνάμε τώρα σαν λαός (αλλά και γενικότερα για όσα δεινά συμβαίνουν στον πλανήτη) υπεύθυνοι είναι αυτοί που δημιούργησαν τις Αβρααμικές θρησκείες, με σκοπό να "κατακυριεύσουν" την Γη, σύμφωνα με τις εντολές του Θεού τους! Αυτός είναι και ο λόγος που εναντιώνομαι σ' αυτές τις θρησκείες!
Αυτά τα ολίγα για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου!
Συμφωνουμε , αυτες ειναι και οι δικες μου προθεσεις. Θες να πιστευεις στο θεο ? Μαθε σε ποιον θεο πιστευεις !! Οσο για το επηρεασμο που λες , δεν εβαλες το πιστολι στο κεφαλι κανενος να τον πεισεις με το ζορι ! Παραθετεις κειμενα (clopy right και clopy paste οπως λες κι εσυ) και οποιος θελει καταλαβαινει , οποιος θελει ας ψαξει μονος του , οποιος θελει ας εναντιωθει !! Το καλο ειναι οτι για οποια αντιδραση του/της θα χρειαστει να σκεφτει , κι αυτο ειναι το θεμα πιστευω , να σκεφτει ο καθενας και να καταλαβει τι τον εχουν διδαξει αλλοι με σκοπο να τον ελεγχουν και αλλοι λογο μη γνωσης του αντικειμενου με καλη προθεση αλλα λαθος θεμα !! Αυτα και μπραβο ξανα απο μενα για την υπομονη να ψαχνεις/συγκρινεις ολα αυτα !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 11:53 PM | Message # 223 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) θα χρειαστει να σκεφτει , κι αυτο ειναι το θεμα πιστευω Δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Σωστός ο παίκτης!
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 18-ΣΕΠ-2011, 11:09 AM | Message # 224 |
Ο βασιλιάς των μελών
| για να σε αντικρούσει κάποιος αν μη τι αλλο θα πρέπει να ψαξει να βρεί αποδείξεις και ω του θαύματος,μπορεί να βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις! εχει δίκιο ο θνητος. Added (2011-09-18, 11:09 Am) --------------------------------------------- ηθελα να συμπληρώσω οτι εκανα στον αθηναίο συνεχόμενες ερωτήσεις γι αυτο το θέμα που ανέλυσε στο αρθρο ,δηλαδή με λιγα λόγια τον επριξα τον ανθρωπο για να μάθω τις αποψεις του εδω που τα λέμε.
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 22-ΝΟΕ-2013, 11:32 PM | Message # 225 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) τον επριξα τον ανθρωπο Ούτε να το σκέφτεσαι αυτό Μαργαρίτα. Ο ένας βοηθά και συμπληρώνει τον άλλο γιατί όσο μεγαλύτερο φάσμα γνώσεων έχουμε τόσο εγκυρότερη γίνεται και η κρίση μας πάνω σε θέματα που αφορούν το μέλλον μας!Added (22-ΝΟΕ-2013, 11:32 PM) --------------------------------------------- Νικ εδώ δεν μπορείς να σχολιάσεις;;;;
|
|
| |