Παρασκευή, 01-ΑΥΓ-2025, 10:05 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
ΙΠΠΟΦΑΕΣ: Το αρχαίο φυτό θαύμα
margaritaDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:32 AM | Message # 91
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 15
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
και αντιστοιχούν στα 5 τελευταία άρρητα γράμματα τα οποία γνώριζαν μόνο οι ιερείς.

ΤΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ???????????????? ΗΞΕΡΑ την σβάστικα αλλα δεν ηξερα οτι ηταν ενα απο τα αρρητα γράμματα !!!!μαρέσει που σας εκανα και ανάλυση περί του αντιστρόφου σχεδίου της οταν πρωτομπήκα χωρίς να ξέρω οτι ηταν γράμμα ,νόμιζα οτι ηταν σύμβολο οπως ο σταυρός !!!!! cry cry cry cry cry cry cry

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:32 AM | Message # 92
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Quote (margarita)
Οσο για την αγάπη ,εχει χάσει το νόημα της ,εκτος του οτι είναι νεοελληνική λέξη με μπερδεμένο νόημα ! εχει και πολλές μορφές οπως απόλυτη αγάπη ,εφήμερη αγάπη ,ιδιοτελής και ανιδιοτελής αγάπη ,πονεμένη αγάπη ,προδομένη κ α

Αυτό ακριβώς εννοούσα λέγοντας:
Quote (Αθηναίος)
Η ελπίδα μεταφέρθηκε στο πεδίο της ερωτικής αγάπης. Γίναμε ζητιάνοι της αγάπης του ετέρου ημίσεως. Το έτερο ήμισυ έγινε ιδιοκτησία του ερωτευμένου όντος. Αφού σε αγαπάω τώρα είσαι δικός μου, δική μου. Η χυδαιότητα του αντίποδα της φιλίας.

Quote (aposperittis)
Σωστά το είπες απόγονος! Ο γιος του βασιλιά είναι πρίγκιπας όχι βασιλιάς!

Άλλο ο δεσμός του αξιώματος και άλλο ο δεσμός αίματος, δεσμός DNA. Τεράστια η διαφορά.

Quote (aposperittis)
Δηλαδή ένας αγράμματος δεν μπορεί να ακούσει την ψυχή του? Οι γιαγιάδες μας που μεγάλωσαν στην φτώχεια και το σχολείο το έβλεπαν με κιάλια δεν μεγάλωσαν όμορφα και με αγάπη τα παιδιά τους? Δεν τους έμαθαν αξίες?

Δηλαδή εννοείς ότι εμείς που πήγαμε σχολείο και μάθαμε γράμματα είμαστε πιο σοφοί από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας;;; ΓΡΑΜΜΑΤΑ μάθαμε μονάχα και τίποτε άλλο. Ξεχάσαμε τις παραδόσεις ή μάλλον μας απέκοψαν από τις παραδόσεις αλλοιώνοντας τα πάντα. Εμείς εδώ, τώρα, τί κάνουμε; Προσπαθούμε να συνδεθούμε με το παρελθόν μας και να κατανοήσουμε έτσι το μέλλον μας, μέσα σε ένα αβέβαιο παρόν. Αγράμματοι αλλά πάνσοφοι ήταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

margaritaDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:34 AM | Message # 93
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Αγράμματοι αλλά πάνσοφοι ήταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

ηταν πιο κοντά στη χαμένη γνώση γι αυτό!!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

aposperittisDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:40 AM | Message # 94
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Awards: 16
Quote (Αθηναίος)
Δηλαδή εννοείς ότι εμείς που πήγαμε σχολείο και μάθαμε γράμματα είμαστε πιο σοφοί από τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας;;; ΓΡΑΜΜΑΤΑ μάθαμε μονάχα και τίποτε άλλο. Ξεχάσαμε τις παραδόσεις ή μάλλον μας απέκοψαν από τις παραδόσεις αλλοιώνοντας τα πάντα. Εμείς εδώ, τώρα, τί κάνουμε; Προσπαθούμε να συνδεθούμε με το παρελθόν μας και να κατανοήσουμε έτσι το μέλλον μας, μέσα σε ένα αβέβαιο παρόν. Αγράμματοι αλλά πάνσοφοι ήταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.

Μα αυτό λέω και εγώ!!! Ότι γράμματα μάθαμε και τίποτε άλλο! Ότι όλα είναι στο ένστικτο μας και να μην δίνουμε τόσο βάρος στα γράμματα και της ερμηνείες τους.Τι λάθος έχω γράψει που έδωσε το ακριβός ανάποδο συμπέρασμα από αυτό που εννοούσα? Να το διορθώσω! Αλλιώς δεν ξανά γράφω τίποτα! Θα κάτσω στην σιωπή μου!Αφού σας το έχω πει με τα γραπτά δισκολεύομαι...

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:44 AM | Message # 95
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
ΤΑ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ

Όταν λέμε άρρητα σημαίνει άρρητα. Και που ξέρουμε το ένα πολύ μας πάει (προς το παρόν, βεβαίως, βεβαίως). 500.000 τόμοι καταστράφηκαν μόνο στη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Και η γνώση που έχουμε και προέρχεται από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία είναι όλη κι όλη κάτι λιγότερο από 3.000 τόμοι!!!!!!

margaritaDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:45 AM | Message # 96
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Θα κάτσω στην σιωπή μου!

παραπονιάρη !!!!!!! smile

aposperittisDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:46 AM | Message # 97
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (margarita)
παραπονιάρη !!!!!!! smile

χιχιχι πάντα! biggrin

margaritaDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 0:48 AM | Message # 98
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
προς το παρόν, βεβαίως, βεβαίως).

δηλαδή μπορεί να υπάρχουν και να μην εχουν χαθεί?????

Added (2012-08-08, 0:48 AM)
---------------------------------------------

Quote (aposperittis)
Αφού σας το έχω πει με τα γραπτά δισκολεύομαι...

φαντάσου να μην δυσκολευόσουνα κι ολας !!!!!!! cool

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:00 AM | Message # 99
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Για φανταστείτε αυτοί πως επικοινωνούν αν δημιούργησαν για εμάς κάτι τέτοιο!

Δεν τη δημιούργησαν για εμάς. Η γλώσσα τους είναι.

Quote (aposperittis)
Είμαι παραστατικός όμως δεν μπορείτε να πείτε!!!!

Παραστατικότατος. Αλλά αναφέρεσαι σε παιδιά που έμαθαν γράμματα! ΤΙΠΟΤΕ άλλο δεν έμαθαν και προσπαθούν μόνα τους (ο Κρόνος καλή ώρα) να κάνουν τη σύνδεση.

Added (2012-08-08, 1:00 AM)
---------------------------------------------

Quote (aposperittis)
Μα αυτό λέω και εγώ!!! Ότι γράμματα μάθαμε και τίποτε άλλο!

Άλλο γράμματα για να μπορώ να διαβάσω κι άλλο γράμματα για να καταλαβαίνω τί διαβάζω. Οι λέξεις έχουν τεράστια σημασία και κρύβουν τεράστια σοφία. Αυτές τις λέξεις προσπαθούν να αλλοιώσουν για να "ξεχάσουμε", το ένστικτο που λές, το οποίο εγώ το λέω προγονική μνήμη. Π.χ. Ρώτα κάποιον τυχαία τί σημαίνει Εωσφόρος. Αν δεν γνωρίζει τη λέξη θα σου πει Διάβολος, φωτιές και σκοτάδια, ενώ είναι το αντίθετο ακριβώς. Το ίδιο συμβαίνει και με τη λέξη Αγάπη που είπα προηγούμενα!

Quote (margarita)
δηλαδή μπορεί να υπάρχουν και να μην εχουν χαθεί?????

Φυσικά και δεν έχουν χαθεί. Αυτό μας έλειπε. Υπάρχουν 24 που γνωρίζουμε, 4 που δεν χρησιμοποιούνται (Δίγαμα, Στίγμα, Κόπα, Σαμπί) και 5 άρρητα, σύνολο 24+4+5=33.

aposperittisDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:01 AM | Message # 100
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Δεν τη δημιούργησαν για εμάς. Η γλώσσα τους είναι.

Ναι θα μπορούσε είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Που προσεγγίζει κατά πολύ την πραγματικότητα. Όμως δεν ασπάζομαι τίποτα. Απλά το κρατάω.

Quote (Αθηναίος)
Παραστατικότατος. Αλλά αναφέρεσαι σε παιδιά που έμαθαν γράμματα! ΤΙΠΟΤΕ άλλο δεν έμαθαν και προσπαθούν μόνα τους (ο Κρόνος καλή ώρα) να κάνουν τη σύνδεση.

Ο Κρόνος και προς τιμή του είναι η εξαίρεση. Είσαι πολύ τυχερός που δεν έχεις Facebook θα ήθελα πολύ να δεις κάποια group μεταφυσικού που είμαστε γραμμένοι με την Μαργαρίτα και ενώ έχουν πάνω απο 2000 μέλη όταν βάζουμε λινκ από το site μας όχι μόνο δεν μπαίνουν αλλά ούτε Like δεν πατάνε! Αλλά κατά τα άλλα "ψάχνονται".....

Υπάρχει πλήρη αδιαφορία.... Και κυρίως θεαθήναι!

Quote (Αθηναίος)
Άλλο γράμματα για να μπορώ να διαβάσω κι άλλο γράμματα για να καταλαβαίνω τί διαβάζω. Οι λέξεις έχουν τεράστια σημασία και κρύβουν τεράστια σοφία. Αυτές τις λέξεις προσπαθούν να αλλοιώσουν για να "ξεχάσουμε", το ένστικτο που λές, το οποίο εγώ το λέω προγονική μνήμη. Π.χ. Ρώτα κάποιον τυχαία τί σημαίνει Εωσφόρος. Αν δεν γνωρίζει τη λέξη θα σου πει Διάβολος, φωτιές και σκοτάδια, ενώ είναι το αντίθετο ακριβώς. Το ίδιο συμβαίνει και με τη λέξη Αγάπη που είπα προηγούμενα!

Θα συμφωνήσω με τον όρο προγονική μνήμη. Όσο για το Εωσφόρος είμαι σίγουρος ότι θα πάρω την απάντηση που είπες για αυτό υιοθέτησα το ψευδώνυμο "ΈΣΠΕΡΟΣ"-"ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ" γιατί αν έβαζα το αρχικό αρχαίο όνομα δηλαδή Εωσφόρος θα βαριόμουν αφάνταστα να εξηγώ στους χιλιάδες κράχτες μου που θα με έλεγαν "Σατανιστή......" και φυσικά δεν θα ήθελα να στιγματίσω και το site από τους μη αφυπνισμένους αφού θα νόμιζαν πως είναι σατανικού περιεχομένου.

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:07 AM | Message # 101
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Όμως δεν ασπάζομαι τίποτα. Απλά το κρατάω.

Και πολύ καλά κάνεις. Είναι το πρώτο άρθρο των Εσπεριτών! biggrin :D biggrin :D

Quote (aposperittis)
ενώ έχουν πάνω απο 2000 μέλη όταν βάζουμε λινκ από το site μας όχι μόνο δεν μπαίνουν αλλά ούτε Like δεν πατάνε!

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό. Τί θέματα τους βάζεις;;;

Quote (aposperittis)
θα με έλεγαν "Σατανιστή......"

biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Message edited by Αθηναίος - Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:08 AM

aposperittisDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:08 AM | Message # 102
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό. Τί θέματα τους βάζεις;;;

Τα πάντα από όλους τους τομής της κεντρικής σελίδας μας, μέχρι και το ράδιο να έμπαιναν να χαβαλεδιάζαμε!!! Ειδικά εκείνες της εποχές που περνάγαμε πολύ ωραία... Τζίφος όμως.

Παρεμπιπτόντως θα την ξανά κάνω, τώρα που δεν δουλεύω και έχω χρόνο θα επανέλθουμε.

ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:12 AM | Message # 103
Ο βασιλιάς των μελών
Στο facebook ποια είναι η διεύθυνση γι' αυτά τα group;;;

aposperittisDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:17 AM | Message # 104
Ο βασιλιάς των μελών
Παρεμπιπτόντως κοιτάξτε τι βρήκα!!!!
http://www.eosforos.net/

Quote (Αθηναίος)
Στο facebook ποια είναι η διεύθυνση γι' αυτά τα group;;;

https://www.facebook.com/groups/129742770370110/
https://www.facebook.com/groups/326753914024550/
https://www.facebook.com/groups/219286428152685/
https://www.facebook.com/groups/449840938370239/
https://www.facebook.com/groups/362426157156406/
https://www.facebook.com/groups/405798686127645/
https://www.facebook.com/groups/75233513058/

Όπως θα δεις μόνο η Μαργαρίτα μου κάνει Like και με στηρίζει.

Α και το δικό μας!
https://www.facebook.com/pages/Esperos-Paranormal/169590929789004

Που μετά βίας μάζεψα 80 άτομα......

STARSDate: Τετάρτη, 08-ΑΥΓ-2012, 1:35 AM | Message # 105
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
Awards: 0
aposperiti,ναι στούς ανθρώπους αναφέρομαι.θέλω να πιστεύω ότι και το πνεύμα έχει αγάπη . Αν δεν κατάλαβα τη σκ έψη σου δώσε μου σε παρακαλώ κάποιο παράδειγμα! Όσο για τούς αγγέλους πιστεύω ότι έχουν φύλο...!

Search: