Κυριακή, 19-ΜΑ-2024, 12:47 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Μυστικός Γαλαξίας » Μυστικός Γαλαξίας » Αφροδίτη
Αφροδίτη
aposperittisDate: Κυριακή, 10-ΑΠΡ-2011, 10:32 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Νέο άρθρο με θέμα την Αφροδίτη θα βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 10-ΑΠΡ-2011, 11:01 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Πολυ ενδιαφεροντα τα αρθρα.
Εγω βεβαια καπου ειχα διαβασει οτι ειχε συγκρουστει η Γη με την αφροδιτη και αποτελεσμα ηταν ο αρης, αλλα αναφεροταν σε ΠΟΛΥ παλαιτερο χρονο.
Οτι ειχε γινει μπαχαλο παντως ειναι το ΜΟΝΟ σιγουρο .
Πιστευω πως ειναι παρα πολλα αυτα που ειναι κρυμενα μπροστα στα ματια μας αλλα δεν τα αντιλαμβανομαστε λογο της προπαγανδας που εχουμε υποστει απο την επισημη ιστορια.

ΥΓ. Ωραια θεματα επισης θα ηταν το εξαγωνο του κρονου
και η "ιστορια" της Σεληνης.


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 10-ΑΠΡ-2011, 11:41 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ωραία θέματα κι αυτά αλλά προηγείται ο Άρης.

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 23-ΙΑΝ-2012, 9:51 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Αιντε καλα !
Θα ξεστραβωθουμε στο διαβασμα !

Added (2011-04-20, 11:41 PM)
---------------------------------------------
Κι ενα ενδιαφερον αρθρο για την Σεληνη.

http://sevasmoskaieilikrineeia-sensor.blogspot.com/2011....86.html

Added (2012-01-23, 9:51 PM)
---------------------------------------------
Αποκάλυψη.Στην Αφροδίτη υπάρχει ζωή.;(VIDEO)
Δευτέρα, Ιανουάριος 23, 2012 ANASTASIOS No comments

Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Solar System Research magazine ( Ηλιακό Σύστημα Έρευνας) αναφέρει ότι διάφορα αντικείμενα που μοιάζουν με ζωντανά όντα εντοπίστηκαν στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν ρωσικό σκάφος το 1982 κατά τη διάρκεια αποστολής στην Αφροδίτη.
Ο Leonid Ksanfomaliti της Space Research Institute της Ακαδημίας της Ρωσίας Επιστημών δημοσίευσε έρευνα στην οποία αναλύθηκαν οι φωτογραφίες από την αποστολή Venus 13 το 1982.
Οι φωτογραφίες δείχνουν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο .....
Ksanfomaliti είπε, έμοιαζαν με "έναν δίσκο", "ένα μαύρο καπάκι» και «έναν σκορπιό." Όλα τους "αναδύονται, και εξαφανίζονται», ο επιστήμονας είπε, αναφερόμενος στην αλλαγή θέσης τους σε διαφορετικές φωτογραφίες και ίχνη στο έδαφος.
«Αν ξεχάσουμε τις σημερινές θεωρίες σχετικά με την ανυπαρξία της ζωής στην Αφροδίτη, θα μας επιτρέψει να πούμε ότι είναι ζωντανό," Ηλιακό Σύστημα Έρευνας ανέφερε Ksanfomaliti .
Δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ζωής στην Αφροδίτη, όπου η θερμοκρασία του εδάφους είναι 464 βαθμούς Κελσίου (867 βαθμοί Φαρενάιτ).
Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τα αντικέιμενα στην Αφροδίτη:



Πηγη , http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/video_23.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 23-ΙΑΝ-2012, 10:16 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Μεγάλο μυστήριο η Αφροδίτη!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Κυριακή, 19-ΦΕΒ-2012, 8:02 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
τα είχα διαβάσει τα αρθρα ,αλλά τα ξαναδιάβασα και πάλι μου αρεσαν ,δίνουν πολλές πληροφορίες

Added (2012-02-19, 8:02 PM)
---------------------------------------------
Περί Αφροδίτης

Ο Πλάτωνας στο «Συμπόσιον» (180d, 25 - 181e,10) μας δίδει κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη δύο Αφροδιτών και κατ' επέκτασιν και δύο Ερώτων. Μάλιστα μέγιστος τούτος Πανεπιστήμων διακρίνει τις δύο Θεές στην Ουρανία και την Πάνδημον Αφροδίτη, δίνοντας παράλληλα και κάποιες πληροφορίες για την γέννησή τους και τους γονείς τους.
Αρχαιοτέρα των δύο είναι η Ουρανία Αφροδίτη. Αύτη είναι θυγάτηρ του Ουρανού και εγεννήθη χωρίς μητέρα. Συνεχίζει ο Πλάτων λέγοντας ότι η Ουρανία Αφροδίτη (181c, 15-19) δεν έχει μέσα της το θηλυκό στοιχείο, αλλά μόνο το αρσενικό, αφού είναι αμήτωρ, και είναι άμοιρος ύβρεως. Ο Σικουτρής στα σχόλια του στην έκδοση του «Συμποσίου» του Πλάτωνος αναφέρει ότι η Ουρανία Αφροδίτη θα πρέπει να συσχετισθεί με την κορυφαία των τριών Μοιρών, ή ίσως και με αυτήν την ίδια την Μοίρα.
Η δεύτερη, η Πάνδημος Αφροδίτη, είναι κόρη του Διός και της Διώνης, όπως μας αναφέρει πρώτος ο Όμηρος (Ιλ. Ε 470). Σύμφωνα με το λεξικό των Liddell & Scott, στην Ήπειρο το επίθετο Διώνη ήταν προσωνύμιο της Ήρας. Στην γέννησή της συμμετέχει και το αρσενικό και το θηλυκό στοιχείο (Συμπόσιον, 181b 13 - 181c 15). Ο Σικουτρής στα σχόλιά του μας αναφέρει ότι ο λεξικογράφος Αρποκρατίων σε σχετικό λήμμα του αναφέρει ότι ονομάσθηκε έτσι από το ιδρυθέν υπό του Θησέως ιερό «δια το ενταύθα πάντα τον δήμον συνάγεσθαι», και ήταν επομένως προστάτις όλου του γένους και όχι μίας ορισμένης φυλής. Ήδη από τον Σόλωνα, ο οποίος ρύθμισε τα ζητήματα των εταίρων, θεωρήθηκε προστάτις και σύμβολο του αγοραίου έρωτος.
Σύμφωνα με την παράδοση που μας διασώζει ο Ησίοδος (Θεογονία, 188 κ.ε.) ο Κρόνος απέκοψε με αδάμαντα (πρβλ. ότι με αδαμάντινον άρπη και ο Περσεύς απέκοψε την κεφαλή της Μεδούσης) τα αιδοία του Ουρανού και τα έριξε στον στο πέλαγος. Αυτά πλανώνταν στο πέλαγος για πολύ καιρό και ολόγυρά τους σηκωνόταν λευκός αφρός. Μέσα σε αυτόν αναθράφηκε μία κόρη. Πρώτα πλησίασε στα Κύθηρα και έπειτα απομακρύνθηκε από εκεί και κατέπλευσε στην Κύπρο. Ο Σταγειρίτης στην «Ωγυγία» (τομ. Α., σελ. 350 κ.ε.) αναφέρει ότι η Αφροδίτη άνοιξε τον αφρό που είχε σχηματιστεί και έπλεε πάνω στην θάλασσα. Η Αμφιτρίτη της έδωσε μία κογχύλην και έπλεε πάνω σε αυτήν καθήμενη. Την κογχύλην την κυβερνούσε ο Ζέφυρος. Πρώτα έφθασε στην Κύθηρον νήσο, αλλά δεν ήθελε να ανατραφεί εκεί και έτσι αναχώρησε για την Κύπρο. Στην Κύπρο την υποδέχθηκαν οι Ώρες και την στόλισαν και την κόσμησαν (τρυπώντας τους λοβούς της, όπως αναφέρει ο Β΄ Ομηρικός Ύμνος στην Αφροδίτη, της έβαλαν και ενώτια χρυσά και ορειχάλκινα). Μία άλλη παράδοση, όμως, αναφέρει ότι έπεσε από τον Ουρανό αυγό (δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ το αρχαίο κείμενο και να δώ αν αναφέρει αυγό ή ωόν και για αυτό χρησιμοποιώ τον όρο όπως τον αναφέρει ο Σταγειρίτης στο έργο του) στον ποταμό Ευφράτη και τα κύματα του ποταμού το έβγαλαν στην γή, και από το αυγό αυτό γεννήθηκε η Αφροδίτη, η οποία ταυτίζεται με την Συρία Θεά.
Ο Παυσανίας στα «Βοιωτικά» (16, 3) αναφέρει ότι η Θηβαίοι είχαν πάρα πολύ παλιά ξόανα της Αφροδίτης, τα οποία τα είχε αφιερώσει η ίδια η Αρμονία στην Θεά, η οποία σύμφωνα με μία παραλλαγή του μύθου ήταν κόρη της Αφροδίτης. Το ένα ξόανο το ονόμαζαν Ουρανία, το άλλο Πάνδημο και το άλλο Αποστροφία.


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Μυστικός Γαλαξίας » Μυστικός Γαλαξίας » Αφροδίτη
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: