|
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 10:05 PM | Message # 1066 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Ένας αξιωματικός της υπηρεσίας δίωξης Ναρκωτικών, καταφθάνει σε ένα απομονωμένο κτήμα πάνω στον Ψηλορείτη και λέει στον αγέρωχο βρακοφόρο ιδιοκτήτη. «Πρέπει να κάνω έρευνα στο κτήμα σου για παράνομα δενδρύλλια χασίς» Ο χωρικός συμφωνεί αλλά του λέει, δείχνοντας του ένα περιφραγμένο χωράφι εκεί δίπλα: «Εντάξει, αλλά μη πάτε σ' εκείνο το χωράφι». Ο αξιωματικός φανερά νευριασμένος, με μια κίνηση, βγάζει από τη τσέπη του το υπηρεσιακό «Σήμα» του και με υπεροπτικό ύφος του λέει: «Βλέπεις αυτό το σήμα; Αυτό το σήμα σημαίνει ότι μπορώ να πάω όπου θέλω, σε οποιοδήποτε κτήμα γουστάρω, όποτε θέλω. Δε θέλω αντιρρήσεις και δεν θα σου δώσω περισσότερες εξηγήσεις. Έγινα κατανοητός; Έχεις κανένα πρόβλημα μ' αυτό»; Ο χωρικός, με ένα ανεπαίσθητο μειδίαμα στο πρόσωπο του, κουνάει το κεφάλι του συναινετικά και φεύγει για να συνεχίσει τη δουλειά του! Μετά από λίγο, ο Κρητικός ακούει δυνατές κραυγές και βλέπει τον αξιωματικό να τρέχει, ουρλιάζοντας από το φόβο, για τη ζωή του και ξοπίσω του έναν τεράστιο ταύρο να τον κυνηγάει! Σε κάθε βήμα ο ταύρος κέρδιζε έδαφος και ήταν προφανές ότι θα τον έφτανε προτού φτάσει σε ασφαλές έδαφος. Ο Χωρικός πετάει τα εργαλεία του και τρέχει στο φράχτη και φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε.
«Το σήμα, δείξε του το σήμα»!!!!!!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 10:07 PM | Message # 1067 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| - Γιατρέ, συνεχίζω να βλέπω τις κηλίδες που σας είχα πει. - Δεν σας βοήθησαν τα καινούρια γυαλιά; - Πώς! Τώρα βλέπω τις κηλίδες καλύτερα.
- Γιατρέ, έσπασα το χέρι μου σε δυο μέρη. - Να αποφεύγετε αυτά τα δύο μέρη.
- Γιατρός: Δεν βρίσκω σαφή αίτια για τα συμπτώματά σας. Μάλλον φταίει το ποτό... - Εντάξει, γιατρέ. Να ξανάρθω όταν ξεμεθύσετε;
- Γιατρέ μου, μπορώ να έχω και μια δεύτερη γνώμη; - Βεβαίως! Ελάτε ξανά αύριο.
- Να παίρνετε όλα τα χάπια που σας έδωσα. Το πρωί το κόκκινο χάπι με ένα ποτήρι νερό, το μεσημέρι το πράσινο χάπι με ένα ποτήρι νερό, και το βράδυ το μπλε χάπι με ένα ποτήρι νερό. - Μα τι έχω, γιατρέ μου; - Δεν πίνετε πολύ νερό.
- Οδοντίατρος: Κυρία μου, τι κάνετε;;; Εχετε πιάσει τα !@#$%^ μου! - Ακριβώς! Και από δω και πέρα δεν θα πονέσουμε ο ένας τον άλλον, έτσι;;
- Γιατρέ, είμαι διχασμένη προσωπικότητα. - Αδελφή, φέρτε μια καρέκλα ακόμη..
- Μα, γιατί φωνάζετε; Δεν άγγιξα ακόμα το δόντι σας! - Το ξέρω, γιατρέ, αλλά πατάτε πάνω στο πόδι μου!
- Γιατρέ, κάθε πρωί που ξυπνάω αισθάνομαι τρομερό πονοκέφαλο, ναυτία και δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Μετά από ένα τέταρτο όμως, όλα μου περνάνε.. Τι να κάνω; - Να σηκώνεστε ένα τέταρτο αργότερα.
- Γιατρέ μου, έχω κίτρινα δόντια. - Τι να σας πω... φορέστε καφέ γραβάτα...
- Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη. Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει. Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια κόκκινη επιγραφή. Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, ξανασπρώχνω αλλά δεν ανοίγει η ρημάδα! Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι. Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος. - Μμμμ, ενδιαφέρον. Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει η επιγραφή πάνω στην πόρτα; - "ΕΛΞΑΤΕ"...
- Πόσα θέλετε γιατρέ, για να μου βγάλετε το χαλασμένο δόντι; - 200 Ευρώ. - 200 Ευρώ για δουλειά λίγων λεπτών; - Αν θέλετε, μπορώ να κάνω την εξαγωγή πάρα πολύ αργά.........
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 10:19 PM | Message # 1068 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Είπαμε! Άπαιχτα. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Παρασκευή, 07-ΜΑΡ-2014, 3:26 AM | Message # 1069 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| καταπληκτικα ολα !!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 07-ΜΑΡ-2014, 5:20 PM | Message # 1070 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| --------ΑΝΔΡΕΣ--------
Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 07-ΜΑΡ-2014, 5:21 PM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 07-ΜΑΡ-2014, 10:57 PM | Message # 1071 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ρε τα περιστερια !!! χαχαχαχαχαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 08-ΜΑΡ-2014, 1:30 AM | Message # 1072 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ρωτάει ο Χίτλερ έναν πιτσιρικά Εβραίο: -Πόσο χρονών είσαι μικρέ; -7 στα 8, απαντάει αυτός -Μπράβο αισιοδοξία !!
!Στο περίπτερο. -Γεια σας. Έχετε εισιτήρια; -Τι εισιτήρια; -Αεροπορικά.
Οι αιτίες για την παχυσαρκία στην Ελλάδα είναι δυο: Η MANA και η ΓIAΓIA…
Έχω τις μαύρες μου απόψε…η μια από την Βραζιλία η άλλη από την Νιγηρία…
1η ΚΟΡΗ -Μπαμπά είμαι λεσβία… -Οκ επιλογή σου… 2η ΚΟΡΗ -Μπαμπάκα…και γω λεσβία είμαι… -Πφφ τι να πω?!! 3η ΚΌΡΗ -Και γω λεσβία είμαι! -Υπάρχει κανείς σ’ αυτό το σπίτι που να θέλει άντρα? - Εγώ μπαμπάάά!! -ΣΚΑΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗΗΗ
Σύμφωνα με νέες έρευνες το σεξ ανακουφίζει τον πονοκέφαλο… Να δω τι καινούργια δικαιολογία θα βρείτε τώρα…???-
Πόσο καιρό είστε μαζί?? -6 μήνες!! -Την πήδηξες?? -Κοπέλα μου ειναι, όχι πουτάνα.. -Δεν σου κάθεται εεεε??? -Όχι η πουτάνα!!
Το κοκορέτσι έχει μέσα κόκορα ή είναι απάτη σαν το ψαρονέφρι ;
Σώζω ζωές κάθε μέρα……. Δεν φαντάζεστε εκεί έξω πόσα άτομα υπάρχουν καθημερινά…. που θέλουν σκότωμα και όλο το αναβάλω.
Διάβαζα το ζώδιό μου και στα αισθηματικά έγραφε “δεν είδες τα επαγγελματικά, μου θες και έρωτες?”
Ένας δίδυμος λέει στον άλλον: -Που ‘σαι ρε όλη μέρα, η μάνα μας με έκανε μπάνιο 2 φορές!
Τι είναι αυτά στο κουτί; -Αστακοί. -Θα τα αφήσω, αλλά τι είναι; -Αστακοί λέμε! -Καλά ντε, τα αφήνω, ωχού!
Σπατάλη ρεύματος να χρησιμοποιήσω τη τοστιέρα μόνο για δύο τοστ οπότε έβαλα τέσσερα
…Μη με σκοτώσεις – είπε το κουνούπι – αίμα σου είμαι. Λύγισα …-
Μου έκλεισε το μάτι! - Κι εσύ τι έκανες; - Τίποτα, δεν το πρόσεξα και περίμενα σαν μαλάκας να βράσουν τα μακαρόνια…
-Σταματήστε, είναι παράνομο να είστε 3 πάνω σε μηχανάκι! -3? που πήγε ο 4ος?
Να δω αν βγάλω τους υαλοκαθαριστήρες… που θα αφήνουν τις κλήσεις !!
-Εγώ μιλάω με αποδείξεις! -Να το κοιτάξεις αυτό Πανούλη. Ένας φίλος μου μίλαγε με τη πόρτα και τον κλείσανε στο τρελοκομείο.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Message edited by Θνητος - Σάββατο, 08-ΜΑΡ-2014, 1:33 AM |
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 12-ΜΑΡ-2014, 7:56 PM | Message # 1073 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 14-ΜΑΡ-2014, 3:44 PM | Message # 1074 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Δεν θα πιστεύετε τι μέρα είναι σήμερα:Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και... http://www.newsbomb.gr/diethnh....las-kai
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Message edited by Θνητος - Παρασκευή, 14-ΜΑΡ-2014, 3:44 PM |
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 14-ΜΑΡ-2014, 4:08 PM | Message # 1075 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 20-ΜΑΡ-2014, 9:56 PM | Message # 1076 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 20-ΜΑΡ-2014, 11:05 PM | Message # 1077 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
|
| |
|
|
| xrysanthi | Date: Παρασκευή, 21-ΜΑΡ-2014, 0:15 AM | Message # 1078 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 24-ΜΑΡ-2014, 0:09 AM | Message # 1079 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
|
| |
|
|
| Πανδαιμονιον | Date: Δευτέρα, 24-ΜΑΡ-2014, 0:35 AM | Message # 1080 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| xaxaxaxaxaxa
Illusionist...?
Elke gek zijn gebrek
Message edited by Πανδαιμονιον - Δευτέρα, 24-ΜΑΡ-2014, 0:35 AM |