Σάββατο, 27-ΑΠΡ-2024, 8:05 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » ΤΟ ΓΕΛΙΟ (ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ !!!!)
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΜΑΡ-2012, 6:57 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Το γέλιο θεραπεύει!

Η ικανότητα κάποιου να γελά σε μια κατάσταση ή σε ένα πρόβλημα τον χαρακτηρίζει ανώτερο και δυναμικό. Το χιούμορ και το γέλιο προωθούν μια θετική και ελπιδοφόρα στάση ζωής . Είναι λιγότερο πιθανό να υποκύψουμε σε αισθήματα κατάθλιψης και ανικανότητας εάν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα προβλήματα μας. Το χιούμορ μας δίνει την αίσθηση ότι υπάρχουν προοπτικές στα προβλήματα μας. Το γέλιο μας δίνει την δυνατότητα να απελευθερώσουμε όλα τα συναισθήματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα , τα οποία όταν τα κρατάμε μέσα μας είναι πιθανό να δημιουργούν βιοχημικές αλλαγές στο σώμα μας και να βλάπτουν την υγεία μας.

Ο Herbert Lefcourt , διακεκριμένος ψυχολόγος του πανεπιστήμιου του Γουότερλου στον Καναδά ερεύνησε την πιθανότητα η αίσθηση του χιούμορ να μπορεί να αλλάξει την συναισθηματική μας ανταπόκριση απέναντι στο στρες. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι η ικανότητα του να εκτιμούμε και να έχουμε αίσθηση του χιούμορ μπορεί να συνεισφέρει στην διαχείριση των ψυχολογικών μας διαταραχών οι οποίες οδηγούν στη δημιουργία αρνητικών γεγονότων στη ζωή μας .

Η αντίληψη του χιούμορ ενεργοποιεί ολόκληρο τον εγκέφαλο δηλαδή εξισορροπεί την εγκεφαλική δραστηριότητα και στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Στο κολέγιο William and Ma ry στο Williamsburg μια έρευνα έδειξε ότι ενεργοποιείται ένα μοναδικό μέρος του εγκεφάλου όταν ο άνθρωπος γελά. Αυτό καταγράφηκε με εγκεφαλογράφημα σε ανθρώπους στους οποίους παρουσιαζόταν χιουμοριστικό υλικό .

Κατά την διάρκεια ενός αστείου το αριστερό ημισφαίριο χρησιμοποίει την αναλυτική του ικανότητα να εξηγεί τις λέξεις .Αμέσως μετά η εγκεφαλική δραστηριότητα μεταφέρετε στο μετωπιαίο λοβό ο οποίος αποτελεί το κέντρο των συναισθημάτων. Μετά από λεπτά οι συνθετικές ικανότητες του δεξιού ημισφαιρίου συνεργάζονται με το αριστερό για να ’πιάσουμε’ το αστείο . Έπειτα από λίγα δέκατα του δευτερολέπτου η εγκεφαλική δραστηριότητα μεταφέρεται στο ινιακό λοβό ο οποίος αποτελεί το κέντρο επεξεργασίας των συναισθημάτων. Οι αυξανόμενες διακυμάνσεις των δέλτα κυμάτων φτάνουν το μέγιστο της δραστηριότητας τους όταν ο εγκέφαλος ‘πιάνει’ το αστείο και τότε η εξωτερική έκφραση του γέλιου ξεκινά . Το αποτέλεσμα είναι να δραστηριοποιούμε ολόκληρο την εγκέφαλο μας ακούγοντας και συμμετέχοντας σε ένα αστείο!

Τα συναισθήματα που βιώνουμε επηρεάζουν έμμεσα το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η αίσθηση του χιούμορ μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε και να εκτιμάμε τα στραβά αυτής της ζωής και μας παρέχει στιγμές χαράς και απόλαυσης. Τα θετικά συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν νευροχημικές αλλαγές οι οποίες να αναστείλουν τις αρνητικές επιδράσεις των παθήσεων και του στρες .

Το γέλιο ελαττώνει την αρτηριακή πίεση , μειώνει τα επίπεδα των ορμονών του στρες , αυξάνει την ελαστικότητα των μυών, ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και ενεργοποιεί την απελευθέρωση των ενδορφινών , ορμόνες οι οποίες αποτελούν τα φυσικά παυσίπονα του οργανισμού μας και δημιουργούν μια αίσθηση γενικής ευφορίας .

Νοσοκομεία ανά τον κόσμο ενσωματώνουν επίσημα και ανεπίσημα θεραπευτικά προγράμματα γέλιου. Το χιούμορ είναι μια παγκόσμια γλώσσα. Μας φέρνει όλους κοντά , μειώνει τις αποστάσεις και το καλλίτερο από όλα; είναι δωρεάν και δεν έχει καμία παρενέργεια! Το συμπέρασμα ; το γέλιο θεραπεύει! Kαι τώρα ας γελάσουμε!

Γράφει ο Φίλιππος Γκέκης PT, MT


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

Message edited by margarita - Τρίτη, 20-ΜΑΡ-2012, 6:58 PM
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 24-ΜΑΡ-2012, 9:30 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21
Posted on Μαρτίου 23, 2012 by manitaritoubounou

Μέρες που είναι, ας φανταστούμε τι θα γινόταν αν υπήρχε … MEGA τον καιρό του ΄21 (ας πούμε πχ βραδινό δελτίο μετά την εισβολή του Ιμπραήμ στον Μωριά):

Τρέμη. <<Και ενώ η παγκόσμια κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, υπάρχουν ακόμα κάποιοι αμετανόητοι που εξακολουθούν να στεναχωρούν τον πολυχρονεμένο μας σουλτάνο, που ο γιαραμπής να μας κόβει χρόνια και να του δίνει μέρες>>.

Πρετεντέρης. <<Όχι μόνο αυτό Όλγα. Ενώ όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, κοτζαμπάσηδες-δεσποτάδες-καραβοκύρηδες έχουν πλέον αντιληφθεί πως η χώρα χρειάζεται ηρεμία και ανάπτυξη γιατί αλλιώς οι Οθωμανοί θα σηκωθούν να φύγουν και θα μας αφήσουν μόνους μας, αυτοί οι αλιτήριοι κατσαπλιάδες, αυτές οι μειοψηφίες έχουν το θράσος να απειλούν τους νοικοκυραίους>>.

Τσίμας. <<Έχεις δίκιο Γιάννη. Μάλιστα έμαθα πως αυτές οι περιθωριακές ομάδες κουκουλοφόρων – φουστανελοφόρων έχουν επικεφαλής έναν τύπο Κολοκοτρώνη, κάπως έτσι, που έχει το θράσος να απειλεί με βία, φωτιά και τσεκούρι, την φιλήσυχη πλειοψηφία που την αποκαλεί προσκυνημένη>>.

Καψής. <<Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λέτε τόση ώρα, όμως το αδελφάκι μου που είναι μέγας δραγουμάνος του Μεγάλου Βεζίρη στην Ιστανμπούλ μου είπε πως αυτός ο …κοτρώνης και τα άλλα μπουμπούκια εξτρεμιστές Παπαφλέσσας και λοιποί είναι η αιτία που η Υψηλή Πύλη μας έχει στην μπούκα>>.

Τρέμη. <<Σωστά Μανώλη. Όμως έχουμε τον ίδιο τον τρομοκράτη στο τηλέφωνο να τον ανακρίνουμε. Κύριε Κολοκοτρώνη με ακούτε; (Στα παράθυρα γύρω από την Τρέμη οι άλλοι τρεις κάνουν μορφασμούς απέχθειας).

Κολοκοτρώνης. <<Συμπαθάτε με, δεν σας γρικώ καλά γιατί εδώ είμαστε έξω στον αέρα και το αγιάζι, και πέφτουν και κουμπουριές πότε – πότε>>.

Τρέμη. <<Πείτε μας κ. Κολοκοτρώνη, που βρήκατε το θράσος να αναστατώνετε τον τόπο και να παραβιάζετε την νομιμότητα ; Αφού οι προύχοντες που μας κυβερνούν έχουν κάνει μνημόνιο με τον Ιμπραήμ, εσείς τώρα τι θέλετε;>>

Κολοκοτρώνης. (Μόλις πάει να πει μια συλλαβή, τον διακόπτει ο Πρετεντέρης).

Πρετεντέρης. <<Όλγα, για ρώτα τον κύριο σε παρακαλώ … γιατί εμείς όλοι είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε σήμερα τους συνδικαλισμούς και τις μαγκιές που έκανε στα Δερβενάκια και την Τριπολιτσά>>.

Κολοκοτρώνης. (Πάει πάλι να μιλήσει, αλλά τον ξαναδιακόπτουν).

Τρέμη. <<Μην μιλάτε κύριε, ο Γιάννης είπε να σας ρωτήσω, δεν σας ρώτησα ακόμα. Για απαντήστε λοιπόν, πως τολμάτε να σηκώνετε κεφάλι όχι μόνο στους οθωμανούς αλλά και στους ευρωπαίους. Η ιερά συμμαχία Αγγλία – Γαλλία – Αυστροουγγαρία – Ρωσία μας είπε να κάτσουμε στα αυγά μας και να λέμε σφάξε μας αγά μου ν’ αγιάσουμε. Εσείς τι παριστάνετε, ξέρετε καλύτερα από όλους αυτούς;>>

Κολοκοτρώνης. (Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη, τον διακόπτει ο Καψής αυτή τη φορά).

Καψής. <<Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το θέμα, όμως τώρα θυμήθηκα πως το αδελφάκι μού έγραψε τις προάλλες πως στο σεράϊ συζητιέται πολύ ότι πίσω από τις ταραχές είναι μια ύποπτη περιθωριακή οργάνωση που λέγεται φιλική εταιρεία. Αυτοί δεν σέβονται τίποτα, έχουν διώξει όλους τους επενδυτές … φανταστείτε πως είχε έρθει ένας σοβαρός λόρδος ονόματι Έλγιν που έδωσε μια ολόκληρη φούχτα λίρες για να πάρει κάτι παλιομάρμαρα ο κουτόφραγκος, και αυτοί οι αμετανόητοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν μαζί με κάτι ψευτοκουλτιουράδηδες κοραήδες και λοιπούς. Πάλι καλά που δεν τα κατάφεραν, γιατί η επένδυση αυτή δημιούργησε και θέσεις εργασίας, αυτούς που βοήθησαν να ξηλωθούν τα παλιομάρμαρα και αυτούς που τα φόρτωσαν στα καράβια του λόρδου>>.

Τσίμας. <<Να προσθέσω, Μανώλη, πως αυτοί οι περιθωριακοί κουρελήδες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα στα ευρωπαϊκά ανακτοβούλια. Κύριε Κολοκοτρώνη, το ξέρετε πως εξαιτίας σας ολόκληρος κόμης Μέτερνιχ έχει βάλει την Ελλάδα στο στόχαστρο;>>

Κολοκοτρώνης. (Μόλις ανοίγει το στόμα του, τον διακόπτουν άλλη μια φορά).

Πρετεντέρης. <<Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά Παύλο, έχουμε τώρα και καινούριο φρούτο – τον επαναστατικό τουρισμό. Έχουν πλακώσει και αναρχικοί από το εξωτερικό, σαν να μην έφταναν οι δικοί μας. Κάτι Σανταρόζα, κάτι Μπάϊρον και άλλα αποβράσματα. Μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε, κάνουμε και εισαγωγή ταραχοποιών.>>

Τρέμη. <<Μάλιστα, Γιάννη, όλοι αυτοί μαζί με τους δικούς μας κάνουν και καταλήψεις σε δημόσια κτίρια. Δες τι έγινε στα κάστρα απ’ όπου πέταξαν έξω τις νόμιμες αρχές, δες τι έγινε στο Μεσολόγγι και αλλού. Πως θα προκόψει μετά από αυτά ο τόπος ; Αν μας πετάξουν έξω από το γρόσι, ποιος θα φταίει μετά;>>

Κολοκοτρώνης. (Έχει βαρεθεί που δεν τον αφήνουν να μιλήσει και έχει φύγει από την γραμμή, ακούγεται του-του).

Τρέμη. <<Ορίστε θράσος. Μας έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα μας. Εδώ του κάναμε την τιμή να τον ακούσουμε στο φιλόξενο δελτίο μας, να εκθέσει τις απόψεις του ελεύθερα και δημοκρατικά. Αλλά τι ξέρουν από δημοκρατία αυτοί οι τρομοκράτες. Ας αλλάξουμε τώρα θέμα, να πούμε για τις φιλανθρωπίες της πρέσβειρας καλής θέλησης Μπαρντιν Χανουμ Μπουρέκ που εγκαινίασε σήμερα νέα πτέρυγα στο Λεπροκομείο Σπιναλόγκα μαζί με τον βεζίρη αρρώστιας Λομπέρ Μπέη. Θυμίζουμε πως στις 11 στην Ανατροπή ο Γιάννης φιλοξενεί τους αρχιραγιάδες Μπενιζέλ, Τσαμάρ και Καρα Τζαφέρ για να ακούσουμε επιτέλους και μια υπεύθυνη φωνή.>>

ΠΗΓΗ: Στις 23 Μαρτίου 2012 5:32 μ.μ., ο χρήστης P…, J… έγραψε: … ή άλλως αποτελεί μυθιστορηματική μορφή και … φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με τη πραγματικότητα…

Πηγη , http://manitaritoubounou.wordpress.com/2012/03/23/mega-1921-an/


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 24-ΜΑΡ-2012, 9:46 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
happy happy happy happy happy happy happy
πανέξυπνο!!!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 25-ΜΑΡ-2012, 1:05 AM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Απορώ πώς και δεν τους έχουν γιαουρτώσει ακόμα όλους αυτούς τους ανθέλληνες! tongue tongue tongue tongue tongue

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 01-ΑΠΡ-2012, 11:14 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 01-ΑΠΡ-2012, 11:37 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ψέματα λέει ο άνθρωπος;;; biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 02-ΑΠΡ-2012, 0:41 AM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
καταπληκτικο!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 03-ΑΠΡ-2012, 12:35 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Βρήτε την διευθυνση που θέλετε !!!

http://showmystreet.com/


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 1:13 AM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Πλάκα έχει και είναι και γρήγορο! wink

Added (2012-04-06, 1:13 AM)
---------------------------------------------
Πρέπει να βοηθάμε τους φίλους μας όταν κινδυνεύουν;;; Η απάντηση ΕΔΩ


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 10:06 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Γυναίκες προσοχή στα αχρησιμοποίητα αντικείμενά σας.....!!!

Η γυναίκα φτάνει ξαφνικά στο σπίτι και βρίσκει τον άντρα της να...
σκυλοπηδιέται με μια νεαρή κοπέλα…σκέτο τούμπανο!!!

- Ανήθικε...πουσταρά...γ@μημένε...!, πως μπορείς να το κάνεις αυτό σε εμένα, την μητέρα των παιδιών σου, την πιστή γυναίκα σου;;; Θέλω διαζύγιο τώωωωωωωραααααα καριόληηηη!!!

-Περίμενε ένα λεπτό αγάπη μου, σου ορκίζομαι υπάρχει μια εξήγηση.

-Mμμμμμ… μίλα αλλά γρήγορα, δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ πια στη ζωή μου, θέλω να φύγεις αμέσως και για πάντα.....και εσύ και αυτό το τσόλι....!

-Συνέβη το εξής: Γύριζα στο σπίτι μετά από μια τρομερή μέρα στο γραφείο και είδα αυτή την φτωχή κοπέλα που έκανε ωτοστόπ στη λεωφόρο. Μου φάνηκε τόσο ανυπεράσπιστη που αποφάσισα να τη βοηθήσω.
Πρόσεξα ότι ήταν πολύ αδύνατη, κακοντυμένη και βρώμικη και μου είπε ότι είχε τρεις μέρες να φάει. Συγκινήθηκα, την έφερα στο σπίτι και της ζέστανα τα μακαρόνια που σου έφτιαξα χτες βράδυ και δεν τα έφαγες γιατί παχαίνουν…η καημενούλα τα καταβρόχθισε!

Έπειτα, όπως ήταν τόσο βρώμικη, της είπα να κάνει ένα μπάνιο και εν τω μεταξύ είδα ότι τα ρούχα της ήταν σε κακή κατάσταση. Έτσι τα πέταξα στα σκουπίδια και της έδωσα εκείνα τα παντελόνια που χρόνια τώρα δεν φοράς επειδή δεν μπορείς να τα κουμπώσεις, την μπλούζα που σου χάρισα για την επέτειο και δεν φοράς, γιατί δεν έχω καλό γούστο και δεν ξέρω να σου διαλέγω ρούχα, το sweater που σου χάρισε η μάνα μου για τα Χριστούγεννα και δεν φοράς, για να της μπεις στο μάτι και τις μπότες που αγόρασες για 1000 ευρώ και τις φόρεσες μια μόνο φορά, επειδή η φίλη σου αγόρασε τις ίδιες.

Στο τέλος και καθώς έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά η κοπέλα γύρισε με δάκρυα στα μάτια και με ρώτησε:

- Υπάρχει κάτι άλλο που δεν χρησιμοποιεί η γυναίκα σου ???


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 11:10 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 11:11 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Μην τα βάζετε με τα παιδιά...

Ένα μικρό κορίτσι μιλούσε με το δάσκαλο της για τις φάλαινες.
Ο δάσκαλος είπε ότι είναι φύση αδύνατο μια φάλαινα να καταπιεί έναν άνθρωπο, γιατί αν και είναι ένα πολύ μεγάλο θηλαστικό, ο λαιμός του είναι πολύ μικρός.
Το μικρό κορίτσι επισήμανε ότι μια φάλαινα είχε καταπιεί τον Ιωνά.
Ενοχλημένος ο δάσκαλος επέμεινε ότι μια φάλαινα δεν μπορεί να καταπιεί έναν άνθρωπο.

Τότε το μικρό κορίτσι είπε, " Όταν θα παώ στον παράδεισο, θα ρωτήσω τον Ιωνά."
Και ο δάσκαλος τη ρώτησε " Και αν ο Ιωνάς έχει πάει σην κόλαση?"
Και η μικρή απάντησε " Τότε θα τον ρωτήσεις εσύ!"
-----------------------------------------------------
Μια μέρα μια πιτσιρίκα καθόταν και έβλεπε τη μητέρα της που έπλενε τα πιάτα στον νεροχύτη. Ξαφνικά παρατήρησε ότι η μητέρα της είχε αρκετές λευκές τρίχες, που έκαναν αντίθεση στο καστανά της μαλλιά.

Κοίταξε της μητέρα της και τη ρώτησε όλο απορία "Γιατί κάποια από τα μαλλιά σου είναι λευκά, Μαμά?"

Και η μητέρα της απάντησε "Λοιπόν, κάθε φορά που κάνεις κάτι λάθος και με στεναχωρείς και με κάνεις να κλαίω, μια τρίχα μου γίνεται λευκή."

Το μικρό κορίτσι σκέφτηκε λίγο αυτή την αποκάλυψη και είπε "Μαμά, γιατί όλα τα μαλλιά της γιαγιάς είναι άσπρα?"
------------------------------------------------------------------------------------
Μια δασκάλα συζητούσε με πεντάχρονα και εξάχρονα παιδάκια τις Δέκα Εντολές.

Αφού τους εξήγησε την Εντολή " Τίμα τον Πατέρα σου και τη Μητέρα σου", τα ρώτησε "Αν υπάρχει κάποια εντολή που να μας μαθαίνει πως να συμπεριφερόμαστε στα αδέρφια μας?"

Χωρίς να χάσει λεπτό ένα αγοράκι (το μεγαλύτερο στην οικογένεια του) απάντησε "Μην σκοτώσεις!"
-----------------------------------------------------------------------------------------
Τα παιδιά είχαν όλα φωτογραφηθεί και η δασκάλα προσπαθούσε να τα πείσει να αγοράσουν από μια ομαδική φωτογραφία.

"Σκεφτήτε τι ωραία που θα είναι όταν μεγαλώσετε να βλέπετε αυτή τη φωτογραφία και να λέτε "Να η Ιωάννα, είναι δικηγόρος" ή "Να ο Μιχάλης, είναι γιατρός".

Μια φωνούλα ακούστηκε από το βάθος της τάξης "Και να η δασκάλα, είναι νεκρή."
--------------------------------------------------------------------------
Μια νηπιαγωγός παρατηρούσε τα παιδιά της τάξης της καθώς ζωγράφιζαν. Και περνούσε που και που από δίπλα τους για να δει τις ζωγραφιές τους.

Καθώς περνούσε από ένα κοριτσάκι που δούλευε σταθερά, το ρώτησε τι ζωγράφιζε.
Το κοριτσάκι απάντησε " Ζωγραφίζω το Θεό."
Η δασκάλα σταμάτησε και είπε " Μα κανένας δεν ξέρει πως μοιάζει ο Θεός."

Χωρίς να χάσει λεπτό από τη ζωγραφιά της, το κοριτσάκι απάντησε
" θα ξέρουν όλοι σε ένα λεπτό."
-------------------------------------------------------------------
Μια δασκάλα εξηγούσε στα παιδιά την κυκλοφορία του αίματος. Προσπαθώντας να το κάνει πιο κατανοητό είπε "Τώρα παιδιά, αν σταθώ με το κεφάλι προς τα κάτω, όπως ξέρετε, το αίμα θα κυλίσει όλο εκεί και το πρόσωπο μου θα γίνει κόκκινο.

"Ναι", είπαν όλα.

"Τότε γιατί όταν στέκομαι κανονικά όρθια, δεν τρέχει το αίμα στα πόδια μου?"

Και ένας μικρός φώναξε, "Γιατί τα πόδια σου δεν είναι άδεια"
---------------------------------------------------------------------
Τα παιδιά ήταν σε σειρά στην καφετέρια του σχολείου για το μεσημεριανό. Στην αρχή του τραπεζιού ήταν μια μεγάλη στοίβα με μήλα. Μια δασκάλα έκανε ένα σημείωμα και το άφησε δίπλα στα μήλα.
"Πάρτε μόνο ΈΝΑ. Ο Θεός κοιτάει."

Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού υπήρχε μια μεγάλη πιατέλα με μπισκότα σοκολάτας.
Και ένα παιδί έγραψε ένα σημείωμα, "Πάρτε όσα θέλετε, ο Θεός προσέχει τα μήλα."


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Message edited by Θνητος - Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 11:12 PM
 
margaritaDate: Παρασκευή, 06-ΑΠΡ-2012, 11:42 PM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
πολύ εξυπνες ιστοριούλες!!!!!!!!

Added (2012-04-06, 11:42 PM)
---------------------------------------------

Quote (Θνητος)
Στο τέλος και καθώς έφευγε γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά η κοπέλα γύρισε με δάκρυα στα μάτια και με ρώτησε:

- Υπάρχει κάτι άλλο που δεν χρησιμοποιεί η γυναίκα σου ???

καταπληκτική απάντηση!!!!!!!!σε τέτοιες περιπτώσεις οι αντρες σκεφτοντε αμεσα !!!!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΣτράτοςDate: Τετάρτη, 11-ΑΠΡ-2012, 2:13 PM | Message # 14
Ενεργό μέλος
Group: Special User
Messages: 175
Awards: 0
Reputation: 4
Status: Offline
Quote (margarita)
καταπληκτική απάντηση!!!!!!!!σε τέτοιες περιπτώσεις οι αντρες σκεφτοντε αμεσα !!!!!!!!


Είναι αυτόματη απάντηση ... σαν την, καθημερινή σχεδόν, δική σας "έχω πονοκέφαλο" !!!

Ένα το έχετε κι αυτό πονάει μόνιμα ... τι το κρατάτε ? groupjump
 
margaritaDate: Τετάρτη, 11-ΑΠΡ-2012, 7:05 PM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
εχεις δίκιο Στράτο μου ,οταν θέλουμε να αποφύγουμε καταστάσεις εχουμε πάντα πονοκέφαλο !!!!!!!
dry dry dry dry dry dry dry dry


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Off Topic » Περί ανέμων και υδάτων » ΤΟ ΓΕΛΙΟ (ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ !!!!)
Search: