|
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 01-ΜΑΡ-2014, 0:20 AM | Message # 1036 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| μπεεεε μπε μπεεε μππεεεεε μπε
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Σάββατο, 01-ΜΑΡ-2014, 6:51 PM | Message # 1037 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Δευτέρα, 03-ΜΑΡ-2014, 2:10 PM | Message # 1038 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Να γιατί πάνε οι γυναίκες δυο-δυο στις τουαλέτες
http://www.zougla.gr/perierg....ualetes
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 03-ΜΑΡ-2014, 10:29 PM | Message # 1039 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 03-ΜΑΡ-2014, 10:55 PM | Message # 1040 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 04-ΜΑΡ-2014, 1:11 AM | Message # 1041 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 2:25 PM | Message # 1042 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ
Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 2:25 PM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 3:11 PM | Message # 1043 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 5:59 PM | Message # 1044 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ψυχιατρική κλινική, ρωτά κάποιος το διευθυντή:
Πώς καθορίζετε εάν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εισαχθεί στην κλινική για θεραπεία;" Λοιπόν," είπε ο διευθυντής, "γεμίζουμε ως επάνω μια μπανιέρα, και έπειτα δίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού, ένα φλυτζάνι τσαγιού και έναν κουβά στον ασθενή και ζητάμε από αυτόν να αδειάσει τη μπανιέρα"." Ω, καταλαβαίνω", είπε ο συνομιλητής, "ένα φυσιολογικό άτομο θα χρησιμοποιούσε τον κουβά επειδή είναι μεγαλύτερος από το κουτάλι ή το φλυτζάνι τσαγιού". "Όχι" είπε ο διευθυντής, "ένα φυσιολογικό άτομο θα τραβούσε το βούλωμα. Θέλετε ένα κρεβάτι κοντά στο παράθυρο;".
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
Message edited by Θνητος - Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 6:00 PM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 6:09 PM | Message # 1045 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Κάθονται δυό τύποι στο καφενείο κι ο ένας λύνει σταυρόλεξο. - Ρε συ πες μου, γυναικείο όργανο ηδονής με πέντε γράμματα. - Οριζόντια ή κάθετα; - Οριζόντια. - Στόμα.
Γιος: Βρε μπαμπά, εσύ είσαι μαύρος και η μαμά άσπρη. Εγώ πώς βγήκα κινέζος; Μπαμπάς: Σώπα παιδί μου, γιατί μετά από κείνο το όργιο, να ευχαριστείς το θεό που δεν γαβγίζεις!
Ο σύζυγος: Ρε γυναίκα, τώρα που πεθαίνω πες μου την αλήθεια, ήμουν ο μοναδικός άντρας στην ζωή σου; Έλα πες μου την αλήθεια να μην πάω μ' αυτή την απορία στον άλλο κόσμο; Η σύζυγος: Ναι, κι αν δεν πεθάνεις;!
Μετά από ένα καυγά, η γυναίκα λεει στο σύζυγο της. -Το ξέρεις ότι όταν σε παντρεύτηκα ήμουν τελείως ηλίθια;;!!' Και ο σύζυγος απαντά, -Ναι γλυκιά μου, απλώς τότε ήμουν πολύ ερωτευμένος για να το καταλάβω!
- Πιστεύεις ότι στ' αλήθεια ήταν τυφλός ο ζητιάνος που ελεήσαμε; ρωτάει η σύζυγος. - Θεόστραβος! Δεν άκουσες που είπε: 'Ευχαριστώ, ωραία μου κυρία';
- Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας. - Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι; - Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!
Ο άντρας στη γυναίκα του: - Γυναίκα πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις για να απολύσουμε την υπηρέτρια. Και εκείνη: - Και εσύ πρέπει να μάθεις να πηδάς για να απολύσουμε τον κηπουρό!
Γυναίκα: Αγάπη μου; Κοιμάσαι με άλλες γυναίκες; Ανδρας: Όχι αγάπη μου, μόνο μαζί σου. Με τις άλλες μένω ξύπνιος όλο το βράδυ!
Ένα παιδάκι ρωτάει τη μητέρα του: - Τι ωραίο φόρεμα! Ο μπαμπάς σου το χάρισε; - Όχι βέβαια! αν περίμενα από αυτόν τον τσιφούτη ούτε εσένα δεν θα είχα!
Μια κοπέλα αναρωτιέται συζητώντας με τη φίλη της... - Άραγε να με αγαπάει στ´αλήθεια ο Γιώργος; Εκείνη σκέφτεται για λίγο και μετά της απαντάει: - Ο Γιώργος τις αγαπάει όλες. Γιατί λοιπόν να κάνει εξαίρεση σ´εσένα καλή μου;
-Ποιά η διαφορά ανάμεσα σε ανύπαντρο άντρα και σε ανύπαντρη γυναίκα 35 χρονών; -Η γυναίκα θέλει να κάνει μωρά και ο άντρας θέλει να βγαίνει με μωρά!
ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!!!!! Το δίλημμα ενός παντρεμένου: Να βγω έξω για να βλέπω αυτό που δεν μπορώ να πηδήξω ή να μείνω μέσα για να πηδήξω αυτό που δεν μπορώ να βλέπω;
Τι διαφορά έχει κάποιος που πέφτει από τον 10ο όροφο μιας πολυκατοικίας με αυτόν που πέφτει από το κρεβάτι του; Ο πρώτος κάνει: Αααααααααα! Μπαμ!!! Ενώ ο δεύτερος: Μπαμ!!! Αααααααααα!
Το σεξ ήταν τόσο καλό, που μετά και οι γείτονες άναψαν τσιγάρο.
- Γιατί οι ανύπαντροι είναι πιο αδύνατοι από τους παντρεμένους; - Γιατί οι ανύπαντροι μόλις γυρίσουν σπίτι βλέπουν τι έχει στο ψυγείο (τίποτα) και πέφτουν στο κρεβάτι, ενώ οι παντρεμένοι βλέπουν τι έχει στο κρεβάτι και αμέσως πέφτουν με τα μούτρα στο ψυγείο!!!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 6:13 PM | Message # 1046 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ήταν ο Μελισανίδης (Ο Ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική ) με μια παρέα άλλων φίλων του... Και έβγαινε από τα Αστέρια στην γλυφάδα, 4:00 το πρωί να πάει σπίτι του. Mε το που μπαίνουν στη παραλιακή τους σταματάει η αστυνομία για αλκοτέστ... Πάει λοιπόν ο αστυνομικός στον Μελισανίδη και του λέει να φυσύξει στο ακροφύσιο... Τσαντίζεται ο Μελισανίδης, τον αγριοκοιτάζει,
-Μα καλά ξέρετε ποιος είμαι; του λεει...
Ιδέα ο αστυνομικός...
Τα παίρνει στο κρανίο ο Μελισανίδης βγαίνει από το αμάξι, παίρνει 5 βήματα φόρα, τρέχει, βουτιά στον αέρα, μπαμ προσγειώνεται, τριπλή ανάποδη τούμπα, διπλή μπροστινή, τινάζεται εναέρια, σπαγκάτο, χαμός...
-Τώρα με θυμάσαι; του λέει...
Τίποτα, χαμπάρι ο αστυνομικός...
Τσαντίζεται περισσότερο ο Μελισανίδης, 10 βήματα φόρα, τρέχει, ρόδα, μια δύο τρεις κωλοτούμπες στον αέρα, μπαμ προσγείωση, τρεις ανάποδες τούμπες, διπλό σπαγκάτο, κατακόρυφες, της μουρλής ...και μπαμ τέλεια προσγείωση, μισό μέτρο από τον αστυνομικό...
Εν τω μεταξύ είχαν σταματήσει και άλλα αμάξια για έλεγχο, ήταν και δυο τύποι ψιλομεθυσμένοι τρία αμάξια πιο πίσω και παρακολουθούσαν, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλο και λέει...
- Μεγάλε, το έχουν δυσκολέψει πολύ το αλκοτέστ, δεν βλέπω να το περνάμε με τίποτα...
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 6:17 PM | Message # 1047 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 6:17 PM | Message # 1048 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 6:21 PM | Message # 1049 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Mια μέρα ένας ξυλοκόπος εκεί που πελεκούσε ένα κορμό δίπλα σ' ένα ποτάμι, του φεύγει το τσεκούρι και πέφτει μέσα στο θολό νερό. Μεγάλη η ζημιά και τον είχαν πάρει σχεδόν τα κλάματα, όταν εμφανίζεται ο Κύριος και τον ρωτάει: -Γιατί κλαις; Ο ξυλοκόπος του λέει για το τσεκούρι, ο Κύριος βυθίζεται στο ποτάμι και, όταν ξαναεμφανίζεται, κρατάει ένα χρυσό τσεκούρι: -Αυτό είναι το τσεκούρι σου; τον ρωτάει. Ο ξυλοκόπος απαντάει: Όχι! Ο Κύριος ξαναβυθίζεται και εμφανίζεται με ένα ασημένιο τσεκούρι: -Αυτό είναι το τσεκούρι σου; ρωτάει. Ο ξυλοκόπος: Όχι! Τρίτη βουτιά ο Κύριος και βγαίνει με ένα σιδερένιο τσεκούρι: -Μήπως, αυτό είναι το τσεκούρι σου; Ναι! Ο Κύριος χάρηκε για την τιμιότητα του ξυλοκόπου και του χάρισε ΚΑΙ τα άλλα δυο πολύτιμα τσεκούρια. Ο ξυλοκόπος γύρισε σπίτι του πασιχαρέστατος... Μετά από καιρό, καθώς έκαναν βόλτα με τη γυναίκα του άκρη - άκρη στο ποτάμι, τρώει αυτή μια γλίστρα και παρ' την μέσα. Ο ξυλοκόπος, που δεν ήξερε μπάνιο, το 'ριξε στο κλάμα, οπότε να σου πάλι ο Κύριος: -Γιατί κλαις; -Κύριε, η γυναίκα μου έπεσε μέσα στο ποτάμι! Ο Κύριος ρίχνει μια βουτιά και βγαίνει με την Κλώντια Σίφερ: -Αυτή είναι η γυναίκα σου; -Ναι! φώναξε ο ξυλοκόπος. Ο Κύριος έγινε έξαλλος: -Τί λες, ρε ψεύτη του κερατά! Ο ξυλοκόπος: -Συγχώρεσέ με, Κύριε... πρόκειται για παρανόηση... Αν έλεγα "όχι" στην Κλώντια Σίφερ, μετά θα μου έβγαζες την Σάρον Στόουν... και αν έλεγα "όχι" και σ' αυτήν, μετά θα μου έβγαζες την γυναίκα μου... εγώ θα έλεγα ναι... και θα μου τις έδινες και τις τρεις... αλλά, Κύριε, εγώ είμαι ένας φτωχός ξυλοκόπος, πώς να τις συντηρώ ΤΡΕΙΣ γυναίκες;..... γι' αυτό είπα "ναι"! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι όποτε ένας άντρας λέει ψέματα, το κάνει για κάποιο αξιοπρεπή και συνετό λόγo.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 06-ΜΑΡ-2014, 6:21 PM | Message # 1050 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
|
| |
|
|