|
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
| alkistis | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 12:31 PM | Message # 526 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
Status: Offline
| Quote (Αθηναίος) Και πάει κατά διαόλου και ο Παναθηναϊκός!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γαύρος, γαύρος?Added (29-ΜΑΡ-2013, 12:28 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Μόνο με τη σκέψη ότι κάθε μέρα χάνει το κράτος από εμένα 8 Ευρώ Καπνό από το ξαδερφάκι μου! Κι ούτε φόροι ούτε τίποτα..χαχαχαχαAdded (29-ΜΑΡ-2013, 12:30 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) Τραγικο το μενος εναντιον του τσιγαρου !!  Added (29-ΜΑΡ-2013, 12:31 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Και αν θέλετε το πιστεύετε ΘΕΛΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 2:38 PM | Message # 527 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
| Quote (alkistis) Καπνό από το ξαδερφάκι μου! ελεγα να βαλω δικο μου !! αλλα δεν προκανα !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 7:22 PM | Message # 528 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γαύρος, γαύρος? Φυσικά και όχι!!! Παναθηναϊκός!!! Και παρ' ό,τι πάει κατά διαόλου ΔΕΝ επιθύμησα το τσιγάρο (για παρηγοριά). Αααα! Και κάτι άλλο! Όλοι λένε ότι το κάπνισμα καταπραΰνει τα νεύρα γι' αυτό και οι καπνιστές είναι πιο ήρεμοι από τους μη καπνιστές, ή ότι αν κόψεις το κάπνισμα θα έχεις εκνευρισμό κλπ! ΜΠΟΥΡΔΕΣ... Αν είσαι ήρεμος (ή ήμερος, όπως το πάρει κανείς) ή νευρικός και ανήμερος, δεν είναι αποτέλεσμα καπνίσματος ή μη!!! Η συμπεριφορά μας είναι θέμα παιδείας και αυτοκυριαρχίας!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
Message edited by Αθηναίος - Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 7:23 PM |
| |
|
|
| alkistis | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 7:27 PM | Message # 529 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Και παρ' ό,τι πάει κατά διαόλου ΔΕΝ επιθύμησα το τσιγάρο (για παρηγοριά) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βρε πέσαμε σε βάζελοοοοοοοοοοοοοο!Added (29-ΜΑΡ-2013, 7:25 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Η συμπεριφορά μας είναι θέμα παιδείας και αυτοκυριαρχίας!!! συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!Added (29-ΜΑΡ-2013, 7:26 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) ελεγα να βαλω δικο μου Άντε βάλε βρε πουλάκι μου και θα παίρνω κι εγώ από σένα γιατί το ξαδερφάκι τον ψιλοτσιμπάει στην τιμή και μου την δίνει!Added (29-ΜΑΡ-2013, 7:27 PM) ---------------------------------------------
Quote (Θνητος) αλλα δεν προκανα αστ'αυτα..χαχαχα
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 7:30 PM | Message # 530 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) Καπνό από το ξαδερφάκι μου! Κι ούτε φόροι ούτε τίποτα..χαχαχαχα Έτσι ανακάλυψα έμπρακτα πόση είναι η φορολογία του καπνού (γενικά). Όχι από κάποιο ξαδερφάκι, αλλά αγοράζοντας τσιγάρα λαθραία, 1 Ευρώ το πακέτο όλες οι ξένες μάρκες!!! Αλλά επειδή η διακίνηση γίνεται από ξένους και μάλιστα εχθρούς της Ελλάδος, σταμάτησα να καπνίζω και ησύχασα!!!Added (29-ΜΑΡ-2013, 7:30 PM) ---------------------------------------------
Quote (alkistis) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βρε πέσαμε σε βάζελοοοοοοοοοοοοοο! Δεν είμαστε όλοι τέλειοι χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Κάποιο κουσούρι κουβαλάμε όλοι μας χα χα χα χα χα χα
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 7:34 PM | Message # 531 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Δεν είμαστε όλοι τέλειοι χα χα χα χα χα χα χα χα!!! Κάποιο κουσούρι κουβαλάμε όλοι μας χα χα χα χα χα χα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εεετσιι ναι.. (εγώ γαυράκι αλλά έχω ξενερώσει τόσο με το ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο μπουντεσλίγκα και ισπανία παρακολουθώ πια και λίγο από όλα τα άλλα ξένα πρωταθλήματα...τους δικούς μας μόνο για πλάκα πια..άσε που δεν μπορώ να ξεσυνηθίσω...βλέπω το κόκκινο και τσιτώνω ρε παιδάκι μου...μπαίνω καραισκάκη..χαχα...αφού δεν είσαι αεκ πάντως να πέσεις στα βαριά........)
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 7:40 PM | Message # 532 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) εγώ γαυράκι Δεν πειράζει.. Μπορεί και να σου περάσει!! Μην το παίρνεις κατάκαρδα!!
Quote (alkistis) έχω ξενερώσει τόσο με το ελληνικό ποδόσφαιρο Δίκιο έχεις.... Όλος ο κόσμος έχει ξενερώσει!! Quote (alkistis) αφού δεν είσαι αεκ πάντως να πέσεις στα βαριά........ Χα χα χα χα χα χα
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 7:48 PM | Message # 533 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) εγώ γαυράκι
Δεν πειράζει.. Μπορεί και να σου περάσει! Μην έχω γίνει τηγανιά μέχρι τότε φοβάμαι.... Quote (Αθηναίος) Μην το παίρνεις κατάκαρδα!! προσπαθώ..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαQuote (Αθηναίος) Όλος ο κόσμος έχει ξενερώσει!! Τι να μην ξενερώσεις μωρέ... λίγη μπαλίτσα θέλουμε να δούμε μας την κάναν κι αυτήν σααα ..μη πω...
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Σάββατο, 30-ΜΑΡ-2013, 1:27 PM | Message # 534 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 30-ΜΑΡ-2013, 1:31 PM |
| |
|
|
| alkistis | Date: Σάββατο, 30-ΜΑΡ-2013, 3:24 PM | Message # 535 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Έλα ρεεεε...κι ότι θα λεγα μάγκας ο πιλότος το προσγείωσε, άρχισαν να πηδάν σαν τα κατσίκια...χαχαχαχαχαχα πολύ καλό! Έτσι θα σκάσω παραλία το καλοκαίρι..
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 30-ΜΑΡ-2013, 3:43 PM | Message # 536 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| fouli79 | Date: Δευτέρα, 01-ΑΠΡ-2013, 9:10 AM | Message # 537 |
|
Μέλος που ξέρει πολλά
| Quote ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΚΑ
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Δευτέρα, 01-ΑΠΡ-2013, 1:37 PM | Message # 538 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΟΥΣΤ
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Δευτέρα, 01-ΑΠΡ-2013, 2:00 PM | Message # 539 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Αν τους δείτε στην παραλία απομακρύνετε τα παιδιά από την ακτή! Κίνδυνος παλιρροϊκών κυμμάτων! Αν δε, τους δείτε σε βράχο (όπερ μεθερμηνευόμενον εστί..ετοιμάζονται για βούτο), τότε πάρτε ομπρέλες κι ότι πιάνεται γρήγορα κι εύκολα κι ανεβείτε στην κοντινότερη κορφή ή ύψωμα! Θέαμα μοναδικό! Σαν να γίνεται υποθαλάσσια έκρηξη! Έπειτα πλησιάστε και ζητήστε αποζημίωση για πρόκληση μόνιμης ψυχολογικής βλάβης..!!
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Δευτέρα, 01-ΑΠΡ-2013, 4:36 PM | Message # 540 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Άντρες vs Γυναίκες Το ότι οι γυναίκες κι οι άντρες είναι τελείως διαφορετικοί κι εκφράζονται κοινωνικά με άλλο τρόπο είναι δεδομένο. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για αποδείξεις αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στις καθημερινές τους συνήθειες. Κι επειδή οι φωτογραφίες είναι αποδεικτικά στοιχεία δείτε πόσο διαφορετικά είδη είναι οι γυναίκες από τους άντρες.
Γυναικείο δωμάτιο
Αντρικό δωμάτιο [/c] [c]Γυναικείο αυτοκίνητο Αντρικό αυτοκίνητο
Γυναίκα με κρυολόγημα Άντρας με κρυολόγημα
Tα παπούτσια
Mια μέρα μετά το χωρισμό
Γυναίκα Άντρας
Μια εβδομάδα μετά το χωρισμό [/c][c]Γυναίκα Άντρας [/c] [c]Ένα μήνα μετά το χωρισμό [/c][c]Γυναίκα Άντρας [/c] [c]Όταν καυγαδίζουν
Πως το βλέπουν οι γυναίκες Πως το βλέπουν οι άντρες Πως είναι στα αλήθεια
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|