|
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 21-ΜΑΡ-2013, 7:14 PM | Message # 511 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
|  Added (21-ΜΑΡ-2013, 7:14 PM) ---------------------------------------------
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| fouli79 | Date: Πέμπτη, 21-ΜΑΡ-2013, 8:19 PM | Message # 512 |
|
Μέλος που ξέρει πολλά
|
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 21-ΜΑΡ-2013, 9:31 PM | Message # 513 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaAdded (21-ΜΑΡ-2013, 9:31 PM) ---------------------------------------------
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 21-ΜΑΡ-2013, 9:37 PM | Message # 514 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| καλο!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 24-ΜΑΡ-2013, 8:02 PM | Message # 515 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα Added (24-ΜΑΡ-2013, 8:02 PM) --------------------------------------------- Θα δείτε μια θλιβερή είδηση! Πέθανε ο Νίκος Καββαδίας, ο ποιητής της θάλασσας!!! ΕΔΩ - ΕΔΩ - ΕΔΩ
Βέβαια δεν έχει καμιά σημασία αν πέθανε ένας άλλος Νίκος Καββαδίας, πεζογράφος αυτός, ενώ ο άλλος Καββαδίας, ο ποιητής, έχει πεθάνει από το 1975!!! Καββαδία ακούσαμε, Καββαδία θάψαμε, τη φωτογραφία του Καββαδία βάλαμε!!!! Τί άλλο θέλετε ρεεεεεε! Α... δείτε και τον Καββαδία τον πεζογράφο ΕΔΩ
Έχει πλάκα η υπόθεση, αλλά το έβαλα εδώ για να δείτε πόση αξιοπιστία μπορεί να έχουν τα διάφορα blogs και sites!!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| margarita | Date: Κυριακή, 24-ΜΑΡ-2013, 8:28 PM | Message # 516 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| φοβερό!!!
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 1:03 PM | Message # 517 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ποιος εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα; Ποιος εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα;
08:20, 27 Μαρ 2013 | tvxsteam tvxs.gr/node/123811  Το πρώτο κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα το εγκαινίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 3:18 PM | Message # 518 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Special User
| Κι έπειτα αναρωτιόμαστε..χαχαχαχαχα Added (28-ΜΑΡ-2013, 3:16 PM) --------------------------------------------- Ήταν μια κοπέλα που είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα και ένα βράδυ θα πήγαινε να κοιμηθεί στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της. Τη συμβούλεψε λοιπόν η μάνα της.
- Τώρα που θα πας στον αρραβωνιαστικό σου αυτός σίγουρα θα θελήσει να κοιμηθείτε μαζί. Αυτό, παιδί μου, δεν είναι και τόσο κακό. Αν όμως εκεί που θα σε φιλάει σου πιάσει το στήθος εσύ να του πεις: "Μη εδώ έχει αγκάθια και τσιμπάει." Αν σε πιάσει πιο κάτω να του πεις: "Εδώ είναι φούρνος και καίει." Κατάλαβες τι θα κάνεις κόρη μου;
- Κατάλαβα, απάντησε η κόρη.
Το βράδυ λοιπόν πήγε η κοπέλα στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της κι όταν εκεί που τη φιλούσε προχώρησε το χέρι του και της έπιασε το στήθος αυτή του είπε:
- Μην με πιάνεις εδώ. Εδώ έχει αγκάθια και θα τσιμπηθείς.
Όταν πήγε να την πιάσει πιο κάτω του είπε πάλι:
- Μην με πιάνεις ούτε εδώ. Εδώ είναι φούρνος και θα καείς.
Τότε της είπε αυτός:
- Ωραία, έχω ένα λουκάνικο να ψήσω.
Την άλλη μέρα πήγε η κοπέλα στην μαμά της κι εκείνη την ρώτησε:
- Τι έγινε κόρη μου; Έκανες ότι σου είπα;
- Ότι μου είπες έκανα μάνα. Αλλά όταν του είπα ότι εδώ είναι φούρνος και καίει μου είπε ότι είχε ένα λουκάνικο να ψήσει.
- Και τι έγινε κόρη μου; ρώτησε ταραγμένη η μάνα.
- Τι να σου πω, ρε μάνα. Έγινε κάτι πολύ παράξενο. Όλη νύχτα έψηνε το λουκάνικο και το πρωί μου το δώσε ωμό να το φάω. Added (28-ΜΑΡ-2013, 3:18 PM) --------------------------------------------- Ο Γιωργάκης, μπερδεμένος για το τι είναι πολιτική, ρωτά τον πατέρα του και εκείνος του απαντά με ένα παράδειγμα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός.
- Άκου παιδί μου... Εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύω για όλους σας, είμαι ο καπιταλισμός.
Η μαμά σου που φροντίζει για τα προβλήματα της οικογένειας, είναι η κυβέρνηση.
Η κουβερνάντα που προσέχει εσένα και τον αδερφούλη σου είναι η εργατική τάξη και το μικρό σου αδερφάκι είναι το μέλλον... Το παιδί ικανοποιημένο, πήγε για ύπνο, αλλά τον ξύπνησαν τα κλάματα του αδερφού του που ήθελε άλλαγμα... Σηκώνεται και πάει να ειδοποιήσει την μαμά του, την είδε όμως να κοιμάται και πήγε να μιλήσει στην κουβερνάντα.
Όταν όμως άνοιξε την πόρτα, είδε μέσα και τον μπαμπά του σε τρυφερές στιγμές μαζί της και απορημένος έφυγε...
Το πρωί και ενώ όλοι μαζί έτρωγαν το πρωινό τους, λέει ο μικρός
- Μπαμπά, κατάλαβα τελικά τι είναι πολιτική! - Μπράβο Γιωργάκη μου, για πες μας λοιπόν τι είναι... - Μια ζωή ο καπιταλισμός θα πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο..!
"Η συνείδηση είναι το βάθος του ανθρώπου. Η Αγάπη είναι το πλάτος του..."
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 6:31 PM | Message # 519 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 6:39 PM | Message # 520 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) Μια ζωή ο καπιταλισμός θα πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο..!
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 7:50 PM | Message # 521 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Να πως δεν θα κάνεις το τσιγαράκι που σκόπευες...(24 δεύτερα είναι το βίντεο..)
http://www.tragiko.net/2013/03/blog-post_3138.html
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 7:59 PM | Message # 522 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Τραγικο το μενος εναντιον του τσιγαρου !! Και να θελα να το κοψω , τοσο πολυ που το πολεμαν ! δεν το κοβω απο αντιδραση και μονο !! χαχαχαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 8:25 PM | Message # 523 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (alkistis) Να πως δεν θα κάνεις το τσιγαράκι που σκόπευες.. χαχαχαχαχααχαχαχαχα δεν το κοβω!!!!!!!!
|
| |
|
|
| alkistis | Date: Πέμπτη, 28-ΜΑΡ-2013, 9:29 PM | Message # 524 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) δεν το κοβω!!!!!!!! ούτε εγώ αλλά άσε να λέμε χαχαχαχαχαχαχα
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 29-ΜΑΡ-2013, 0:05 AM | Message # 525 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ούτε εγώ θα το έκοβα επειδή το κράτος σκέφτεται την υγεία μου!!!!! Τώρα έχω 6 μήνες που το έκοψα! Από αντίδραση! Το έκοψα όταν κατάλαβα ότι το 90% της αξίας των τσιγάρων είναι φόρος!!!! Δεν παίρνουν φόρο πλέον από εμένα! Και αν θέλετε το πιστεύετε: Δεν μου στοίχισε τίποτα, δεν μου έλειψε το τσιγάρο! Και πάει κατά διαόλου και ο Παναθηναϊκός!!!! Μόνο με τη σκέψη ότι κάθε μέρα χάνει το κράτος από εμένα 8 Ευρώ... ηδονίζομαι!!!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|