|
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 04-ΔΕΚ-2012, 0:41 AM | Message # 346 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Τα Κομπιουτεράάάτσια
Ένας Κρητικός ταξιδεύει με αεροπλάνο. Έχει μαζί του και μία βαλίτσα. -Τι έχεις μέσα, τον ρωτάει ο υπάλληλος στον έλεγχο. - Κομπιουτεράάάτσια! - Ναι αλλά πρέπει να έλέγξω. Οπότε ανοίγει τη βαλίτσα και βλέπει καλάσνικοφ, πιστόλια κλπ - Τι κομπιουτεράκια είναι αυτά του λέει έκπληκτος ο υπάλληλος. -Εμείς με αυτά κάνουμε τους λογαριασμούς μας στην Κρήτη.
Τον τρέλαναν
Ένας τρελογιατρός ρωτά ένα ασθενή: -1 και 1 πόσο μας κάνουν; -500, απαντά ο τρελός. -Δεν έγινες καλά ακόμα, του λέει ο γιατρός και ρωτά έναν άλλο τρελό: -1 και 1 πόσο μας κάνουν; -Μπλέ, του απαντά ο τρελός. -Δεν έγινες καλά ακόμα, του λέει ο γιατρός και ρωτά έναν ακόμα τρελό: -1 και 1 πόσο μας κάνουν; -2 του απαντά ο τρελός! -Μπράβο, αλλά πώς το βρήκες, τον ρωτά ο γιατρός. -Απλό είναι, λέει ο τρελός, πολλαπλασίασα 500 επί μπλέ!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 04-ΔΕΚ-2012, 1:24 AM | Message # 347 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) Εμείς με αυτά κάνουμε τους λογαριασμούς μας στην Κρήτη. Σωστοοοοος !!! :D :D :D
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τρίτη, 04-ΔΕΚ-2012, 9:28 PM | Message # 348 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους και όσες εορτάζουν σήμερα. Της Αγίας Βαρβάρας είναι σήμερα. Προστάτιδας του πυροβολικού! Εκτός από τις Βαρβάρες σήμερα εορτάζουν τα ΒΛΗΜΑΤΑ και οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!!!
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 04-ΔΕΚ-2012, 10:10 PM | Message # 349 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) τα ΒΛΗΜΑΤΑ και οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ!!!! ΠΩ ΠΩ ΚΟΣΜΟΣ !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Τετάρτη, 05-ΔΕΚ-2012, 12:00 PM | Message # 351 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Στην Αθήνα, ένας ηλικιωμένος ιερέας ήταν στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος. Για χρόνια είχε υπηρετήσει πιστά τους ανθρώπους από την πρωτεύουσα του έθνους και πολλοί πολιτικοί τον γνώριζαν. Όταν ένοιωσε το τέλος να πλησιάζει έγνεψε στη νοσοκόμα του να έρθει κοντά.
«Ναι, Πατέρα;” , είπε η νοσοκόμα. «Θα ήθελα πραγματικά να δω τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο πριν πεθάνω”, ψιθύρισε ο ιερέας. «Θα δω τι μπορώ να κάνω, Πατέρα», απάντησε η νοσοκόμα.
Η νοσοκόμα έστειλε το αίτημα προς τους 2 αρχηγούς αλλά & στον Αυτιά για να τους κάνει να πάνε λόγω της δημοσιότητας και περίμενε απάντηση. Σύντομα η απάντηση έφτασε. Και οι 2 μεγάλοι αρχηγοί με συγκίνηση ήσαν έτοιμοι να επισκεφθούν τον ιερέα.
Όπως πήγαιναν στο νοσοκομείο, ο Βενιζέλος σχολίασε “δεν ξέρω γιατί ο γερο – παπάς θέλει να μας δει, αλλά θα βοηθήσει σίγουρα το image μας τώρα που αντιμετωπίζουμε τον Τσίπρα. Και με τη βοήθεια του Αυτιά με τα συγκινητικά σχόλιά του σίγουρα είναι καλό για μας”.
Όταν έφτασαν στο δωμάτιο του ιερέα, ο ιερέας πήρε το χέρι του Σαμαρά στο δεξί χέρι του και του Βενιζέλου στο αριστερό του. Υπήρξε σιωπή και μια γαλήνη απλώθηκε στα μάτια & στο πρόσωπο του γέροντα.
Τέλος ο Σαμαράς μίλησε. “Πατέρα μου από όλους τους ανθρώπους που θα μπορούσες να καλέσεις γιατί διάλεξες εμάς να είμαστε κοντά σου καθώς πλησιάζει το τέλος σου?? “
Ο γερο-ιερέας απάντησε αργά, “έχω προσπαθήσει πάντα να ζω έχοντας σαν υπόδειγμα τον τρόπο ζωής του Κύριου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού”. “Αμήν”, δήλωσαν και οι 2 αρχηγοί! «Αμήν δέσποτα», φώναξε με συγκίνηση ο Αυτιάς ζουμάροντας στο πρόσωπο του ετοιμοθάνατου ιερέα.
Ο γερό – ιερέας συνέχισε, «ο Ιησούς πέθανε ανάμεσα σε δύο ψεύτες ληστές. Θέλω λοιπόν να κάνω το ίδιο .. ευχαριστώ τον Κύριο που με βοήθησε και με αξίωσε να το πετύχω” !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Τετάρτη, 05-ΔΕΚ-2012, 8:19 PM | Message # 353 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Εγω απο εσενα Αθηναιε περιμενα κανα σχόλιο του τυπου , "1η φορα συμπαθω παπα !!"
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 05-ΔΕΚ-2012, 8:40 PM | Message # 354 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Αυτό θα έλεγα αλλά έκλεψε την παράσταση ο Αυτιάς!!!
|
| |
|
|
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 05-ΔΕΚ-2012, 9:13 PM | Message # 356 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ο σκαραβαίος και η Φεράρι
Παραλιακή, 2 τα ξημερώματα και στα φανάρια σταματημένος ο φτιαγμένος σκαραβαίος, με τα μεταλλικά ...του χρώματα, με τις 16άρες ζάντες, τις εξατμίσεις, τα φιμέ τζάμια, κλπ. Ξαφνικά σκάει μύτη, δίπλα ακριβώς, μια Φεράρι Τεσταρόσα και ο τύπος από μέσα, κάνει νόημα στο τύπο του σκαραβαίου, να ανοίξει το παράθυρο. Μόλις ο τύπος το ανοίγει, του λέει ο άλλος: - "Είσαι για μια κόντρα;" - "Aσε ρε φίλε, δε λέει το καρούλι σου μπροστά στο εργαλείο μου." - "Γιατί ρε μεγάλε το λες αυτό;" - "Φραπεδιέρα έχεις;", ρωτάει αυτός με το σκαραβαίο. - "Όχι", του απαντάει ο άλλος. - "Ε, το δικό μου έχει." Τρελαίνεται ο τύπος με τη Τεσταρόσα. Την επομένη μέρα, πάει γραμμή στην αντιπροσωπεία. - "Καλά ρε", τους λέει, "τόσο ακριβό αυτοκίνητο και να μην έχει φραπεδιέρα; Γρήγορα περάστε μου μια τώρα." Τι να κάνει ο αντιπρόσωπος, το στέλνει Ιταλία για να του περάσουν μια. Μετά από μια εβδομάδα, ο τύπος στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα το σκαραβαίο. Με τα πολλά, το βρίσκει και σταματάει δίπλα. Του φωνάζει, ανοίγει ο τύπος από το σκαραβαίο το παράθυρο. - "Να κεράσω καφέ;", του λέει. - "Aσε", του λέει ο άλλος, "τρώω ένα τοστ από τη τοστιέρα που έχω στο αυτοκίνητο. Θέλεις ένα;" Τα παίζει τελείως. Την επομένη στην αντιπροσωπεία, τα κάνει γης μαδιάμ, απαιτώντας να του βάλουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στο αυτοκίνητο. Παίρνει ξανά τους δρόμους και συναντάει σταματημένο δεξιά του δρόμου το σκαραβαίο. - "Θα σε σκίσω τώρα!", σκέφτεται. Χτυπάει το τζάμι από το σκαραβαίο. Περιμένει, ξαναχτυπάει, περιμένει, ξαναχτυπάει, ώσπου μετά από 5 λεπτά, ανοίγει το παράθυρο και λέει στο τύπο του σκαραβαίο: - "Κοίτα ρε φίλε, μέχρι και πλυντήριο πιάτων έχει το δικό μου." Και ο άλλος του απαντά: - "Καλά ρε μεγάλε και είναι λόγος αυτός, να με βγάλεις από το μπάνιο;"
|
| |
|
|
| margarita | Date: Τετάρτη, 05-ΔΕΚ-2012, 9:22 PM | Message # 357 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Ο γερό – ιερέας συνέχισε, «ο Ιησούς πέθανε ανάμεσα σε δύο ψεύτες ληστές. Θέλω λοιπόν να κάνω το ίδιο .. ευχαριστώ τον Κύριο που με βοήθησε και με αξίωσε να το πετύχω” !!! καταπληκτικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!Added (2012-12-05, 9:22 PM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) "Καλά ρε μεγάλε και είναι λόγος αυτός, να με βγάλεις από το μπάνιο;"
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 06-ΔΕΚ-2012, 0:41 AM | Message # 358 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|  Added (2012-12-06, 0:41 AM) --------------------------------------------- Αμα εισαι γκαντεμης !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
|
|