|
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
| Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 16-ΝΟΕ-2012, 9:06 PM | Message # 316 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
|
ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπό της ως δώρο για τα γενέθλιά της.
Ξοδεύει 5.000 ευρώ και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.
Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά:
- Πόσο χρονών με κάνετε;
- 32, της απαντάει.
- Κι όμως, είμαι 47! λέει με ικανοποίηση.
Λίγο αργότερα, πάει στα McDonald's και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει:
- Γύρω στα 29 σας κάνω.
Και η γυναίκα:
- Όχι, είμαι 47!
Τώρα πλέον πετάει στα σύννεφα. Σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο και αγοράζει μέντες, ρωτάει το φαρμακοποιό την ίδια φλέγουσα ερώτηση.
Εκείνος απαντά:
- Εχμ, 30;
Για μια ακόμα φορά, λέει περήφανα:
- Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ.
Στη στάση του λεωφορείου, ρωτάει έναν ηλικιωμένο κύριο την ίδια ερώτηση.
Εκείνος της απαντά:
- Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όρασή μου δεν είναι όπως παλιά. Όσο ήμουν νέος ωστόσο, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του σουτιέν σας. Τότε θα είμαι σε θέση να πω την ακριβή ηλικία σας.
Η κυρία το σκέφτεται όμως η περιέργεια την έχει κυριεύσει, οπότε λέει:
- Εντάξει, θα σας αφήσω.
Τότε ο παππούς βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της κυρίας και μέσα από το σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά το στήθος της για αρκετή ώρα. Μετά από 3 λεπτά, εκείνη του λέει:
- Εντάξει φτάνει..., πόσο ετών είμαι;
Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα αυτός, βγάζει τα χέρια του και της λέει:
- Κυρία μου, είστε 47 ετών.
Όλο έκπληξη τον ρωτάει:
- Απίστευτο! Πώς το καταλάβατε;
- Ήμουν από πίσω σας στα McDonald's.
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 16-ΝΟΕ-2012, 9:19 PM | Message # 317 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
| Αθηναίος | Date: Σάββατο, 24-ΝΟΕ-2012, 3:22 AM | Message # 319 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΟΧΙ ΡΕ.... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...
Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 24-ΝΟΕ-2012, 3:23 AM |
| |
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 24-ΝΟΕ-2012, 8:32 PM | Message # 320 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Καλα δεν λεω εγω μετα οτι μπλεξαμε με ΖΟΥΔΙΑ !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Σάββατο, 24-ΝΟΕ-2012, 9:21 PM | Message # 321 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Είναι απίστευτοι αυτοί οι δημοτικοί εργολάβοι!!!!
|
| |
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Σάββατο, 24-ΝΟΕ-2012, 9:34 PM | Message # 323 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) εργολάβοι! Αλβανοι κακοπληρωμενοι ειναι μαλλον και κανουν οτι να'ναι !!! Αλλα το θεμα ειναι ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ αυτοι που τους ελεγχουν και παραλαμβανουν τα εργα !!  Added (2012-11-24, 9:34 PM) --------------------------------------------- Ειναι τρελοι αυτοι οι κινεζοι !!! http://glenti.blogspot.gr/2012/11/1000-231112.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Κυριακή, 25-ΝΟΕ-2012, 10:02 PM | Message # 326 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ήταν δύο γειτόνισσες και λέει η μία στη άλλη... Ανέκδοτο: Οι γειτόνισσες…
- Ήσουν άρρωστη;
- Όχι, γιατί ρωτάς;
- Ε να, είδα τo γιατρό να μπαινοβγαίνει.
- Γιατί; Σε εσένα που μπαινόβγαινε ο στρατηγός, πόλεμο είχαμε;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| Αθηναίος | Date: Κυριακή, 25-ΝΟΕ-2012, 11:57 PM | Message # 327 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|  Added (2012-11-25, 11:57 PM) --------------------------------------------- Μια φορά σε ένα μπαρ καθόταν ένας αδύνατος κύριος και κοιτούσε με μανία το ποτό του. Σε μια στιγμή έρχεται ένας μεγαλόσωμος κύριος, του παίρνει το ποτό του και το πίνει μονορούφι τότε ο άλλος βάζει τα κλάματα. Ο μεγαλόσωμος κύριος του λέει: - "Καλά ρε φίλε μην κάνεις έτσι, θα σου πάρω άλλο." - "Όχι, δεν φταις εσύ", λέει ο αδύνατος κύριος. "Σήμερα είναι η πιο άσχημη μου μέρα. Το πρωί άργησα να σηκωθώ, έχασα ένα σημαντικό ραντεβού στη δουλειά και ο διευθυντής μου με απέλυσε. Βγαίνω έξω, μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο. Παίρνω ένα ταξί και ξεχνάω μέσα το πορτοφόλι μου. Γυρνάω σπίτι και βλέπω τη γυναίκα μου αγκαλιά με τον υδραυλικό. Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ενώ σκόπευα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου έρχεσαι κι εσύ και μου πίνεις το δηλητήριο!"
|
| |
|
|
|
|
| margarita | Date: Δευτέρα, 26-ΝΟΕ-2012, 0:49 AM | Message # 329 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) - Γιατί; Σε εσένα που μπαινόβγαινε ο στρατηγός, πόλεμο είχαμε; τελειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Added (2012-11-26, 0:49 AM) ---------------------------------------------
Quote (Αθηναίος) Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ενώ σκόπευα να βάλω ένα τέλος στη ζωή μου έρχεσαι κι εσύ και μου πίνεις το δηλητήριο!"
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 27-ΝΟΕ-2012, 11:12 AM | Message # 330 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Added (2012-11-27, 11:12 AM) --------------------------------------------- Ανέκδοτο: Ένα λάθος mail Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβριο, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανόνισαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν, χρόνια πριν, και τον μήνα του μέλιτος. Ανέκδοτο: Ένα λάθος mail
Επειδή όμως και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Φτάνοντας λοιπόν, ο σύζυγος στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν, διαπιστώνει με χαρά ότι τα δωμάτια διαθέτουν πλέον και Η/Υ και αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην αγαπημένη του γυναικούλα.
Κατά λάθος όμως ξεχνά ένα γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου του λάθους.
Στο Χιούστον μια χήρα, είχε μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και πήγε στον Η/Υ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mails (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς.
Μόλις διαβάζει το πρώτο, πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. Εκεί την βρίσκει λίγο μετά ο γιος της, και κοιτώντας την οθόνη του ανοιχτού υπολογιστή, διαβάζει το πρώτο e-mail και παθαίνει και αυτός την πλάκα του..
ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
ΘΕΜΑ: Έφτασα!!
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.
Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω.
Ελπίζω να είχες το ίδιο καλό ταξίδι με εμένα.
Υστερόγραφο: Πολύ ζέστη εδώ κάτω!!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|