Φίλε Αποσπερίτη, Ο Έλληνες είναι απόγονοι και όχι δημιουργήματα"φωτεινών" όντων.
Όπως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να διαπιστώσει, υπάρχουν σαφείς φυσιογνωμικές διαφορές μεταξύ των κατοίκων της Γης. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι είναι απόγονοι "Θεών" και κάποιοι δημιουργήματα. Μπορεί κάλλιστα να εποίκησε την Γη στο πάρα πολύ μακρινό παρελθόν μια Γαλαξιακή ή Διαγαλαξιακή συμμαχία. Αυτό μας φέρνει πολύ πιο κοντά στην πολυμορφία της ανθρωπότητας και στην (πολύ αργότερα) διαφορετική λατρεία από τους ανθρώπους, ως Θεών, των προγόνων τους.
Αυτή η συμμαχία μπορεί κάποια στιγμή να διασπάστηκε ή να δέχθηκε επίθεση από άλλη διαγαλαξιακή συμμαχία. Μπορεί οι εισβολείς ή ορισμένοι από τους "διασπαστές" να απείλησαν την ακεραιότητα της Γης και η συμμαχία να αποτραβήχτηκε οργανώνοντας την ασφαλή (για τη Γη και τους απογόνους τους) επάνοδό της αλλά και την τιμωρία των αποστατών ή εισβολέων.
Μπορεί οι αποστάτες ή εισβολείς να είναι εγκλωβισμένου από την συμμαχία στη Γη και να μην μπορούν ούτε να φύγουν, αλλά ούτε και να καταστρέψουν τη Γη γιατί θα καταστραφούν και οι ίδιοι.
Αυτά όλα βέβαια είναι μια θεωρία ή ένα παραμύθι αν προτιμάς, αλλά εγώ προτιμώ να πιστεύω τα δικά μου παραμύθια παρά τα παραμύθια για μικρά παιδιά περί αγγειοπλάστη Θεού, Αδάμ, Εύας, μήλο (Εβραϊκό σύμβολο), φίδι, διαβόλου κλπ, αν και κάτι τέτοιο (στο πολύ περίπου για πολύ μυημένους) ίσως λέει και η Βίβλος. Αλλά αυτό είναι μα άλλη ιστορία.
Quote (aposperittis)
Για εμένα τα πράγματα είναι απλά μου αρέσουν τα αληθινά λόγια του Χριστού
Πες μου ένα από αυτά τα αληθινά λόγια του Ιησού, (ολόκληρες τις φράσεις του και όχι αποσπάσματα) και ευχαρίστως να τις συζητήσουμε, για να δούμε σε ποιους απευθύνονται, αν είναι λόγια αγάπης κλπ, αν τα είχαν πει πολύ ενωρίτερα άλλοι και ποιοι ήταν αυτοί κλπ, κλπ...
Quote (aposperittis)
Για εμένα είναι ένας φόρος τιμής σε αυτόν που τα σκέφτηκε και τα δίδαξε πρώτος ειδικά σε μια εποχή τόσο φτωχή που οι γνώσεις ήταν περιορισμένες και κυρίως στους φραγκάτους.
Πρώτον, την εποχή του Ιησού (αν υπήρξε) υπήρχε τεράστια γνώση και ανεπανάληπτες βιβλιοθήκες (Αλεξάνδρειας, Εφέσου, Αθήνας, Ελευσίνας, Δελφών, Δήλου κλπ κλπ) οι οποίες καταστράφηκαν από την λαίλαπα των χριστιανών!
Δεύτερον, πες μου κάτι, οτιδήποτε, που είπε ο Ιησούς και δεν το είχαν πει προηγουμένως άλλοι. Μόνο τα Δελφικά παραγγέλματα να διαβάσει κάποιος φτάνει!!!
Τέλος ο Βούδας είναι, κατά τη γνώμη μου, πράγματι μια περίπτωση "φωτισμένου" ανθρώπου. Άλλως τε και το όνομά του αυτό σημαίνει! Βούδας=Αυτός που έγινε φωτισμένος!
Για οποιαδήποτε απορία ή διασάφηση... εδώ είμαστε!
Υ/Γ.: ΔΕΝ αντιμαχόμαστε
, απόψεις ανταλλάσσουμε
στην προσπάθεια να φτάσουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια μπορούμε και όσο πιο γρήγορα (το 2012 δεν απέχει πολύ)!