ΙΠΠΟΦΑΕΣ: Το αρχαίο φυτό θαύμα
|
|
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 09-ΑΥΓ-2012, 11:51 PM | Message # 151 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Quote (margarita) εχω ψάξει ολη μέρα στο ιντερνετ δεν βρήκα τίποτα Και ούτε θα βρεις. Αν υπήρχε κάτι θα το είχαν ξεσηκώσει όλα τα sites και τα blogs που ασχολούνται με αρχαιοελληνικά θέματα.
Quote (margarita) ΑΘΗΝΑΙΟΣ Ο ΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΤΩΝ Τα παραλέτε ρε παιδιά. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο.
Quote (Θνητος) Δεν ξερω αλλα το δασκαλος δεν μου πολυ αρεσει ! τι ετοιμολογια εχει ?
Ρίζα δα, Δάω = κτυπώ ελαφρά. Τα μωρά λένε ότι τα έκαναν "ντα" όταν τα μπατσίζουμε ελαφρά για να μην ξανακάνουν κάτι, για να μάθουν. Τί σου έκανε η μαμά; Νταντα. Έτσι δεν λένε τα μωρά. Γι' αυτό και έχουμε διπλασιασμό, νταντάω, νταντάσκω, διδάσκω. Παράξενη ετοιμολογία λέξης αλλά είναι έτσι!!!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 09-ΑΥΓ-2012, 11:53 PM | Message # 152 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) αλλά είναι έτσι!!! Καλα δεν μου κολαει λοιπον !! Ασε και το ρητο , "ουδεις μωρωτερος των ιατρων αν δεν υπηρχαν οι δασκαλοι"
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 09-ΑΥΓ-2012, 11:58 PM | Message # 153 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Από αυτό βγαίνει και ο Δαήμων (δαίμων) αλλά και ο Νταής. Κι όμως φίλε Θνητέ, έτσι είναι.
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 0:04 AM | Message # 154 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙς Added (2012-08-10, 0:02 AM) --------------------------------------------- ΑΘΗΝΑΊΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ Added (2012-08-10, 0:04 AM) --------------------------------------------- ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 0:05 AM | Message # 155 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Σωστήηηηηη!
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 0:07 AM | Message # 156 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Added (2012-08-10, 0:07 AM) --------------------------------------------- ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ,ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ !
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 0:08 AM | Message # 157 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ,ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
|
|
STARS | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 1:28 AM | Message # 160 |
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
| aposperiti,σε ευχαριστώ για αυτά που έγραψες,νά'σαι καλά! Φυσικά και χρειάζεται χρόνος για να μάθει ο ένας τον άλλο! Εγώ για αυτό είμαι εδώ για να μάθω και αν μπορώ να δώσω και εγώ κάτι! Ευχαριστώ που με θεωρείς μέλος της ομάδας σας!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 1:41 AM | Message # 161 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (STARS) Ευχαριστώ που με θεωρείς μέλος της ομάδας σας! Όλοι σε θεωρούμε μέλος της ομάδος μας πλέον.
Quote (STARS) και αν μπορώ να δώσω και εγώ κάτι! Ήδη έχεις δώσει αρκετά αναβαθμίζοντας τις συζητήσεις μας και σ' ευχαριστούμε. Μακάρι να μην μας πάρει από κάτω η άσχημη σημερινή κατάσταση της χώρας και να έχουμε πάντα το ίδιο κέφι για συζητήσεις.
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 1:46 AM | Message # 162 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (STARS) Εγώ για αυτό είμαι εδώ για να μάθω και αν μπορώ να δώσω και εγώ κάτι! Ευχαριστώ που με θεωρείς μέλος της ομάδας σας! ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!!!!
|
|
| |
STARS | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 2:10 AM | Message # 163 |
Εξωγήινος επισκέπτης
Group: Special User
| margarita,να'σαι καλά για τα όμορφά σου λόγια! Ποτέ μου δεν κοίταξα σε τι θρήσκευμα πιστεύει,ανήκει κάποιος , άλλωστε οι θρησκείες είναι άσχημα δημιουργήματα πανούργων ανθρώπων , που εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς...! Πιστεύω στην δύναμη και στην αγάπη που έχει ο ανθρωπος και όχι στις ταμπέλες που μας βάλανε!!! Μου αρέσει να ψάχνω για την αλήθεια όσο μπορώ βέβαια! Added (2012-08-10, 2:10 AM) --------------------------------------------- Σας ευχαριστώ παιδιά! 
|
|
| |
aposperittis | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 3:04 PM | Message # 164 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
| Ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ!
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
|
| |
margarita | Date: Παρασκευή, 10-ΑΥΓ-2012, 4:58 PM | Message # 165 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ως ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ !ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΣΗ ΤΟ ΕΙΔΑ !ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΝΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ !!!
|
|
| |