Γενέθλια ευχή
|
|
Θνητος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 8:13 PM | Message # 76 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| Quote (margarita) πανδοχόων Μηπως ειναι συνονυμο του συμπανος κατα μια ενοια. πανδοχόων - αυτος που δεχεται τα παντα ή διαχεει τα παντα ?
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 8:23 PM | Message # 77 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Το κοίταξα κι έτσι, αλλά και ως ΠΑΝ ΔΟΧΟ ΟΝ κλπ, επειδή οι αρχαίοι έγραφαν με κεφαλαία και χωρίς διαστήματα, αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Τέλος πάντων...
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 8:56 PM | Message # 78 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| παντως κατι παράξενο εγινε και δεν μπορω να το εξηγήσω με την λογική
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 9:24 PM | Message # 79 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μην μου πεις ότι την είδε σε όνειρο::
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 9:59 PM | Message # 80 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ειχε γράψει ο θνητος ενα αρθρο για μια μορφή διαλογισμου που σου διώχνει τη κούραση και είπα να το δοκιμάσω για πλάκα και δεν ξέρω τι εγινε και ξαφνικά μίλαγα αρχαία κανονικά σαν να είναι η γλώσσα που μιλάω με τρεις ηλικιωμένους ανθρώπους που προσπαθούσαν να με πείσουν για για κάτι μπορεί να με πήρε ο ύπνος , τι να πω ,αλλα τρόμαξα γιατι ηταν πολυ εντονη η κατάσταση ,μάλον αρχισα να το χάνω το μυαλό μου και θα με περνάτε για λαλημένη Added (2011-09-12, 9:59 PM) --------------------------------------------- αν το γράψουμε παν δω χοων σημαινει κατι?
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 11:04 PM | Message # 81 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μηπως ειπαν εσενα πανδοχοων ? Και οι τρεις μιλουσαν για το ιδιο πραμα ? ο τοπος ηταν γνωστος ? Λαλημενη ! γιατι ?Added (2011-09-12, 11:04 PM) --------------------------------------------- Κατσε να γυρισει ο Αποσπεριτης να του στειλω κι εγω ενα "αρθρο" που ετοιμασα και θα με πουν και μενα λαλημενο ! 
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 11:15 PM | Message # 82 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Αν η Μαργαρίτα λάλησε με ένα "πανδοχόως" κι εσύ Φώτη με ένα άρθρο (το γνωστό;;), τότε εγώ μ' αυτά που θα διαβάσετε για τον Ιησού (όταν το ανεβάσει ο Αποσπερίτης) όχι απλώς έχω λαλήσει αλλά έχω γίνει "κρασάτος" με χοντρό μακαρόνι.
|
|
| |
|
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 11:27 PM | Message # 84 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Σκέτος κρασάτος, καθ' ότι αλανιάρης και άρα σκληρόπετσος!
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 11:34 PM | Message # 85 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| είχα αγχος οτι θα με κραξετε αλλα ενταξει ,εγω την ελεγα την λέξη και αισθανόμουν οτι κάτι έπρεπε να κάνω που με φόβιζε ,που είχε να κάνει με αυτή την λέξη και αυτοί μου έλεγαν οτι μόνο καλό θα βγει απο αυτό και οι τρεις σαν να με συμβούλευαν
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 11:37 PM | Message # 86 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μήπως η καταγωγή σου, οι ρίζες σου, είναι από τον Πόντο, από Τραπεζούντα ή τα περίχωρα;
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 11:38 PM | Message # 87 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μηπως συμβολιζαν σωμα-ψυχη-πνευμα , η τριαδικοτητα κατ'εμε !
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 12-ΣΕΠ-2011, 11:59 PM | Message # 88 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| απο σέριφο και μάνη η καταγωγή μου Added (2011-09-12, 11:59 PM) --------------------------------------------- βέβαια καποιος παλιός πρόγονος γυρω στα 1780 ηταν απο αιγυπτο
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τρίτη, 13-ΣΕΠ-2011, 0:08 AM | Message # 89 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Οι Πόντιοι ομιλούν μια διάλεκτο με πάρα πολλές αρχαίες ελληνικές λέξεις και μια φυλή στα περίχωρα της Τραπεζούντας ομιλεί γνήσια αρχαία ελληνικά και είπα μήπως είχες γονιδιακές μνήμες από εκεί.
Αλλά και στη Μάνη χρησιμοποιούν πολλές λέξεις αρχαίες και είναι το μοναδικό μέρος της Ελλάδος από τα αρχαία χρόνια που δεν έχει υποδουλωθεί ποτέ! Άρα μπορεί η ενασχόλησή σου με την αρχαία ελληνική γραμματεία να ξύπνησε γονιδιακές μνήμες!
|
|
| |
margarita | Date: Τρίτη, 13-ΣΕΠ-2011, 0:25 AM | Message # 90 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| καλά πλάκα θάχει να αρχίσω να μιλάω αρχαία ,τα οποία βέβαια τα λατρεύω Added (2011-09-13, 0:25 Am) --------------------------------------------- στο σχολείο στην μετάφραση αρχαιου αγνώστου κειμένου είχα 19
|
|
| |