Πέμπτη, 02-ΜΑ-2024, 5:16 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Κούφια Γη » Είπαν....
Είπαν....
aposperittisDate: Κυριακή, 11-ΔΕΚ-2011, 11:18 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
"Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό. Ένα τεράστιο κούφωμα. Μέσα σε αυτό το κενό, υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες, με τον ίδιο άξονα. Έχουν περίπου το μέγεθος του ’ρη της Αφροδίτης και του Ερμή..."
ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ
αστρονόμος
1692

"Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη."
ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ
πρώην λοχαγός πεζικού
Μάιος 1818 - Οχάιο, ΗΠΑ

"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας."
ΠΛΑΤΩΝ

"Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου."
ΓΟΥΙΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ
1908

Ο Ελβετός μαθηματικός ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΟΗΛΕΡ (1707-1783), πίστευε ότι στο κέντρο της γης, υπήρχε ένας μικρός ήλιος, που έριχνε το ήπιο φως του σε ένα πολύ ανεπτυγμένο υπόγειο πολιτισμό.

Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873), στο βιβλίο του "Η Επερχόμενη φυλή" λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου, βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνάντησε φτερωτά όντα, καθώς και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βριλ-για.Οι Βριλ-για, διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της "δύναμης Βριλ", που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού. Η δύναμη Βριλ, είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργήται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης, σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου. (Βλέπε υπερόπλα Τέσλα, οργογεννήτρια Ράϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Συμς, Μέσμερ κλπ)

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφότητος των Βριλ, ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της Ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιας Αρείας υπόγειας ανώτερης φυλής. Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού. Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτινών, που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.

Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα - επόπτη του πλανήτη. Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς. Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων, αλλά και ο ’μμων-Ρα (κρυμμένος ήλιος), ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά.

Η Ινδουιστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα). Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται "Αιπόλειο του Πανός", δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός. Το σύμβολο του πόλου είναι η σβάστιγκα. Για τους Ναζί η σβάστιγκα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι ’ρειοι. Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης. Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό "οι δυνάμεις του άξονα".

Οι ΑΝΑΣΑΖΙ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δυτική Αμερική το 100 πΧ και εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς 15 αιώνες αργότερα, πίστευαν πως οι πρόγονοί τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης, μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους. Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφους και ναούς κοντά σε τρύπες. Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωματίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει "ξένοι αρχαίοι".


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
margaritaDate: Δευτέρα, 12-ΔΕΚ-2011, 6:52 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (aposperittis)
"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας."

αυτό θέλει ανάλυση!!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 12-ΔΕΚ-2011, 10:42 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ξεκάθαρο είναι! cool

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 12-ΔΕΚ-2011, 10:51 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Υπερβόριοι... οι (φιλέλληνες) εξωγήινοι

« στις: Μάιος 04, 2008, 20:22:56 »

--------------------------------------------------------------------------------

Ο χώρος κατοικίας τους, προσδιορίζεται -απο τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς- στα έσχατα βορεινά σύνορα του τότε γνωστού κόσμου της αρχαιότητας. Πιθανότατα όμως να ο τόπος καταγωγής και κατοικίας των Υπερβορίων να ήταν ένας άλλος πλανήτης σε κάποιο άλλο πλανητικό σύστημα ή και πιθανό στο πλανητικό σύστημα που είναι και η γη μας.

Στην Υπερβοραία (Θούλη) ή στον πλανήτη των αθαάνατων Υπερβορίων, επικρατούσε συνεχώς η άνοιξη, οι καρποί της γης ωρίμαζαν πολύ γρήγορα και οι κάτοικοι της ήταν δίκαιοι, ειρηνικοί και ευσεβής. Ζούσαν ευτυχισμένοι για χιλιετίες χωρίς να πεθαίνουν. Μόνο αν οι ίδιοι το αποφάσιζαν έθεταν τέρμα στη ζωή τους, πέφτοντας από ένα ψηλό βράχο στην θάλασσα, πράξη που έκαναν ηθελημένα.

Οι Υπερβόριοι ήταν ο αγαπημένος λαός του "θεού" Απόλλωνα και μάλιστα ο ίδιος όσο καιρό δεν έλειπε σε ταξίδια κατοικούσε μαζί τους μένοντας στον κυκλικό ναό του που ήταν στη μέση της πρωτεύουσας των Υπερβόρειων. Η παράδοση μάλιστα λέει ότι η μητέρα του, Λητώ είχε γεννηθεί στους Υπερβόρειους και κατόπιν αναχώρησε για την Δήλο όπου και γέννησε τον Απόλλωνα και την Άρτεμη.

Στη Δήλο μάλιστα τιμούσαν τα «ιερά αντικείμενα» του Απόλλωνα που προέρχονταν από τους Υπερβόρειους. Τα «ιερά αντικείμενα» μεταφέρθηκαν τυλιγμένα σε άχυρα και στάχυ σταριού από δύο νεαρές Υπερβόρειες κοπέλες, την Λαοδίκη και την Υπερόχη. τις συνόδευαν μάλιστα πέντε άνδρες για φρουρά..οι δυο αυτές ιέρειες πέθαναν στη Δήλο και μάλιστα όπου ο κόσμος τους απέδιδε θεικές τιμές. Δεν μπορώ να υποθέσω τίποτε άλλο παρά το ότι τα «ιερά αντικείμενα» ήταν τελειότατα όπλα τα οποία και χρησιμοποιούσε ο Απόλλωνας σε μάχες με αντιπάλους του .Όσο για το θάνατο των δύο Υπερβόρειων γυναικών μπορώ να υποθέσω ότι εάν τελικά συνέβη θα είχε σχέση με την αλλαγή του κλίματος, της τροφής και της αλλαγής του τρόπου ζωής ήταν όπως φαίνεται ένας ηθελημένος θάνατος προσφέροντας την υπηρεσία τους προς τον Απόλλωνα.

Αναφέρονται ακόμα άλλες δύο Υπερβόρειες κοπέλες, ή Άργη και η Ώτις που είχαν έρθει στη Δήλο από την εποχή που γέννησε η Λητώ. Ένας ακόμη ονομαστός Υπερβόρειος και ιερέας του Απόλλωνα ήταν ο Άβαρις Λέγεται πως το μαντείο των Δελφών είχε ιδρυθεί από τον Υπερβόρειο Ωλήν και ήταν ο πρώτος μάλιστα προφήτης του Απόλλωνα. Όταν το μαντείο εδέχθηκε επίθεση από τους Γαλάτες, εμφανίστηκαν δυο οπλισμένοι Υπερβόρειοι, ο Λαόδικος και ο Υπέροχος –τα ονόματα μας παραπέμπουν στα ονόματα της Λαοδίκης και της Υπερόχης – και με τα όπλα που διέθεταν έτρεψαν σε φυγή του Γαλάτες, (Παυσ. 1, 4,4.).

Ο Ηρόδοτος, ο Εκαταίος ο Αβδηρίτης και άλλοι πολλοί έλληνες συγγραφείς κατά την κλασσική εποχή κυρίως, θεωρούσαν ότι οι Υπερβόριοι και η χώρα τους ήταν υπαρκτή. Είναι βέβαια γνωστό, ότι ο θαλασσοπόρος, ωκεανογράφος, αστρονόμος, Πυθέας, ξεκίνησε από την Μασσαλία έφθασε στην Γροιλανδία, την Ισλανδία και μάλιστα σε ένα διάγραμμα αναφέρεται με το όνομα Θούλη η Γρολανδία, αλλά το εντυπωσιακότερο είναι ότι επάνω στο διάγραμμα υπάρχει ένα βέλος που δείχνει ένα θαλάσσιο «δρόμο» προς τα ανατολικά! Υποθέτω πως ο Πυθέας έφθασε στην Υπερβορέα αλλά κατά περίεργο τρόπο στο έργο του «Πυθέου περίπλους», ελάχιστα αποσπάσματα -μόνο 33 - έχουν διασωθεί και έτσι δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για το εάν κατάφερε να τελικά να φτάσει στο τελευταίο βόρειο άκρο του κόσμου.

Added (2011-12-12, 10:51 PM)
---------------------------------------------
δεν ήξερα για τους υπερβόριους


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 12-ΔΕΚ-2011, 10:59 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (margarita)
κατά περίεργο τρόπο στο έργο του «Πυθέου περίπλους», ελάχιστα αποσπάσματα -μόνο 33 - έχουν διασωθεί και έτσι δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για το εάν κατάφερε να τελικά να φτάσει στο τελευταίο βόρειο άκρο του κόσμου.

Το περίεργο θα ήταν να είχαν διασωθεί!

Quote (margarita)
εν ήξερα για τους υπερβόριους

surprised surprised surprised surprised surprised surprised


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 12-ΔΕΚ-2011, 11:01 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
cry cry cry cry cry cry cry cry cry

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 12-ΔΕΚ-2011, 11:07 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Σώπα μου, σώπα μου..... biggrin biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
aposperittisDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 0:04 AM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει πως ένα μεγάλο ποσοστό των "χαμένων" κειμένων δεν είναι και τόσο χαμένα! Αντίθετα είναι καλά διατηρημένα και και κυρίως πιο καλά κριμένα!!!!

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
margaritaDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 0:15 AM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
θα συμφωνήσω ,ετσι λέει η διαισθηση μου!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 0:16 AM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (aposperittis)
Αντίθετα είναι καλά διατηρημένα και και κυρίως πιο καλά κριμένα!!!!

Βατικανό, Άγιο Όρος, Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ, CIA και NASA.... είναι μερικές... κρυψώνες! tongue tongue tongue tongue


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 0:17 AM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
για να μη σου πω οτι ανα διαστήματα βλέπω ενα ονειρο με κάτι ξύλινα κιβώτια και βιβλία μέσα και σκοτάδι...

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
aposperittisDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 0:19 AM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Βατικανό, Άγιο Όρος, Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ, CIA και NASA

Ακριβός αυτές σκεφτόμουν με κυρίαρχο το Βατικανό!


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 2:29 AM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Και το Ισραήλ! Αλλά υπάρχουν και σε Ελληνικά χέρια αρκετά "χαμένα" αλλά επικίνδυνα βιβλία. Ευτυχώς! cool

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
aposperittisDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 3:09 PM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Στο άγιο όρος?

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
boommaxDate: Τρίτη, 13-ΔΕΚ-2011, 4:27 PM | Message # 15
Παρατηρητής
Group: Special User
Messages: 31
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Μπα δεν νομιζω να ειναι εκει.. αλλα χαμενα σιγουρα δεν ειναι, αυτα τους εδοσαν την γνωση που εχουν,και ξερουν τη ερχεται και για αυτο το λογο φοβουνται, και το δειχνουν συνεχος... biggrin
 
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Κούφια Γη » Είπαν....
Search: