Τρίτη, 21-ΜΑ-2024, 3:10 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » 2012: ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
2012: ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
aposperittisDate: Σάββατο, 10-ΔΕΚ-2011, 9:56 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Πλησιάζοντας στο τέλος του κύκλου, στο 2012. Aντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολλά "σύννεφα" στον ουρανό, που είτε θα διαλυθούν, είτε θα προκαλέσουν καταιγίδες. Ένα από αυτά είναι και η πιθανότητα να ξεσπάσει ένας πόλεμος παγκoσμίου επιπέδου δικαιώνοντας τους υποστηρικτές περί καταστροφής κόσμου το 2012 (όπως ερμηνεύουν αυτοί την προφητεία των Μάγια). Τα στοιχεία υπάρχουν μπροστά μας, ωστόσο εμείς δεν τα δίνουμε τόση σημασία, ίσως γιατί δεν αποκτούν τηλεοπτική δημοσιότητα..Ίσως γιατί μας αφομοιώνει η καθημερινότητα και τα προβλήματα της.

Ιστορικά: Οι Αμερικάνοι αυτή την στιγμή έχουν αναπτύξει τις περισσότερες στρατιωτικές μονάδες σε καίρια στρατηγικά σημεία στον κόσμο, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα ως σήμερα.

Ενώ η δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας προκειμένου να διαφυλαχτούν από πυρηνικό χτύπημα του Ιράν στην πραγματικότητα σύμφωνα με τους Ρώσους γίνεται για να απομονώσει την Ρωσία.

Ο Μεντβέντεφ εστειλε ισχυρό μήνυμα προς την Αμερική και τις υπόλοιπες Δυτικές χώρες αλλά και Νότια από αυτήν! Ανακοινώνοντας μια σειρά αντισταθμιστικών μέτρων στην πίεση που δέχεται η Ρωσία για την δημιουργία αντιπυραυλικής ασπίδας αλλάζοντας την ισορροπία δυνάμεων.
Αλλά.. και ευθεία απειλή για χτύπημα με όπλα νέας τεχνολογίας!

Το ισχυρό μήνυμα κλείνει με την εξής φράση:
"Ανοίγουμε ένα διάλογο και ελπίζουμε σε μια λογική και εποικοδομητική προσέγγιση από τους Δυτικούς εταίρους μας".

Και για να επιστρέψουμε στα δικά μας νερά περί αστρονομίας.. θα θυμηθούμε τον Νεύτων.
Για κάθε δράση.. Υπάρχει αντίδραση..



Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 1:23 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Η Βάση του Γκουαντάναμο θα είναι το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης FEMA για τους Αμερικανούς πολίτες

Άρθρο από τo Now The End Begins / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
** ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Ο ιδιωτικός στρατός του Ομπάμα και τα στρατόπεδα FEMA. Σας έχουμε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια ότι θα ερχόταν η ημέρα που, υπό το πρόσχημα της "εθνικής ασφάλειας", η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αρχίσει σύντομα να φυλακίζει Αμερικανούς πολίτες που θεωρεί "απειλή". Αυτή η μέρα έχει έρθει.
Military given go-ahead to detain US terrorist suspects without trial
Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει εγκαταλείψει τη δέσμευση για βέτο ενός νέου νόμου για την ασφάλεια που επιτρέπει στο στρατό την επ’ αόριστον κράτηση χωρίς δίκη υπόπτους για τρομοκρατία που θα συλλαμβάνονται σε αμερικανικό έδαφος οι οποίοι θα μπορούσαν στη συνέχεια να αποστέλλονται στο Γκουαντάναμο.
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγόρησαν τον Αμερικάνο πρόεδρο ότι έχει εγκαταλείψει τις αρχές του και αγνοεί την μακροχρόνια καθιερωμένη αρχή ότι ο στρατός δεν χρησιμοποιείται στην εγχώρια αστυνόμευση. Η νομοθεσία έχει επίσης επικριθεί έντονα από φιλελεύθερους (libertarians) που είναι εξοργισμένοι με την απογύμνωση των ατομικών δικαιωμάτων για χάριν "ενός πολέμου που δεν φαίνεται να έχει τέλος."
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δήλωσε ότι με την υπογραφή του νομοσχεδίου αυτού ο Ομπάμα θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που κατοχύρωσε την επ’ αόριστον κράτηση χωρίς δίκη στο αμερικάνικο δίκαιο.
Ο νόμος, που περιέχεται στο νομοσχέδιο αμυντικής αρχής που δίνει τα κεφάλαια στο στρατό των ΗΠΑ, επεκτείνει ουσιαστικά το πεδίο της μάχης του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας" στις ΗΠΑ και εφαρμόζει την καθιερωμένη αρχή ότι οι μαχητές σε κάθε πόλεμο υπόκεινται σε στρατιωτική κράτηση.
Υποστηρικτές της νομοθεσίας στο Κογκρέσο λένε ότι απλώς κωδικοποιείται η ισχύουσα πρακτική, όπως η επ’ αόριστον κράτηση υποτιθέμενων τρομοκρατών στο Γκουαντάναμο. Αλλά οι επικριτές του νόμου τον περιγράφουν ως μία δρακόντεια νομοθεσία που επεκτείνει την εμβέλεια της κράτησης χωρίς δίκη για να συμπεριλάβει Αμερικάνους πολίτες που συνελήφθησαν στη χώρα τους.
"Είναι κάτι τόσο ριζοσπαστικό που θα είχε θεωρηθεί τρελό αν είχε προωθηθεί από την κυβέρνηση Μπους", δήλωσε ο Tom Malinowski της Human Rights Watch. "Καθορίζει με ακρίβεια το είδος του συστήματος που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ζητήσει επανειλημμένως από άλλες χώρες να μην υιοθετήσουν. Σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες καλούν την Αίγυπτο, για παράδειγμα, να θέσει εκτός νόμου τα έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικά δικαστήρια, εδώ έχουμε έλλειμμα συνέπειας."
Υπήρξε έντονη συζήτηση στα δύο σώματα του Κογκρέσου σχετικά με τη νομοθεσία, που απαιτεί ότι οι ύποπτοι με συνδέσμους προς ισλαμικές ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ, οι οποίοι προηγουμένως, ήταν υπό την κράτηση του FBI ή άλλων μη στρατιωτικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου, τώρα θα παραδίδονται στον στρατό και θα κρατούνται επ’ αόριστον χωρίς δίκη.
Ο νόμος ισχύει για οποιονδήποτε "που ήταν μέρος ή υποστηρικτής σε μεγάλο βαθμό της Αλ Κάιντα, των Ταλιμπάν ή συναφών δυνάμεων."
Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωσε ότι τα έκτακτα μέτρα ήταν απαραίτητα διότι ύποπτοι για τρομοκρατία ήταν εντελώς διαφορετικοί από τους κοινούς εγκληματίες.
"Είμαστε αντιμέτωποι με μια εχθρική, όχι μια κοινή εγκληματική οργάνωση, η οποία θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν για να καταστρέψει τον τρόπο ζωής μας», είπε. "Όταν ενταχθεί κάποιος στην Αλ Κάιντα δεν έχει προσχωρήσει στην μαφία, δεν έχει προσχωρήσει σε μια συμμορία. Έχει ενωθεί με ανθρώπους που είναι ορκισμένοι για την καταστροφή μας και που είναι μια στρατιωτική απειλή."
Άλλοι γερουσιαστές υποστήριξαν τις νέες εξουσίες με την αιτιολογία ότι η Αλ Κάιντα είχε διεξάγει πόλεμο μέσα στις ΗΠΑ και ότι οι οπαδοί της θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μαχητές και όχι ως πολίτες με τη συνταγματική προστασία.
Αλλά ένας άλλος συντηρητικός γερουσιαστής, ο ισχυρόςlibertarian Rand Paul, (γιος του Ron Paul), λέει ότι «η κράτηση πολιτών χωρίς δίκη από δικαστήριο δεν είναι αμερικανικό» και ότι εάν ο νόμος περάσει "οι τρομοκράτες έχουν κερδίσει."
"Μιλάμε για Αμερικανούς πολίτες οι οποίοι μπορούν να ληφθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να σταλούν σε ένα στρατόπεδο στο Γκουαντάναμο και να κρατούνται επ’ αόριστον. Θέτει τον κάθε Αμερικανό πολίτη σε κίνδυνο", είπε. "Αλήθεια, τι ασφάλεια έχει να μας δώσει αυτή η επ’ αόριστον κράτηση των Αμερικανών; Η πρώτη και λανθασμένη παραδοχή, τόσο εδώ όσο και στον κακώς ονομαζόμενο "Πατριωτικό Νόμο" (Patriot Act), είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις πριν την 11η Σεπτεμβρίου ήταν ανεπαρκείς για να σταματήσουν την τρομοκρατία. Αυτό απλά δεν επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα."
Ο Paul υποστηρίχθηκε από την Γερουσιαστή DianneFeinstein.
"Το Κογκρέσο επιτρέπει ουσιαστικά την επ’ αόριστον φυλάκιση των αμερικανών πολιτών, χωρίς κατηγορία", είπε. "Δεν είμαστε ένα έθνος που κλειδώνει τους πολίτες του, χωρίς κατηγορία."
Ο Paul είπε ότι υπήρχε ήδη ισχυρή νομοθεσία κατά των τρομοκρατικών ομάδων. Σημείωσε ότι ο ορισμός ενός υπόπτου τρομοκρατίας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας είναι τόσο ευρύς, ώστε εκατομμύρια Αμερικανών θα μπορούσαν να εμπίπτουν σ’ αυτόν.
"Υπάρχουν νόμοι σε βιβλία, τώρα που χαρακτηρίζουν ποίος μπορεί να είναι τρομοκράτης: κάποιος που του λείπουν δάχτυλα στα χέρια του είναι ένας ύποπτος, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Κάποιος που έχει όπλα, κάποιος που έχει πάνω τρόφιμα για πάνω από επτά ημέρες στο σπίτι του μπορεί να θεωρηθεί ως εν δυνάμει τρομοκράτης", λέει ο Paul. "Εάν είστε ύποπτοι λόγω αυτών των δραστηριοτήτων, θέλετε η κυβέρνηση να έχει τη δυνατότητα να σας στείλει στο Γκουαντάναμο για επ’ αόριστον κράτηση;"
Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι ύποπτοι μπορούν να κρατούνται χωρίς δίκη "μέχρι το τέλος των εχθροπραξιών". Θα έχουν το δικαίωμα να εμφανίζονται μία φορά το χρόνο σε μια επιτροπή που θα αποφασίζει εάν η κράτηση θα συνεχιστεί.
Η Γερουσία αναμένεται να δώσει την τελική έγκριση του νομοσχεδίου πριν από το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια, θα πάει στον Πρόεδρο, ο οποίος στο παρελθόν δήλωσε ότι θα μπλοκάρει τη νομοθεσία, όχι για λόγους ηθικής, αλλά επειδή θα "προκαλούσε σύγχυση" στον τομέα των υπηρεσιών πληροφοριών και θα έθιγε τις δικές τους αρμοδιότητες.
Όμως την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος είπε ότι ο Ομπάμα είχε άρει την απειλή ενός βέτο μετά τις αλλαγές στο νόμο που δίνουν στον πρόεδρο μεγαλύτερη ευχέρεια να εμποδίσει άτομα από το να παραδοθούν στον στρατό.
Οι κριτικοί κατηγόρησαν τον πρόεδρο της υποκύπτει και πάλι σε πιέσεις από κάποιους Δημοκρατικούς στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας από φόβο μήπως χαρακτηρισθεί στην προεκλογική εκστρατεία του επόμενου έτους ως αδύναμος και ανίκανος να υπερασπιστεί την Αμερική.
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δήλωσε ότι με την υπογραφή του νομοσχεδίου ο Ομπάμα θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που κατοχύρωσε την επ’ αόριστον κράτηση χωρίς δίκη στο δίκαιο των ΗΠΑ.
"Το παράδειγμα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας έχει προχωρήσει τόσο πολύ στο μυαλό των ανθρώπων που πλέον εμφανίζεται πιο φυσιολογικό από ό, τι είναι στην πραγματικότητα", δήλωσε ο Malinowski. "Δεν ζητήθηκε από οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που είναι στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σπάει μία πάνω από 200 χρόνια παράδοση στην Αμερική κατά της χρήσης του στρατού στις εσωτερικές υποθέσεις."
Στην πραγματικότητα, οι επικεφαλής των διαφόρων υπηρεσιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του FBI, της CIA, του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του Γενικού Εισαγγελέα έχουν αντιρρήσεις ως προς τη νομοθεσία. Το Πεντάγωνο είπε επίσης ότι ήταν εναντίον του νομοσχεδίου.
Ο Διευθυντής του FBI, Ρόμπερτ Μίλερ, δήλωσε ότι φοβάται ότι ο νόμος θα μπορούσε να διακυβεύσει την ικανότητα του Προεδρείου να ερευνάει την τρομοκρατία, διότι θα ήταν πιο περίπλοκο να κερδίσουν τη συνεργασία των υπόπτων που είναι υπό την κατοχή του στρατού.
Ομάδες υπεράσπισης Πολιτικών Ελευθεριών λένε ότι τα ομοσπονδιακά δικαστήρια και το FBI έχουν ασχοληθεί με περισσότερες από 400 φερόμενες υποθέσεις τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης και της επιτυχούς δίωξης του RichardReid, του «βομβιστή με το παπούτσι», του Umar Farouk, του "βομβιστή με τα εσώρουχα", και του Faisal Shahzad, του "βομβιστή της Times Square".
Ο Malinowski είπε ότι η "ασαφής γλώσσα" σκοπίμως έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο, προκειμένου να περάσει.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Πηγη , http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/12/fema_19.html

Added (2011-12-20, 1:23 PM)
---------------------------------------------
Ευθεία απειλή για χρήση πυρηνικού όπλου

Ο ψυχρός πόλεμος είναι εδώ και επίσημα με την Ρωσική εφημερίδα Pravda να ξεκινάει με ένα σοκαριστικό σενάριο καταστροφής των ΗΠΑ, ενώ ήδη με την αποστολή στόλου στις βάσεις της στην Συρία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι παρών και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εμπλακεί εκεί.
Το άρθρο της Pravda με τον τίτλο " Ένα εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική" δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί 15/12/2011 και ξεκινάει.
Φανταστείτε μια μέρα που ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που έχουν......
οικοδομηθεί μετά τη δεκαετία του 1970 κάθε όχημα να μην μπορεί να κινηθεί, δεν θα υπάρχουν τρένα , αεροπλάνα και λεωφορεία. Μόνο οι μυς θα είναι σε θέση να δώσουν κίνηση σε ότι μπορεί να κινηθεί σε στεριά και θάλασσα.
Δεν θα υπάρχει καμία ηλεκτρική ενέργεια, δεν θα είναι δυνατόν να κρατήσουν το φαγητό στο ψυγείο, δεν θα υπάρχει θερμότητα χωρίς κλιματισμό, δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά εργαλεία η συσκευές εργασίας, δεν θα υπάρχει και η δυνατότητα άντλησης νερού για το σπίτι.
Φανταστείτε ότι δεν θα υπάρχει καμία τηλεφωνική υπηρεσία οποιουδήποτε είδους, κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν παρά μόνο όσοι είναι σε απόσταση που μπορείς να πας με τα πόδια. Αυτό σημαίνει πως χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δεν υπάρχει διαδίκτυο, δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, iPod, τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Ο Κόσμος είναι σιωπηλώς εκτός από τιτιβίσματα πουλιών και γαβγίσματα σκύλων και αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ χωρίς τροφή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο ανθρώπινες κραυγές πείνας και απελπισίας.
Η Χώρα θα έχει μεταφερθεί πίσω στην Λίθινη εποχή. Η δυνατότητα να βρείτε τροφή θα είναι περιορισμένη γιατί δεν έχετε πρόσβαση σε σπόρους, ενώ θα εξαρτάστε από την βροχή.
Υπάρχουν ταραχές στις πόλεις. Οι μόνοι που θα έχουν πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα είναι εκείνοι που θα έχουν όπλα που μπορούν να κυνηγήσουν η θα ζουν κοντά σε θάλασσα και ξέρουν να αλιεύσουν βρώσιμα ψάρια.

Οι κονσέρβες θα τελειώσουν γρήγορα μια και δεν θα μπορούν να μαγειρευτούν αλλά και τα εργοστάσια δεν θα μπορούν να παράγουν νέες να αντικαταστήσουν όσες θα καταναλώνεται.
Μήπως αυτό σας φαντάζει σαν επιστημονική φαντασία ? Δεν είναι. Στην πραγματικότητα αρκεί ένα πυρηνικό όπλο που θα ενεργοποιηθεί στην ατμόσφαιρα 300 μίλια πάνω από την χώρα, θα καλύψει ολόκληρη την ήπειρο και θα περιλαμβάνει ακόμα και τμήματα του Μεξικό και του Καναδά.
Δεν μπορεί αυτό το όπλο να το αποτρέψει καμία αντιπυραυλική άμυνα. Το κοινός Ε.Μ.Ρ η ηλεκτρομαγνητική έκρηξη παλμού απελευθερώνει τέτοια ενέργεια που αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και παράγει μια εξαιρετικά γρήγορη και ισχυρή ηλεκτρομαγνητική έκρηξη που τρέχει προς το έδαφος με το 94% της ταχύτητας του φωτός, χτυπάει τα πάντα στο έδαφος με δύναμη ίση με 50.000 βολτ ανά τετραγωνικό.
Είναι δεδομένο ότι κάποια εξουσία η ομάδα ανθρώπων μου θεωρείτε εξοργισμένη με την συμπεριφορά των ΗΠΑ μπορεί να αποφασίσει να προβεί σε ένα τέτοιο χτύπημα ακόμα και αν δεν έχει πυρηνικά υπάρχουν συστήματα που παράγουν Ε.Μ.Ρ.
Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν για αυτή την πολύ πραγματική πιθανότητα θα τους καταλάμβανε πανικός. Είναι στο χέρι τους να κάνουν την Κυβέρνηση τους να εξαγριώνει τους άλλους και να τους πούνε να κοιτάξουν τα του εσωτερικού τους ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται και να παρεμβαίνουν σε ολόκληρη την υδρόγειο.
Κανείς δεν πιστεύει πια ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ στο εξωτερικό είναι για την "υπεράσπιση της ελευθερίας" η υπερασπίζονται την χώρα τους. Θα κατανοήσουμε ότι υπερασπίζουν την χώρα σας μόνο αν είναι στο έδαφος της η πολύ κοντά σε αυτό, αλλά όχι έναν ωκεανό μακριά δήθεν για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν καταπολεμάτε την Τρομοκρατία αλλά δημιουργήσατε συνθήκες που γεννούν περισσότερους !
Ίσως θα έπρεπε να κλείσουν οι βάσεις να διαλυθεί το ΝΑΤΟ και να γυρίσουν όλα τα στρατεύματα εκεί που ανήκουν, πριν φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχει τρόπος να γυρίσουν εκεί όπου ανήκουν.
You might also like:
Πηγη , http://www.apocalypsejohn.com/2011/12/pravda.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 6:40 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Ευθεία απειλή για χρήση πυρηνικού όπλου

υπάρχει αυτή η τεχνολογία


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
aposperittisDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 7:54 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν για αυτή την πολύ πραγματική πιθανότητα θα τους καταλάμβανε πανικός.

Αυτή η πληροφορία ταξίδεψε ως αυτό το φόρουμ και διαφεύγει πάραυτα απο το FBI, CIA και το εθνικό υπουργείο αμύνης της Αμερικής? biggrin


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 10:37 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν για αυτή την πολύ πραγματική πιθανότητα θα τους καταλάμβανε πανικός.

Μα, το γνωρίζουν! Στα άρθρα των μελών έχω στείλει ένα άρθρο με τίτλο ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ. Στο Γ,Δ,Ε και Ζ μέρος του άρθρου περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια ένα τέτοιο όπλο που "περιοριζόταν" μόνο στην πρόκληση σεισμών. Η τεχνολογία όμως είναι βασικά η ίδια. Τεχνολογία Τέσλα! Ο κάτοχος αυτού του όπλου καταδικάστηκε σε θάνατο από δικαστήριο για πρόκληση σεισμών και άλλων εγκληματικών ενεργειών που στοίχισαν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 10:37 PM
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:19 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
έχω στείλει ένα άρθρο με τίτλο ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ.

δεν το εχω διαβάσει ακόμα


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:28 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Διαφευγει στο λαο !

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:30 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Είναι πολύ ενδιαφέρον και όλα τα στοιχεία είνα παρμένα από την δικογραφία της υπόθεσης αλλά το έχω κάνει σαν ιστοριούλα! Ξέρεις τί φαφλατάς είμαι! Του έχω βάλει και αρκετή συνομωσιολογία! biggrin biggrin


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.


Message edited by Αθηναίος - Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:32 PM
 
margaritaDate: Τρίτη, 20-ΔΕΚ-2011, 11:32 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
δεν είσαι φαφλατάς απλά αναλυτικός

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 02-ΙΑΝ-2012, 11:07 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΡΑΒΔΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ! ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ!
8:12 ΜΜ ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑ
Στην κατασκευή της πρώτης ράβδου πυρηνικού καυσίμου προχώρησαν οι Ιρανοί επιστήμονες. «Πρόκειται για έναν τεχνολογικό άθλο που η Δύση πίστευε η Τεχεράνη δεν μπορούσε να επιτύχει» ανακοίνωσε σε θριαμβευτικούς τόνους η Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας της χώρας.

Να σημειωθεί ότι η Τεχεράνη είχε δηλώσει ότι είναι αναγκασμένη να κατασκευάσει η ίδια ράβδους πυρηνικού καυσίμου, καθώς με τις κυρώσεις, που τις επιβλήθηκαν απαγορεύεται η προμήθειά τους από το εξωτερικό.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας του Ιράν ανακοίνωσε ότι η πρώτη ράβδος πυρηνικού καυσίμου εισήχθη σε ερευνητικό πυρηνικό αντιδραστήρα την Τεχεράνης. Δεν διευκρίνισε, όμως, αν η ράβδος περιείχε σφαιρίδια πυρηνικού καυσίμου ή εισήχθη χωρίς αυτά στο πλαίσιο δοκιμών.

Η Δύση κατηγορεί το Ιράν ότι προωθεί το πυρηνικό του πρόγραμμα με πρόθεση να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα, κάτι που η Τεχεράνη αρνείται, λέγοντας ότι ο εμπλουτισμός ουρανίου γίνεται μόνο για ειρηνικούς σκοπούς.

Εκτός από τις ράβδους πυρηνικού καυσίμου, το Ιράν επιδιώκει επίσης να κατασκευάσει και τα σφαιρίδια με εμπλουτισμένο ουράνιο, ένας στόχος που είναι δυσκολότερο να επιτευχθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί γνωστό αν οι Ιρανοί επιστήμονες έχουν ξεπεράσει τα τεχνικά εμπόδια. (newsbeast.gr)
Πηγη , http://el-lhnwndikaion.blogspot.com/2012....d51fe22


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 03-ΙΑΝ-2012, 0:08 AM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Τα Πυρηνικά του Ιράν μου θυμίζουν τα Χημικά του Ιράκ!
Λοιπόν φίλε Θνητέ: Συρία ή Ιράν το επόμενο ντου των Αμερικάνων;;;


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 03-ΙΑΝ-2012, 0:28 AM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Και τα δυο !!
Εχουν που χρεος τα παιδια !
biggrin angry biggrin angry biggrin angry

Κυκλοθυμικο με καναν !!
wacko


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 03-ΙΑΝ-2012, 0:31 AM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Και τα δυο !!
Εχουν που χρεος τα παιδια !

biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Εσύ που ποντάρεις;;;


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τρίτη, 03-ΙΑΝ-2012, 0:34 AM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Συρία ή Ιράν το επόμενο ντου των Αμερικάνων;;;

και στα δυο μέρη θα κάνει ντου ,αλλα αφου εχουν κρίση οικονομική που θα βρουν τα λεφτά ?

Added (2012-01-03, 0:34 AM)
---------------------------------------------
πρωτα στην συρία


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 03-ΙΑΝ-2012, 0:35 AM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Ιραν μαλλον !
Ωραια αναλυση εχει ο Κωσταντινος στις Πυλες (ειδα τον "καλεσες" κι εδω ! cool )
Εχει και ωραιες "θεωριες" παρακρουσεις !!
biggrin biggrin biggrin
Τα σχολια στο μπλογκ για τα Ελευσινια με τσατισαν λιγο αλλα βαριεμαι να ξαναγραφω !
angry


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » 2012: ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
Search: