Τρίτη, 21-ΜΑ-2024, 2:45 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » 2012: ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
2012: ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 02-ΜΑΡ-2012, 10:56 PM | Message # 61
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Απίστευτο μανιφέστο της "Θύρας 4"! Εκφράζει ΟΛΟΥΣ τους Έλλληνες...

Η ψήφιση του μνημονίου από την προδοτική βουλή των πεταμένων είναι γεγονός. Τα πολιτικά σκουλήκια του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον των προδοτών του έθνους και η τοποθέτηση τους δίπλα στον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση τους αξίζει.

Αποδείχτηκε ότι ο Γιωργάκης δεν έχει ούτε το ένα δέκατο από τα κάκαλα του πατέρα του, ενώ ο κατάπτυστος Βενιζέλος θυμίζει στρατηγό της επταετίας. Για τον πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης κύριο Σαμαρά η προδοσία δεν είναι κάτι καινούριο, οι δηλώσεις του όμως για τους εξεγερμένους "Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω" προκαλούν οργή και του απαντάμε ότι εμείς θα του βγάλουμε τη κουκούλα του προδότη για να του φορέσουμε την κουκούλα της κρεμάλας.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα για τα 199 γουρούνια ή το αρχικάθαρμα τον μασόνο Λουκά Παπαδήμο, όμως δεν θα αφήσουμε την οργή μας να εκτονωθεί στο πληκτρολόγιο αλλά στους δρόμους. Όσον αφορά τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων, έχουν παίξει ύποπτο ρόλο αφού ενώ γνώριζαν για το μνημόνιο εδώ και καιρό δεν κάλεσαν έγκαιρα τον κόσμο να προβεί σε μαζικές και δυναμικές ενέργειες που θα παραλύσουν την χώρα για να πιεστούν τα ανθρωπάκια της βουλής. Απλά περιμέναν την τελευταία εβδομάδα για λεονταρισμούς. Να δούμε τι πορεία θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.

Αναφερόμενοι στα προχτεσινά γεγονότα της Αθήνας, τα κοράκια των ΜΜΕ αντί να σταθούν στη καθολική αντίθεση του λαού στο νέο μνημόνιο, ασχολήθηκαν από τη μια με τα τρομοκρατικά διλήμματα της κυβέρνησης και από την άλλη με τις καταστροφές τραπεζών, πολυεθνικών και κρατικών κτιρίων. Δεν μας λένε ότι όλα τα παραπάνω προκλήθηκαν από αυτούς που κατάστρεψαν την Ελλάδα, οι οποίοι ενώ ζουν σε βλες, οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα και έχουν φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός και εκτός Ελλάδας, καταδικάζουν όλους τους υπόλοιπους να πεθάνουν με μισθό 400 εύρω, χωρίς θέρμανση και γάλα για τα παιδιά τους.

Όσοι ήταν παρόντες στην προχτεσινή επαναστατική νύχτα είδαν ανθρώπους όλων των ηλικιών να μάχονται απέναντι στα μιάσματα της ανθρωπότητας, τους γερμανοτσολιάδες μπάτσους, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, ενώ όσοι επέλεξαν να μην απαντήσουν με βία στις επιθέσεις της αστυνομίας επέστρεφαν ξανά στις θέσεις τους μόλις καταλάγιαζαν τα δακρυγόνα. Οι όποιες φθορές συνέβησαν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και διογκώθηκαν από τα ΜΜΕ, έγιναν σίγουρα είτε από ασφαλίτες είτε από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τους εξεγερμένους.

Οι "Κουκουλοφόροι" που συγκρούστηκαν με τα σκυλιά των κατακτητών δεν είναι εξωγήινοι ούτε Τούρκοι προβοκάτορες, είναι τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, οι απελπισμένοι γονείς μας, οι εξαθλιωμένοι φίλοι μας, άνθρωποι που δεν έχουν ή σύντομα δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν και δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να ακουστεί ή φωνή τους σε αυτήν την απάνθρωπη κοινοβουλευτική δικτατορία που έχει επιβληθεί.

Η κοινοβουλευτική Αριστερά ας σταματήσει να καταδικάζει τη βία και ας μας πει τι εννοεί όταν χρησιμοποιεί ορολογία όπως αντίσταση, επανάσταση, προδοσία, αγώνας μέχρις εσχάτων κλπ , αφού δεν γνωρίζουμε μέρος στον πλανήτη που τα αριστερά κινήματα δεν χρησιμοποίησαν και βία. Όπως δεν γνωρίζουμε και αντιστάσεις ή επαναστάσεις που να προβλέπονται από την νομοθεσία αυτών που εναντίον τους εξεγείρεσαι.

Ως οπαδοί της πιο λαικης και πολυπληθούς ομάδας της Βορείου Ελλάδας, αλλά πολύ περισσότερο ως Έλληνες πολίτες που ανησυχούμε για το μέλλον το δικό μας αλλά και του τόπου μας, καλούμε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν δυναμικά και με όποιο τρόπο επιβάλλουν οι περιστάσεις, σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα συμβούν από εδώ και πέρα, αφού το φιτίλι της κοινωνικής έκρηξης κάηκε.

ΥΓ. Τελικά το κείμενο που αναρτήθηκε σε προηγούμενο τεύχος της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και μπορείτε να δείτε στο youtube, είναι επίκαιρο όσο ποτέ!
Αναρτήθηκε από Platon στις 2/15/2012 06:23:00 μμ
Ετικέτες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΟΚ
Πηγη , http://palalos.blogspot.com/2012/02/4.html

Added (2012-02-20, 0:08 AM)
---------------------------------------------
Σύγκριση Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος - Τουρκίας

Η σύγκριση των οπλικών συστημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δυστυχώς γέρνει την «πλάστιγγα» τραγικά υπέρ του τουρκικού στρατού, ο οποίος διαθέτει πλέον ένα σημαντικότατο πλεονέκτημα στα όπλα, αλλά με άγνωστο Χ τον παράγοντα άνθρωπο.

Εάν ληφθεί υπόψη πως ο τουρκικός στρατός δεν μπόρεσε, παρά τα σύγχρονα οπλικά συστήματα, να νικήσει τους Κούρδους και να τους εξαναγκάσει στην παράδοση των όπλων τους, τότε εύκολα μπορεί κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα πως παρά την υπεροπλία που αυτή τη στιγμή διαθέτει η Άγκυρα, πολύ δύσκολα θα εκτίθετο σε κανονική αντιπαράθεση με την Ελλάδα…

Οι τουρκικές χερσαίες δυνάμεις, αποτελούνται από 4 στρατιές με 10 συνολικά Σώματα Στρατού. Σε επίπεδο μεραρχιών, διαθέτουν 3 επιχειρησιακά στρατηγεία (1 τεθωρακισμένων και 2 μηχανοκίνητου πεζικού), καθώς επίσης και 1 μεραρχία Ειδικών Δυνάμεων και 2 Μ/Κ ΠΖ.

Η ουσιαστική τους δομή είναι: 15 τεθωρακισμένες ταξιαρχίες, 18 ταξιαρχίες μηχανοκίνητου πεζικού, 4 ταξιαρχίες καταδρομών, 1 ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών και 9 ταξιαρχίες απλού πεζικού.

Οι δικές μας δυνάμεις του Στρατού Ξηράς, στην Ελλάδα, αποτελούνται από 1 στρατιά με 3 σώματα στρατού. Σε επίπεδο μεραρχιών, διαθέτουμε 5 επιχειρησιακά στρατηγεία (1 τεθωρακισμένων, 3 μηχανοκίνητου πεζικού και 1 Ειδικών Δυνάμεων), καθώς επίσης και 1 μεραρχία πεζικού και 2 ΑΔΤΕ (Εθνοφυλακής). Η Κύπρος, διαθέτει (εάν δεν καταφέρει ο κύριος Χριστόφιας να υλοποιήσει την αποστρατικοποίηση που μεθοδεύει) μέχρις στιγμής 1 Σώμα Στρατού με 2 μεραρχίες πεζικού, έχοντας αντιμέτωπες τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής ενός Σώματος Στρατού (εκ των 10 που προαναφέρθηκαν), με επίσης 2 μεραρχίες πεζικού.

Υπάρχει όμως μία διαφορά. Οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής στην Κύπρο, αποτελούνται από 47.500 άνδρες (συμπεριλαμβανομένων 350 της Διοικήσεως Ναυτικού και 300 της Διοικήσεως Αεροπορίας). Όπως αντιλαμβανόμαστε, η Εθνική Φρουρά της Κύπρου βασίζεται κυρίως στις εφεδρείες της και στην πατριωτική εθνοφυλακή της!!!

Αλλά, μήπως κι εδώ στην Ελλάδα, δεν συμβαίνει το ίδιο με εμάς; Η 9μηνη στρατιωτική θητεία που θέσπισαν οι πολιτικοί της χώρας για να εισπράξουν ψήφους, έχει αφήσει την χώρα με ελάχιστο προσωπικό στον Στρατό Ξηράς. Πολύ λιγότερα στελέχη και κληρωτούς από τους 81.500 που προβλεπόταν, έναντι 450.000 Τούρκων!!!

Η ποιότητα όμως μπορεί να ισοσκελίζει την ποσότητα μέχρις ενός σημείου, από το οποίο και μετά η ζωώδης ισχύς της ποσότητας μπορεί ίσως να υπερισχύσει απέναντι στην ποιοτική ισχύ. Και το ίσως μπαίνει λόγω της ιστορικότητας στην ικανότητα μάχης των Ελλήνων. Αλλά μήπως η πολιτική μας ηγεσία έχει υπερκεράσει ακόμη και αυτό το κρίσιμο σημείο και απλά το έχει παρακάνει με τις συνεχείς μειώσεις στην ποσότητα του στρατεύματος;

Οι ιστορικοί αντίπαλοί μας, οι Τούρκοι, διαθέτουν 3.306 άρματα μάχης, εκ των οποίων 396 είναι υπερσύγχρονα (με πυροβόλα των 120 χιλιοστών) και βρίσκονται ΟΛΑ στο μέτωπο του Έβρου!! Στο τουρκικό πυροβολικό συμπεριλαμβάνονται 3.523 στοιχεία κάθε είδους (βαλλιστικά βλήματα βραχέως βεληνεκούς, πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων μακρού, μέσου και βραχέως βεληνεκούς, αυτοκινούμενα και ρυμουλκούμενα πυροβόλα). Η Τουρκική Αεροπορία Στρατού διαθέτει 31 επιθετικά ελικόπτερα (από τα οποία τα 16 είναι νυκτερινής δράσης), 136 σύγχρονα ελικόπτερα γενικής χρήσης και 194 επιπλέον, παλαιότερα!!!

Εμείς, από τη δική μας πλευρά, διαθέτουμε 1.735 άρματα μάχης, εκ των οποίων τα 275 είναι αρίστης ποιότητας, με πάρα πολύ καλά εκπαιδευμένα πληρώματα (ίσως τα καλύτερα στον κόσμο, όπως δηλώνουν Γάλλοι και Γερμανοί), αλλά ο γενικός γραμματέας της ΓΔΑΕΕ, ο υπεύθυνος επί των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βασιλάκος, και ο τέως Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Γράψας (ο οποίος ήταν και αξιωματικός των Τεθωρακισμένων!) άφησαν τις επιλαρχίες χωρίς πυρομαχικά των 120 χιλιοστών. Δηλαδή, τα άρματα αυτά είναι επί χρόνια μη επιχειρησιακά!!!

Στο όπλο του πυροβολικού, παρουσιάζονται ελλείψεις, αν και με «τα χίλια ζόρια», ίσως «κάτι» πάει να γίνει τώρα, επιτέλους… Αν και πάλι, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες, με τον Βασιλάκο «καρφωμένο» -εξοργιστικώς- στη θέση του εδώ και 3,5 χρόνια!!! Διαθέτουμε πάντως 1.920 στοιχεία κάθε κατηγορίας.

Η Αεροπορία Στρατού, διαθέτει 19 επιθετικά ελικόπτερα νυκτερινής δράσεως, αλλά 12 ολοκαίνουργια σκουριάζουν (κυριολεκτικά) διότι ο κύριος Βασιλάκος αρνείται να τα παραλάβει εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια!!! Σαν να θέλει οπωσδήποτε να δημιουργήσει πρόβλημα, συμπεριφέρεται αυτός ο άνθρωπός… Επίσης, διαθέτουμε 15 ελικόπτερα βαρέων μεταφορών και 88 παλιά ελικόπτερα γενικής χρήσεως, που όμως θα πρέπει να είχαν αντικατασταθεί εδώ και αρκετά χρόνια…

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 7 υποβρύχια τύπου «209», τη στιγμή που οι Τούρκοι αντιπαρατάσσουν 14! Ο συσχετισμός είναι ο δυσμενέστερος των τελευταίων τριών δεκαετιών για το Πολεμικό μας Ναυτικό… Ενώ το πρόγραμμα της ναυπηγήσεως 4 νέων υποβρυχίων τύπου «214 Παπανικολής», με σύστημα προώσεως ανεξαρτήτου αέρος (ΑΙΡ), παρουσιάζει φρικτές καθυστερήσεις!!! Φυσικά και πάλι με ευθύνη του κυρίου Βασιλάκου.…

Στα κύρια πλοία μάχης, διαθέτουμε 14 φρεγάτες, εκ των οποίων δύο βρίσκονται στη Σομαλία, ενώ θα έπρεπε να περιφρουρούν το Καστελόριζο, τη Ρω και την Στρογγύλη, επειδή η Τουρκία κινείται σχεδόν ανεξέλεγκτα νότια από αυτά τα νησιά μας, σε μία άσκηση έρευνας και διάσωσης, για την οποία αρνείται πεισματικά να καταθέσει σχέδια στην Ελλάδα, λόγω του ότι η άσκηση πραγματοποιείται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Φυσικά, το περιστατικό με το «ενθύμιο» που άφησαν οι Τούρκοι, προσπαθώντας να κάνουν ελιγμούς προσέγγισης στο Καστελόριζο με μία κορβέτα τους, δείχνει και ποιος είναι το «αφεντικό» της περιοχής…! Οι Τούρκοι, πάντως, διαθέτουν 19 φρεγάτες (εκ των οποίων οι 8 χαρακτηρίζονται ως αναβαθμισμένες κατευθυνόμενων βλημάτων) και 6 κορβέτες. Ανησυχητικό είναι το γεγονός πως ναυπηγούν δικές τους κορβέτες…

Ο αριθμός των τακτικών μαχητικών αεροσκαφών στις δύο χώρες, έχει ως εξής: 113 προηγμένα f-16 Block+ (και Mirage 2000-5 Mk2) για την Ελλάδα, με 30 (από τον πρώτο τύπο) υπό παραγγελία από τους Τούρκους! 91 ακόμη F-16 και Mirage 2000 για την Ελλάδα και 209 F-16 οι άλλοι. 35 f-4e PI2000 Ελληνικά, 51 f-4e/2020 εκείνοι. 62 Α-7Ε/ΤΑ-7C και RF-4e εμείς, 77 F-4E και RF-4E αυτοί.

Βεβαίως, οι αεροπόροι μας είναι αποδεδειγμένα καλύτεροι των Τούρκων (υπάρχουν πάμπολλα «δείγματα γραφής» που το αποδεικνύουν αυτό σε διεθνείς ασκήσεις) και «κρατάνε» γερά την πατρίδα μας (ουσιαστικά είναι οι μόνοι που ασκούν εθνική εξωτερική πολιτική εδώ και πάρα πολλά χρόνια)…

Νικόλαος Μακρής


Πηγή: http://trikalagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_381.html
Πηγη , http://greeksurnames.blogspot.com

Added (2012-03-02, 10:56 PM)
---------------------------------------------
Όταν τα πρόβατα γίνονται λύκοι

Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 12:51
Yiannis Aeras
Προβολές: 130

E-mail
Εκτύπωση
PDF

Έως τώρα οι απεγνωσμένοι συμπολίτες μας αυτοκτονούσαν. Τώρα πήραν τα όπλα. Χρειάσθηκε να περάσουν δύο χρόνια ώσπου να στροφάρει αλλιώς ο εγκέφαλος.Πολλοί θα πουν για το περιστατικό της Κομοτηνής, ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Λάθος! Η ψυχολογία είναι κοινή, φαίνεται και από τις επισκέψεις στους ψυχιάτρους.Το Μνημόνιο τσακίζει τις προσωπικές ισορροπίες. Αποδιοργανώνει τον εσωτερικό κόσμο.

Ελάχιστοι όμως έχουν την ψευδαίσθηση ότι το πρόβλημα είναι μόνο δικό τους.

Αρκεί μια κουβέντα με το διπλανό σου, ακόμη και στο δρόμο, για να αντιληφθείς ότι και εκείνος έχει παρόμοια συμπτώματα.

Υπάρχουν εργοδότες που απολύουν με πόνο ψυχής έναν υπάλληλό τους.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι αδίστακτοι, συνήθως καλά φρουρούμενοι. Αυτό που συνέβη στη Κομοτηνή είναι προφανώς από τις «μετρήσιμες» συνέπειες που οι ειδικοί έχουν καταγράψει στις χώρες που πέρασε το ΔΝΤ.

Σου λένε θα έχουμε 1000 αυτοκτονίες και 100 απόπειρες δολοφονίας.

Υπολογισμένα κι όχι υπολογίσιμα νούμερα.

Όπως και οι ανθρώπινες ζωές-οι ζωές μας- για τους εγχώριους αχυρανθρώπους της Τρόικας.

Έτσι συμβαίνει στην ιστορία. Ώσπου έρχεται κάποια στιγμή που τα πρόβατα γίνονται λύκοι.

Ακούς τα ουρλιαχτά;
Πηγη , http://alithinapsemata.gr/greece....oi.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 03-ΜΑΡ-2012, 1:26 AM | Message # 62
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ουυυυυυυ...... Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Σάββατο, 03-ΜΑΡ-2012, 1:27 AM | Message # 63
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Έτσι συμβαίνει στην ιστορία. Ώσπου έρχεται κάποια στιγμή που τα πρόβατα γίνονται λύκοι.

Ακούς τα ουρλιαχτά;


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 03-ΜΑΡ-2012, 1:32 AM | Message # 64
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (margarita)
Ουυυυυυυ...... Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Δεν πιστευω να βγήκες και στο μπαλκόνι ???????!!!!!!!
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 03-ΜΑΡ-2012, 1:34 AM | Message # 65
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
happy happy happy happy happy

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 03-ΜΑΡ-2012, 1:56 AM | Message # 66
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ευτυχώς που δεν έχει πανσέληνο! biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 06-ΜΑΡ-2012, 1:14 PM | Message # 67
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Με πυρηνική στοχοποίηση της Ελλάδας λόγω αντιβαλλιστικής προειδοποιεί η Μόσχα...

Οι ήχοι της ροκ μπάντας που έπαιζε χθες το βράδυ στη Μόσχα, στα επινίκια του εκλογικού θριάμβου του Βλαντίμιρ Πούτιν, πιθανόν να ακουστούν και μέχρι την Αθήνα σε διασκευή «σκληρού ροκ», καθώς η Μόσχα είναι έτοιμη να στείλει ένα τελεσίγραφο, άλλου είδους: Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στη Ρωσία για διάθεση από την Πολεμική Αεροπορία μιας πυροβολαρχίας αντιαεροπορικών/αντιβαλλιστικών συστημάτων Patriot PAC- 3, στην αντιβαλλιστική ομπρέλα του ΝΑΤΟ, έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στη Μόσχα.
Και πηγές από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών διαρρέουν ότι «Σε αυτή την περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε τα μέτρα που έχουμε λάβει και για τις άλλες χώρες που φιλοξενούν ραντάρ ή αντιβαλλιστικά συστήματα».
Δηλαδή πυρηνική στοχοποίηση της χώρας! Βλέπουμε λοιπόν ότι
η πολιτική/οικονομική κατάσταση της χώρας έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις που μέχρι το 2009 ήταν αδιανόητες. Η συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ομπρέλα είχε τεθεί από τις ΗΠΑ από το 2007 ήδη, αλλά τώρα παίρνουν τον χαρακτήρα απαίτησης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Μόσχα, θα διατεθεί μια συστοιχία Patriot, της οποία τα βλήματα θα αναβαθμιστούν στο επίπεδο PAC-3 (σήμερα το σύστημα έχει βλήματα της έκδοσης PAC-2) το οποίο είναι προορισμένο για αντιβαλλιστική άμυνα. Το ρόλο του ραντάρ θα τον έχει πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ, το οποίο θα μεταδίδει τα στοιχεία στην συστοιχία.
Η Μόσχα μέχρι στιγμής δεν έχει εκφραστεί δημοσίως για το ζήτημα, αλλά δεν θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο. Επειδή ατύπως ήδη έχει δεχθεί διαβεβαιώσεις ότι το σύστημα προορίζεται για την αντιμετώπιση των ιρανικών βαλλιστικών συστημάτων, ζητεί «αποδείξεις» και εγγυήσεις, ήτοι: Να μην διατεθεί στην αντιπυραυλική άμυνα συστοιχία Patriot PAC-3, αλλλά το κατά πολύ ανώτερο σύστημα S-300PMU-1 το οποίο μάλιστα από την Κρήτη όπου βρίσκεται εγκατεστημένο θα μπορούσε να προσφέρει πολύ καλύτερες υπηρεσίες και λόγω αισθητήρων, αλλά και λόγω ακτίνας δράσης του βλήματος στον αντιμετώπιση των ιρανικών βαλλιστικών συστημάτων!
«Έχετε το καλύτερο αντιβαλλιστικό σύστημα όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, τα S-300 και λέτε ότι για την αντιμετώπιση των ιρανικών βλημάτων θα εγκαταστήσετε Patriot; Άρα δεν τα θέλετε για το Ιράν, αλλά για να εκμηδενίσετε τις βαλλιστικές δυνατότητες της Ρωσίας» αναφέρουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι αν γίνει κάτι τέτοιο αυτόματα η τοποθεέσία που θα βρίσκονται τα Patriot και κατ’έπέκταση η Ελλάδα, θα στοχοποιηθούν άμεσα, όπως συνέβη με Πολωνία, Ρουμανία και Τουρκία!
Στην Αθήνα, σύντομα θα καταλάβουν ότι την εποχή των «πάγων» που ακολούθησε την σύναψη στενών σχέσεων με την Ρωσία, τελειώνει οριστικά και μαζί με την επανεκλογή του Β.Πούτιν, ξεκινά η εποχή των ασφυκτικών πιέσεων για υλοποίηση των συμφωνηθέντων. Η στάση της Ρωσίας στο ΔΝΤ είναι χαρακτηριστική αυτού που έρχεται…
Πηγη , http://www.promitheasblog.com/


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Τρίτη, 06-ΜΑΡ-2012, 10:30 PM | Message # 68
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
τι να πω

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 06-ΜΑΡ-2012, 11:52 PM | Message # 69
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ενός κακού μύρια έπονται! wink

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ARMAGEDONDate: Τετάρτη, 07-ΜΑΡ-2012, 1:16 PM | Message # 70
Ενεργό μέλος
Group: Special User
Messages: 122
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Υπάρχουν όμως και κάποιοι αδίστακτοι, συνήθως καλά φρουρούμενοι. Αυτό που συνέβη στη Κομοτηνή είναι προφανώς από τις «μετρήσιμες» συνέπειες που οι ειδικοί έχουν καταγράψει στις χώρες που πέρασε το ΔΝΤ.

Έτσι είναι δυστυχώς.
Quote (Θνητος)
Στην Αθήνα, σύντομα θα καταλάβουν ότι την εποχή των «πάγων» που ακολούθησε την σύναψη στενών σχέσεων με την Ρωσία, τελειώνει οριστικά και μαζί με την επανεκλογή του Β.Πούτιν, ξεκινά η εποχή των ασφυκτικών πιέσεων για υλοποίηση των συμφωνηθέντων. Η στάση της Ρωσίας στο ΔΝΤ είναι χαρακτηριστική αυτού που έρχεται…

Σιγά μην καταλάβει η Αθήνα , ίσως καταλάβει το Βερολίνο.
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 07-ΜΑΡ-2012, 10:41 PM | Message # 71
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (ARMAGEDON)
ίσως καταλάβει το Βερολίνο.

Το έχει ήδη καταλάβει με την περικοπή κατά 20% της ηλεκτρικής ενέργειας από τη Ρωσία! surprised


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 01-ΙΟΥ-2012, 10:32 PM | Message # 72
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος, διεθνῆ, παλαιά καὶ νέα τάξις
Share

από Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου

Γιὰ τὴν ἀκρίβεια, στὸν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τί λέγαμε ὅμως;
Μήπως λέγαμε πώς ξεκίνησε;
Μπᾶ… Λᾶθος κάναμε…
ΚΙ ἀκόμη μεγαλύτερον λᾶθος στὸ ὅ,τι δὲν μᾶς ἀφορᾶ…
Γιὰ νὰ δοῦμε ὅμως, μήπως τά γεγονότα τρέχουν ταχύτερα ἀπό τήν πιό ἀρρωστημένη φαντασία;

Οἱ ΗΠΑ ζητοῦν τὴν Σούδα, πρὸ κειμένου νὰ ἐπιχειροῦν κατὰ τῆς Συρίας.
Λέτε μήπως τά κουδουνισμένα νά μήν τήν δώσουν;
Ἄς τὸ ἀφήσουμε καλλίτερα… Ἐδῶ τὶς σημαῖες τὶς παίρνει ὁ ἄνεμος, στήν Σούδα θά κολλήσουν;

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την «ανθρωπιστική κρίση στην Συρία». Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο «απλά» όπως ήταν στην περίπτωση της Λιβύης, αφού δεν υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που να δίνει άλλοθι στην ελληνική πλευρά να εγκρίνει την χρήση της βάσης. Και αυτό είναι το τυπικό κώλυμα της υπόθεσης. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έλθει μετωπικά αντιμέτωπη με τα ρωσικά συμφέρονα. χωρίς μαλιστα να έχει να κερδίσει κάτι το ουσιαστικό από αυτή την κόντρα, μάλοον το αντίθετο.

Δηλαδή θα βρεθεί στην μέση σε μία αναμέτρηση για την οποία όλος ο πλανήτης κρατά ήδη την ανάσα του.

Αν η Μόσχα, αποφασίσει «να τραβήξει το σχοινό» που όπως φαίνεται αυτό θα συμβεί, τότε είναι πιθανόν η Αθήνα να βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να δίνει έγκριση σε ΝΑΤΟϊκά μαχητικά να χρησιμοποιούν την βάση της Σούδας για να κτυπούν στόχους ρωσικού συμφέροντος στην Συρία! (πηγή)

Καί τί ἀκριβῶς συμβαίνει στήν Συρία;
Χμμμ…
Στὰ σύνορα ἔχουν κατεβάσει οἱ Τοῦρκοι τὰ πρῶτα ἅρματα μάχης.
Ἀπέναντι παρετάχθησαν οἱ Σύριοι, μὲ ἀντίστοιχες δυνάμεις καὶ φυσικὰ μὲ τοὺς Ῥώσσους νὰ τοὺς στηρίζουν.

Με την προώθηση μιας ολόκληρη τεθωρακισμένης Tαξιαρχία, της 17ης, εξοπλισμένης με εκσυχρονισμένα άρματα μάχης Τ-72 (πρόσθετη θωράκιση βελτιωμένο Σύστημα Ελέγχου Πυρός, νέα συστήματα επικοινωνιών κλπ), απάντησε η Συρία στην κίνηση της Τουρκίας να ενισχύσει τις δυνάμεις της στα σύνορα και στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί για «τουρκική ετοιμότητα έναρξης επιχειρήσεων».

Την ίδια στιγμή ολόκληρο το 3ο Σ.Σ. του συριακού Στρατού βρίσκεται σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ελάχιστο μέρος των συριακών ενόπλων δυνάμεων έχει εμπλακεί στις συγκρούσεις με τους αντάρτες, καθώς οι ισλαμιστές είναι εντοπισμένοι σε δύο-τρεις πόλεις (Χομς, προάστεια Χαλεπίου, Χάμα) και η μεγαλύτερη δύναμη τελεί σε αναμονή για πιθανές επιθέσεις από το Ισραήλ ή την Τουρκία.

Συνολικά περίπου 170 άρματα μάχης προωθήθηκαν βόρεια του Χαλεπίου, κάπου 30 χλμ. βορειοανατολικά της πόλης. Το 3ο Σ.Σ. έχει συνολικά περί τα 1500 άρματα μάχης από τα 4.500 που υπηρετούν στον συριακό Στρατό, αλλά συγκεντρώνει τα περισσότερα εκσυγχρονισμένα αφού αξιόμαχα θεωρούται περίπου 3.000 άρματα.

Η περιοχή είναι στην ζώνη ευθύνης του 3ου Σώματος Στρατού, το οποίο αποτελεί την «αφρόκρεμα¨των συριακών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρα από το γεγονός ότι καλύπτει τα σύνορα με Τουρκία και Ιράκ, συγκεντρώνει και τις εφεδρικές δυνάμεις σε περίπτωση επίθεσης από το Ισραήλ, ενώ έχει υψηλή εκαπίδευση και εξοπλισμό για εξαπόλυση χημικών και βιολογικών επιθέσεων(πηγή)

Ὅπως διαπιστώνουμε οὔτε τὰ προσχήματα πλέον κρατοῦν.
Οἱ Ἀμερικανοὶ ἐτοιμάζονται γιὰ εἰσβολή, καθῶς καὶ οἱ Τοῦρκοι.
Οἱ Ῥῶσσοι εἶναι ἀποφασισμένοι, καθῶς καὶ οἱ Κινέζοι.
Οἱ Γᾶλλοι ἐπίσης μπῆκαν στὸν χορό….
Οἱ Ἰσρηλινοί πρὸς τὸ παρὸν ἐνορχηστρώνουν….
Κι ἐμεῖς συναινοῦμε…

Καί τί ἀκριβῶς συμβαίνει στήν ὑπόλοιπη Μέση Ἀνατολή;

Η ομάδα μάχης του γαλλικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου (R71) Charles de Gaulle πρόκειται να ενωθεί στην Α.Μεσόγειο με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69) σε δύο εβδομάδες στην πλεόν απτή απειλή κατά της Συρίας από τότε που ξεκίνησς η κρίση.

Τα δύο αερoπλανοφόρα μεταφέρουν περί τα 100 μαχητικά αεροσκάφη και σίγουρα αποτελούν μια εξαιρετικά ισχυρή αεροπορική δύναμη ικανή να επιβάλλει την no-fly-zone που θέλουν οι δυτικοί, σε συνεργασία φυσικά με την τουρκική Αεροπορία και τις Αεροπορίες των αραβικών κρατών που προτίθενται να εμπλακούν στο εγχείρημα.

Ήδη από εχθές η Σαουδική Αραβία έχει θέσει τις αεροπορικές της δυνάμεις σε κατάσταση επιφυλακής. Αυτή την στιγμή το Charles de Gaulle βρίσκεται στα ανοιχτά του Μαρόκο, για την προγραμματισμένη άσκηση με τις Ένοπλες Δυνάμεις της αραβικής χώρας. (πηγή)

Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Σαουδική Αραβία: Χθες το defencenet.gr επικαλούμενο πληροφορίες των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία έχει θέσει σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας τις δυνάμεις της, αλλά πλέον έχει περάσει στην φάση προώθησης των στρατευμάτων του προς τα σύνορα της Ιορδανίας και του Ιράκ.

Στο μεταξύ υπογράφηκε και το διάταγμα του Σαουδάραβα μονάρχη για την πολεμική προετοιμασία της χώρας και την προώθηση των στρατευμάτων στην Ιορδανία απ’όπου σκοπεύουν να επιτεθούν στην Συρία!.

Περί τα 500 άρματα μάχης Μ-60 και Μ1Α2 Abrams, δύο μονάδες ειδικών δυνάμεων μεγέθους τάγματος και 6 Α/Α αντιαεροπορικές πυραυλικές συστοιχίες κατευθύνονται προς την Ιορδανία!

Η άφιξη των σαουδαραβικών στρατευμάτων στην Ιορδανία έχουνφυσικά ένα στόχο: Να υποστηρίξουν την χώρα σε περίπτωση επίθεσης αντιποίνων των συριακών ενόπλων δυνάμεων, αφού η Ιορδανία θα ειναι η βάση των αεροσκαφών που θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τη no-fly-zone. Για τον λόγο αυτό σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας βρίσκονται και οι δυνάμεις της Ιορδανίας. (πηγή)

Κι ὅπως ἤδη πρὸ ἀνέφερα, οἱ Κινέζοι ἐτοιμάζονται ἐπίσης…
Πρὸς ὥρας παρατηροῦν, ἀλλὰ στὸ μεταξὺ μαζεύουν καὶ τοὺς γείτονες, μὴν καὶ τοὺς ἔχουν στὰ μετόπισθεν….

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABS πληροφορίες από το κινεζικό υπουργείο Άμυνας αναφέρουν ότι το Πεκίνο αποφάσισε την αποστολή αεροναυτικής δύναμης με στόχο την προστασία των κινεζικών συμφερόντων στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Άμυνας Geng Yansheng δήλωσε σχετικά: «Η Κίνα πρόκειται με αποφασιστικότητα να αντιτεθεί στην οποιαδήποτε προκλητική συμπεριφορά “από άλλες χώρες οι οποίες διεκδικούν κυριαρχικά δικαιώματα στις νησίδες Spratlys” (σημ. σύμπλεγμα που βρίσκεται και η ατόλλη Scarborough στη νότια κινεζική θάλασσα). (πηγή)

Τήν φωτιά ποιός θά τήν βάλῃ;
Ἤδη γνωρίζουμε πὼς οἱ Ἀμερικανοί, μέσῳ τῆς CIA, χρηματοδότησαν ὅλη τὴν κατὰ Ἀσὰντ ἐκστρατεία.
Κοινῶς;
Ἔχουν βάλει τὸ φιτίλι, ἔχουν σκορπίσει μικροεστίες φωτιᾶς καὶ τώρα πασχίζουν νὰ τὶς κατευθύνουν.
Προσωρινῶς οἱ Τοῦρκοι παίζουν θαυμάσια τὸν ῥόλο ποὺ τοὺς ἀνετέθῃ, μὲ τὴν ἐλπίδα νὰ σώσουν κάτι ἀπὸ τὰ ἄσωστα.
Ἀλλὰ δὲν εἶναι ἐκεῖ τὸ ζητούμενον.
Τὸ ζητούμενον παραμένει ἐκεῖ ποὺ μᾶς ἀφορᾷ.
Στὸ πῶς καὶ γιατὶ ἐμεῖς πρέπει νὰ ἐμπλακοῦμε.
Ἤδη τὸ κάναμε μὲ τὴν Λιβύη, κάτι ποὺ θὰ κληθοῦμε συντόμως, ὥς χώρα, νὰ πληρώσουμε.
Τὸ ἴδιο ἐπαναλάβαμε μὲ τὸ Ἀφγανιστάν καὶ τὸ Ἰράκ.
Ἐν τάξει, δὲν ἀποφασίσαμε ἐμεῖς νὰ στείλουμε δυνάμεις ἐκεῖ κάτω.
Ἀλλά ποιός ἀπεφάσισε; Μήπως αὐτοί πού ἐμεῖς ἐπιλέξαμε; (Ἐκλογὲς εἴχαμε… Ἄς προσέχαμε.. Δέν ξέραμε, δέν ῥωτούσαμε;)
Συνεπῶς, βάσει διεθνοῦς δικαίου, ἐμεῖς τοὺς στείλαμε.
Δέν ξέραμε; Τί δέν ξέραμε; Καὶ στὶς τράπεζες, ὅταν πᾶμε νὰ ζητήσουμε δάνεια, ὑπάρχουν ὅροι. Τὸ γιατὶ δὲν τοὺς διαβάζουμε, εἶναι δικό μας θέμα, ὄχι τῶν τραπεζῶν. Ἐγὼ δὲν γνώρισα κάποια φιλάνθρωπη τράπεζα.
Γιατί λοιπόν θεωροῦμε πώς εἴμαστε ἀμέτοχοι;
Δέν ἐκλέξαμε ὅλους αὐτούς πού μᾶς κυβέρνησαν καί μᾶς κυβερνοῦν; Δημοκρατία δέν ἔχουμε;
Συνεπῶς, εἴμαστε ἀπολύτως συνυπεύθυνοι γιὰ τὰ πάντα!

Καί γιατί τά γράφω ὅλα αὐτά σήμερα;
Ἀπλῶς πρέπει νὰ γνωρίζουμε τὸ τὶ μᾶς ξημερώνει…
Κι αὐτὸ ποὺ μᾶς ξημερώνει δὲν εἶναι διόλου καλό…
Θὰ ἔλεγα μάλλιστα πὼς εἶναι ἰδιαιτέρως ἄσχημο…. Κι ὀφείλουμε νὰ προετοιμαστοῦμε, ἀκόμη καὶ τώρα…
Ἐὰν φυσικὰ μποροῦμε νὰ ἀντιληφθοῦμε τὸ τὶ ἔρχεται…

Ὀψόμεθα…

Πηγη , http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/07/blog-post_2029.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 02-ΙΟΥ-2012, 1:47 AM | Message # 73
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ζορίζει η κατάσταση για τα καλά. Και το έλεγε ο Καμμένος. Υπάρχουν και εθνικά θέματα και κανείς δεν μιλά γι' αυτά!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 06-ΙΟΥ-2012, 9:11 PM | Message # 74
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Μετωπική των ΗΠΑ με Ρωσία-Κίνα για Συρία Εκτύπωση E-mail
06-07-2012 15:30:23
39
Σε σκληρό τόνο η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον καλεί τις διεθνείς δυνάμεις να ενισχύσουν την πίεση προς τη Ρωσία και την Κίνα και να καταδείξουν πως «θα πληρώσουν τίμημα» για τη στήριξη που εξακολουθούν να παρέχουν στο καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Από το βήμα της διάσκεψης των Φίλων της Συρίας στο Παρίσι, η Χίλαρι Κλίντον ζήτησε ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την πολιτική μετάβαση στη Συρία με επίκληση του Κεφαλαίου 7 του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ -το οποίο προβλέπει την προσφυγή στη χρήση βίας για να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του Οργανισμού, εξ ου και μπλοκάρεται σταθερά από τη Μόσχα και το Πεκίνο.

«Ειλικρινά δεν θα αρκούσε να έχουν έλθει [στη σύνοδο] των Φίλων του Συριακού Λαού διότι σας λέω πολύ ειλικρινά, δεν νομίζω ότι η Ρωσία και η Κίνα πιστεύουν πως αντιμετωπίζουν κάποια συνέπεια -οποιαδήποτε συνέπεια- για το γεγονός ότι υποστηρίζουν το καθεστώς Άσαντ» δήλωσε η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

«Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι κάθε χώρα που εκπροσωπείται εδώ να καταστήσει άμεσα σαφές ότι η Ρωσία και η Κίνα θα πληρώσουν ένα τίμημα διότι εμποδίζουν την πρόοδο και αυτό είναι πλέον ανεκτό» διεμήνυσε.

Η Χίλαρι Κλίντον ζήτησε να προωθηθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας απόφαση που θα «απαιτεί να εφαρμοστεί το σχέδιο της Γενεύης, το οποίο η Ρωσία και η Κίνα έχουν προσυπογράψει», αξιώνοντας μια πολιτική μετάβαση. Η ίδια σημειώνει πως πρέπει να εγκριθεί «μια απόφαση που θα προσδιορίζει τις συνέπειες σε περίπτωση μη σεβασμού του σχεδίου, περιλαμβανομένης και της επίκλησης του Κεφαλαίου 7».

Βάσει του Κεφαλαίου 7 του Χάρτη του ΟΗΕ, το Συμβούλιο Ασφαλείας μπορεί να αποφασίσει πέραν κυρώσεων μέτρα που εμπεριέχουν τη χρήση βίας, τα μέτρα αυτά μπορούν να ληφθούν προκειμένου να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του, και μπορεί να καλέσει τα μέλη του ΟΗΕ να τα εφαρμόσουν.

Λίγο νωρίτερα η Κλίντον κατηγόρησε τη Μόσχα και το Πεκίνο ότι «εμποδίζουν την επίτευξη προόδου» στη Συρία. Κάλεσε όλες τις χώρες οι οποίες συμμετέχουν στη Σύνοδο των Φίλων του Συριακού Λαού να πιέσουν τις δύο χώρες ώστε να καμφθεί η στήριξή τους στον Άσαντ, ενώ επανέλαβε την έκκλησή της προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να τιμωρήσει την κυβέρνηση Άσαντ, επιβάλλοντας και κυρώσεις.

Από το βήμα της διεθνούς διάσκεψης ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ υποστήριξε ότι οι χώρες, οι οποίες δεν επιβάλλουν κυρώσεις στην κυβέρνηση του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, ουσιαστικά επιτρέπουν η σφαγή να συνεχίζεται.

«Δεν υπάρχει τρόπος να παραμείνεις στην άκρη σε ό,τι αφορά αυτό το ζήτημα. Αν δεν επιβάλλεις κυρώσεις και δεν τις εφαρμόσεις αυστηρά, ουσιαστικά επιτρέπεις τον ανεφοδιασμό του καθεστώτος Άσαντ με τα μέσα για να συνεχίσει να δολοφονεί το συριακό λαό» σημείωσε ο Ουίλιαμ Χέιγκ.

Ανοίγοντας, νωρίτερα, τις εργασίες της διάσκεψης ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ διεμήνυσε ότι η πτώση του συριακού καθεστώτος είναι αναπόφευκτη. Στέλνοντας μήνυμα στους απόντες, της διάσκεψης, Ρωσία και Κίνα, ο Ολάντ τόνισε πως «στο σημείο αυτό δεν τίθεται πλέον υπό αμφισβήτηση ότι η συριακή κρίση έχει μεταβληθεί σε απειλή για τη διεθνή ειρήνη και την ασφάλεια».

Αυτό που δεν μας εξήγησε η Χ.Κλίντον είναι τι θα τους κάνουν των Ρώσων και των Κινέζων, θα τους "δείρουν";

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Παρασκευή, 06-ΙΟΥ-2012, 10:10 PM | Message # 75
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
στο θέμα με τη συρία εχω πέσει μέσα παιδιά !!! τυχαίο ???? στις προβλέψεις !

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » 2012: ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
Search: