Τρίτη, 21-ΜΑ-2024, 6:54 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » “Να προετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη σύγκρουση… με αίματα” (!!!)
“Να προετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη σύγκρουση… με αίματα”
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 22-ΑΥΓ-2011, 9:41 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
“Να προετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη σύγκρουση… με αίματα”
…Η αλήθεια είναι πως ο Ομπάμα ξεπουλήθηκε. Πρόδωσε ακόμη και το φιλελεύθερο κομμάτι του κόμματός του, βγάζοντας στο σφυρί τα όποια απομεινάρια του διχτύου κοινωνικής ασφάλισης του New Deal είχαν απομείνει, σε μια προσπάθειά του να γίνει αρεστός σε ένα υποτιθέμενο κέντρο, και να πετύχει πάση θυσία την επανεκλογή του.

Το αποτέλεσμα είναι πως, όπως οι.........

Φοίνικες της Παλαιάς Διαθήκης, έτσι και οι Αμερικανοί θα θυσιάσουν τα παιδιά τους (και τους δασκάλους των παιδιών τους) στον σύγχρονο Μολώχ του ελλείμματος. Η σφαγή στον δημόσιο τομέα, μαζί με τις δραστικές περικοπές και καταργήσεις των επιδομάτων ανεργίας, θα πολλαπλασιάσουν την εξαθλίωση και την ανεργία.

Ας μη ξεχνάμε πως ζούμε σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία, όπου οι Αμερικάνοι είναι οι τελικοί καταναλωτές, και το δολάριο συνεχίζει να αποτελεί το πιο ασφαλές καταφύγιο για την υπεραξία που παράγει ο πλανήτης. Η νέα ύφεση, την οποία σχεδιάζουν τόσο προσεχτικά οι Ρεπουμπλικάνοι, θα θέσει υπό αμφισβήτηση τους τρεις βασικούς πυλώνες του σύγχρονου κόσμου, που ήδη ξεθεμελιώνονται: Την αμερικανική κατανάλωση, την ευρωπαϊκή σταθερότητα, και την κινεζική ανάπτυξη.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η ΕΕ αποδεικνύει καθημερινά ότι αποτελεί μια ένωση μεγάλων τραπεζών, και μεγάλων δανειστών, που έχουν βάλει σκοπό να πείσουν τους Έλληνες να εκποιήσουν τον Παρθενώνα, και τους Ιρλανδούς να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οπαδός του Keynes για να ξέρει πως αν αυτό συμβεί, ο άνεμος απλά θα πνέει ισχυρότερος, και ψυχρότερος. Αν οι γερμανικές θέσεις απασχόλησης είναι ακόμη ασφαλείς, αυτό οφείλεται απλά στο ότι οι Κινέζοι, οι Ρώσοι, οι Βραζιλιάνοι, και οι Ινδοί συνεχίζουν ακόμη να αγοράζουν γερμανικά μηχανήματα και Μερσεντές.

Προς το παρόν, η Κίνα στηρίζει τον κόσμο. Το ερώτημα είναι: Ως πότε; Επισήμως, η χώρα βρίσκεται εν μέσω μιας ιστορικής μετάβασης από εξαγωγική οικονομία σε καταναλωτική. Ο τελικός σκοπός αυτής της μετάβασης είναι να μετατραπεί ο μέσος Κινέζος σε έναν ακόμη εποχούμενο των προαστίων, και να διαρραγούν οι αρρωστημένοι δεσμοί εξάρτησης της κινεζικής ανάπτυξης με το αμερικανικό εμπορικό έλλειμμα, το οποίο πρέπει να χρηματοδοτεί το Πεκίνο έτσι ώστε να μην υποτιμάται το γιουάν.

Δυστυχώς για τους Κινέζους, και ίσως και για τον υπόλοιπο κόσμο, η σχεδιαζόμενη καταναλωτική άνθηση της Κίνας, αρχίζει αργά αλλά σταθερά, να μετατρέπεται σε μια επικίνδυνη φούσκα ακινήτων. Η Κίνα κόλλησε τον ιό του Ντουμπάι, και η κάθε πόλη με περισσότερους από ένα εκατομμύριο κατοίκους (πάνω από 160 πόλεις) ονειρεύεται ουρανοξύστες και σούπερ θηριώδη εμπορικά κέντρα. Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο, από ένα απέραντο όργιο υπερβολικών κατασκευών.

Παρά τους καθησυχασμούς από πλευράς των επιτηρητών μανδαρίνων του Πεκίνου, που ελέγχουν στενά το οικονομικό σύστημα, η Κίνα δείχνει να λειτουργεί πιο «μαφιόζικα», με ένα στυλ όπου οι τοπικοί πολιτικοί και κομματάρχες είναι σε αγαστή συνεργασία με τους εργολάβους, κλείνοντας μυστικές συμφωνίες με τις τεράστιες κρατικές τράπεζες. Στην ουσία, αυτό που γίνεται είναι ότι υπάρχει ένα σκιώδες τραπεζικό σύστημα, μέσα από το οποίο οι μεγάλες τράπεζες μεταφέρουν δάνεια από τα βιβλία τους σε εταιρίες μαϊμού, αποφεύγοντας τα επίσημα όρια συνολικού δανεισμού.

Τη περασμένη εβδομάδα, η Moody’s Business Service ανέφερε πως το κινεζικό τραπεζικό σύστημα κρύβει $ 0.5 τρισεκατομμύρια σε προβληματικά δάνεια, κυρίως προς αχρείαστα έργα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένας άλλος οίκος αξιολόγησης προειδοποίησε πως τα δάνεια αυτού του είδους αποτελούν το 30% των τραπεζικών φακέλων.

Εν τω μεταξύ, η κερδοσκοπία των ακινήτων ρουφά τις καταθέσεις των κινεζικών νοικοκυριών, αφού οι περισσότερες αστικές οικογένειες σπεύδουν να επενδύσουν σε κατοικίες, μια και οι τιμές των ακινήτων συνεχώς αυξάνονται (σας θυμίζει κάτι αυτό;). Σύμφωνα με το Business Week, οι επενδύσεις σε κατοικίες αντιστοιχούν στο 9% του κινεζικού ΑΕΠ, ενώ ήταν μόλις 3.4% το 2003.

Θα δούμε λοιπόν μια επανάληψη της Lehman Brothers από την China Construction Bank; Ποιος ξέρει; Πάντως είναι πολύ περίεργο το γεγονός, ότι κάποιοι, κατά τα άλλα συντηρητικοί, έχουν πιστέψει πως η κινεζική κομμουνιστική ηγεσία έχει ανακαλύψει το μυστικό της αιώνιας κίνησης, δημιουργώντας μια οικονομία αγοράς που δεν υπόκειται σε οικονομικούς κύκλους, και σε κερδοσκοπικές μανίες.

Αν η Κίνα προσγειωθεί ανώμαλα, θα συμπαρασύρει και τους προμηθευτές της όπως είναι η Βραζιλία, η Ινδονησία, η Αυστραλία, και η Ιαπωνία που βρίσκεται σε τρομερή ύφεση εξαιτίας των καταστροφών που αντιμετώπισε και που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τριγμούς της αγοράς.

Ακόμη και η αραβική άνοιξη μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε χειμώνα, αν οι νέες κυβερνήσεις δεν μπορέσουν να αναπτύξουν την απασχόληση και να περιορίσουν την αύξηση των τιμών των τροφίμων.

Καθώς τα τρία μεγάλα οικονομικά μπλοκ του πλανήτη οδεύουν προς μια ταυτόχρονη κρίση, θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη σύγκρουση… με αίματα.

http://www.thenation.com/article....collide
http://www.antinews.gr/2011/08/09/117148/

Added (2011-08-09, 8:11 PM)
---------------------------------------------
Εκτός ελέγχου οι ταραχές (με φυλετικό υπόβαθρο) στο Λονδίνο. Σοκαριστικές σκηνές με ανθρώπους που εξαναγκάζονται να ξεγυμνωθούν στη μέση του δρόμου

http://redskywarning.blogspot.com/2011/08/blog-post_7722.html

Added (2011-08-09, 8:26 PM)
---------------------------------------------
Ακόμη ένα εξαιρετικό βίντεο από τη vasoula2908.

Δείτε το:
http://www.youtube.com/watch?f....#at=457

Καταπληκτικο !!!

Added (2011-08-22, 9:41 PM)
---------------------------------------------
2011 ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Δευτέρα, Αύγουστος 22, 2011 ANASTASIOS No comments
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Google Buzz

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αισθάνομαι μαζί με πολλούς άλλους ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ παράξενη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για τις ταραχές και εξεγέρσεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους 8 μήνες.

Κάτι κοσμικό συμβαίνει με τη μοριακή δομή ολόκληρου του πλανήτη μας και αυτό αλλάζει τα πάντα , συμπεριλαμβανομένης και τα μυαλά, και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Έχει αποδειχθεί σε όλη την ιστορία ότι τα περισσότερα από τα μεγάλης κλίμακας βίαια περιστατικά, (πολέμους, εξεγέρσεις, κτλ. ..) έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του ηλιακού κύκλου του ήλιου. Λοιπόν, αν έχετε παρατηρήσει, ο ήλιος ήταν πολύ δραστήριος τον τελευταίο καιρό. Ηλιακές εκλάμψεις και κηλίδες στον Ήλιο εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Είμαστε τώρα που βιώνουμε τον ηλιακό κύκλο 24 και μόλις ξεκίνησε. Το ηλιακό μέγιστο (όταν ο ήλιος θα δείξει πιο δραστηριότητα) υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα κοντά στο τέλος του 2012.
Είναι πολύ πιθανό ότι μια τεράστια ηλιακή έκλαμψη θα γίνει προς την κατεύθυνση της γης. Αν είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα του πλανήτη. Προσπαθήστε να τυλίξτε το κεφάλι σας γύρω από αυτό για ένα λεπτό. Προσπαθήστε να φανταστείτε τη γη σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Τώρα από την πλευρά συνωμοσίας των πραγμάτων. Εντάξει, έτσι έχουμε τον ηλιακό κύκλο 24 να συμβαίνει και ίσως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν κάτι που αφορά μια τεράστια έκλαμψη. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένας από τους λόγους που τόσες πολλές τεράστιες υπόγειες βάσεις χτίζονται; Ταυτόχρονα, θα μπορούσε το HAARP και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να χρησιμοποιούν αυτή τη φορά να δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα στους ανθρώπους, ώστε να μην έχουν την προσοχή στο τι πραγματικά συμβαίνει; Εάν οι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι, θα πεθάνουν. Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν. Απλά γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από την ηλεκτρική ενέργεια για να πάρουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Μόνο η ελίτ θα ζήσει και είναι αυτό που πραγματικά θέλουν.

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν...

Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
Πηγη , http://www.apocalypsejohn.com/2011/08/2011_22.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Τρίτη, 23-ΑΥΓ-2011, 11:08 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Αν γίνουν έστω και τα μισά από τα παραπάνω μιλάμε για το τέλος της ανθρωπότητας. Η Κίνα στηρίζει πολύ όλη την αγορά λόγο του υπερπληθυσμού που έχει. Αν καταρρεύσει αυτή μιλάμε για ένα θανατηφόρο ντόμινο που ναι θα καταλήξει σε αίμα.

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 11-ΣΕΠ-2011, 9:38 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Φοβούνται «Γένοβα» στη ΔΕΘ
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Ραχωβίτσας, ο οποίος συντονίζει τον σχεδιασμό «απόκρουσης» των διαδηλωτών, που αναμένεται να έχουν ισχυρή (την ισχυρότερη των τελευταίων δεκαετιών) παρουσία, την ώρα που ο πρωθυπουργός θα εισέρχεται στο κτήριο του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου.

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ παραπέμπει στην ανάλογη αστυνομική επιχείρηση το καλοκαίρι του 2003, κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Χαλκιδικής. Η μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων από την πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας θα είναι εντυπωσιακή και αναμένεται να φθάσει τους 4.500 με 5.000 άνδρες.

Αν ισχύσει η λογική που επικράτησε το 2003, τότε η Θεσσαλονίκη θα ξυπνήσει το Σάββατο το πρωί και θα αντικρίσει το κέντρο της πόλης σε κατάσταση αποκλεισμού. Για πρώτη φορά στη Δ.Ε.Θ. θα χρησιμοποιηθεί το περίφημο τείχος από πλέξιγκλας ύψους 2,2 μέτρων, γαλλικής κατασκευής, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο ιστορικό συλλαλητήριο της Γένοβας το 2001, που βάφτηκε με αίμα.

Το παζλ των διαδηλώσεων είναι δυσεπίλυτο. Εκτός από τις πορείες που θα πραγματοποιήσουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, τα εργατικά σωματεία κ.λπ., οι οποίες αναμένονται να είναι ιδιαίτερα μαζικές, υπάρχει και ο άγνωστος Χ. Πρόκειται για τους «Αγανακτισμένους», οι οποίοι σχεδιάζουν να αποκλείσουν τη δίοδο σε ένα ευρύ τρίγωνο, με τις άκρες του να σχηματίζονται από το στρατιωτικό νοσοκομείο, το κτήριο των Προσκόπων και τον Λευκό Πύργο.

Σε αυτό το τρίγωνο βρίσκονται το Βελλίδειο και η ίδια η Δ.Ε.Θ. εφάπτεται των ελεύθερων χώρων μπροστά από τον Λευκό Πύργο, τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις και τη Φιλοσοφική Σχολή πάνω από το Σιντριβάνι, το Βυζαντινό Μουσείο ανατολικά και βεβαίως τη Λεωφόρο Στρατού και την Εγνατία.


Ο χώρος αυτός έχει άνετη πρόσβαση από το άγαλμα του Βενιζέλου (δυτικά), όπου θα είναι και το επίκεντρο του συλλαλητηρίου ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, την Καμάρα (δυτικά) (συγκέντρωση εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων), την οδό Αγγελάκη, που κατηφορίζει σύρριζα στη Δ.Ε.Θ., στον άξονα Βορρά – Νότου, ενώ σε αυτό το τρίγωνο καταλήγουν οι παράλληλες οδικές αρτηρίες που τέμνουν οριζόντια τη Θεσσαλονίκη από δυτικά προς ανατολικά.

Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένει την εκδήλωση των μαζικότερων κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας που έχουν ποτέ πραγματοποιηθεί στη Δ.Ε.Θ., καθώς και τη μαζική μετακίνηση διαδηλωτών από την Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα της περιφέρειας.

Επιμέλεια: Χρήστος Παναγόπουλος
Πηγη , http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=373332&cid=4

Added (2011-09-11, 9:38 PM)
---------------------------------------------
Ελευθεροι σκοπευτες στις ταρατσες
Ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες και τις στέγες των κτηρίων, πάνοπλοι άντρες, πεζες και εποχούμενες περιπολίες,ειδικές διαπιστεύσεις, " check point" κάθε λίγα μέτρα.Κι ομως δεν ειναι σκηνικό απο τη Λιβύη, που θα δικαιολογούνταν κιόλας, αλλα απο τη Θεσσαλονίκη αυτη την ωρα λίγο μετα το τελος του άτυπου υπουργικού συμβουλίου, και λιγο πριν ξεκινησει (αν ξεκινησει) η συνεντευξη τυπου του πρωθυπουργου.Στις στέγες των κτηρίων στο λιμάνι και γυρω έχουν ακροβολιστεί αστυνομικοί, ανδρες της αντιτρομοκρατικής με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ελεχγουν ξαναελεγχουν, και ματαξαναελεγχουν τους ίδιους χώρους, λες και εχει ξεσπάσει στην Ελλάδα καποιος άγνωστος πόλεμος, η οτι η Θεσσαλονικη ειναι "γκριζα" ζωνη!Πρωτοφανή ολα οσα γινονται αυτο το τριημερο
Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα ξεκίνησε ξυλοδαρμός ενός περαστικού (20-30 χρονών) από 5 μηχανές δίας στην αρχή και περισσότερες μετά στην Κασσάνδρου λίγο πριν το υπουργείο.
Το παιδί φώναζε "αφήστε με θα με σκοτώσετε" και ούρλιαζε από τον πόνο. Τον έδερναν για πάνω από ένα τέταρτο και όταν άρχισε να βγαίνει κόσμος στα μπαλκόνια και να φωνάζει "αφήστε τον!", οι αστυνομικοί της ομάδας δίας τους φώναζαν. Το σχετικό video από ερασιτεχνική κάμερα κατοίκου:

http://www.youtube.com/watch?v=0m_rZNjGpNQ&feature=player_embedded

Πηγη , http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/09/blog-post_3111.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Κυριακή, 11-ΣΕΠ-2011, 9:55 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
θνητε όσο ξύλο και να φάμε δεν θα το βάλουμε κάτω εχει φτάσει η ώρα τους ,τα ακουσες τα νέα μέτρα θα μας βάλουν τη μούρη στο χώμα αλλα ούτε το σκοτάδι δεν θα μπορεί να τους κρύψει

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Κυριακή, 11-ΣΕΠ-2011, 10:04 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Το ξηλωμα στο τελος γινεται γρηγορα !!
Ερχεται η ωρα του ραψιματος cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Κυριακή, 11-ΣΕΠ-2011, 10:09 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
οι παλιοπροδότες

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
aposperittisDate: Τετάρτη, 14-ΣΕΠ-2011, 10:38 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Quote (margarita)
θνητε όσο ξύλο και να φάμε δεν θα το βάλουμε κάτω εχει φτάσει η ώρα τους ,τα ακουσες τα νέα μέτρα θα μας βάλουν τη μούρη στο χώμα αλλα ούτε το σκοτάδι δεν θα μπορεί να τους κρύψει

Quote (Θνητος)
Το ξηλωμα στο τελος γινεται γρηγορα !!
Ερχεται η ωρα του ραψιματο

Quote (margarita)
οι παλιοπροδότες


Ωραία τα λέμε αλλά είμαστε μια βελόνα στα άχυρα! Δυστυχώς εκεί έξω η πλειοψηφία αλλού ζει.


Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 8:22 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Δείτε το βιντεάκι (όσοι δεν είδατε την εκπομπή) για να είστε προετοιμασμένοι ΕΔΩ

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 8:31 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Παλι καλα που κατι ακουγεται και στην TV !!!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 8:54 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Ο Αυτιάς τα βγάζει κάτι τέτοια σκάνδαλα, απορώ πως ζει ακόμα!!!

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 9:20 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ζει γιατί τον έχουν χαρακτηρίσει ως γραφικό!
Έχουν όμως ξεφύγει τελείως. Για δες κι αυτό ΕΔΩ


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 16-ΣΕΠ-2011, 9:36 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Θα σας φταιξω το κεφι τωρα ,

δειτε εδω ,

http://sevasmoskaieilikrineeia-sensor.blogspot.com/2011....11.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 17-ΣΕΠ-2011, 1:13 AM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Το καλύτερο ήταν αυτό με τον γιο του Σεΐχη και το τραμ! biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
aposperittisDate: Κυριακή, 18-ΣΕΠ-2011, 2:48 PM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
biggrin biggrin biggrin Ωραίος!!!!!

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 18-ΣΕΠ-2011, 7:01 PM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Για δείτε (όσοι δεν το είδατε ζωντανά) και αυτό το βιντεάκι ΕΔΩ biggrin biggrin biggrin biggrin

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
Forum » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » Συνωμοσίες-Μυστικά Τάγματα » “Να προετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη σύγκρουση… με αίματα” (!!!)
Search: