Παρασκευή, 03-ΜΑ-2024, 10:45 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Εμφανίσεις » Αναφορές από τον Ελλαδικό χώρο
Αναφορές από τον Ελλαδικό χώρο
margaritaDate: Τετάρτη, 05-ΔΕΚ-2012, 9:15 PM | Message # 46
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (fouli79)
αλλα ειχε δημιουργηθει ενας κυκλος γυρω απο το φεγγαρι που συνεχως μεγαλωνε δ

http://www.facebook.com/photo.p....&ref=nf

Added (2012-12-05, 9:15 PM)
---------------------------------------------
φούλη μου καπως ετσι?????


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
fouli79Date: Κυριακή, 09-ΔΕΚ-2012, 6:20 PM | Message # 47
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 315
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

σκεψου ομως οτι δεν ειχα αυτην την τελεια εικονα που ειδα στην φωτο ειχα και συννεφα στον ουρανο εννοειτε οτι δεν ειδα αυτο το μερος εεε??? χαχαχαχαχα....


Message edited by fouli79 - Κυριακή, 09-ΔΕΚ-2012, 6:33 PM
 
margaritaDate: Κυριακή, 09-ΔΕΚ-2012, 7:33 PM | Message # 48
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
το ξερω απλα καταλαβα τι είχες δει γιατι ετσι ηταν το φεγγαρι και στη μπλε πανσέληνο ,αλλα μόνο εγω το είχα δει !!!!!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Παρασκευή, 14-ΔΕΚ-2012, 8:49 PM | Message # 49
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Μερικές τρομακτικές αλήθειες για το αμφιλεγόμενο ''πείραμα'' του CERN!

γράφει η Γιάννα Μυράτ

Τι τρέχει με τα σύννεφα...;
Μεγαλώσαμε με κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, εμείς οι απλοί άνθρωποι που δεν είμαστε 'ειδικοί', ότι τα σύννεφα είναι σύνολο υδρατμών που συσσωρεύονται στην ατμόσφαιρα και φέρνουν συνήθως βροχή.

Ένας κύκλος με λίγα λόγια του υγρού στοιχείου που από τον πλανήτη μας πάει στην ατμόσφαιρα και επιστέφει, άλλοτε ευεργετικά κι άλλοτε καταστροφική, η φύση έκανε τα κουμάντα της κι είχε το πάνω χέρι στο λογαριασμό γης και ουρανό. (1)
Το τελευταίο διάστημα όμως, όλα όσα ξέραμε ανατρέπονται. Βλέπουμε περίεργα σύννεφα σε σχηματισμούς που ούτε οι ειδικοί έχουν μπορέσει να ταξινομήσουν (2) ή σύννεφα που δημιουργούνται σταδιακά μετά από τουςχημικούς αεροψεκασμούς.

Κάποιοι πιο παρατηρητικοί ξεχωρίζουν και διάφορες μορφές μέσα σ' αυτά και μάλιστα πολλοί τα έχουν καταγράψει με κάμερες (3)

Οι συνεχείς αναφορές/καταγγελίες ότι συστήματα όπως το H.A.A.R.P.μπορούν να επέμβουν στο κλίμα και να χειραγωγήσουν το υγρό στοιχείο σε κάθε του μορφή ολοένα πληθαίνουν, μια επέμβαση που ξεπερνά τα όρια των αποδεκτών μεθόδων της Γεωμηχανικής, μιας τόσο αμφιλεγόμενης επιστήμης και πρακτικής, η οποία απειλεί μάλιστα να καθορίσει την τύχη και το μέλλον πλανήτη και ανθρώπων.

Το σύννεφο δεν φέρνει πάντα βροχή και τελευταία δεν την φέρνει όταν πρέπει και την ρίχνει με τα κιλά όταν δεν πρέπει. Το 2011 είχαμε το φθινόπωρο ανομβρία, περίοδος με ανάγκες για νερό, ενώ την Άνοιξη του '12 είχαμε κατακλυσμούς και χαλάζια, (4) καταστροφικά για τη χώρα μας. Επίσης το σύννεφο κόβει και την ηλιακή ακτινοβολία και η παρατεταμένη συννεφιά προκαλεί προβλήματα υγείας στο ζωικό αλλά και φυτικό βασίλειο. Η έλλειψη βιταμίνης D προκαλεί πτώση του ανοσοποιητικού & κατάθλιψη.(5)

Τι περιέχουν όμως τα σύννεφα εκτός από υδρατμούς;

Πλάσμα! Με τις πολλές έννοιες που έχει αυτή η λέξη. Η πρώτη που αφορά στη Φυσική, είναι ένα σώμα μη συγκεκριμένο σε όγκο και σχήμα, φορτισμένο με ατομικά σωματίδια - ιόντα και ηλεκτρόνια (6)
Κοινό παράδειγμα πλάσματος είναι ο κεραυνός.Το πλάσμα, που μερικές φορές αναφέρεται ως "η τέταρτη κατάσταση της ύλης" (εκτός από τη στερεή, τηνυγρή και την αέρια), αναφέρεται σε αυτή την περίπτωση σε ένα αέριο στο οποίο έχει δοθεί αρκετή ενέργεια για να αποχωριστούν τα άτομα από ταηλεκτρόνιά τους (ιονισμός) και να παραχθεί ένα νέφος από ιόντα και ηλεκτρόνια.

Επειδή τα σωματίδια αυτά...
Το σύννεφο έφερε βροχή
κι έχουμε μείνει μοναχοί
έγινε η βροχή χαλάζι
δεν πειράζει, δεν πειράζει.

Τι έχει ο φτωχός να φοβηθεί
σπίτι, ουρανός όπου σταθεί
το δισάκι του στον ώμο
για το δρόμο, για το δρόμο.

Άιντε ν' απλώσουμε πανιά
στ' όνειρο και στη λησμονιά
δάκρυα η ζωή στεγνώνει
ξημερώνει, ξημερώνει.

Συννεφιές συννεφιές
όταν δε σε βλέπω έχω ακεφιές...

...είναι ιονισμένα (φορτισμένα), το αέριο συμπεριφέρεται διαφορετικά από ένα ουδέτερο αέριο, για παράδειγμα όταν υπάρχουνηλεκτρομαγνητικά πεδία. Και όσο πιο γεμάτη χημικά είναι η ατμόρφαιρα, τόσο και πιο εύκολα ιονίζεται και χειραγωγείται μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.Τα συστήματα όπως το H.A.A.R.P. λειτουργούν με τέτοιου είδους κύματα αλλά και πολλά άλλα, όπως για παράδειγμα, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Μήπως είναι αυτός ένας ακόμα λόγος που γέμισε ο πλανήτης μ' αυτές....;

Αλλά τι άλλο ακόμα μπορούμε να βρούμε στα σύννεφα; Μικρόβια και βακτήρια, λένε οι ειδικοί!!! (7) και κάποιοι μάλιστα βρήκαν σε αναλύσεις βρόχινου νερού και κύτταρα αιμοσφαιρίων, δηλαδή με άλλα λόγια, πάλι...Πλάσμα! Αλλά αίματος αυτή τη φορά!(8) Μάλιστα στην Ινδία κάποτε που έβρεξε κόκκινη βροχή (μάλλον η δόση ήταν υπερβολική) και βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια, κάποιοι βιάστηκαν να το καλύψουν προβάλοντας την πλέον ανόητη εξήγηση ότι είναι εξωγήινοι!!!! (9) (Αυτό καλό θα είναι να το λάβουν πολύ σοαβαρά υπόψη όλοι όσοι νομίζουν ότι μόνο η μετακίνηση πληθυσμών είναι υπέυθυνη για διαδόσεις μικροβίων).

Όμως... δεν τελειώσαμε με τα μικρόβια στα σύννεφα, "Τα μικρόβια βοηθάνε στο σχηματισμό των σύννεφων!" λένε οι ειδικοί και (κάντε κλικ στον τίτλο και διαβάστε το ως έχει), απολαύστε μάλιστα και την υπέροχη φωτογραφία!!! Θα καταλήξουν τελικά; Τους πείραζε παλιά ο μόλυβδος στην ατμόσφαιρα και τώρα που 'υποτίθεται' μειώθηκε (αν και αναλύσεις λένε το αντίθετο) οι ρίπη από αυτόν κλέγονται; Ένα επιστημονικό παραλήρημα που είναι αδύνατον πια κανείς να το παρακολουθήσει (καθόλου τυχαίο νομίζω) όπου τα φαινόμενο θερμοκηπίου τσακώνεται με το CO2, τα διάφορα σωματίδια τη μια βοηθάνε την άλλη προκαλούν ζημιά στο κλίμα - ό,τι νάναι, φτάνει να το φέρουν κάποια στιγμή στα μέτρα τους, να ψεκάζουν και να χειραγωγούν το κλίμα ανενόχλητοι από 'θεωρίες συνωμοσίας' και αν είναι δυνατόν και με την έγκριση του κόσμου!
Σύννεφα και CERN
Το ακούσατε πολύ το Cern το τελευταίο διάστημα για την 'ανακάλυψη΄ που υποτίθεται έκαναν. Αυτό όμως που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι το Cern επίσης στηρίζει το πείραμα Cloud (10) & (11)το οποίο έχει ως έρευνα την κοσμική ακτινοβολία και κατά πόσο αυτή ευνοεί το σχηματισμό πυρήνων για τη γέννηση νεφών.

Και τα συστατικά 'έκπληξη' τα οποία για τα οποία μιλούν, μήπως όταν 'καταλήξουν' στις 'έρευνές' τους αποτελέσουν έναν ακόμα λόγω να μας τρελάνουν είτε με θεωρίες είτε με περισσότερους ψεκασμούς; Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν....

Δεν τελειώσαμε όμως...PEAR!!!

Αν νομίζετε πως τελειώσαμε είστε βαθύτατα γελασμένοι. Έχω ξαναμιλήσει για το PEAR (Princeton Engineering Anomalies Research) και τα περίεργά του. Ασχολείται με το συλλογικό συνειδητό (13) , σκαλίζει μέσα στις ψυχές μας (12), και τώρα μάθαμε ότι ασχολείται και με τι άλλο...; Τα σύννεφα!!! (14)Προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη 'παραψυχολογικών φαινομένων' (σημ. τα φαντάσματα θεωρούνται ως τέτοια και είναι η ΤΡΙΤΗ έννοια στη λέξη ΠΛΑΣΜΑ) τηλεκίνησης και γενικά πως ο ανθρώπινος νους μπορεί να επέμβει στην ύλη.Είκοσι χρόνια το παλεύουν το θέμα, η χρηματοδότηση μεγάλη και οι κακές γλώσσες λένε ότι ένας από τους μεγαλο-χορηγούς είναι ποιός άλλος..; Ο Ροκφέλερ! Κι αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι μπούρδες, μάλλον δεν το έχετε ψάξει ακόμα καλά, ή δεν έχετε καν δει την ταινία The Men Who Stare at Goats(15)

Είναι μια τανία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον του αμερικάνικου στρατού πάνω σ' αυτά τα θέματα.
To PEAR λοιπόν ψάχνει να βρει τη σχέση ανάμεσα στα σύννεφα και την ανθρώπινη ψυχική υπόσταση, την αλληλεπίδραση τους, το κατά πόσο τα περίεργα σχήματα που βλέπουμε τελευταία (και ω..ναι! είναι πολλά!) είναι αποκυήματα της φαντασίας μας ή δημιουργίες κάποιου συλλογικού συνειδητού κλπ 'Αρα.. ένας δράκος ή διάολος ή πρόσωπο περίεργο στα σύννεφα είναι δημιούργημα κάποιας ψυχικής ενέργειας....;

Τελειώνοντας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα σύννεφα είναι γεμάτα 'πλάσματα'. Της φυσικής, του αίματος και του μεταφυσικού. Και όλα αυτά αιωρούνται πάνω μας, κόβουν τον ήλιο, χειραγωγούν τον καιρό, γεμίζουν την ατμόσφαιρα με βακτήρια, επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Κι αναρωτιέται κανείς, τι είδους 'πλάσματα' είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται, επενδύουν, καταστρώνουν, δοκιμάζουν, επιχειρούν ΟΛΑ αυτά πάνω μας, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και με πλήρη σαδιστική απόλαυση; Προσωπικά δεν πιστεύω στους εξωγήινους. Πιστεύω όμως στους ανθρώπους που η ψυχή τους εγκατέλειψε εν ζωή ακόμα, που την πούλησαν στα σκοτεινά του σύμπαντος, που μια μέρα - αργά ή γρήγορα - θα κληθούν σε απολογία από τον αληθινό δημιουργό και χειραγωγό των νεφών. Κι αλήθεια λέω... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!

Το διαβάσαμε από το: Μερικές τρομακτικές αλήθειες για το αμφιλεγόμενο ''πείραμα'' του CERN! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/cern.html#ixzz2F2tckfB6


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 14-ΔΕΚ-2012, 10:40 PM | Message # 50
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Κι αλήθεια λέω... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!
wink wink


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 17-ΔΕΚ-2012, 2:06 AM | Message # 51
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
cool cool cool

Added (2012-12-17, 2:06 AM)
---------------------------------------------
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos....9_n.jpg

Added (2012-12-17, 2:06 AM)
---------------------------------------------
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
Πριν από 13 λεπτά

12/12/12 Η ΦΩΤΟ ΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 17-ΔΕΚ-2012, 2:09 AM | Message # 52
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Μερικές τρομακτικές αλήθειες για το αμφιλεγόμενο ''πείραμα'' του CERN!

Τα πειράματα στο CERN ολοκληρώνονται στις 21/12/12!!! Τυχαίο;;;;; surprised surprised surprised surprised


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 17-ΔΕΚ-2012, 2:12 AM | Message # 53
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
καθόλου τυχαίο !!!!είδες την φωτο απο πανω που εβαλα??????

Added (2012-12-17, 2:12 AM)
---------------------------------------------
γραψαμε στο ιδιο ποστ με διαφορα λιγων δευτερολέπτων !!!! happy happy happy happy τα φωτονια φταινε!!!!


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 17-ΔΕΚ-2012, 2:16 AM | Message # 54
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ναι την είδα!!!!! Γνήσια είναι (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) και πολύ περίεργη!!!!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
SpirosmtDate: Δευτέρα, 01-ΙΟΥ-2013, 1:55 PM | Message # 55
Μέλος που ξέρει πολλά
Group: Special User
Messages: 384
Awards: 2
Reputation: 4
Status: Offline
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/04/ufo_7.html
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 01-ΙΟΥ-2013, 2:03 PM | Message # 56
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Ενδιαφερον !!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Δευτέρα, 01-ΙΟΥ-2013, 8:09 PM | Message # 57
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Ωραία δουλειά με συγκεντρωμένα στοιχεία!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Δευτέρα, 01-ΙΟΥ-2013, 10:36 PM | Message # 58
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ωραίο αρθρο !!!

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΠανδαιμονιονDate: Τρίτη, 17-ΔΕΚ-2013, 10:53 PM | Message # 59
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 1684
Awards: 2
Reputation: 6
Status: Offline
Η ιστορία των ΑΤΙΑ στην Ελλάδα



Oι επίσημες αναφορές  στην Ελλάδα ξεκινούν από το 1940 όταν η πολεμική αεροπορία αντιλήφτηκε
την ύπαρξη άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων στο ελληνικό εναέριο χώρο .
27/9/2012 E
Τα φάντασμα πύραυλοι αναφέρθησαν στης αρχές του 1946 από το βρετανικό
στρατό στην Ελλάδα, ειδικά γύρω από την Θεσσαλονίκη . Σε συνέντευξή του
στις 5 Σεπτεμβρίου 1946, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Τσαλδάρης ,
ανέφερε επίσης μια σειρά από άγνωστα ιπτάμενα βλήματα που είχαν
παρατηρηθεί πάνω από Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη από την 1η
Σεπτεμβρίου και μετά. Στα μέσα Σεπτεμβρίου, παρατηρήθηκαν επίσης σε
Πορτογαλία , και στη συνέχεια, στο Βέλγιο και στην Ιταλία.
Η ελληνική κυβέρνηση διεξήγαγε τη δική της έρευνα, με τον κορυφαίο
επιστήμονα, φυσικό Δρ Παύλο Σαντορίνη. Ο Σαντορίνης να αναφέρουμε είχε
μετέχει στην κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας και ήταν κάτοχος
διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχετικά με τα συστήματα καθοδήγησης για Nike
πυραύλους και τα συστήματα ραντάρ. Ο Σαντορίνης ήταν υπό την εποπτεία
του ελληνικού στρατού με μια ομάδα μηχανικών με εντολή να ερευνήσει τι
ηταν αυτά και αν ήταν ρωσική προέλευσης πύραυλοι που πετούσαν πάνω από
την Ελλάδα.Σε μια διάλεξη το 1967 στην Ελληνική Αστρονομική Εταιρεία,
που μεταδίδονταν στην Αθήνα μέσο Ραδιόφωνου, ο Σαντορίνης για πρώτη φορά
δημοσίως αποκάλυψε ότι το 1947 στην έρευνά σύντομα, διαπιστώθηκε ότι
δεν ήταν πύραυλοι.

Αμέσως, ο στρατός, ανάθεσε σε ξένους αξιωματούχους των ΗΠΑ και η Ελληνική έρευνα σταμάτησε. Ο Σαντορίνης ανέφερε ότι «από το υπουργείο
εξωτερικών επιστήμονες από την Ουάσινγκτον πέταξαν στην Ελλάδα για
μυστικές συνομιλίες με εμένα «. Αργότερα Σαντορίνης είπε σε αμερικανούς
ερευνητές των UFO, στον Raymond Fowler ότι έγινε επίκληση απορρήτου,
διότι οι αξιωματούχοι φοβόντουσαν να παραδεχτούν ότι μια ανώτερη
τεχνολογία πετούσε χωρίς να έχουμε καμία δυνατότητα άμυνας.
Μυστηριώδεις Ρουκέτες / Wikipedia.

Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα είναι από της  χώρες που κρατά  αρχεία για  (1) άγνωστα «στίγματα» στα ραντάρ (2) για αναχαιτίσεις A.T.I.A που
συναντούν οι πιλότοι μας στους ουρανούς της Ελλάδος και που έχουν ρητή
εντολή να μην σχολιάζουν τίποτε (3) για αρχεία  αναχαιτίσεων -
ατυχημάτων που  έγιναν  κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σοβαρά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις , όπως γιατί οι «αναγνωρίσεις» άγνωστων στιγμάτων στο ελληνικό εναέριο χώρο (που δεν μοιάζουν με
συμβατικά  αεροσκάφη ) γίνονται τώρα χωρείς αναχαιτίσεις; Γιατί  όταν
παρατηρούνται άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό  από τους έμπειρους
πιλότους μας έχουν εντολή να μην τα καταδιώξουν και να μην το σχολιάζουν
πουθενά.

Το χρονικό 1946

————–

Το 1952 ο αρχηγός του ελληνικού Στράτου ,σμηναγός Χρήστος Δεμεστηχας έγραψε μια αναφορά προς τους ανωτέρους του , περιγράφοντας
<μυστηριώδη αεροσκάφη > που εθεάθησαν στην  διάρκεια του Β,
Παγκόσμιου Πολέμου. Ανεξήγητοι ιπτάμενοι δίσκοι ,γνωστοί σαν ( Φου
φαιτερς) προβλημάτισαν τα βομβαρδιστικά τον Συμμάχων στης αποστολές τους
πάνω από τα Βαλκάνια.  UFO Δίσκοι. 1//79/s4-5

Την σοβαρότητα της κατάστασης υπογραμμίζει ένα περιστατικό όταν ένα UFO πέταξε γύρο από ένα αεροσκάφος τύπου Α-7η . Ο ίδιος υπουργός εθνικής άμυνας Κ. Ευάγγελος Α. Τοσίτσας εξέπληξε
τους δημοσιογράφους σε  Πρές κονφερανς που έγινε μετά το περιστατικό
αυτό, όταν προέτρεψε για μια επείγουσα ερευνά του φαινομένου αυτού ..UFO
δίσκοι 1/79/s/4-5

Αποσπάσματα από ρεπορτάζ της εποχής από το περιοδικό UFO  Ιπτάμενοι Δίσκοι    

Πιστό  αντίγραφο από το τεύχος Ιανουαρίου  -1979 ufo ιπτάμενοι δίσκοι -σελίδα 4-5-6-7
Στό μεταξύ, ό (πρώην)  ύπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Άβέρωφ, έπέστρεφε άπo μιά επίσκεψη του στο ΝΑΤΟ, στις
Βρυξέλλες. Σύμφωνα μέ πληροφορίες πού προέρχονται άπό τον αντισμήναρχο
τής Ελληνικής Αεροπορίας Ε. Πετ……… ό υπουργός είχε ενδιαφερθεί εδώ κι αρκετό καιρό για τα UFO, καί μάλιστα στή διάρκεια τού ταξιδιού του πρός τήν Αθήνα κρατούσε μέσα
στό αεροπλάνο σχετικές σημειώσεις. Δέν ήξερε προφανώς ακόμα ότι ένας
αξιωματικός στήν Αθήνα είχε ήδη αναφέρει μερικές από τις παρατηρήσεις
τού πιλότου τού A71-1, μαζί μέ μία δήλωση πού έπέμενε ότι δέν υπήρχε
«καμιά ουσία» στις αναφορές γιά UFO. Ο κ. Άβέρωφ επρόκειτο νά εμφανιστεί
σέ μία  συνηθισμένη πρες κόνφερανς, γιά νά συζητήσει θέματα τού ΝΑΤΟ.
Η συγκέντρωση αύτή
συνέβη στό ξενοδοχείο Σελεκτ , κοντά στη Πλάκα, στήν Αθήνα. Ο Κ. υπουργός. πρός μεγάλη έκπληξη τών συνεργατών του
καί όλων εκείνων πού πιστεύουν στήν ύπαρξη μίας επίσημης πίεσης γιά ένα
δήθεν «ξεσκέπασμα» τής υπόθεσης τών UFO, είχε φαίνεται αποφασίσει
ν’άλλάξει τακτική, σχολιάζοντας δημόσια τό αυξανόμενο μυστήριο τών
ιπταμένων δίσκων στήν Ελλάδα. Είχε δέ στή διάθεση του έναν φάκελο πού
κάλυπτε αρκετά περιστατικά UFO, στά οποία  περιλαμβανόταν κι εκείνο τού
Α-7Η, καθώς και τής αεροπορικής βάσης τής Λάρισας, πού αναφέραμε στην
αρχή τού άρθρου. Υστερα λοιπόν απο  τά προκαταρτικά σχόλια πάνω σέ άλλα
θέματα, ό κ. Αβέρωφ έκανε τήν Ιστορική δήλωση ότι δέν αμφιβάλει πιά γιά
τήν ύπαρξη τών UFO. Σιωπή έπεσε στήν αίθουσα. .
Ο υπουργός κοίταξε μέ νόημα τούς δημοσιογράφους κι έκανε μία δήλωση απίστευτης  σπουδαιότητας για έναν άνθρωπο τής θέσης πού αύτός
κατείχε:     <<Θ έ λ ω  να συστήσω νά  εξεταστεί ή περiπτωση μίας
έρευνας άμεσης ανάγκης σχετικά μέ τήν προέλευση καί τήν ταυτότητα τών
άγνώστων αύτών  έναερίων  φαινομενων >> . Υπάρχουν πάντως σοβαρές
ενδείξεις ότι ό κ. Άβέρωφ ή άλλαξε γνώμη. ή δέχτηκε τις προτροπές
«ανωτέρων» του γιά νά υιοθετήσει μιά διαφορετική άποψη. Σύμφωνα μέ τόν
βοηθό στρατιωτικό ακόλουθο η άποψη αυτή εκφράζει την προσωπική άποψη του
Κ Αφερωφ και όχι την επίσημη Ελληνική κυβέρνηση.

1947
 Η ελληνική κυβέρνηση θορυβήθηκε από παράξενα αντικείμενα που πετούσαν πάνω από την Ελλάδα . Ανησυχώντας
ότι μπορεί να επρόκειτο για σοβιετικούς πύραυλους οι αρχηγοί του
ελληνικού Στράτου έδωσαν εντολή σε ομάδα μηχανικών να ερευνήσει το θέμα .
Γρήγορα όμως αντιλήφθηκαν ότι δεν επρόκειτο για πύραυλους , τότε
ρωτήθηκε το υπουργείο αμύνης τον USA για τα μυστηριώδη αντικείμενα ,
γρήγορα αναγκάστηκαν να σωπάσουν όπως και να σταματήσουν την ερευνά..  

Βοηθάει άραγε η αεροπορία τον ΗΠΑ την ελληνική κυβέρνηση στης έρευνες για τα UFO ?.Σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα Athens Courier
στης 11/8/77 αναφέρεται ότι  οι χώρες συζητούν μυστικά το θέμα και ότι
τα RF-4C χρησιμοποιούνται και για φωτογράφηση άγνωστων αντικειμένων
,αναφορά γίνεται επίσης ότι υψηλόβαθμος της υπηρεσίας ασφαλείας
επιβεβαίωσε την ελληνοαμερικανική συνεργασία στο θέμα αυτό.

http://mystiria.gr

Added (17-ΔΕΚ-2013, 10:53 PM)
---------------------------------------------
Ελληνικές αναφορές  UFO  Ενδεικτικές αναφορές


  Αεροπορική βάση Λάρισας 18 Ιανουαρίου 1977 οι εργάτες που δούλευαν στο αεροδρόμιο ,είδαν ένα δίσκοειδες μεταλλικό
αντικείμενο να κατεβαίνει μέσα από χαμηλά υψόμετρου σύννεφα, να πετά
κατά μήκος του διαδρόμου και να αιωρείται πάνω από ένα υπόστεγο
επισκευών .Αρκετή ανέφεραν ένα οξύ ήχο που δεν μπόρεσαν όμως να
προσδιορίσουν ,το περιστατικό αυτό αλλά και αλλά με σχέση τα UFO, έκαναν
πρόσφατα τον πρώην αρχηγό της πολεμικής αεροπορίας Κωνσταντίνο .Μ. να
δηλώσει ότι τα UFO ίσως να αποτελούν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια της
χώρας .UFO δίσκοι. 1/79s 5-6  D8

1977 Πάνω από το Αιγαίο ανοιχτά του Βόλου ένας 26 υποσμηναγός πετούσε σε ύψος 17000 ποδιά ,λίγο μετά το σούρουπο με Α-7η -2  
βρισκόταν σε πτήση ρουτίνας όταν το βλέμμα του έπεσε σε ένα σημάδι
αρκετά μιλιά μακριά . Η πρώτη σκέψη ήταν ότι επρόκειτο για εχθρικό
καταδιωκτικό από πλευράς της Τουρκίας , ο υποσμηναγός γύρισε  το
αεροσκάφος για να δει καλύτερα όταν η κουκίδα έγινε ένα δισκοειδη σκάφος
.Το UFO είχε ανάπτυξη ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το μέρος του αεροπλάνου
<αναφορά πιλότου «καθώς πλησίαζε διέκρινα ένα κυκλικό σκάφος
διαμέτρου 10 μέτρων με μία θαμπή ασιμοχρωμη επιφάνεια σαν ανοξείδωτο
μέταλλο ,υπήρχε στο κέντρο του ένα υπερυψωμένο τμήμα μ, ένα άνοιγμα που
έμοιαζε με τον θάλαμο πιλότου δεν παρατήρησα εξάτμιση ούτε καμία ένδειξη
συστήματος προώθησης » .Καθώς το ούφο πλησίαζε φαινόταν να κάνει μερικές αλλαγές στην πορεία του βουτώντας από τη μια
πλευρά στην άλλη , το Α7Η2 γύρισε προς τα αριστερά κάνοντας μια μεγάλη
βουτιά διαφυγής το UFO βούτηξε και αυτό με εκπληκτική  ταχύτητα »
Εντυπωσιάστηκα και φοβήθηκα, το άγνωστο σκάφος ακολουθούσε κατά γράμμα
την μανούβρα μου έφτασα στα 10.000 πόδια και το UFO έκανε το ίδιο, τα
επόμενα 8 λεπτά ήταν πολύ δύσκολα». Ο υποσμηναγός επιχειρούσε συνεχεία
μανούβρες για να ξεφύγει δυστυχώς ο πιλότος έχασε την ψυχραιμία του
γιατί το UFO επιχειρούσε πιο στενά τώρα, πίεσε το αεροπλάνο στα όρια του
,και όπως δήλωσε είχε πανικοβληθεί ! Mετά από αυτό ο υπουργός τότε Κ
ΑΒΕΡΩΦ. είπε ,»κάποτε αμφέβαλα για το αν τα UFO είναι αληθινά, δεν έχω
όμως πια αυτή  την αμφιβολία .Όσο για το κυνηγητό με το Α7 το UFO
ξαφνικά γύρισε νότια και χάθηκε .UFO Δίσκοι

27 Νοεμβρίου 1979 βράδυ, τα ραντάρ του Αιγαίου έπιασαν στις οθόνες τους
ένα άγνωστο ιπτάμενο στόχο που πλησίαζε από την πλευρά της Τουρκίας .

Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι επρόκειτο για αεροπλάνο και μάλλον δεν ήταν
τζετ λόγο ταχύτητας κάπου 160 μιλιά την ώρα, αυτή η ταχύτητα γίνεται να
χρησιμοποιηθεί αλλά μόνο σε περίπτωση ανάγκης . Δύο μιράζ απογειώθηκαν
αφού τους ειδοποίησε το κέντρο της Λάρισας και σύντομα ήταν στα ραντάρ
των μιράζ ,σε απόσταση 2 μιλιών από τον στόχο το άγνωστο αντικείμενο
ανέπτυξε ταχύτητα και ισοφάρισε εκείνη των μιράζ ,διατηρώντας την
απόσταση σταθερή το παιχνίδι κράτησε αρκετή ώρα , το αντικείμενο δεν
απομακρυνόταν αλλά διατηρούσε μια κυκλική πορεία με τα μιράζ πίσω του
στα 2 μιλιά .Όλα αυτά με υποηχητικές ταχύτητες να πούμε ότι το άγνωστο σκάφος ήταν στον ελληνικό εναέριο χώρο! .Ο λόγος που τα
μιράζ δεν επιτάχυναν ήταν ότι είχαν εξωτερικές δεξαμενές και λόγο
κόστους δεν έγινε απόρριψη (μέγιστη ταχύτητα 0,95 mach .Τα μιράζ
συνέχισαν μέχρι να εξαντληθούν τα καύσιμα και γύρισαν πίσω. Το άγνωστο
σκάφος εξακολουθούσε την κυκλική τροχιά του παράλληλα όμως έφυγαν αλλά
δύο μιράζ που ήταν οπλισμένα. Όταν πλησίασαν την περιοχή εντόπισαν τρία
UFO ,τα τρία αυτά UFO εξακολούθησαν την τακτική της απόστασης μόλις
επιτάχυναν τα μιράζ ανάπτυσσαν ταχύτητα και αυτά .Δυστυχώς τα μιράζ
γύρισαν πίσω λόγο καυσίμων .    UFO Δίσκοι.re/ Ideal’s UFO Magazine
9/1978/ s 38-43

18/7/81 Άκρατα . Λεμονοδασος  Άκρατας  Αιγιαλείας  εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε από δυο μάρτυρες  άγνωστο αντικείμενο .
Το αντικείμενο ήταν δίσκοειδους σχήματος  και   χρώματος γκρίζου που
πετούσε  σε ύψος 1000 περίπου μέτρων και  απόσταση από τους παρατηρητές 
περίπου  2 χιλιόμετρα . Το αντικείμενο έκανε μια ημικυκλική τροχιά και 
βρέθηκε σχεδόν πάνω από τους μάρτυρες . Όταν χαμήλωσε λίγο πάνω από
τους παρατηρητές και παρέμεινε ακίνητο για λίγα δευτερόλεπτα 
φωτογραφήθηκε 3 φορές , το μέγεθος του ήταν περίπου ενός μικρού
αεροπλάνου .Το αντικείμενο σε αστραπιαίο χρόνο  τινάχτηκε προς τα πάνω
παίρνοντας  χρώμα πορτοκαλή .Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στην
ελευθεροτυπία  στης 7/8/81. Α- E.ufo τ-8ε-81 σ-5
28/2/1978 Αεροπλάνο της Ολυμπιακής αεροπορίας παρακολουθήθηκε στενά από άγνωστο δίσκοειδες ιπτάμενο  αντικείμενο .
Το αντικείμενο που αναβόσβηνε  εκτυφλωτικό φως, ακολούθησε το αεροπλάνο σε
κοντινή απόσταση και για 10 περίπου λεπτά  .Το πλήρωμα όσο και επιβάτες
ανέφεραν ότι το αντικείμενο ήταν στρογγυλό με εμφανή παράθυρα ? η
φινιστρίνια,σχήματος οβάλ ,το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από ραντάρ

3 /9/1967   Άγνωστο φωτεινό αντικείμενο εντοπίστηκε από ραντάρ πάνω από την  λίμνη τον Ιωαννίνων   όταν εντοπίστηκε οπτικά έδινε την εντύπωση πυρακτωμένης σφαίρας που
παρέμενε σε ύψος 2 χιλιομέτρων και στην ίδια θέση για 1 ώρα τουλάχιστον
.Ειδοποιήθηκε  η αεροπορική βάση της……. και απογειώθηκαν δυο αεροσκάφη
για αναγνώριση,  όταν τα αεροσκάφη έφτασαν σε απόσταση 15 μιλίων το
αντικείμενο έκανε ένα ελιγμό προς τα αριστερά κι άρχισε να κατευθύνετε 
με τρομακτικούς ρυθμούς προς τα επάνω. Ο εντοπισμός της κίνησης  έγινε
από ραντάρ και στην δεύτερη σάρωση που έγινε δεν υπήρχε πουθενά .Η
εμβέλεια  του ραντάρ ήταν 220 μίλια και η σάρωση διαρκεί ένα λεπτό 
υπολογίστε-  ταχύτητα αντικειμένου 13.000. μίλια !!!! Το φαινόμενο έγινε
και την άλλη μέρα και ακολούθησε το ίδιο παιχνίδι με τα αεροπλάνα δεν
«πιάνονταν» με τίποτε ! 
11/2/1988 Εννέα το βράδυ ένα παράξενο μεγάλο φωτεινό αντικείμενο ακολουθούσε την
πτήση της Ολυμπιακής που εκτελούσε την πτήση 608 Αθήνας Κέρκυρας
,σύμφωνα με τον κυβερνήτη κ.Ν. Α.
το παράξενο αντικείμενο εξέπεμπε εκτυφλωτικό φως όσο τρία τζάμπο μαζί
!Ο πιλότος ξεκίνησε πρόωρα διαδικασία προσγειώσεις και στο ύψος 1000
ποδών ,το αντικείμενο παρέμεινε ψηλά για 20 λεπτά και πετούσε σχεδόν
πάνω από το αεροδρόμιο , για ένα διάστημα εντοπίστηκε να κατεβαίνει στα
350 μέτρα και κοντά στην κεραία του αερολιμένα .Η πολεμική αεροπορία
παρόλο που ενδιαφέρθηκε για το γεγονός δεν έδωσε εντολή για αναχαίτιση
του αντικειμένου , μάλιστα σύμφωνα με τον ελεγκτή της εναέριας
κυκλοφορίας του ελληνικού η τακτική αυτή της μη αναχαίτισης άγνωστων
αντικειμένων έχει 
26/4/1987 Πρωί στρατιωτικό αεροπλάνο C141 με στοιχεία Μαικ -707 με αναχώρηση από
την βάση Τορεον της Ισπανίας ,αναφέρει ο πιλότος
» Από την στιγμή που μπήκα στον ελληνικό εναέριο χώρο με ακόλουθη
επικίνδυνα άγνωστο σκάφος κοιτάξτε τη συμβαίνει » Ο πύργος έλεγχου του
ελληνικού έβλεπε το το C141σε ύψος 41000 ποδών ,αλλά δεν εντόπιζε το
άγνωστο σκάφος ! πιλότος » βλέπω να έχει πορεία σύγκρουσης με εμένα και
έχει έντονα κόκκινα και πορτοκαλιά Φώτα «Ο πύργος έλεγχου έδωσε εντολή
να κατέβει στα 15000 πόδια με σκοπό να δουν της κινήσεις του άγνωστου
αντικειμένου .Το C141 κατέβηκε αλλά ακολούθησε και το αντικείμενο ,ο πιλότος πλέον φοβισμένος αναφέρει » με ακολουθεί κάντε
κάτι η πείτε μου τη συμβαίνει » Άμεσος ειδοποιήθηκε η πολεμική αεροπορία
και είπαν στον πιλότο να ελαττώσει ταχύτητα για να δουν τη θα γινόταν .
Το αντικείμενο τον προσπέρασε με εξωφρενική ταχύτητα πάνω από το Αργός
«πιλότος με προσπέρασε τώρα είναι στα 10 μίλια το ,βλέπω με δυσκολία ,
το έχασα ! Ο πιλότος δεν έκανε αναφορά για το επεισόδιο αυτό

5/5/1975 Χανιά Κρήτης
χωριό Βαρύπετρο .
Η φωτογράφηση  έγινε με κύριο στόχο το αξιοθέατο του χωρίου  χωρίς να
έχει πέσει στην αντίληψη των μαρτύρων το  άγνωστο αντικείμενο ο
δεύτερος  μάρτυρας  <αυτός που δεν κράταγε την μηχανή> ίσα  που
αντιλήφτηκε μία φευγαλέα κίνηση στον ουρανό!. 
25- 6- 99 Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο ( UFO )  εντοπίστηκε σε κοντινή
απόσταση από ένα μαρτυρά και φωτογραφήθηκε  στο όρος Αχλατ σε υψόμετρο
1400 μέτρων στην  περιοχή της Ξάνθης
.
Στην περιοχή πετούσαν  2  UFO το οποίο το ένα από αυτά, ήταν πιο μακριά
από τον μάρτυρα .Τα UFO  μετά από αναλαμπές φωτός εξαφανίστηκαν με
ιλιγγιώδη ταχύτητα  -προς
από καβάλα για Αλεξανδρούπολη . Το μέγεθος των  UFO υπολογίστηκε στα
40-50 μέτρα! .Το θέμα πήρε δημοσιότητα από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια
(Skai-Ant1) στης 25-6-99 και από ημερήσια εφημερίδα ( Ελεύθερος Τύπος 25 
Νάξος 6ος-  01 Ανεξήγητα φαινόμενα παρατηρήθηκαν στην Νάξο . Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αυτόπτες μάρτυρες ήταν βοσκοί 
στην ορεινή περιοχή   Φιλιωτιου και σπηλιάς Ζ. Τα   μεσάνυχτα εκείνης
της βραδιάς  εντόπισαν φωτεινό μεγάλο αντικείμενο να προσγειώνετε σε
ορεινό  βοσκοτόπι , κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα άγνωστο ον με μέγεθος
αρκούδας ,κεφάλι άλογου και οπλές στα πόδια του .Το άγνωστο ον «έτρεχε»  με μεγάλα άλματα . Στην παραμονή του  κάτω στο έδαφος  συναντήθηκε με μικρό κοπάδι από
γουρούνια ,στην απρόβλεπτη προφανώς συνάντηση με τα ζώα εκτόξευσε μία
ακτίνα φωτός προς τα ζώα . Την άλλη μέρα το πρωί βρέθηκαν 4 γουρούνια με
καθολικά εγκαύματα από μέσα και ένα κυνηγόσκυλο κομμένο στα  δυο !! 
Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν συχνοί δραστηριότητα άγνωστων πλασμάτων . 
25-12/78  δραστηριότητες UFO υπάρχουν και σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της Πελοποννήσου ..
σύμφωνα με 5 μάρτυρες ήταν περίπου 9-10 το βράδυ περίπου όταν  αντιλήφθηκαν ένα
φως κοντά στο βουνό που απείχε αρκετά  από την βάση. Ξαφνικά το φως
άρχισε να αυξάνει την ένταση και να πλησιάζει ταχύτατα προς το
αεροδρόμιο .Το αντικείμενο ήρθε και σταμάτησε πάνω από τον διάδρομο σε
ύψος 200 περίπου μέτρων το αντικείμενο απέκτησε ένα έντονο άσπρο φως και
έμενε ακίνητο .Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει χρωματισμούς,  η διάρκεια ήταν
περίπου λιγότερη από λεπτό σύμφωνα με τον μαρτυρά το μέγεθος ήταν 15-20
μέτρα .Το αντικείμενο χάθηκε και άρχισαν να εμφανίζονται μικρότερα κόκκινου χρώματος και διαμέτρου 2-3 μέτρα, τα αντικείμενα 
έκαναν μία παλινδρομική κίνηση με μεγάλη ταχύτητα επάνω από την άκρη της
πίστας  .Το φαινόμενο πλέον  είχε γίνει αντιληπτό από αρκετούς <μέσα
στους θαλάμους> και οι αξιωματικοί έκλεισαν τα παραθυρόφυλλα! .Το
παράδοξο είναι ότι για 3 ημέρες την ίδια ώρα γινόταν τα ίδια, το γεγονός
αποσιωπήθηκε 
8/1966 Πρέβεζα Άκτιο περιοχή αεροδρομίου  μάρτυρες 8 σμηνίτες εκπαιδευμένοι στην μετεωρολογία .
Ήταν ώρα 9 το βράδυ και ο καιρός καλός κάποια στιγμή διακρίναμε στον ουρανό
μία φωτεινή κουκίδα που ερχόταν από την μεριά του ιόνιου Πελάγους
αυξάνοντας την διάμετρο του .Στην αρχή το πέρασαν για κάποιο αεροπλάνο
αλλά γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό .Η  κουκίδα
είχε  πάρει της διαστάσεις της πανσέληνου με χρώμα κόκκινο  κάποια
στιγμή άρχισε να αλλάζει από επάνω προς τα κάτω διάφορους χρωματισμούς
κόκκινο κίτρινο μπλε .Το φαινόμενο κράτησε 2 ώρες παίρνοντας διάφορες
θέσεις στον ουρανό ,κάποια στιγμή το αντικείμενο έγινε μακρόστενο και
άρχισε να βγάζει ένα ειδώς σύννεφου .Το σύννεφο σκέπασε το αντικείμενο ,
και μετά από αρκετή ώρα  το σύννεφο διαλύθηκε, χωρίς να υπάρχει τυπωτέ
πλέον στη περιοχή  !Το συμβάν θεωρείται τεκμηριωμένο Ο. Φαεθον . 
Άγνωστης ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε σε αεροδρόμιο της Κρήτης.
Το περιστατικό είχε διάρκεια λίγα λεπτά και έγινε αντιληπτό από πολλούς
αυτόπτες μάρτυρες
.


Elke gek zijn gebrek

Message edited by Πανδαιμονιον - Τρίτη, 17-ΔΕΚ-2013, 10:49 PM
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 17-ΔΕΚ-2013, 10:59 PM | Message # 60
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Μαζεμενες πληροφοριες !!
>:)


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
Forum » Εξωγήινοι - UFO » Εμφανίσεις » Αναφορές από τον Ελλαδικό χώρο
Search: