Αναφορές από τον Ελλαδικό χώρο
|
|
Θνητος | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 0:55 AM | Message # 31 |
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| 2 σαν κεφαλια φιδιων ; σαν ψαρια ; αυτο λες ;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
fouli79 | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:00 AM | Message # 32 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| αν σε βολευει ανοιξε το χαρτι και βρες το παγγαιο και το Συμβολο εχει που τελειωνει το συμβολο και μετα παει στην καβαλα αυτα τα δυο βουνα ειναι παραλληλα
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:12 AM | Message # 33 |
Ο βασιλιάς των μελών
| se χαρτη ; σε δορυφορο ; τι συμβολο ;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
fouli79 | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:14 AM | Message # 34 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| το παγγαιου ειναι παραλληλα με ενα αλλο βουνο που βλεπει θαλασσα το Συμβολο αναμεσα στα δυο αυτα βουνα εχει πεδιαδα . το Συμβολο ειναι πιο μακρυ σε μηκος προς της καβαλα μερια
πισω απο το Συμβολο ειναι η θαλασσα.
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:15 AM | Message # 35 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Διεύθυνση: 40.939744, 24.338562 Βαλε αυτο στον χαρτη και δες το πρασινο βελακι ! Αυτο λες ;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
fouli79 | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:23 AM | Message # 36 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| αι και αριστερα οπως το βλεπεις θα δεις την αρχη του παγγαιου
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:33 AM | Message # 37 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Ναι ! τι πρεπει να δω δεν καταλαβαινω ! χαχαχα
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
fouli79 | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:36 AM | Message # 38 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| η κινηση του ηταν σαν πτωση προς το παγγαιο χαχαχαχα εγω ειμαι ποντια και εσυ δεν καταλαβαινεις βλεπω αυτο ειπα
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 04-ΝΟΕ-2012, 1:43 AM | Message # 39 |
Ο βασιλιάς των μελών
| χαχαχαχ εψαχνα κατι παραπανω !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
fouli79 | Date: Κυριακή, 02-ΔΕΚ-2012, 6:22 PM | Message # 40 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| χθες το βραδυ κατα τις 9 βγηκα στο μπαλκονι να κανω τσιγαρο (κακη συνηθεια ...) και παντα οταν βγαινω κοιταω τον ουρανο... ειδα τα συννεφα να εχουν ενα παραξενο σχεδιο σαν να τα εχει χτενισει καποιος με πληρη λεπτομερεια. Μονη μου σχολιασα βρε κοιτα τι σου κανει ο αερας ....ειχε η αληθεια λιγο αερακι. Κατα τις 11 βγηκα και παλι εξω για τσιγαρο και παλι και απο περιεργια πια να δω πως κατεληξαν τα συννεφα κοιταξα και παλι .Αυτην την φορα εμεινα παγωτο γιατι ? ο ουρανος μεν ειχε αλλαξει απο το αερακι αλλα ειχε δημιουργηθει ενας κυκλος γυρω απο το φεγγαρι που συνεχως μεγαλωνε δλδ οπως εχουμε εναν κυκλο τον οποιο σχεδιαζουμε με τον διαβητη το κεντρο ηταν το φεγγαρι . Ενας κυκλος τοσο σωστα φτιαγμενος λες και κατι το απλωνε ομοιομορφα σε ολα του τα σημεια . Δεν ξερω το κατα ποσο ηταν φτιαχτο αυτο αλλα και το αν ηταν καποιο μνμ .... δεν μπορεσα να βγαλω φωτο γιατι θα εβγαζα ενα φως . τα σχολια δικα σας .....
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 02-ΔΕΚ-2012, 7:20 PM | Message # 41 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Σε τέτοιες περιπτώσεις ειδοποιείς μέσω του φόρουμ και όποιος είναι μέσα βλέπει ό,τι περίεργο συμβαίνει και ανταλλάσσουμε απόψεις.
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 02-ΔΕΚ-2012, 8:22 PM | Message # 42 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Συμβαινουν πολλες φορες περιεργα με τα συνεφα ! Βεβαια μερικες φορες τα συνεφα τα αλλαζυμε σχημα εμεις ειτε ηθελημενα ειτε υποσυνειδητα.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 02-ΔΕΚ-2012, 10:02 PM | Message # 43 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Θνητος) Βεβαια μερικες φορες τα συνεφα τα αλλαζυμε σχημα εμεις ειτε ηθελημενα ειτε υποσυνειδητα. ετσι ακριβώς !!!!!!!!!!!!!Added (2012-12-02, 10:02 PM) ---------------------------------------------
Quote (fouli79) Ενας κυκλος τοσο σωστα φτιαγμενος λες και κατι το απλωνε ομοιομορφα σε ολα του τα σημεια . Quote (Αθηναίος) Σε τέτοιες περιπτώσεις ειδοποιείς μέσω του φόρουμ και όποιος είναι μέσα βλέπει θα συμφωνήσω με τον αθηναίο φούλη μου ,στελνεις μηνυμα επι τοπου και το βλεπουμε οσοι ειμαστε μεσα !!!!!!!!!!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
fouli79 | Date: Δευτέρα, 03-ΔΕΚ-2012, 0:11 AM | Message # 44 |
Μέλος που ξέρει πολλά
| να σας πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα αλλα ειμαστε λιγο μακρυα σαν τοποθεσια μονο καποιος απο βορειο ελλαδα θα μπορουσε ισως να δει .... θνητε αυτο που ειδα πραγματικα ηταν αυτο που λεω γιατι οταν το ειδα μετα κοιταξα αλλου να αλλαξω το φως και να το ξαναδω μηπως εκανα λαθος και ομως ο κυκλος παρεμενε απλα μεγαλωνε ...το εκανα 3-4 φορες μηπως με γελανε τα ματια μου ...τι να πω δεν το σκεφτηκα να ενημερωσω θα το εχω υποψιν μου την επομενη φορα ...ξανα το περιγραφω ενας κυκλος με τελεια στο κεντρο το φεγγαρι ο οποιος μεγαλωνε....αντε να κρατησε καμια ωρα μεχρι να χαθει ενας τελειος κυκλος λες και τον εκαναν με διαβητη
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 03-ΔΕΚ-2012, 0:19 AM | Message # 45 |
Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (fouli79) θνητε αυτο που ειδα πραγματικα ηταν αυτο που λεω γιατι οταν το ειδα Μα δεν ειπα εγω οτι δεν ηταν αληθεια ! Απλα τα συναφα μπορουμε και τα αλλαζουμε σχημα και τα διαλυουμε κλπ!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |