Τρίτη, 07-ΜΑ-2024, 9:20 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Διάφορα Ντοκουμέντα » Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END... (!)
Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END...
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΟΚΤ-2012, 8:21 PM | Message # 1
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END...
Σε συνδυασμό με την προηγούμενη ανάρτηση και τις τελευταίες εξελίξεις όσων αφορά την επίσκεψη της Μέρκελ, στα πλαίσια προφανώς των εντατικών προσπαθειών που γίνονται για να παραμείνει η χώρα εντός του μνημονίου, ενός μνημονίου που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι υπέρ της χώρας μας...

...ας λάβουμε υπ' όψη και τις σημειώσεις-εξηγήσεις που προστίθενται παρακάτω όσων αφορά στο θέμα της E.N.D. και την υπερ- και παρά-πληροφόρηση των ημερών κι ας σκεφτούμε μόνοι μας...

Ποιοι και ΓΙΑΤΙ δεν επιθυμούν να υπάρξει διαφάνεια στην πρόταση της END και γιατί επιτέλους το κράτος και οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας ΔΕΝ ελέγχουν ΚΑΝ την πρόταση αυτή ΕΠΙΣΗΜΑ για να πάψει όλη αυτή η παραφιλολογία;

Οι σημειώσεις της πατριώτισσας Βίκυ Χαραλάμπους γιά τις πολλές ανοησίες και ανακρίβειες που κυκλοφορούν σχετικά με τις πατριωτικές προσφορές της END στην Ελλάδα και στην Κύπρο:

Α. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΈΤΟΙΩΝ Η’ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ?
(1) Πρέπει πρώτα να υπάρχει νόμιμη σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη και του ενδιαφερόμενου που προτίθεται να χρησιμοποιήσει για κάποιο λόγο τα χρεώγραφα, σε αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση. Άρα χρειάζεται μια αρχική, υπό όρους συμφωνία μεταξύ των δύο μελών (Έγγραφο 1)
(2) Ο Ιδιοκτήτης θα πρέπει να ελευθερώσει τους απαραίτητους κωδικούς των εγγράφων, οι οποίοι κωδικοί θα ενεργοποιηθούν αμέσως μετά την υπογραφή της πιο πάνω συμφωνίας. Οι κωδικοί θα δοθούν με την πιο κάτω επιστολή που υποχρεωτικώς θα πρέπει να συνοδεύει τα υπόλοιπα έγγραφα για τον έλεγχο.
(3) Τα χρεόγραφα έχουν κατατεθεί ξεχωριστά, υπέρ της Κύπρου και της Ελλάδος, σε κηδευομένους τραπεζικούς λογαριασμούς (bank custodial accounts) σε γνωστές και μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού και είναι έτοιμοι οι λογαριασμοί επίσης να ελεγχθούν. (Bank CDR – Έγγραφο 2).
(4) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει να δοθεί γραπτή επιστολή από τον ιδιοκτήτη προς την κυβέρνηση στην οποία θα εμφαίνονται οι κωδικοί και επίσης θα δίδεται δικαίωμα και η άδεια για να μπορεί να προβεί σε έλεγχο η κυβέρνηση μέσω της κεντρικής τράπεζας και των νομίμων οδών. (Έγγραφο 3)
(5) Επίσης, θα πρέπει ο ιδιοκτήτης να ενημερώσει, γραπτώς τον οφειλέτη, δηλ την Αμερικανική κυβέρνηση, θησαυροφυλάκιο και Υπουργείο οικονομικών για τη συμφωνία και για το γεγονός ότι η κυβέρνηση θα προβεί στον έλεγχο. Αυτό το έγγραφο, θα πρέπει να προστεθεί στα υπόλοιπα έγγραφα που θα πρέπει να έχει η κυβέρνηση την ώρα του ελέγχου. (Έγγραφο 4)
Χωρίς τα πιο πάνω 4 έγγραφα, η οποιαδήποτε πράξη θεωρείται άκυρη, ο όποιος προσπαθήσει να κάνει έλεγχο θα κατηγορηθεί, τα έγγραφα που θα έχει στα χέρια του (έστω αντίγραφο της συναλλαγματικής) θα θεωρηθούν πλαστά κοκ.
Άρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο κάθε έλεγχος εάν προχωρήσει κανείς από μόνος του χωρίς τα πιο πάνω μπορεί ΜΟΝΟ να θεωρηθεί παράνομος, καταχρηστικός αλλά και άσκοπος και μόνο παραπλάνηση μπορεί να προκαλέσει.

Β. ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΆΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ?
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ (49 ΔΙΣ $ – 0 % ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ – ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0.5 % ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ).
(1) Η συμφωνία πριν από τον έλεγχο είναι υπό όρους! Δηλαδή ότι «Εάν και εφόσον τα χρεόγραφα είναι αληθινά, αναγνωρίζονται από το Αμερικάνικο Δημόσιο, είναι νόμιμος δικαιούχος ο Κος Σώρρας, έχει το δικαίωμα να τα εκχωρήσει στην κυβέρνηση που με τη σειρά της θα τα χρησιμοποιήσει για εξασφάλιση δανεισμού, τότε και μόνο η κυβέρνηση θα προβεί στην υλοποίηση της πράξης δανεισμού».
(2) Δεν ζητήθηκε καμία χρηματική ανταλλαγή για την εκχώρηση. Η πρώτη δόση, θα πληρωθεί από το Κράτος, ΜΕΤΑ που τα χρήματα θα είναι πλέον κατατεθειμένα με ασφάλεια στο λογαριασμό για χάριν του κράτους.
(3) Δεν ζητήθηκε να δοθούν ομόλογα (ως εξασφάλιση) πριν μεταφερθούν οι τίτλοι, ελεγχθούν και ρευστοποιηθούν και τα χρήματα βρίσκονται ήδη στο λογαριασμό που είναι έτοιμα να ελευθερωθούν προς χρήση,
(4) Δεν ζητήθηκε να δοθούν επιπρόσθετες εξασφαλίσεις για να ισοσταθμίσουν τη σημερινή χαμηλή αξία των ελληνικών και κυπριακών ομολόγων που είναι στα πολύ χαμηλά επίπεδα και χαρακτηρίζονται ως “σκουπίδια” από τις ελεγχτικές μηχανές των μέχρι σήμερα δανειστών,
(5) Δεν ζητήθηκε καμία ανταλλαγή και δέσμευση κρατικών πόρων, εδαφικών, συνοριακών, κρατικών ιδιοκτησιών κτλ οπως ζητήθηκε από τους άλλους δανειστές και εταίρους μας.
(6) Τα χρήματα θα κατατεθούν συνολικά στο λογαριασμό και όχι με δόσεις και που θα πληρώνονται υπό όρους όπως γίνεται τώρα που ρισκάρει η χώρα ανά πάσα στιγμή να τεθεί υπό πτώχευση γιατί δεν θα έχει τα απαραίτητα κονδύλια στην ώρα της.
Ζητήθηκε όμως:
(1) να γίνει αυστηρός έλεγχος για το πώς δημιουργήθηκε το χρέος και τα πορίσματα θα κατατεθούν προς το κοινοβούλιο αλλά και το λαό για να κρίνει τι είναι το λογικό να γίνει,
(2) θα ελεγχθεί το που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα και αν αυτό το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί βάσει των μελετών που θα εκχωρηθούν,
(3) σε συνδιασμό με την κυβέρνηση θα γίνει ένα σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης για να είναι σίγουρο ότι αυτή η λύση τελικώς θα βοηθήσει τον τόπο και όχι τα χρήματα αυτά να χαθούν μέσα σε μια άλλη μαύρη τρύπα.
(4) τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για τις πληρωμές των δικαιολογημένων υποχρεώσεων, για ανάπτυξη, πρόοδο, παιδεία, υγεία, βοήθεια στην τρίτη ηλικία και για τους νέους, παραγωγή, εξαγωγές και ενδυνάμωση της εσωτερικής παραγωγικής δύναμης σε πολλαπλά επίπεδα.
(5) να γίνουν σωστές μελέτες και η υλοποίηση τους να γίνει με αποτελεσματικό τρόπο και τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν σωστά για να εξυγιανθούν τα οικονομικά της χώρας προς όφελος των πολιτών.

Γ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Λίγα σχόλια για τις κακοήθεις ανακοινώσεις που προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης και σκεφτείτε σοβαρά τι ακούτε χωρίς να παρασύρεστε στα όσα κυκλοφορούν.
Το Αμερικανικό Δημόσιο ή/και οι υπηρεσίες ψάχνουν να συλλάβουν τα μέλη της END και τον κο Σώρρα: ΑΝΟΗΤΟ ΨΕΜΑ
Είναι δυνατόν να ταξιδεύουν τα άτομα αυτά συνεχώς από και προς Αμερική, να βρίσκονται συνεχώς σε κοινή θέα, να συναθροίζονται με πολύ κόσμο, να μιλάνε ανοικτά, να δίδονται τα έγγραφα μέσω της πρεσβείας αλλά και απ’ ευθείας σε κυβερνήσεις, να βρίσκονται σε συνάντηση του ΟΗΕ ανοικτά κτλ και οι υπηρεσίες να μην μπορούν να τους βρουν και να τους φυλακίσουν;
Γιατί δεν μας παρουσιάζουν οι “ερευνητές” λοιπόν αυτό το ένταλμα σε κοινή θέα που να λέει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ότι διώκονται;
Το ότι το δημόσιο ψάχνει κάποιους που διακινούν ψεύτικα έγγραφα, Ναι είναι αλήθεια. Παράδειγμα αυτούς στην Ιταλία που του έπιασαν ήδη! Και άλλους πολλούς. Που το κάνει συνέχεια…
Αλλά τα έγγραφα αυτά δεν είναι ψεύτικα και μπορούν μόνο να ελεγχθούν όπως πιο πάνω περιγράφεται!
Η τράπεζα δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τίποτα από όλα αυτά και ενοχλήθηκε με τα όσα γράφονται ότι χρησιμοποιείται το όνομά της και ότι τα χρεόγραφα κατατέθηκαν σε λογαριασμούς κοντά της: ΑΝΟΗΤΟ ΨΕΜΑ
Αν ήταν αλήθεια, τότε θα ήταν καλό να μας παρουσιάσουν το έγγραφο της τράπεζας αυτό για να το κοινοποιήσουμε στην τράπεζα για να ενημερωθεί η ίδια γιατί προφανώς ένα τέτοιο έγγραφο είναι ψεύτικο και καλό είναι η τράπεζα να το έχει στα χέρια της και να διώξει όσους το κυκλοφορούν!
Η τράπεζα και καμία τράπεζα δεν λέει τέτοιες ανοησίες για πελάτες της.
Κάποιοι δήλωσαν ότι ο κος Καρυώτης δήλωσε ότι ήλεγξε εαν τα χρεώγραφα αναγνωρίζονται από το Αμερικανικό Υπουργείο και το οποίο απήντησε ότι το έγγραφο είναι πλαστό και ότι είναι από αυτά που δόθηκαν στην κυβέρνηση: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ
Με την ανάλυση όπως αναφέρω πιο πάνω στο Α, του πως μπορεί να γίνει ο έλεγχος, απαντήθηκε μια τέτοια άτοπη δήλωση…
Και βεβαίως, κανένα έγγραφο δεν μπορεί να είναι σε χέρια τρίτου χωρίς τα όσα περιγράφονται πιο πάνω ΚΑΙ ΆΡΑ ΜΟΝΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ! Άρα άτοπο να το συζητάμε!
Περί Δωδεκαθειστών και άλλες παραφιλολογίες… Ο οργανισμός δέχεται μέλη χωρίς περιορισμούς. Θα ήταν αστείο να βάζει περιορισμούς στο τι πιστεύει ο κάθε ένας φτάνει να αγαπά τον τόπο του, να ενδιαφέρεται να προοδεύσει, να αναδειχθούν τα καλά μας και να διορθωθούν τα κακά μας!
Αν όμως κανείς λέει ότι ο οργανισμός είναι κόμμα δωδεκαθειστών αυτό είναι ανοησία και βλακεία!
Εγώ παραδείγματος χάρην είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη νιώθω όμορφα γι’ αυτό καθώς και οι φίλοι μου.
Και δεν χρειάζομαι ΚΑΝΕΝΑ να μου πει τι να πιστεύω, πως να το πιστεύω και γιατί το πιστεύω! Αλλά συνεργάζομαι με τον οργανισμό ΚΑΘΑΡΑ γιατι η πρόταση που δόθηκε ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! Άρα και αυτό είναι μια καθαρή ΑΝΟΗΣΙΑ!
Άρα, βάσει των πιο πάνω:
Τι θα μπορεί άραγε να χάσει η κυβέρνηση κάνοντας τον έλεγχο; ΤΙΠΟΤΑ
Τι θα μπορεί να κερδίσει το κράτος της Ελλάδος και της Κύπρου; ΠΟΛΛΑ
Τι θα χάσουν οι δανειστές – εταίροι μας εάν δεν χρειαζόμαστε το δάνειο; ΠΟΛΛΑ
Τι θα χάσουν οι δανειστές – εταίροι μας εάν η Ελλάδα γίνει οικονομικά δυνατή; ΠΟΛΛΑ
(Γιατί μ

έχρι τώρα είμαστε οι δυνάμει καταναλωτές των προϊόντων, χρημάτων κτλ)
Τι θα κερδίσει ο λαός; ΠΟΛΛΑ
Τι σχέση έχουν οι διακομιστές, παρουσιαστές, δωρητής εάν και εφόσον τα ομόλογα είναι πραγματικά; ΚΑΜΜΙΑ
Άρα γιατί καθυστερούν οι έλεγχοι?
Γιατί επικεντρώνεται κανείς να λασπολογεί τους διακομιστές, παρουσιαστές, δωρητή αντί να επικεντρωθούμε στο να τελειώσει νωρίτερα όλη αυτή η κωμωδία και να φανεί η πραγματικότητα ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ;
ΓΙΑΤΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΌΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!
Β.Χ. - πηγη

Πηγη , http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/10/end_10.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 10-ΟΚΤ-2012, 10:55 PM | Message # 2
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Το διάβασα. Στο φόρουμ της END ήμουν και πλακωνόμουν όλο το απόγευμα! Επιμένουν ορισμένοι ότι η Τράπεζα του Μόντρεαλ έδωσε σε κάποιον πληροφορίες ότι δεν υπάρχουν τα 600 Δις. Αν είναι δυνατόν. Εγώ δεν λέω ότι υπάρχουν, αλλά είναι δυνατόν μια τράπεζα να δώσει πληροφορίες για λογαριασμό της που ανήκει μάλιστα σε Κράτος;;; Τί άλλο θα ακούσουμε:::: Και το κράτος όπως λέει και το άρθρο κάνει τον Κινέζο!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 10-ΟΚΤ-2012, 11:24 PM | Message # 3
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
http://logioshermes.blogspot.com/2012/10/nd-5.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 10-ΟΚΤ-2012, 11:50 PM | Message # 4
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Κι αυτό το έχω δει. Αλλά ό,τι βρίσκεις ανέβαζέ το για να έχουμε πλήρη κάλυψη.

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 8:22 PM | Message # 5
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
END: μία πάρα πολλή ενδιαφέρουσα προβληματική

του Ν. Γεωργαντζά

Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στις θέσεις των υπουργών οικονομικών και των διευθυντών των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου. Και οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα.

Είναι οι μόνοι άνθρωποι που νομικά και νόμιμα μπορούν να ελέγξουν εάν οι πατριωτικές προσφορές της End National Debt (END) στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι πραγματικές ή όχι. Οι δε διευθυντές των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου μπορούν, επίσης νομικά και νόμιμα, με το πάτημα ενός πλήκτρου, αμέσως να ρευστοποιήσουν τα CDRs από τους λογαριασμούς της Ελλάδος και της Κύπρου, αντίστοιχα, που ετοιμοπαράδοτους τους έστησε η END γιά τις δύο τούτες χώρες.

Το τεράστιο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι έχει να κάνει με το εάν πρέπει καν να ελέγξουν τους κηδεμονικoύς λογαριασμούς που έστησε η END ή όχι. Διότι εάν ο έλεγχος γίνει και τα CDRs είναι πλαστά, τότε όλα καλά.

Βγαίνουν πλέον επίσημα στον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου και θριαμβευτικά ανακοινώνουν, επίσημα πάντα, πως τα CDRs που έχουν παραλάβει από την END είναι πλαστά και πως όλη η ιστορία με την END είναι μία απάτη ολκής. Φυσικά τότε θα υπάρξουν, φαντάζομαι, και κάποιες ποινικές διώξεις εναντίον της END.

Τι γίνεται όμως εάν ο έλεγχος δείξει πως τα CDRs της END δεν είναι πλαστά; Πρώτα απ’ όλα, ψέματα δεν μπορούν να πούν οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι, διότι οι κηδεμόνες των λογαριασμών γνωρίζουν ακριβώς ποιός ‘βλέπει’ τους λογαριασμούς γιά να τους ελένξει, ακριβώς από που και πότε.

Εάν λοιπόν τα CDRs της END δεν είναι πλαστά και είναι όντως αληθινά, τότε τι γίνεται; Με ποιά δικαιολογία τα σαθρά πολιτικά συστήματα της άρδην δυναστικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα δικαιολογήσουν την στάση τους έναντι των πατριωτικών προσφορών της END;

Πως τότε τα διάφορα κόμματα, που υπάρχουν απλά και μόνον γιά να κομματιάζουν την ελληνική κοινωνία, θα δικαιολογήσουν την συνεργασία τους με το ΔΝΤ; Πως ακριβώς θα απορρίψουν τις προσφορές της END ως κάτι το... αναπόφευκτο;

Πως θα δικαιολογήσουν την τυφλή υποταγή τους σε τοκογλύφους; Πως θα δικαιολογήσουν την απάνθρωπη μείωση μισθών και συντάξεων, ενώ η END προσφέρει στον ελληνικό μας κόσμο τόσα χρήματα γιά την άμεση άνοδο του βιοτικού μας επιπέδου;

Αυτό λοιπόν είναι το τεράστιο δίλημμα της κομματοκρατίας σχετικά με την END. Όλα τα άλλα που ακούγονται, γράφονται και λέγονται, δεν είναι τίποτε άλλο από παραφιλολογία.

Τι και εάν εγώ πάθω κάποια παράκρουση, από όλα αυτά που γράφει γιά εμένα ο Αποστόλης Ζουπανιώτης, και αρχίσω να ισχυρίζομαι πως είμαι η κοκκινοσκουφίτσα, ενώ ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης είναι ο κακός λύκος; Τι σχέση θα είχε κάτι τέτοιο με το τεράστιο δίλημμα της κομματοκρατίας σχετικά με τις πατριωτικές προσφορές της END;

Τι και εάν ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης επίσης πάθει παράκρουση, από όλα αυτά που γράφει εναντίον της END ο “Πολίτης” της Κύπρου, αντιγραφή από τον Αποστόλη Ζουπανιώτη, αλλά χωρίς τις πηγές του Ζουπανιώτη, και αρχίσει να ισχυρίζεται ο Μανώλης πως είναι μεν ο κακός λύκος, αλλά όχι εκείνος που καταπίνει την γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας, αλλά ο άλλος ο κακός λύκος, εκείνος που φυσάει τα σπίτια που κτίζουν τα τρία γουρουνάκια; Θα είχε κάτι να κάνει τούτο με το τεράστιο δίλημμα της κομματοκρατίας σχετικά με τις πατριωτικές προσφορές της END;

Τα US$600 δισ. στον λογαριασμό της Ελλάδος, όπως και τα US$50 δισ. στον λογαριασμό της Κύπρου, δεν ανοίκουν πλέον στην END, αλλά ανοίκουν στον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου, αντίστοιχα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ελληνικός μας κόσμος γιά να τα πάρει στα χέρια του είναι απλά η εφαρμογή μίας ελληνικοτάτης εννοίας, εκείνης του «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!

Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς

Πηγη , http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/10/end_11.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
aposperittisDate: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 8:24 PM | Message # 6
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Messages: 4719
Awards: 16
Reputation: 39
Status: Offline
Και τι μας εμποδίζει να εισπράξουμε αυτά τα κεφάλαια?

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
 
ΘνητοςDate: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 8:27 PM | Message # 7
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Τιποτα !!
Αλλα πρεπει να γινει ελεγχος του χρεος !
Προυποθεση .


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 10:20 PM | Message # 8
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Θνητος)
Αλλα πρεπει να γινει ελεγχος του χρεος !

Και τότε θα ανακαλυφθούν κάτι σκελετοί στα ντουλάπια και κάτι φίδια μέσα στα συρτάρια........
Πώς το λένε αυτό το πουλάκι;;;;;
Α... Ναι .... ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ !!!!!!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 13-ΟΚΤ-2012, 8:20 PM | Message # 9
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ!
Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2012 Cocktail News

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.
Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν ...βρωμάει από την μία μόνο πλευρά αλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία "ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζει ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο. Πρόκειται για τις περίφημες μετοχές της "Τράπεζας της Ανατολής", τις οποίες κατέχει ο Σώρρας, ο φερόμενος δισεκατομμυριούχος της E.N.D. που διατείνεται ότι προσφέρει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του χρέους της χώρας!
Οι αποκαλύψεις που κάνει η ομογενειακή εφημερίδα "Το Καλάμι" είναι πολύ σημαντικές, η οποία μάλιστα θέτει ερωτήματα-φωτιά προς την ελληνική κυβέρνηση η οποία καλείται να απαντήσει. Τα στοιχεία που παρατίθενται εξηγούν και την στάση του υπουργείου Οικονομικών το οποίο έκανε την πάπια όσο διάστημα βρίσκονταν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της E.N.D. ζητώντας του να πάρει θέση. Όταν δηλαδή ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης και ο κ. Παπαδάκης, δικηγόρος της, έλεγαν ότι το υπουργείο Οικονομικών αλλά και ο κ. Σαμαράς γνωρίζουν τα πάντα για τα 600 δις δολάρια, καλώντας τους να πάρουν θέση, ενδεχομένως έλεγαν αλήθεια. Μόνον όταν το θέμα των ομογενών της E,N.D πήρε μεγάλη δημοσιότητα, το υπουργείο Οικονομιών αναγκάστηκε να μιλήσει, εκδίδοντας όμως μια ανακοίνωση με αντιφάσεις!
Ιδού τι έλεγε η ανακοίνωση του υπουργείου Οικνομικών: «Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα... Την στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε την επόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία "ανακάλυψης θησαυρών", που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί». Μπουρδολογίες: από την μια έλεγε ότι "ουδεμία πρόταση ή προσφορά" έλαβε από τους ομογενείς, προσποιούμενο μάλιστα ότι πρόκειται για "600 δις ευρώ" ενώ οι πάντες γνώριζαν για 600 δις δολάρια, αλλά από την άλλη την χαρακτηρίζει "αστειότητα"!!!

Χαρακτηριστικό είναι ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται ο κ. Προβόπουλος, ο οποίος όπως λέγεται γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα!
Σήμερα, μετά την νέα τροπή που παίρνουν τα πράγματα, τα οποία εμφανίζουν το ελληνικό κράτος να έχει αναγνωρίσει τις μετοχές, καθιστώντας τες χρεωστικό ομόλογο, καλείται να πάρει θέση και να μην κρατά το στόμα της κλειστό, όπως συνέβαινε επί καιρό με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" που τώρα αποκαλύπτεται η συνωμοσία.
Η ομογενειακή εφημερίδα "Το Καλάμι" αποκαλύπτει για το θέμα:

Εγκυρη-νόμιμη ή όχι η μετοχή;
H "Τράπεζα της Ανατολής", συγχωνεύθηκε με την 147611/1932 σύμβαση εξαγοράς και απορρόφησής της, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.. Με τη σύμβαση συγχώνευσης, προβλέφθηκε ότι θα διενεργηθεί ειδική εκκαθάριση, συνεπεία μεταβίβασης των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού από την «Τράπεζα της Ανατολής» στην «Εθνική Τράπεζα», με μόνο και αποκλειστικό σκοπό τον προσδιορισμό του τιμήματος εξαγοράς, για την απόδοσή του στους μετόχους της απορροφούμενης εταιρίας.
Η εκκαθάριση αν και προβλέφθηκε ότι θα έπρεπε να διενεργηθεί σε δύο χρόνια από την δημοσίευση της σύμβασης συγχώνευσης, δηλαδή εντός δύο χρόνων από την 31η Δεκεμβρίου του 1932, με δυνατότητα ''παρατάσεως εφάπαξ ή αλληλοδιαδόχως'', δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Στη σύμβαση συγχώνευσης, ορίζεται ρητά ότι μετά το πέρας της εκκαθάρισης, η Εθνική Τράπεζα θα πρέπει να καταβάλει το -σε κάθε μία των 280.000 μετοχών της "Τράπεζας της Ανατολής"- αναλογούν, επιπλέον του προκαταβληθέντος ποσού, υπόλοιπο του προϊόντος της ειδικής εκκαθάρισης, με παράλληλη παράδοση του τίτλου της μετοχής προς ακύρωση.
Η Εθνική Τράπεζα διατείνεται ότι η ειδική εκκαθάριση ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 1936 και ότι το αποτέλεσμά της όχι μόνο δεν κάλυψε τις προκαταβληθείσες 150 δρχ. ανά μετοχή, αλλά άφησε και υψηλό «άνοιγμα» σε βάρος της. Ισχυρίζεται ακόμη ότι μετά την εξαγορά, όλες οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής», ακυρώθηκαν.
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια Σώρρα και η εταιρεία "ΕL (end National Debt-End)" κατά της Εθνικής Τράπεζας, αναγνωρίζεται ότι οι μετοχές ΔΕΝ ακυρώθηκαν και ότι η αξία τους έχει μετατραπεί πλέον σε χρεωστικό ομόλογο και επιπλέον ότι οι μέτοχοι δεν ζητούν το ενεργητικό των μετοχών αυτών, δηλαδή την αξία τους, αλλά το παθητικό υπέρ των μετόχων.

Aληθεύει ή όχι;
Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι των μετοχών είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος γι’ αυτό. Μετά από συζητήσεις η Κεντρική Τράπεζα πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».
Οι δικαιούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τους νομικούς συμβούλους να προτείνουν μία «παράξενη διαδρομή» ώστε να καταβληθεί το 1,5 δισ. μέσω μία βρετανικής εταιρείας. Είχε πλέον καταστεί σαφές πώς οι δύο τράπεζες, η Κεντρική και η Εθνική ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη ώστε να μην υφίσταται κίνδυνος να εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους κατόχους μετοχών για την ίδια υπόθεση.
Η οικογένεια Σώρρα προχώρησε και σε ένα ακόμη βήμα. Δώρισε 4 μετοχές στην «END» και κατάθεσε την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ. ευρώ. Κατά σύμπτωση, είναι το ποσό... των μέτρων που συμφωνούν ότι πρέπει να ληφθούν με σκληρές περικοπές εις βάρος του λαού, τρόϊκα κι ελληνική κυβέρνηση!!!
Η Εφορία παρέπεμψε το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών.Ναι, γραφικοί οι -υποθετικά- ''κατέχοντες 600 δισ.'', αλλά πως γίνεται Πρωτοδικείο Ελλάδας (6342/2012 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων) πρόσφατα, να αναγνωρίζει τις ''μετοχές'' τους ως ''έγκυρες''; Γιατί δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος; Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους,επίσημα, το ελληνικό κράτος ΤΙ πραγματικά συμβαίνει (εκτός από την χαζή ανακοίνωση με τις αερολογίες του υπουργείου Οικονομικών).
Πηγη , http://cocktailnews.blogspot.gr


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Σάββατο, 13-ΟΚΤ-2012, 9:14 PM | Message # 10
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
εδω κατι παιζεται ,τα 600 δις εχουν αμεση σχέση με τις μετοχές της ανατολής ????

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 13-ΟΚΤ-2012, 9:21 PM | Message # 11
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Απο εκει προσπαθησε πρωτα να εξαγορασει το χρεος και το τραβαν τα δικαστηρια πισω (γιατι δικιο εχει ).
Μετα εβαλε αμερικανικο αομολογα .
Αλλα οτι και "τρεξει" , οι προδοτες θα φανουν και θα αναγκαστουν να λογοδοτησουν !!
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 13-ΟΚΤ-2012, 10:10 PM | Message # 12
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Δεν ξέρω αν είναι παλιά απόφαση ή νέα. Έβαλα ερώτηση στο φόρουμ της END και θα δούμε τί θα απαντήσουν εκεί γιατί έχει άτομα που κατέχουν μετοχές και είναι ενήμεροι!

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Σάββατο, 13-ΟΚΤ-2012, 10:51 PM | Message # 13
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Εγω εχω συνιθησει απο εδω τωρα και τα πολυπληθη φορουμ που μιλαν ολοι μαζι και δεν σου απανταει κανενας , μου την δινουν αμεσως !!!
tongue
biggrin


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Κυριακή, 14-ΟΚΤ-2012, 0:35 AM | Message # 14
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Το φόρουμ το δικό μας είναι μοναδικό!!!!!


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 15-ΟΚΤ-2012, 8:35 PM | Message # 15
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline

Added (2012-10-15, 8:35 PM)
---------------------------------------------
Ουτε 1 λεπτο δεν τον αφησαν να μιλησει !!!
angry angry angry


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Διάφορα Ντοκουμέντα » Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END... (!)
Search: