Τρίτη, 07-ΜΑ-2024, 10:59 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Διάφορα Ντοκουμέντα » Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END... (!)
Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END...
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 0:54 AM | Message # 31
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Και στον Παπαδάκη τα έχωσε ο Λαμπράκης.

From: Emmanuel Lambrakis
To: "kalell@otenet.gr"
Sent: Monday, October 15, 2012 11:04 AM
Subject:

Ἀγαπητέ κε Παπαδάκη
Τό νά γεννηθῆς στήν Κρήτη δέν σημαίνει ὃτι εἶσαι καί Κρητικός......
Καταλαβαίνω ἒχετε παιδιά νά μεγαλώσετε καί νά σπουδάσετε....... ὃμως σέ ποιά Ἑλλάδα τἀ μεγαλώνετε ἒχει μεγαλύτερη σημασία ἀπό τήν περιφρούρηη τῆς θεσης σας καί τήν δυνατότητα νά ἐξασφαλίζετε τόν ἐπούσιο στούς γυιούς σας..... Τό νά παράγετε προσκυνημένους ἀπογόνους δέν σᾶς τιμᾶ ἱδιαιτέρως...................
Εἲπαμε.... εἶναι ἀθρῶποι Κρητικοί κι᾽ἀθρῶποι ἀπό τήν Κρήτη...... ὃπως λέει ἡ μαντινιάδα....
Τόν ρόλο τῆς κας Πυργιώτη στό ἳδρυμα Καραμανλῆ ,νά τήν εἰδοποιήσετε τόν γνωρίζουμε λεπτομερῶς.
Ἐκεῖνο πού ἠ ἳδια δέν γνωρίζει εἶναι ὁ ρόλος τοῦ ἱδρύματος (πού διατάχθηκε ἀφιλοκερδῶς !!!!!!!!νά στηρίζη ) στήν παροῦσα κρίση . Ὃταν ἡ ἲδια καταλάβη πρέπει νά βρῆ ἃλλη γλῶσσα πλήν τῆς Ἑλληνικῆς γιά νά ἀπολογεῖται.............

᾽Eμμανουήλ Λαμπράκης Ἰατρός
Πρόεδρος END


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 1:11 AM | Message # 32
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
εγω γιατι τους πιστευω αυτους της εντ ?????? η θελω τοσο πολυ να πιστεψω σε ενα θαυμα?????

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 1:22 AM | Message # 33
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (margarita)
η θελω τοσο πολυ να πιστεψω σε ενα θαυμα?????

Μάλλον. Ένα θαύμα θα μας σώσει biggrin biggrin biggrin biggrin

Χωρίς αστεία οι ενέργειες της κυβέρνησης και τα μισόλογα σε κάνουν να πιστεύεις ότι οι ούτως ή άλλως προδότες κάτι προσπαθούν να κρύψουν ή να αποφύγουν. Κάτι που τους χαλάει τα σχέδια. Τα προδοτικά σχέδια πουτους έχουν υποβάλει τα αφεντικά τους. Αυτός είναι ο λόγος κατά τη γνώμη μου που οι περισσότεροι δίνουν βάση στα λόγια της END. wink


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 1:31 PM | Message # 34
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
"""Η ύπαρξη (ήδη από το 1934 !) μιας «παράλληλης, μυστικής οικονομίας», το ύψος της οποίας υπολογίζεται σε αρκετά τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!! Τώρα όμως είναι που η βόμβα σκάει στα χέρια τους ! Με λίγα λόγια, οι δύο κυριότερες ρίζες της μυστικής αυτής οικονομίας εντοπίζονται αφενός στην παρακράτηση του χρυσού της Κίνας (κατά τον εμφύλιο, το 1934 - ώστε να μην πέσει στα χέρια του Μάο) και αφετέρου στην παρακράτηση του χρυσού της Ιαπωνίας (αλλά και των χωρών που εκείνη είχε καταλάβει, μαζί με τον χρυσό τους), μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Ως εγγυήσεις δόθηκαν ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου, τα οποία λειτούργησαν ως κάλυψη των «ανοικτών» νομισμάτων του κόσμου, αφού ήδη, από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο είχε εγκαταλειφθεί σιωπηρά ο «κανόνας του χρυσού».

Τώρα τελευταία όμως, τα ομόλογα αυτά ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους σε χέρια τρίτων που απαιτούσαν την εξαργύρωσή τους (βλ. υποθέσεις Πολωνίας/100 εκατ. $, Ζυρίχης/6 τρις $, Ponte Chiasso/135 δις $, M.Shamaj-G.Halksworth/93 δις $, Foundation “X”-Lord James of Blackheath/36 τρις (!)$ κ.α.). Οι HΠA άλλοτε προσπάθησαν να αποδείξουν την πλαστότητα των ομολόγων, άλλοτε κινήθηκαν σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς και άλλοτε έχασαν δίκες ! Χαρακτηριστικά, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δικαίωσε ενάγοντες από την Ταϊβάν και όρισε πληρωμή πρώτης δόσης προς αυτούς από το κράτος των ΗΠΑ την 12η Σεπτεμβρίου 2001... όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη μία μέρα πριν... και τι σύμπτωση : ο συγκεκριμένος χρυσός φυλασσόταν στα υπόγεια του κτιρίου «7» του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου, το οποίο κατέρρευσε χωρίς να έχει πληγεί, ενώ, όταν ανοίχθηκε το χρηματοκιβώτιο βρέθηκε άδειο !!!
Όλα τα παραπάνω αποτελούν τις πραγματικές απειλές του παγκόσμιου οικονομικού διακυβεύματος, ενώ η όποια προσπάθεια παρουσίασης μιας στρεβλής εικόνας που εκπορεύεται από μια «δημιουργικά λογιστική προοπτική», δεν είναι ικανή πλέον να πείσει κανένα ! Και είναι αυτή η πραγματικότητα, η οποία δεν μπορεί ούτε καν να αποτυπώσει, να κατανοήσει, να ερμηνεύσει και –πολύ περισσότερο- να κατευθύνει...

Έτσι, οι αριθμοί αυτής της παγκόσμιας οικονομίας (που αντιστοιχούν σε τίποτα), δεν μπορούν πλέον να αποτελούν προϋπόθεση (και πολύ περισσότερο εγγύηση) για την ευτυχία των λαών, ούτε όμως και καταδικαστική απόφαση για τη δυστυχία τους ! """
Τμημα απο , http://www.esperos-paranormal.com/forum/30-1553-1

Added (2012-10-17, 1:20 PM)
---------------------------------------------
Θα ψηφίσουν τα πάντα Κουβέλης και Βενιζέλος
του Γιώργου Δελαστικ
Ωραίο είναι για τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων το υποτιθέμενο θρίλερ των δήθεν σκληρών διαπραγματεύσεων της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη με την τρόικα, αλλά τα χαρτιά είναι σημαδεμένα. Κανένας....

Έλληνας δεν είναι πλέον τόσο αφελής ώστε να πιστεύει πως δεν θα υποχωρήσει άνευ όρων η ελληνική κυβέρνηση. Τα διασκεδαστικά σκετσάκια των αντιπαραθέσεων υπουργών - τροϊκανών θα αντικατασταθούν από μια «βαθυστόχαστη» και «δραματική» σύσκεψη των ηγετών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και ο γνωστός θίασος των πολιτικών αρχηγών που συγκυβερνούν θα δώσει τη λύση, παίρνοντας με «γενναιότητα» πάνω του τις ευθύνες για τον οικονομικό και κοινωνικό περαιτέρω εξανδραποδισμό των Ελλήνων. Κι έτσι θα ζήσουν αυτοί πολύ καλά κι εμείς πολύ χειρότερα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ούτως ή άλλως συμφωνεί με οποιαδήποτε μέτρα του ζητήσει οποιοσδήποτε, αρκεί να συ­νεχίσει να κυβερνά. Βενιζέλος και Κουβέλης ό,τι και αν λένε κατά καιρούς, όσες «κόκκινες γραμμές» και αν διακηρύσσουν ότι βάζουν, είναι αγκιστρωμένα ψάρια που δεν έχουν περιθώριο επιλογής. Θα ψηφίζουν αδίστακτα τα πάντα! Ο λόγος είναι απλούστατος και πολιτικά ιδιοτελής: Αν ο Βενιζέλος πάρει το ΠΑΣΟΚ και φύγει από την κυβέρνηση, αναγκα­στικά θα πάμε σε εκλογές. Αυτό θα σηματοδοτούσε την b και για τα τρία κυβερνη­τικά κόμματα. Η ΝΔ είναι ζήτημα αν θα έπιανε πάνω από το 20% των ψή­φων, καθώς η δημοτικότητα του Αντ. Σαμαρά έχει καταρρεύσει αφού αποδείχθηκαν ψέματα όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις του και η διακυβέρ­νηση του είναι ακόμη πιο ολέθρια και από εκείνη του Γ. Παπανδρέου. Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βαρύνεται βεβαίως με το έγκλημα της υπαγωγής της χώρας στο καθεστώς του Μνημονίου. Αυτό όμως δεν απαλλάσ­σει τον Αντ. Σαμαρά από την εξαπά­τηση των ψηφοφόρων της Δεξιάς με την αντιμνημονιακή στάση του, την οποία αποκήρυξε ο ίδιος και επισήμως μέσα στη γερμανική καγκελα­ρία ενώπιον των δημοσιογράφων, αλλά και πρωτίστως με την πολιτική που ακολουθεί ως πρωθυπουργός.

Σε καθόλου καλύτερη πολιτική μοίρα δεν βρίσκεται ο Ευ. Βενιζέλος. Σε ενδεχόμενες εκλογές, θεωρείται βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει κάτω από το 10% και δεν αποκλείεται καθόλου να μην είναι ούτε καν... τέταρτο κόμμα! Υπό τέτοιες συνθήκες ο Ευ. Βενιζέλος απειλείται πλέον σοβαρότατα να αναδειχθεί σε «Ζίγδη του ΠΑΣΟΚ», σε πολιτικό νεκροθάφτη δηλαδή του ιστορικού κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Όσο για τον Φώτη Κουβέλη, κανενός δεν θα λείψει αν πάει σπίτι του, αλλά με τη ΔΗΜΑΡ να φλερτάρει επικίνδυνα με το 3% τα υπόλοιπα και νεότερα στελέχη του κόμματος αυτού λογικό είναι να μη θέλουν με τίποτα εκλογές, Τόσα στελέχη της ΔΗΜΑΡ έχουν βολευτεί σε θέσεις του κρατικού μηχανισμού που δεν έχουν προλάβει καν να τις ζεστά­νουν. Όσον αφορά τους 17 βουλευ­τές της, αυτοί κι αν αγωνιούν μη χάσουν το αξίωμα τους. Προτιμούν χίλιες φόρες να ψηφίσουν με χέρια και με πόδια τα πιο άγρια αντιλαϊκά μέτρα για να παρα­μείνουν βουλευτές, έστω και αν δυο - τρεις συνάδελφοί τους τα καταψη­φίσουν λόγω στοιχειώδους αριστερής συνείδησης, παρά να ξαναγί­νουν εκλογές και να χάσουν οι πε­ρισσότεροι από αυτούς τις έδρες τους ή και όλοι, αν η ΔΗΜΑΡ δεν ξε­περάσει το φράγμα του 3%. Σε αντί­θεση άλλωστε με τους φραστικούς λεονταρισμούς κάποιων από το ΠΑΣΟΚ, η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ δεν δι­στάζει από καιρό σε καιρό να διακη­ρύσσει ότι υπεράνω όλων είναι να μην ανατραπεί η κυβέρνηση.

Άλλωστε η ΔΗΜΑΡ έχει μόνο 17 βουλευτές, οπότε ούτε καν προστιθέμενοι στους αρχικούς (πριν τις αποχωρήσεις) 129 βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούσαν να δώσουν κοινοβουλευτική πλειο­ψηφία. Με άλλα λόγια γνωρίζουν ότι είναι... «λαθρεπιβάτες» της κυβερνητικής εξουσίας, την οποία θέ­λουν πάση θυσία να απολαύσουν, οπότε συμφωνούν από θέση αρχής με όλα όσα θέλει ο Αντώνης Σαμαράς και φροντίζουν να μην τον εξοργίσουν και τους διώξει από την κυβέρνηση.
Πηγη , http://www.trelokouneli.gr/2012/10/blog-post_4709.html
---------------------------------------
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ . Πολ Τόμσεν-Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση. Θα μιλήσω τελευταίος.

Σύμφωνα με πηγές τουΔΝΤ στην Ουάσιγκτον δεν υπάρχει κανένας καυγάς με την Τρόικα και απλά ο Κουβέλης, κατά κύριο λόγο, παίζει θέατρο!
Πρόκειται για ένα απίστευτο θέατρο για εσωτερική κατανάλωση για εσωκομματικούς λόγους.
Από το περιβάλλον......
τουΤόμσεν υπάρχει η αίσθηση ότι οεπικεφαλής του Ταμείου στην Ελλάδα είναι αποφασισμένος να μιλήσει τελευταίος-μάλλον με συνέντευξη σε διεθνές ΜΜΕ-και να ξεμπροστιάσει τους εγχώριους πολιτικούς υποκριτές.
Ο Πολ Τόμσεν δηλώνει διαρκώς το τελευταίο διάστημα ότι "πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα-δεν πάει άλλο..."
Χωρίς να βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά κρατήστε αυτές τις πληροφορίες γιατί εαν αποδειχθούν αληθινές για μια ακόμη φορά θα αποδεικνύουν την ξεφτίλα των Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι έχουν ένα σκασμό καταθέσεις στις τράπεζες -του Φώτη Κουβέλησυμπεριλαμβανομένου-, σύμφωνα και με τα πόθεν έσχες-πέρα από τις λίστες που κυκλοφορούν.
http://www.kourdistoportocali.com
Πηγη , http://ventetta.blogspot.gr/2012/10/blog-post_17.html

Added (2012-10-17, 1:21 PM)
---------------------------------------------
Νέα αντιμνημονιακή κίνηση υπό τον Νίκο Κοτζιά...
Από το "press-gr"

Μια νέα, «σκληρή» αντιμνημονιακή, κίνηση συγκροτήθηκε χθες!
Σε πρώτη φάση θα λειτουργεί με τη μορφή σωματείου υπό την επωνυμία «Διακίνηση ιδεών: ΠΡΑΤΤΩ» με την προοπτική να εξελιχθεί σε πολιτικό φορέα.
Επικεφαλής είναι ο Νίκος Κοτζιάς και συμμετέχουν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, διαφωνούντες με τη νέα γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι καταναλωτικών και... συνεταιριστικών οργανώσεων κα.
Αρχίζουν οσονούπω, δε, περιοδείες ανά την Ελλάδα!
Πηγη , http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8807.html

Added (2012-10-17, 1:31 PM)
---------------------------------------------
Και το "κερασακι"
cool
Ἡ «σκηνοθεσία» μὲ τὸ θέμα τῆς ἐξαγορᾶς τοῦ χρέους τῆς Ἑλλάδος ἐκ μέρους τῆς ὀργανώσεως "E.N.D." συνεχίζεται κανονικώτατα!
Τελικῶς δὲν θὰ μπορέση νὰ ἰσχύση σὲ κανένα ἑλληνικὸ(;) μέσο μαζικῆς διαστρεβλώσεως, τὸ ἀξίωμα τῆς ἀρχαιότητος «ἄκουσον μέν, πάταξον δέ», ἀπὸ τὴν γνωστὴ στιχομυθία τοῦ Θεμιστοκλέους, ὅσον ἀφορᾷ τὸ θέμα τῆς ὁμογενειακῆς ὀργανώσεως "E.N.D." καὶ τῶν ἀνθρώπων, ποὺ τὴν ἀπαρτίζουν.
Ἐντελῶς θλιβερὴ ἦταν ἡ χθεσινή, πρωϊνὴ εἰκόνα, ἀπὸ τὴν ἐκπομπὴ τοῦ Γ. Παπαδάκη στὸν ΑΝΤ1, ὅπου ναὶ μὲν ἐκλήθη ὁ κ. Ἀρτέμιος Σώρρας νὰ παρέμβη τηλεφωνικῶς, ἀλλὰ ὁ καταιγισμὸς ἐρωτήσεων καὶ ἡ σχεδὸν ἀσυγκράτητη ἐπιθετικότης ὅλων ὅσων (καὶ ἦσαν ὄντως πολλοί!) εὑρίσκοντο ἐκείνη τὴν στιγμὴ στὸ «στούντιο» τοῦ σταθμοῦ, ποὺ συγχρόνως, χωρὶς ἀνάσα, «διετύπωναν» ἐνστάσεις καὶ διέκοπταν συνεχῶς, προεκάλεσε σὲ πολλοὺς τηλεθεατές, ἀπογοήτευσι.
Καὶ κάτι ἀκόμη γιὰ τὸ συγκεκριμένο «ἐπεισόδιο» αὐτῆς τῆς πρωϊνῆς ἐκπομπῆς.
Κατέδειξε περίτρανα, ὅτι οἱ μάσκες πέφτουν σιγά-σιγὰ καὶ ὅτι οἱ «ἐνορχηστρωτὲς» καὶ οἱ «σκηνοθέτες» τῆς καθολικῆς ἀπαξιώσεως τῆς ἀνωτέρω ἄκρως σημαντικῆς πρωτοβουλίας γιὰ τὴν διάσωσι τῆς χώρας μας ἀπὸ τὶς αἱμοσταγεῖς ὕαινες τῶν Δ.Ν.Τ. καὶ Ε.Κ.Τ. καὶ ἀπὸ τὴν οἰκονομικὴ καταβαράθρωσι, ἔχουν χάσει ὅλως διόλου τὴν ψυχραιμία τους! Ἀλήθεια, γιατί ... «ἀνησυχοῦν» τόσο πολύ;
Ἂν ὑπῆρχε, ἔστω τόση δὰ ἀντικειμενικὴ πληροφόρησις στὴν δύσμοιρη πατρίδα μας, θὰ εἴχαμε πληροφορηθῆ ἀμέσως τὴν ἐξόχως ἀποκαλυπτικὴ συνέντευξι τοῦ ἀνωτέρω Ἕλληνος κεφαλαιούχου σὲ δορυφορικὴ ἑλληνικὴ ραδιοφωνικὴ ἐκπομπὴ τῆς Νέας Ὑόρκης, τὴν 7η Ὀκτωβρίου, διαρκείας ἄνω τῶν 70΄, ὅπου ἔγινε πραγματικὸς διάλογος μὲ τοὺς δύο Ἕλληνες παρουσιαστὲς καὶ ἀνεφέρθησαν πολὺ οὐσιαστικὰ στοιχεῖα γιὰ τὸ ὅλο ἐγχείρημα, ποὺ παραμένουν «ἄγνωστα» καὶ ἀσφαλῶς «ἑπτασφράγιστα» ἐδῶ, χωρὶς φωνές, σφῆνες, εἰρωνεῖες καὶ «καπελλώματα», ὅπως ἔγινε στὴν τόσο ἀπογοητευτικὴ ἐκπομπὴ τοῦ ΑΝΤ1.
Ἀνάμεσα στὰ πολλὰ «ζουμερά», στὰ ὁποῖα ἀνεφέρθη ὁ κ. Σώρρας, ἦταν καὶ ἡ πρὸ ὀλίγων μόλις ἐτῶν ἀπάντησις εὐμεγέθους Ἕλληνος ὑπουργοῦ Οἰκονομικῶν, σὲ ἐρώτησι ὁμογενῶν μας στὶς Η.Π.Α., ὅπου ἦταν καλεσμένος, γιατί δὲν ἀλλάζει ἐπὶ τέλους ἡ Ἑλλὰς «ρότα», προκειμένου νὰ ξεφύγη ἀπὸ τὴν «μέγγενη» τῶν διεθνῶν ἁρπακτικῶν. Δυστυχῶς, ἡ ἀπάντησις ἦταν:
«Στὸ μέσον τῆς διαδρομῆς δὲν ἀλλάζεις ἀφεντικά!!!»
Καταλάβατε συνέλληνες; Ἂν ὄχι, χάσατε!
Ὅποιος τώρα θέλει πραγματικὰ νὰ κυττάξη τὸ ζήτημα καὶ ἀπὸ ἄλλες πλευρές, εἶναι σὲ θέσι, μέσῳ διαδικτύου πάντα, νὰ ἐρευνήση τί ἀκριβῶς ἔχει γίνει στὶς Η.Π.Α. μὲ τὸ πολυσυζητούμενο θέμα τῆς δανειοδοτήσεως τῆς Πολιτείας τῆς Ἀλαμπάμα, ποὺ ἔχει ἐπισήμως ζητήσει δάνειο 5.000.000.000 $ ἀπὸ τὴν ἀνωτέρω ὀργάνωσι, κάτι ποὺ ἔγινε ἤδη δεκτὸ καὶ μάλιστα μὲ πολὺ προνομιακὸ ἐπιτόκιο (0,5% ἢ 1%)! Γιὰ τοὺς μὴ γνωρίζοντες, ἡ Πολιτεία τῆς Ἀλαμπάμα εὑρίσκεται βορειοδυτικῶς τῆς Πολιτείας τῆς Φλώριδος.
Κάτι περισσότερο ἀπὸ ἐξαιρετικὸ ἐνδιαφέρον ἔχει ἡ μελέτη τοῦ γιατί καὶ πῶς ὁδηγεῖται ἡ συγκεκριμένη Πολιτεία στὴν πτώχευση καὶ κυρίως ἀπὸ ποιούς; Ποιό εἶναι ἐκεῖνο τὸ στοιχεῖο, ποὺ «στριμώχνει» τόσο πιεστικῶς τὴν συγκεκριμένη Πολιτεία νὰ ἐξωθῆται στὴν ἀπαξίωσι καὶ νὰ ζητῆ ἀπελπισμένα δανεισμό;Μήπως ἐπειδὴ ἡ Ἀλαμπάμα συγκεντρώνει καὶ ἀπὸ στατιστικῆς ἀπόψεως, ἀνάμεσα σὲ ὅλες τὶς Πολιτεῖες τῶν ΗΠΑ, ὑψηλότατο ποσοστὸ αὐτοχθόνων Ἀμερικανῶν καὶ ὄχι, θὰ λέγαμε, «θύλακες» καὶ διάσπαρτες «ὁμάδες» μειονοτήτων ἢ κατοίκων ἄλλης καταγωγῆς (Μᾶς θυμίζει μήπως κάτι αὐτό, γιὰ κάπου... ἀλλοῦ;); Ἁπλῶς διατυπώνουμε τὴν ἀπορία...
Καὶ κάτι ἄλλο!
Τί εἴδους «ξαφνικὲς ἀγάπες» εἶναι αὐτὲς ἀπὸ τὴν κ. Λανγκάρτ, ποὺ πρότεινε «αἰφνιδίως» πρὸ ἡμερῶν, ἀπὸ τὸ ... Τόκυο, ἐπιμήκυνσι τοῦ χρέους μας, «θυμώνοντας» τὸν Σόϊμπλε
Τὸ μάθατε; Γιὰ «ψαχουλέψτε» τὶς γερμανικὲς ἐφημερίδες!
Τὸ πατρικὸ ἐπώνυμο τῆς μητέρας τοῦ κυρίου Σόϊμπλε, εἶναι...Γκαίρινγκ! Σᾶς θυμίζει κάτι;);
Ὁ παραδοσιακὸς ἀνθέλλην Ὄλι Ρὲν εἶναι ὅλο «ἐπιείκεια» καὶ ἀγάπες τὰ τελευταῖα 24ωρα! Γιατί; Πῶς ἐρμηνεύονται κολακευτικὰ ἄρθρα ὑπὲρ τοῦ Ἀντωνάκη, σὲ ἄκρως ἐχθρικὲς ἕως σήμερα μεγάλες ἐφημερίδες τοῦ ἐξωτερικοῦ; Τί ἄλλαξε;
Τέλος, γιὰ τὴν ὥρα, δὲν ἀκούσθηκε καθόλου στὴν «ἀποκεκλεισμένη» εἰδησεογραφικῶς ἐπικράτειά μας, ὅτι ἡ συγκεκριμένη ὀργάνωσις ἔχει δεχθῆ αἰτήσεις δανειοδοτήσεως ἀπὸ ἀρκετὲς χῶρες, ὅπως ἡ Σερβία, ἡ Ζάμπια, ἡ Οὐκρανία, τὸ Τρίνινταντ, ἡ Γρενάδα καὶ ἄλλες, ποὺ ἔχουν γίνει δεκτές. Θὰ ἦταν ποτὲ δυνατὸν νὰ ζητοῦν οἱ κυβερνήσεις ὅλων αὐτῶν τῶν χωρῶν, δανεισμὸ μὲ ἄκρως προνομιακὸ ἐπιτόκιο 0.5%, ποὺ δὲν δίνει κανένας τραπεζικὸς ὅμιλος ἢ «κονσόρτσιουμ» τραπεζῶν, ἂν ὅλα αὐτὰ ἦσαν ἀπάτη ἢ φούσκα, ὅπως μονότονα ἐπιμένουν, χωρὶς στοιχεῖα, «παπαγάλοι» δημοσιογράφοι καὶ «θεραπαινίδες» βουλευτές, προσπαθῶντας νὰ «κρατήσουν» τὸ σύστημα λίγο πρὸ τῆς πτώσεώς του;
Ὑπομονὴ καὶ ἔρευνα λοιπόν! Πιθανῶς τὶς ἑπόμενες ἡμέρες νὰ ἔχουμε ἐκπλήξεις...

ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διεύθυνσις Πληροφοριῶν
Πηγη , http://utidanos.blogspot.gr/2012/10/end.html


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
margaritaDate: Τετάρτη, 17-ΟΚΤ-2012, 8:21 PM | Message # 35
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Θνητος)
«Στὸ μέσον τῆς διαδρομῆς δὲν ἀλλάζεις ἀφεντικά!!!»

αυτό θα το δούμε .....


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
StylianiDate: Τρίτη, 23-ΟΚΤ-2012, 12:52 PM | Message # 36
Ενεργό μέλος
Group: Special User
Messages: 122
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 23-ΟΚΤ-2012, 6:34 PM | Message # 37
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
cool
biggrin biggrin biggrin
groupjump groupjump groupjump


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 23-ΟΚΤ-2012, 8:40 PM | Message # 38
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (Styliani)
ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?

Αυτό είναι σίγουρο. Όπως είναι σίγουρο ότι αν γίνει λογιστικός έλεγχος του Ελληνικού χρέους θα κλάψουν πολλοί! Είτε αυτός γίνει λόγω των εξωδίκων του Σώρρα και της ύπαρξης ή μη των 600 Δις, είτε επειδή είναι, όχι λίγα, αλλά ελάχιστα τα ψωμιά της κυβέρνησης!

Υ/Γ. 1: Είτε γιατί.... ε, ε, έρχονται biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
Υ/Γ. 2: Το παράξενο αντικείμενο που φαίνεται με γυμνό οφθαλμό κάτω από τον Σείριο, μετακινήθηκε από κάτω αριστερά που ήταν και πήγε κάτω δεξιά!



Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
ΘνητοςDate: Τρίτη, 23-ΟΚΤ-2012, 10:27 PM | Message # 39
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10708
Awards: 16
Reputation: 45
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
θα κλάψουν πολλοί!

Να κλαψουν και να σκασουν !!
cool


ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
 
ΑθηναίοςDate: Σάββατο, 27-ΟΚΤ-2012, 5:55 PM | Message # 40
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Σάββατο, 27-ΟΚΤ-2012, 6:22 PM | Message # 41
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
δεν το ειδα και το εβαλα κι εγω στα μυστικα περάσματα !

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 01-ΝΟΕ-2012, 11:30 PM | Message # 42
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ AND

Λόγω τεχνικού προβλήματος που δημιουργήθηκε απο επίθεση στους servers μας, αναστέλεται προσωρινά η λειτουργία του Φόρουμ.


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Παρασκευή, 02-ΝΟΕ-2012, 0:28 AM | Message # 43
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
Quote (Αθηναίος)
Υ/Γ. 2: Το παράξενο αντικείμενο που φαίνεται με γυμνό οφθαλμό κάτω από τον Σείριο, μετακινήθηκε από κάτω αριστερά που ήταν και πήγε κάτω δεξιά!

ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ? ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ?

Added (2012-11-02, 0:28 AM)
---------------------------------------------

Quote (Αθηναίος)

Λόγω τεχνικού προβλήματος που δημιουργήθηκε απο επίθεση στους servers μας, αναστέλεται προσωρινά η λειτουργία του Φόρουμ.

ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ


"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
ΑθηναίοςDate: Παρασκευή, 02-ΝΟΕ-2012, 0:45 AM | Message # 44
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 10386
Awards: 17
Reputation: 46
Status: Offline
Quote (margarita)
ΤΙ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ? ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ?

Γύρω στις 5 με 6 το πρωί, λίγο πριν ανατείλει ο Ήλιος, ανατέλλει ο Σείριος. Φαντάσου τώρα τον Σείριο σαν το Γράμμα "Ω". Ε αυτό το αντικείμενο που φαίνεται ήταν σαν μια τελεία στο ποδαράκι-γραμμούλα κάτω στο αριστερό άκρο της γραμμής! Ε... τώρα πήγε στο κάτω δεξιά ποδαράκι. Μιλάμε για πολύ κοντά στον Σείριο. Επειδή άλλαξε η ώρα δεν ξέρω τί ώρα ακριβώς βγαίνει αλλά πρέπει να είναι γύρω στις 5 το πρωί. Κατάλαβες την περιγραφή που έκανα ή σε μπέρδεψα;;;


Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
 
margaritaDate: Παρασκευή, 02-ΝΟΕ-2012, 0:53 AM | Message # 45
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Messages: 12902
Awards: 15
Reputation: 44
Status: Offline
ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΑΘΗΝΑΊΕ! ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ !

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
 
Forum » Γενική συζήτηση για ανθρώπους και γεγονότα » Διάφορα Ντοκουμέντα » Καθαρίζει ακόμη περισσότερο το τοπίο για την END... (!)
Search: