ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
margarita | Date: Παρασκευή, 09-ΙΑΝ-2015, 10:46 PM | Message # 1456 |
![margarita](/avatar/32/591086.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
|
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 10-ΙΑΝ-2015, 0:06 AM | Message # 1457 |
![Αθηναίος](https://178627289.uid.me/avatar.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
|
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 10-ΙΑΝ-2015, 6:49 PM | Message # 1458 |
|
Message edited by Αθηναίος - Σάββατο, 10-ΙΑΝ-2015, 6:54 PM |
|
| |
Αθηναίος | Date: Σάββατο, 10-ΙΑΝ-2015, 7:00 PM | Message # 1459 |
|
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 11-ΙΑΝ-2015, 0:07 AM | Message # 1460 |
| χαχαχαχαχχ
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 11-ΙΑΝ-2015, 9:45 PM | Message # 1461 |
|
Θα σου πάρω τώρα τη μπάλα επειδή ο πατέρας σου δεν πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ. Κουράγιο. Μόλις έρθει η ανάπτυξη, θα την πάρεις πίσω.
Κόψε τις μαλακίες, άσε τον πατέρα μου ήσυχο και δώσε μου πίσω την μπάλα μου ρε ΜΑΛΑΚΑ
|
|
| |
Θνητος | Date: Κυριακή, 11-ΙΑΝ-2015, 10:20 PM | Message # 1462 |
![Θνητος](/avatar/99/5559-031966.jpg) Ο βασιλιάς των μελών
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 11-ΙΑΝ-2015, 10:58 PM | Message # 1463 |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχα τελειο
|
|
| |
margarita | Date: Κυριακή, 11-ΙΑΝ-2015, 10:59 PM | Message # 1464 |
|
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 11-ΙΑΝ-2015, 11:49 PM | Message # 1465 |
|
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Κυριακή, 11-ΙΑΝ-2015, 11:50 PM | Message # 1466 |
|
|
|
| |
margarita | Date: Δευτέρα, 12-ΙΑΝ-2015, 8:18 PM | Message # 1467 |
|
|
|
| |
Θνητος | Date: Δευτέρα, 12-ΙΑΝ-2015, 11:48 PM | Message # 1468 |
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 20-ΙΑΝ-2015, 3:58 PM | Message # 1469 |
| 1.Πως τρομάζεις έναν άνδρα;-Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι..
2.Η Compact Disc Club σας παρουσιάζει τα ''ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ''.Μιά συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι..
3.Η δασκάλα στους μαθητές:-Βγάλτε ενα άδειο cd.Γράφουμε διαγώνισμα σήμερα.
4.Συνομιλία μητέρας-γιού στην Ουγκάντα το 2011:-Aμπντούν διάβασε τα μαθήματά σου παιδί μου.Τα παιδάκια στην Ελλάδα δεν έχουν ούτε βιβλία..
5.Τι διαφορά έχει ο Θεός Δίας με την ομάδα Δίας;-Ο Θεός Δίας ήταν στον Όλυμπο.H ομάδα Δίας είναι συνέχεια στα Everest..
6.Ποιά η διαφορά μεταξύ ενός εμβρύου και μιάς πεθεράς;-Η πεθερά δε θα γίνει ποτέ άνθρωπος..
7.Eπιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι σε μιά γυναίκα αρκούν ακόμα και 8,5 εκατοστά γιά να ικανοποιηθεί.Και δεν παίζει κανέναν ρόλο το είδος.Μπορεί να είναι MasterCard,Visa,Maestro,American Express..
8.Τι να το κάνω αν η γυναίκα έχει καλή ψυχή; O χάρος είμαι;
9.Τα μαγιό έγιναν Βραζιλιάνικα.Οι κώλοι παρέμειναν Ποντιακοί..
10.Λένε ότι το γάλα σου δίνει δύναμη.Mαλακίες.Πιές 5 ποτήρια γάλα και δοκίμασε μετά να μετακινήσεις έναν τοίχο.Δε θα μπορέσεις.Πιές όμως 5 ποτήρια βότκα και θα δεις.Ο τοίχος μετακινείται από μόνος του..
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Τρίτη, 20-ΙΑΝ-2015, 4:02 PM | Message # 1470 |
| -Γιατρέ δεν βλέπω καλά! -Το ξέρω! Κρεοπωλείο είναι εδώ.. ----------------------------------------------
Ήταν ένας μεθυσμένος και χτύπαγε το κεφάλι του σε μια κολώνα. Περνάει αλλος ένας και του λέει: -Χτύπα, χτύπα!!! Έχει φώς απάνω!
----------------------------------------------------------
Ειναι τωρα ο Μητσος και πηδαει τη γυναικα του. Σε ενα σημειο λεει η γυναικα του: "Μητσου'μ, ερχεται....!!" "Σκασε μωρη" "Ερχεται Μητσου'μ σου λεω,ερχεται ο οργασμος....!! "Σκασε μωρη, οταν γ@#!ει ο Μητσος δεν ερχεται κανενας...
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''
Στο μάθημα της ανατομίας ρωτά ο καθηγητής μία κοπέλα: - Τι μήκος έχει το ανδρικό μόριο σε στύση; Τα χάνει η κοπέλα, κοκκινίζει, πρασινίζει και απαντάει διστακτικά: - 25 με 30 πόντους, κύριε καθηγητά. Και ο καθηγητής: - Εσύ κοπέλα μου, ή πολύ αδιάβαστη είσαι, ή πολύ τυχερή!
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''
Στο νηπιαγωγείο, η δασκάλα ρωτάει τα παιδάκια..
- Νικολάκη, πως κάνει η αγελάδα;
- Μούουουου, κυρία!!
- Ελενίτσα, πως κάνει η γάτα;
- Νιάου, κυρία!!
- Θανασάκη, πώς κάνει το ποντίκι;- Κλικ, κυρία!!
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''' Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο τα παιδιά με φωνάζουν μαφιόζο...
-Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.
-Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''' Ένα ζευγάρι μετά την πρώτη του φορά, συζητάει ξαπλωμένο στο κρεβάτι. - Θα σε λέω Εύα, λέει ο νεαρός. - Γιατί Εύα; τον ρωτάει η κοπέλα. - Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει εκείνος. - Ωραία, και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η κοπέλα. - Γιατί Peugeot; την ρωτάει. - Γιατί είσαι ο 307ος!
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''' Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του: "Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει". Και η μητέρα του απαντάει: "Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ, κι αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από την κατσίκα.Αλλά όπως καταλαβαίνω τα κέρατα τώρα τα βγάζεις..."
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''' Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα σουβλατζίδικο: - Μία πίτα, σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή. - Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός. - A, θα τρελλαθώ, μη μου πείτε ότι βγήκε και σε χυμό;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |