|
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
| Θνητος | Date: Τρίτη, 09-ΟΚΤ-2012, 8:52 PM | Message # 256 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| ΝΑΙΝΑΙΝΑΙ !!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 7:41 PM | Message # 257 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| κακος ψόφος δεν την πιάνει!!!!!!  Added (2012-10-11, 7:40 PM) ---------------------------------------------
Added (2012-10-11, 7:41 PM) --------------------------------------------- θα προτεινα να το δειτε !κανει καλό στην μελαγχολία!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 8:24 PM | Message # 258 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Φοβερο θα ηταν !!αν ηταν δυνατον να συμβει !!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
| margarita | Date: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 8:31 PM | Message # 259 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ετσι είναι !!!
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
| |
|
|
| Θνητος | Date: Πέμπτη, 11-ΟΚΤ-2012, 8:48 PM | Message # 260 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ανέκδοτο: Οι τράπεζες... Ο Τάκης και η Κατίνα πετούν προς Αυστραλία για δύο εβδομάδες διακοπές για να γιορτάσουν την 40ή επέτειό τους. Ξαφνικά, ακούγεται ο κυβερνήτης από τα μεγάφωνα: "Κυρίες και κύριοι, φοβάμαι ότι έχω κάποια πολύ άσχημα νέα. Ανέκδοτο: Οι τράπεζες...
Οι μηχανές μας σταμάτησαν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε προσγείωση έκτακτης ανάγκης Για καλή μας τύχη βλέπω ένα αχαρτογράφητο νησί κάτω από εμάς και μάλλον θα καταφέρουμε να προσγειωθούμε στην παραλία. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι θα είναι από πολύ δύσκολο εως αδύνατον να μπορέσουν ποτέ να μας εντοπίσουν και θα πρέπει να ζήσουμε για πάντα στο νησί"
Χάρη στην ικανότητα του πληρώματος, το αεροπλάνο προσγειώνεται με ασφάλεια στο νησί. Μετά από μια ώρα, ο Τάκης γυρίζει στη γυναίκα του και την ρωτά: «Κατίνα, εξοφλήσαμε την κάρτα της American Express;» «Όχι, γλυκέ μου», του απαντά η Κατίνα. Ο Τάκης, που είναι ακόμη ταραγμένος από την προσγείωση, ρωτά στη συνέχεια: «Κατίνα, την πληρώσαμε την MasterCard;» «Ω, όχι! Συγγνώμη. Ξέχασα να κάνω την κατάθεση», λέει η Κατίνα «Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο ρε Κατίνα. Μήπως θυμάσαι αν εξόφλησες την Visa αυτό το μήνα;» «Συχώρα με Τάκη», λέει η Κατίνα κλαίγοντας, «αλλά ούτε αυτή πρόφτασα να ξοφλήσω».
Ο Τάκης την αρπάζει και της δίνει το μεγαλύτερο φιλί εδώ και 40 χρόνια. Η Κατίνα, τραβιέται και τον ρωτά με απορία, «Τι ήταν αυτό;» Και ο Τάκης απαντά: Σωθήκαμε. Θα μας βρούνε ! πηγη , http://www.newsbomb.gr/blogs/story/242299/anekdoto-oi-trapezes
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Παρασκευή, 12-ΟΚΤ-2012, 12:50 PM | Message # 263 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Τέρμα το τζάμπα καθισιό στα παγκάκια…
Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2012 08:15 Yiannis Aeras
Ξαφνικά βλέπετε από μακρυά ένα παγκάκι κάτω από ένα δέντρο! Νιώθετε ανακουφισμένοι..Σκέφτεστε «επιτέλους λίγη ξεκούραση». Επιταχύνετε το βήμα σας για να φτάσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε στην μικρή όαση δροσιάς αλλά όταν πλησιάσετε αρκετά σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη!
Το παγκάκι έχει σε όλη την επιφάνεια του καρφιά!
Σκέφτεστε δεν μπορεί, κάποιος μου κάνει πλάκα και ψάχνετε τριγύρω για την κρυμμένη κάμερα. Ώσπου το βλέπετε..
Κάτω από το παγκάκι υπάρχει ένας κερματοδέκτης.. Τότε συνειδητοποιείτε ότι για να φύγουν τα καρφιά και να μπορέσετε να ξεκουραστείτε πρέπει να πληρώσετε..
Θέλοντας και μη ανοίγετε το πορτοφόλι σας, βρίσκετε το κατάλληλο κέρμα (που ευτυχώς έχετε), περιμένετε να εξαφανιστούν τα καρφιά και κάθεστε επιτέλους ανακουφισμένος..
Άλλη μια πατέντα του ΥΠΟΙΚ για να μαζέψει λεφτά….
Y.Γ
Προφανώς και είναι πλάκα..αν και κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει με αυτούς που μπλέξαμε…
Εδώ μας βάζουν να πληρώνουμε για όλες τις τελετές (γέννηση, γάμος, θάνατος κλπ)…να πληρώνουμε πρόστιμο αν καπνίζουμε στην παραλία…στα παγκάκια θα κολλήσουν
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
|
|
| aposperittis | Date: Κυριακή, 28-ΟΚΤ-2012, 9:47 PM | Message # 266 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
|
Λυπάμαι παιδιά σας προειδοποίησα.....
Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!
|
| |
|
|
|
|
| Θνητος | Date: Δευτέρα, 29-ΟΚΤ-2012, 10:38 PM | Message # 268 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (aposperittis) Λυπάμαι παιδιά σας προειδοποίησα..... ΜΟΥΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Added (2012-10-29, 10:38 PM) --------------------------------------------- @ Ανοίγω την τηλεόραση, πέφτω στον Κουβέλη. Ανοίγω το ραδιόφωνο ακούω τον Κουβέλη. Μπαίνω στο ίντερνετ βλέπω τον Κουβέλη. Από το πρωί φοβάμαι να σηκώσω το θυροτηλέφωνο... http://www.zougla.gr/media/article/tv-al-kainta-230224
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
| |
|
|
|
|
| Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 31-ΟΚΤ-2012, 9:18 PM | Message # 270 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Άπαιχτο!!!  Added (2012-10-31, 9:18 PM) --------------------------------------------- Ώρα για φιλολογική συζήτηση & στοχασμό !!!!!!!!
Σε λίγο θα πηγαίνουμε Σούπερ Μάρκετ και επειδή δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε τίποτα, θα κάνουμε μόνο Like.
Σβήσε το Facebook και αν θυμηθεί κανείς άλλος εκτός από τη μάνα σου τα γενέθλια σου, χέσε με
Σε είδα στο μπαράκι... Ήσουν μελαχρινή και μαυρισμένη.... Μου έδωσες ένα τριαντάφυλλο. Σου ψιθύρισα "Είναι τέλειο".... Μου ψιθύρισες: "ένα ευρώ παρακαλώ"...
Ο κόκορας του γείτονα μπήκε στην αυλή μου...Ας είναι ελαφρύ το μακαρόνι που θα τον σκεπάσει...
Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην Πλάκα. Μερικές φορές και στο Θησείο.
Στάδια γυναικείας τριχοφυίας: - 1) Φρεσκοξυρισμένη,
- 2) Τριών ημερών,
- 3) Τις αφήνω για αποτρίχωση,
- 4) Δεν έχω γκόμενο και είναι χειμώνας,
- 5) ΚΚΕ
Όταν ψάχνω κάτι: Google, Όταν ψάχνω κάποιον: Facebook, Όταν δεν βρίσκω κάτι: Μάναααααα......!
Ας κάνω την καρδιά μου πέτρα αφού η κοιλιά μου δε γίνεται με τίποτα !!
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
| |
|
|