Παρασκευή, 01-ΑΥΓ-2025, 10:13 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
ΤΟ ΓΕΛΙΟ
ΘνητοςDate: Κυριακή, 16-ΑΥΓ-2015, 2:48 AM | Message # 1621
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 16
Status: Offline
>(

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

xrysanthiDate: Δευτέρα, 17-ΑΥΓ-2015, 8:26 PM | Message # 1622
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 1
>(

Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική....
Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους.....
Καλό ταξίδι.

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:24 PM | Message # 1623
Ο βασιλιάς των μελών
Μια γυναίκα κατά τη διάρκεια που ο άντρας της λείπει στη δουλειά, φέρνει τον εραστή της σπίτι.
Ο 9 χρονος γιος της γυρνάει σπίτι πιο νωρίς τους βλέπει και κρύβεται στη ντουλάπα για να παρακολουθεί!
 Εντελώς ξαφνικά όμως γυρνάει σπίτι κι ο πατέρας του παιδιού. Τότε η γυναίκα κρύβει γρήγορα τον εραστή της στη ντουλάπα μην ξέροντας ότι είναι ήδη εκεί το παιδί της !

Tο μικρό αγόρι λέει: ‘Σκοτεινά εδώ.’
Ο άντρας λέει: ‘Ναι είναι.’
Αγόρι: ‘Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!’
... Άντρας: ‘Μπραβο’
Αγόρι: ‘Θες να την αγορασεις ; ’
Άντρας: ‘Οχι ευχαριστω’
Αγόρι: ‘Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου ειναι εκει εξω!!’
Άντρας: ‘OK, λεγε ποσα ;; ’
Αγόρι: ‘250$’
Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης βρισκονται ξανα στην ντουλαπα !
Αγόρι: ‘Σκοτεινα εδω.’
Άντρας: ‘Ναι ειναι.’
Αγόρι: ‘Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!’
Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη φορα οποτε ρωταει το αγορι, ‘ Λεγε ποσα ; ’
Αγόρι: ‘750$’
Άντρας: ‘Το παιρνω’

Μερικες μερες αργοτερα, ο πατερας λεει στο μικρο του γιο, ‘Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο να παιξουμε σαν πατερας με γιο! Έτσι το αγορι λεει ‘Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο’
‘Ποσο ;’, τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του.
Αγόρι: ‘1000$’
‘Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου, ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου, παμε γρηγορα στην εκκλησια να εξαμολογηθεις’, λεει ο πατερας κ τον τραβαει προς την εκκλησια.

Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου τον βαζει να καθησει κ κλεινει πισω του την πορτα του εξομολογητηριου.
Tο Αγόρι λεει: «Σκοτεινα εδω»
Και ο παπας απαντα: «Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες ; !!»

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:26 PM | Message # 1624
Ο βασιλιάς των μελών
- Mωράκι μου νομίζεις ότι είμαι χοντρή...  ; ; ;
- Θα στο πω στ' αυτί...
- Πες το μου στο άλλο.  Απ' αυτό δεν ακούω...
- Καλά, δε με λυπάσαι που πρέπει να κάνω το γύρο.....; ; ;

-Η Ελληνίδα μάνα μεγαλώνει ένα  γιο που δε θα ήθελε ποτέ για άντρα.

- Μπαμπά τι είναι τοπικιστής;
- Τοπικιστής γιε μου είναι ο μαλάκας που νομίζει ότι ο τόπος καταγωγής του είναι ομορφότερος απ' τη Θεσσαλονίκη μας !

-Όταν ανεβαίνω ζυγαριά σκέφτομαι : "ηρέμησε είσαι 70% νερό".

-Μόνο οι Έλληνες, οι Thundercats και οι κάτοικοι της Mordor πιστεύουν στο μάτι.

-Αυτό που στα Starbucks πρέπει να έχεις proficiency για να παραγγείλεις: Ένα doubleshot nonfat extra wipcream with sugar free vanilla extra. ΕΛΕΟΣ!

-Πρέπει να καθιερωθεί ένα "Κ" για τους κοντούς...
 Κοψοχολιάζω κάθε φορά με τ' αμάξια που πηγαίνουν μόνα τους...

-Άνεργος με ΒMW, iphone5, tattoo και μούσι. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.

-Μου έσκασε το λάστιχο του smart. Το τσίμπησε κουνούπι.

-Με είπε ανώριμο και μπήκε να κάνει μπάνιο.
-Και εσύ τι έκανες;
-Ανοιγόκλεινα την βρύση της κουζίνας για να καίγεται..

-Μέσα σε μια σχέση έχεις απίστευτη εξέλιξη. . .
 Ξεκινάς ζουζούνι και καταλήγεις γαϊδούρι. . . .

-Δεν έχει σημασία αν είσαι Ιάπωνας ή Κορεάτης. Για μένα θα είσαι πάντα Κινέζος.

-Δεν είχα internet για 3-4 μέρες και είπα να κάτσω λίγο με την οικογένεια μου. Εντάξει καλά άτομα μου φάνηκαν.

-Ακούω να κορνάρουν. Σκέφτομαι. Ποιος μαλάκας? Κορνάρουν πιο πολλοί Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για γάμο. Ξανασκέφτομαι. Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ???

-Τυλίγουν οι μανάδες φαγητό σε αλουμινόχαρτο... Με το περίσσευμα φτιάχνεις μια στολή αστροναύτη, ένα δορυφορικό πιάτο και κάνεις και ανταύγειες...!

-Πάλι καλά που δεν χρειάζεται πλέον να κυνηγάμε την τροφή μας όπως οι πρόγονοι μας.
Ούτε που ξέρω που ζουν τα πιτόγυρα...

-Τα είχα με κοπέλα που μετά το σεξ δεν ήθελε αγκαλίτσες, αλλά τσιγάρο και ύπνο. Για να υπάρξει ισορροπία έκλαιγα, τρώγοντας παγωτό στο σαλόνι.

-Όχι ότι κάνει θόρυβο το πλυντήριο μου..Απλά όταν αρχίζει το στύψιμο, βγαίνω στο μπαλκόνι & φωνάζω "από τη Βαγδάτη για το Mega, Πάνος Σόμπολος"..

-Πέθανε και ο πελεκάνος της Μυκόνου.
Ένα ένα μειώνονται τα αρσενικά στο νησί.

-Από έντεχνο λέει η άλλη ακούει Παντελίδη. Λογικά από λογοτεχνία θα διαβάζει τα φυλλάδια του LIDL.

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

petroszafeirouDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:27 PM | Message # 1625
Ενεργό μέλος
Awards: 0
B)

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:31 PM | Message # 1626
Ο βασιλιάς των μελών
Ρε συ η βρύση μου βγάζει νερό...
- Και τι θα έπρεπε να βγάζει..??
- Κρίνοντας από τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ...
λευκό ημίγλυκο Χατζημιχάλη!!!
--------------------------------------------------------------------------
Κι ας βγει επιτέλους δημόσια να μας πει ο Μητσοτάκης, 
που είχε θάψει τον Μέγα Αλέξανδρο;; 
---------------------------------------------------------------------------
"Παράγινε το κακό με τα τούρκικα...! Ακούω Βολταρέν Εμουλτζέλ και σκέφτομαι κόρη σουλτάνου..."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------
- Φιλαρακι, οι ξαπλωστρες ειναι δωρεαν??
- Ναι..Αν παρεις καφε..
- Ωραια..Την καφε θα παρω!
------------------------------------------------------------------
Σε τσιμπάνε που σε τσιμπάνε τα κουνούπια, δε σου αφήνουν κι ένα χαρτάκι που να λέει "η χοληστερίνη σου είναι λίγο ψηλή, να το κοιτάξεις."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------
Σε κάθε γιορτή θα υπάρχει και ένας "Αχ ευχαριστώ αλλά δε γιορτάζω σήμερα, το Ντίνα βγαίνει απ' το Σερπαντίνα". 
Εγώ φταίω που ασχολούμαι.
-------------------------------------------------
Τα περιστέρια που πάνε και κάθονται πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ είμαστε σίγουροι πως δεν φορτίζουν, έτσι;
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------
Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το τυρί του τοστ είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το ψωμί, μόνο και μόνο για να γίνεται η τοστιέρα κώλος!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------
Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, αλλά όταν φας 4 κανταΐφια, ότι καφέ και να παραγγείλεις, σκέτο σου φέρνουν.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------
Θα άρχιζα τη δίαιτα "χάστε κιλά πριν την παραλία" αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα την "χάστε τα κιλά των Χριστουγέννων"...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------
Έχω φάει ήδη 30 lacta... τι θα γίνει? 
Θα έρθει εκείνη η αγάπη στο τέλος... ή στο τέλος θα πάω από ζάχαρο...?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από το να φτιάχνεις φραπέ και να ανακαλύπτεις ότι σου τελείωσαν τα καλαμάκια....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------
Ψηλός, αξύριστος, μαλλιάς, ζει με τη μάνα του, πάει κόντρα στο κατεστημένο, πιστεύει στην ισότητα, συντάσσει μανιφέστο κατά του καπιταλισμού, πετάει στα σύννεφα, περπατάει στο νερό, τρώει βιολογικά προϊόντα, κάνει γιόγκα.
[ ] Αναρχοκομμούνι
[ ] Νεο-χίππυ
  • Jesus Christ

--------------------------------------
-Είμαι χοντρή
-Ανοησίες, πάρε 2 καρέκλες και έλα κάτσε δίπλα μου!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Έρχεται ο άλλος και μου λέει "είμαι με μια τυρόπιτα απ' το πρωί".
Ε και? Εγώ με μια μαλάκω ήμουν 5 χρόνια..
--------------------------------------------------------------------------
Δηλαδή δε μπορούσε η φύση να με κάνει αλλεργικό στον γύρο αντί στη γύρη;θα ήμουν καμιά 50αριά κιλά λιγότερο αλλεργικός.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------
Σήμερα ξεκίνησα δίαιτ...τάρτα σοκολάτας είναι αυτό εκεί 
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η μεγαλύτερη φαντασίωση μιας γυναίκας είναι δύο άντρες ταυτόχρονα.
Ο ένας να μαγειρεύει και ο άλλος να σιδερώνει ..!
------------------------------------------------------------------------------------
Αν συνεχίσω να τρώω έτσι, προβλέπω σε λίγο καιρό το πάπλωμα να φαίνεται επάνω μου σαν σεμεδάκι. . . 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------
Να δεις που ο Μητσοτακης σκότωσε τον τελευταίο Highlander!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ωροσκόπιο σας για σήμερα:
Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!
Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!!
Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γαμηθεί στο γέλιο !!!....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ξυπνάει ο Αμερικάνος, τζόκινγκ, εφημερίδα, δημητριακά. 
Ξυπνάει ο Ελληνάρας, 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --
Καλημέρα, θα ήθελα έναν αναλυτικό λογαριασμό, για να δω τι αμαρτίες πληρώνω!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τα Χριστούγεννα πού θα πέσει το φλουρί, το Πάσχα ποιο αυγό δε σπάσει, ποιος θα πιάσει το σταυρό, αυτό δεν είναι θρησκεία είναι το πάμε στοίχημα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Βάλτε κι ένα γαμωφωτάκι στην κατάψυξη. Πήγα να πάρω ένα παγωτό και τόση ώρα γλύφω ένα μπούτι κοτόπουλο!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------
Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις με πράσινο τσάι, είναι να τρέχεις στα βουνά να το μαζέψεις μόνος σου.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------
Πάει ο άλλος και βάζει κοτσαδόρο στο Smart, τι θα τραβήξεις παλικάρι μου ? το καροτσάκι του super market ?!?!?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------
Η μόνη περίπτωση να σηκωθεί και να γαβγίσει σε κλέφτη ο σκύλος μου είναι να του πάρει την θέση του στον καναπέ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------
Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της Ζωζώς. Υπάρχουν όμως τοιχογραφίες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------
"Πουλόβερ: Ένα ένδυμα που φοράνε τα παιδιά όταν κρυώνει η μητέρα τους..."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είστε και μερικές που βάφεστε τόσο διακριτικά τα πρωινά, σαν να έχετε επιζήσει από έκρηξη σε εργοστάσιο της Βιβεχρώμ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------
- Εσύ τι δηλώνεις στην εφορία?
- Γοητευμένος!
-------------------------------------
Ο Έλληνας ρε παιδί μου... πολύ τρέντυ...
Βγαίνει για ένα φρέντο, μετά πίνει το μοχίτο του και επιστρέφει στη μάνα του για να φάει τραχανά...!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------
Τι εννοείς ότι η 10κιλη συσκευασία μερέντα δεν είναι ατομική?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όταν προλαβαίνω το μπρίκι με τον ελληνικό 1'' πριν χυθεί, νιώθω λες και απενεργοποίησα εκρηκτικό μηχανισμό σε χολυγουντιανή παραγωγή!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------
Τρώω μόνο μαύρο ψωμί...
Ή τέλος πάντων, αυτό το χρώμα που παίρνει, όταν είναι γεμάτο μερέντα!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Τι να βάλω σήμερα???
-Έτσι όπως είσαι, τα κλάματα!!!
----------------------------------------------------
Ο άνθρωπος έφτασε στην Άρη, τα κομπιούτερ κάνουν όλες τις δουλειές,
η τεχνολογία είναι στα ύψη και όμως... το Ζβάν ανοίγει ακόμα με κλειδάκι που αν σπάσει,
η κονσέρβα δεν ανοίγει ούτε με κομπρεσέρ.
----------------------------------------------------------------------------
Ανεβάζει η άλλη Φώτο του 2012 με τίτλο άλμπουμ "παλιές καλές εποχές". Κάτι δικές μου του '98 θα τις πω "Ξέγνοιαστα χρόνια στο Βυζάντιο".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------
Βλέπω κάποιες κοπελιές στο δρόμο και αναρωτιέμαι... Έχουν βαφτεί ή έχασαν στο paintball;

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:37 PM | Message # 1627
Ο βασιλιάς των μελών
Ο πατέρας του Τοτού έφερε στο σπίτι ένα ειδικό ρομπότ που όταν έλεγες ψέματα σε χαστουκιζε στο πρόσωπο.
Μια μέρα, λοιπόν, ο Τοτός γύρισε αργά στο σπίτι από το φροντιστήριο και ο πατέρας του τον ρώτησε:
- Γιε μου, γιατί άργησες να γυρίσεις; Ο Τοτός απάντησε:
- Μας έβαλαν ένα διαγώνισμα και κάτσαμε παραπάνω στο φροντιστήριο.
Κατά μεγάλη του έκπληξη το ρομπότ ήρθε και του έριξε ένα χαστούκι. Ο πατέρας του τού λέει:
- Τοτέ, αυτό το ρομπότ είναι ειδικό να διακρίνει τα ψέματα και χαστουκίζει όποιον ψεύδεται. Γιατί άργησες λοιπόν;
- Α, μπαμπά πήγα σε μια ταινία, απάντησε ο Τοτός.
- Ποιά ταινία;
- Στις… Αμέσως ο Τοτός άρπαξε άλλο ένα χαστούκι. Συγγνώμη μπαμπά, πήγα σε τσόντα.
- Ντροπή σου γιέ μου, εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου, ποτέ δεν έβλεπα ανήθικες ταινίες και δεν συμπεριφερόμουν άσχημα. Αμέσως ο πατέρας αρπάζει κι αυτός ένα γερό χαστούκι από το ρομπότ.
Η μητέρα του, που άκουσε την τελευταία πρόταση, ξεπρόβαλε από την κουζίνα και είπε ειρωνικά:
- Ε, έτσι κι αλλιώς ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ γιός είναι. Και το ρομπότ γυρίζει και της ρίχνει κι αυτής ένα γ ερό χαστούκι!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:38 PM | Message # 1628
Ο βασιλιάς των μελών
-Αχ βρε μωρό μου, στενοχωριέμαι για τη φίλη μου τη Μαρία. Από τότε που χώρισε χαθήκαμε!!Όλο πίνει και πηδιέται με άσχετους...
-ΜΗν στενοχωριέσαι αγάπη μου!!!Δώσε μου το τηλέφωνό της και θα της μιλήσω εγώ.....!!!!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:39 PM | Message # 1629
Ο βασιλιάς των μελών
Στο δημοτικό: 
-Αρρωστησε η κυρια.! 
-Οο την καημενη.. 
Στο λυκειο: 
-Αρρωστησε η καθηγητρια ρε.. 
-Να ψοφησει η καριολα.!

Σωστά;
ΔΗΜΟΤΙΚΟ:
-Θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου
-Όχι, όχι, συγγνώμη δε θα το ξανακάνω

ΓΥΜΝΑΣΙΟ:
-Θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου!
-Οκ.

ΛΥΚΕΙΟ:
-Θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου!
-Μιας και τους πέρνετε, ρωτήστε τι φαγητό έχουμε στο σπίτι!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:41 PM | Message # 1630
Ο βασιλιάς των μελών
Είναι ο διοικητής του στρατοπέδου και φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει:
- Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Αβραμόπουλο. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει.
Το πρωί, πράγματι, ο Kωστίκας είναι στην πύλη από τις 6.
Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής
- Κωστίκα έφτασε ο Αβραμόπουλος;
- Όχι κύριε διοικητά, δεν έχει έρθει
Στις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια…
- Εφτασε ο Αβραμόπουλος;
- Όχι ακόμα κύριε διοικητά…
Ο διοικητής πήρε ξανά στις 7, στις 7.15, στις 7.30… Συνεχώς ως τις 9.
Κατά τις 9 και κάτι, φτάνει μια μαύρη Mercedes στην πύλη.
Ο Κωστίκας κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι.
- Αβραμόπουλε εσύ είσαι;
- Ναι, λέει ο Αβραμόπουλος
- Μ@λάκα τρέχα παρουσιάσου στο διοικητή γιατί θα σε γαμ… σε ψάχνει από τα ξημερώματα….!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:44 PM | Message # 1631
Ο βασιλιάς των μελών
Ένας Μαροκινός πάει σ' ένα garage και ρωτάει τον μηχανικό:

- Μπορείς να ρεγουλάρεις την καμήλα μου;
Τρέχει λίγο στραβά, αριστερά. 

-Τι είναι, αρσενικιά;                                
- Ναι. 

- Ανέβασέ τη στο lift.

Ο Μαροκινός ανεβάζει την καμήλα στο lift.
Eκεί ο μηχανικός με ένα τεράστιο γαλλικό κλειδί πιάνει τ' αμελέτητα της καμήλας και με πολλή δύναμη τα στρίβει δεξιά.

Η Καμήλα, τρελαμένη απ' τον πόνο, πηδάει από το lift τρέχοντας ολόϊσια μέσα στην έρημο και γρήγορα εξαφανίζεται.

- Voilà, λέει ο μηχανικός, τρέχει ίσια τώρα.

- Εε...ναι, λέει ο Μαροκινός, αλλά πως θα την ξαναπιάσω τώρα;

- Κανένα πρόβλημα. Ανέβα στο lift !!!!!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:51 PM | Message # 1632
Ο βασιλιάς των μελών
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση...
Εκεί που καθότανε του λέει ο σατανάς "Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι" 
Άπαντα ο τυπάκος εμβρόντητος "Ε όσο να ναι κόλαση - τι µε περιµένει.. αναθεωρώ τα λάθη που µε έφεραν εδώ..."
Σατανάς - "Ίσως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµίζεις... - να σου πω καπνίζεις ?" 
Τύπος - "Ε Κανά πακετάκι τη µέρα το κάπνιζα.."
Σατανάς - "Τις Δευτέρες έχουµε ηµέρα καπνίσµατος µε τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσµο - για καρκίνο µη φοβάσαι , ήδη νεκρός είσαι"
Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα... 
Σατανάς - "Πίνεις?"
Τύπος - "Ε όλο και Κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..."
Σατανάς - "Τις Τρίτες είναι µέρα ποτού , µε τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια µη φοβάσαι , νεκρός είσαι.." 
Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον !!
Σατανάς - "Τζογάρεις ?"
Τύπος - "Για να µαι ειλικρινής - μετανιώνω που άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο , αλλά ναι τζογάριζα..." 
Σατανάς - "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν µπαρµπουτάκι - και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου..."
Ο τύπος τώρα μέσα του λέει - ρε δεν είναι κι άσχημα , καλά που ήρ8α εδώ..
Σατανάς - "Κανά τσιγαριλίκι έκανες , πες αλήθεια?" 
Τύπος - "Ναι έπινα Κανά ζωνιανιό που και που..."
Σατανάς - "Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών , οι καλύτερες κόκες από Κολοµßία , τα πάντα.. και να εθιστεις τι σε νοιάζει. νεκρός είσαι."
Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας... 
Σατανάς - "Να σου πω , μεταξύ µας , τον έπαιρνες που και που από πίσω ??"
Τύπος - "Α σατανά µου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει , αλλά αυτό ΠΟΤΕ."
Σατανάς - "Χµµµ...τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες.." ΄''

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

xrysanthiDate: Πέμπτη, 03-ΣΕΠ-2015, 11:56 PM | Message # 1633
Ο βασιλιάς των μελών

Χρυσή ΜούτζαΧθες ·  
Ευτυχώς ο χριστιανισμός δεν έχει κλέψει τίποτα παγανιστικό εκτός από τα παρακάτω:
Κόλλυβα
Κάλαντα
Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Παρθενογένεση μεσσία στις 25 Δεκεμβρίου
Θεοφάνεια
Σταύρωση
Ανάσταση
Επιτάφιος
Βάψιμο αυγών
Θεία κοινωνία
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!
ΝΑΙ ΜΑΝΔΑΜ!! Ο σταυρός σαν σύμβολο θρησκείας προϋπήρχε κατα πολύ του
χριστιανίσμου. Συγκεκριμμένα ήταν σύμβολο του θεού Δία-Ήλιου καθώς και
σύμβολο παγανιστικών θρησκειών.

Η λίστα είναι μεγάλη,αλλά μπήκαν τα βασικά.
Και έχεις και τα τζάμπο να θέλουν να μας μυήσουν στον παγανισμό ,κουβαλώντας σακούλες με παγανιστικά σύμβολα!
Όρσε,γίδι!

Καλό ταξίδι.

xrysanthiDate: Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 0:20 AM | Message # 1634
Ο βασιλιάς των μελών

Καλό ταξίδι.

Message edited by xrysanthi - Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 0:20 AM

xrysanthiDate: Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 0:23 AM | Message # 1635
Ο βασιλιάς των μελών

Καλό ταξίδι.

Search: