ΤΟ ΓΕΛΙΟ
|
|
Θνητος | Date: Κυριακή, 16-ΑΥΓ-2015, 2:48 AM | Message # 1621 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
|
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Δευτέρα, 17-ΑΥΓ-2015, 8:26 PM | Message # 1622 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:24 PM | Message # 1623 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μια γυναίκα κατά τη διάρκεια που ο άντρας της λείπει στη δουλειά, φέρνει τον εραστή της σπίτι. Ο 9 χρονος γιος της γυρνάει σπίτι πιο νωρίς τους βλέπει και κρύβεται στη ντουλάπα για να παρακολουθεί! Εντελώς ξαφνικά όμως γυρνάει σπίτι κι ο πατέρας του παιδιού. Τότε η γυναίκα κρύβει γρήγορα τον εραστή της στη ντουλάπα μην ξέροντας ότι είναι ήδη εκεί το παιδί της !
Tο μικρό αγόρι λέει: ‘Σκοτεινά εδώ.’ Ο άντρας λέει: ‘Ναι είναι.’ Αγόρι: ‘Εχω μια μπαλα του μπειζμπολ!’ ... Άντρας: ‘Μπραβο’ Αγόρι: ‘Θες να την αγορασεις ; ’ Άντρας: ‘Οχι ευχαριστω’ Αγόρι: ‘Ενταξει! Αλλα ο μπαμπας μου ειναι εκει εξω!!’ Άντρας: ‘OK, λεγε ποσα ;; ’ Αγόρι: ‘250$’ Σε λιγες βδομαδες συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα κ ετσι το αγορι κ ο εραστης βρισκονται ξανα στην ντουλαπα ! Αγόρι: ‘Σκοτεινα εδω.’ Άντρας: ‘Ναι ειναι.’ Αγόρι: ‘Εχω ένα ρόπαλο του μπειζμπολ!!’ Ο αντρας θυμαται την προηγουμενη φορα οποτε ρωταει το αγορι, ‘ Λεγε ποσα ; ’ Αγόρι: ‘750$’ Άντρας: ‘Το παιρνω’
Μερικες μερες αργοτερα, ο πατερας λεει στο μικρο του γιο, ‘Παρε το ροπαλο σου κ τη μπαλα του μπειζμπολ κ παμε στο παρκο να παιξουμε σαν πατερας με γιο! Έτσι το αγορι λεει ‘Δεν μπορω τα πουλησα κ τα δυο’ ‘Ποσο ;’, τον ρωτα ανυποψιαστος ο πατερας του. Αγόρι: ‘1000$’ ‘Ειναι απαισιο που συμπεριφερεσαι κατ αυτον τον τροπο στους φιλους σου, ντρεπομαι που ειμαι πατερας σου, παμε γρηγορα στην εκκλησια να εξαμολογηθεις’, λεει ο πατερας κ τον τραβαει προς την εκκλησια.
Φθανοντας, ο πατερας του μικρου παιδιου τον βαζει να καθησει κ κλεινει πισω του την πορτα του εξομολογητηριου. Tο Αγόρι λεει: «Σκοτεινα εδω» Και ο παπας απαντα: «Μην ξαναρχιζεις, ποσα θες ; !!»
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:26 PM | Message # 1624 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| - Mωράκι μου νομίζεις ότι είμαι χοντρή... ; ; ; - Θα στο πω στ' αυτί... - Πες το μου στο άλλο. Απ' αυτό δεν ακούω... - Καλά, δε με λυπάσαι που πρέπει να κάνω το γύρο.....; ; ; -Η Ελληνίδα μάνα μεγαλώνει ένα γιο που δε θα ήθελε ποτέ για άντρα. - Μπαμπά τι είναι τοπικιστής; - Τοπικιστής γιε μου είναι ο μαλάκας που νομίζει ότι ο τόπος καταγωγής του είναι ομορφότερος απ' τη Θεσσαλονίκη μας ! -Όταν ανεβαίνω ζυγαριά σκέφτομαι : "ηρέμησε είσαι 70% νερό". -Μόνο οι Έλληνες, οι Thundercats και οι κάτοικοι της Mordor πιστεύουν στο μάτι. -Αυτό που στα Starbucks πρέπει να έχεις proficiency για να παραγγείλεις: Ένα doubleshot nonfat extra wipcream with sugar free vanilla extra. ΕΛΕΟΣ! -Πρέπει να καθιερωθεί ένα "Κ" για τους κοντούς... Κοψοχολιάζω κάθε φορά με τ' αμάξια που πηγαίνουν μόνα τους... -Άνεργος με ΒMW, iphone5, tattoo και μούσι. Πιο Έλληνας πεθαίνεις. -Μου έσκασε το λάστιχο του smart. Το τσίμπησε κουνούπι. -Με είπε ανώριμο και μπήκε να κάνει μπάνιο. -Και εσύ τι έκανες; -Ανοιγόκλεινα την βρύση της κουζίνας για να καίγεται.. -Μέσα σε μια σχέση έχεις απίστευτη εξέλιξη. . . Ξεκινάς ζουζούνι και καταλήγεις γαϊδούρι. . . . -Δεν έχει σημασία αν είσαι Ιάπωνας ή Κορεάτης. Για μένα θα είσαι πάντα Κινέζος. -Δεν είχα internet για 3-4 μέρες και είπα να κάτσω λίγο με την οικογένεια μου. Εντάξει καλά άτομα μου φάνηκαν. -Ακούω να κορνάρουν. Σκέφτομαι. Ποιος μαλάκας? Κορνάρουν πιο πολλοί Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για γάμο. Ξανασκέφτομαι. Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ??? -Τυλίγουν οι μανάδες φαγητό σε αλουμινόχαρτο... Με το περίσσευμα φτιάχνεις μια στολή αστροναύτη, ένα δορυφορικό πιάτο και κάνεις και ανταύγειες...! -Πάλι καλά που δεν χρειάζεται πλέον να κυνηγάμε την τροφή μας όπως οι πρόγονοι μας. Ούτε που ξέρω που ζουν τα πιτόγυρα... -Τα είχα με κοπέλα που μετά το σεξ δεν ήθελε αγκαλίτσες, αλλά τσιγάρο και ύπνο. Για να υπάρξει ισορροπία έκλαιγα, τρώγοντας παγωτό στο σαλόνι. -Όχι ότι κάνει θόρυβο το πλυντήριο μου..Απλά όταν αρχίζει το στύψιμο, βγαίνω στο μπαλκόνι & φωνάζω "από τη Βαγδάτη για το Mega, Πάνος Σόμπολος".. -Πέθανε και ο πελεκάνος της Μυκόνου. Ένα ένα μειώνονται τα αρσενικά στο νησί. -Από έντεχνο λέει η άλλη ακούει Παντελίδη. Λογικά από λογοτεχνία θα διαβάζει τα φυλλάδια του LIDL.
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
petroszafeirou | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:27 PM | Message # 1625 |
Ενεργό μέλος
|
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:31 PM | Message # 1626 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ρε συ η βρύση μου βγάζει νερό... - Και τι θα έπρεπε να βγάζει..?? - Κρίνοντας από τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ... λευκό ημίγλυκο Χατζημιχάλη!!! -------------------------------------------------------------------------- Κι ας βγει επιτέλους δημόσια να μας πει ο Μητσοτάκης, που είχε θάψει τον Μέγα Αλέξανδρο;; --------------------------------------------------------------------------- "Παράγινε το κακό με τα τούρκικα...! Ακούω Βολταρέν Εμουλτζέλ και σκέφτομαι κόρη σουλτάνου..." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------- - Φιλαρακι, οι ξαπλωστρες ειναι δωρεαν?? - Ναι..Αν παρεις καφε.. - Ωραια..Την καφε θα παρω! ------------------------------------------------------------------ Σε τσιμπάνε που σε τσιμπάνε τα κουνούπια, δε σου αφήνουν κι ένα χαρτάκι που να λέει "η χοληστερίνη σου είναι λίγο ψηλή, να το κοιτάξεις." -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------- Σε κάθε γιορτή θα υπάρχει και ένας "Αχ ευχαριστώ αλλά δε γιορτάζω σήμερα, το Ντίνα βγαίνει απ' το Σερπαντίνα". Εγώ φταίω που ασχολούμαι. ------------------------------------------------- Τα περιστέρια που πάνε και κάθονται πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ είμαστε σίγουροι πως δεν φορτίζουν, έτσι; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------ Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το τυρί του τοστ είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το ψωμί, μόνο και μόνο για να γίνεται η τοστιέρα κώλος! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------- Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, αλλά όταν φας 4 κανταΐφια, ότι καφέ και να παραγγείλεις, σκέτο σου φέρνουν. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- Θα άρχιζα τη δίαιτα "χάστε κιλά πριν την παραλία" αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα την "χάστε τα κιλά των Χριστουγέννων"... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- Έχω φάει ήδη 30 lacta... τι θα γίνει? Θα έρθει εκείνη η αγάπη στο τέλος... ή στο τέλος θα πάω από ζάχαρο...? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από το να φτιάχνεις φραπέ και να ανακαλύπτεις ότι σου τελείωσαν τα καλαμάκια.... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Ψηλός, αξύριστος, μαλλιάς, ζει με τη μάνα του, πάει κόντρα στο κατεστημένο, πιστεύει στην ισότητα, συντάσσει μανιφέστο κατά του καπιταλισμού, πετάει στα σύννεφα, περπατάει στο νερό, τρώει βιολογικά προϊόντα, κάνει γιόγκα. [ ] Αναρχοκομμούνι [ ] Νεο-χίππυ -------------------------------------- -Είμαι χοντρή -Ανοησίες, πάρε 2 καρέκλες και έλα κάτσε δίπλα μου! ---------------------------------------------------------------------------------------------- Έρχεται ο άλλος και μου λέει "είμαι με μια τυρόπιτα απ' το πρωί". Ε και? Εγώ με μια μαλάκω ήμουν 5 χρόνια.. -------------------------------------------------------------------------- Δηλαδή δε μπορούσε η φύση να με κάνει αλλεργικό στον γύρο αντί στη γύρη;θα ήμουν καμιά 50αριά κιλά λιγότερο αλλεργικός. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------- Σήμερα ξεκίνησα δίαιτ...τάρτα σοκολάτας είναι αυτό εκεί ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Η μεγαλύτερη φαντασίωση μιας γυναίκας είναι δύο άντρες ταυτόχρονα. Ο ένας να μαγειρεύει και ο άλλος να σιδερώνει ..! ------------------------------------------------------------------------------------ Αν συνεχίσω να τρώω έτσι, προβλέπω σε λίγο καιρό το πάπλωμα να φαίνεται επάνω μου σαν σεμεδάκι. . . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------- Να δεις που ο Μητσοτακης σκότωσε τον τελευταίο Highlander! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το ωροσκόπιο σας για σήμερα: Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν! Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!! Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γαμηθεί στο γέλιο !!!.... ----------------------------------------------------------------------------------------- Ξυπνάει ο Αμερικάνος, τζόκινγκ, εφημερίδα, δημητριακά. Ξυπνάει ο Ελληνάρας, 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -- Καλημέρα, θα ήθελα έναν αναλυτικό λογαριασμό, για να δω τι αμαρτίες πληρώνω! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τα Χριστούγεννα πού θα πέσει το φλουρί, το Πάσχα ποιο αυγό δε σπάσει, ποιος θα πιάσει το σταυρό, αυτό δεν είναι θρησκεία είναι το πάμε στοίχημα. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Βάλτε κι ένα γαμωφωτάκι στην κατάψυξη. Πήγα να πάρω ένα παγωτό και τόση ώρα γλύφω ένα μπούτι κοτόπουλο!!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------- Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις με πράσινο τσάι, είναι να τρέχεις στα βουνά να το μαζέψεις μόνος σου. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------- Πάει ο άλλος και βάζει κοτσαδόρο στο Smart, τι θα τραβήξεις παλικάρι μου ? το καροτσάκι του super market ?!?!? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------ Η μόνη περίπτωση να σηκωθεί και να γαβγίσει σε κλέφτη ο σκύλος μου είναι να του πάρει την θέση του στον καναπέ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------- Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια της Ζωζώς. Υπάρχουν όμως τοιχογραφίες. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------- "Πουλόβερ: Ένα ένδυμα που φοράνε τα παιδιά όταν κρυώνει η μητέρα τους..." --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Είστε και μερικές που βάφεστε τόσο διακριτικά τα πρωινά, σαν να έχετε επιζήσει από έκρηξη σε εργοστάσιο της Βιβεχρώμ. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ - Εσύ τι δηλώνεις στην εφορία? - Γοητευμένος! ------------------------------------- Ο Έλληνας ρε παιδί μου... πολύ τρέντυ... Βγαίνει για ένα φρέντο, μετά πίνει το μοχίτο του και επιστρέφει στη μάνα του για να φάει τραχανά...!!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------ Τι εννοείς ότι η 10κιλη συσκευασία μερέντα δεν είναι ατομική? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Όταν προλαβαίνω το μπρίκι με τον ελληνικό 1'' πριν χυθεί, νιώθω λες και απενεργοποίησα εκρηκτικό μηχανισμό σε χολυγουντιανή παραγωγή! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------ Τρώω μόνο μαύρο ψωμί... Ή τέλος πάντων, αυτό το χρώμα που παίρνει, όταν είναι γεμάτο μερέντα!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Τι να βάλω σήμερα??? -Έτσι όπως είσαι, τα κλάματα!!! ---------------------------------------------------- Ο άνθρωπος έφτασε στην Άρη, τα κομπιούτερ κάνουν όλες τις δουλειές, η τεχνολογία είναι στα ύψη και όμως... το Ζβάν ανοίγει ακόμα με κλειδάκι που αν σπάσει, η κονσέρβα δεν ανοίγει ούτε με κομπρεσέρ. ---------------------------------------------------------------------------- Ανεβάζει η άλλη Φώτο του 2012 με τίτλο άλμπουμ "παλιές καλές εποχές". Κάτι δικές μου του '98 θα τις πω "Ξέγνοιαστα χρόνια στο Βυζάντιο". -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------- Βλέπω κάποιες κοπελιές στο δρόμο και αναρωτιέμαι... Έχουν βαφτεί ή έχασαν στο paintball;
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:37 PM | Message # 1627 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ο πατέρας του Τοτού έφερε στο σπίτι ένα ειδικό ρομπότ που όταν έλεγες ψέματα σε χαστουκιζε στο πρόσωπο. Μια μέρα, λοιπόν, ο Τοτός γύρισε αργά στο σπίτι από το φροντιστήριο και ο πατέρας του τον ρώτησε: - Γιε μου, γιατί άργησες να γυρίσεις; Ο Τοτός απάντησε: - Μας έβαλαν ένα διαγώνισμα και κάτσαμε παραπάνω στο φροντιστήριο. Κατά μεγάλη του έκπληξη το ρομπότ ήρθε και του έριξε ένα χαστούκι. Ο πατέρας του τού λέει: - Τοτέ, αυτό το ρομπότ είναι ειδικό να διακρίνει τα ψέματα και χαστουκίζει όποιον ψεύδεται. Γιατί άργησες λοιπόν; - Α, μπαμπά πήγα σε μια ταινία, απάντησε ο Τοτός. - Ποιά ταινία; - Στις… Αμέσως ο Τοτός άρπαξε άλλο ένα χαστούκι. Συγγνώμη μπαμπά, πήγα σε τσόντα. - Ντροπή σου γιέ μου, εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου, ποτέ δεν έβλεπα ανήθικες ταινίες και δεν συμπεριφερόμουν άσχημα. Αμέσως ο πατέρας αρπάζει κι αυτός ένα γερό χαστούκι από το ρομπότ. Η μητέρα του, που άκουσε την τελευταία πρόταση, ξεπρόβαλε από την κουζίνα και είπε ειρωνικά: - Ε, έτσι κι αλλιώς ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ γιός είναι. Και το ρομπότ γυρίζει και της ρίχνει κι αυτής ένα γ ερό χαστούκι!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:38 PM | Message # 1628 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| -Αχ βρε μωρό μου, στενοχωριέμαι για τη φίλη μου τη Μαρία. Από τότε που χώρισε χαθήκαμε!!Όλο πίνει και πηδιέται με άσχετους... -ΜΗν στενοχωριέσαι αγάπη μου!!!Δώσε μου το τηλέφωνό της και θα της μιλήσω εγώ.....!!!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:39 PM | Message # 1629 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Στο δημοτικό: -Αρρωστησε η κυρια.! -Οο την καημενη.. Στο λυκειο: -Αρρωστησε η καθηγητρια ρε.. -Να ψοφησει η καριολα.!
Σωστά; ΔΗΜΟΤΙΚΟ: -Θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου -Όχι, όχι, συγγνώμη δε θα το ξανακάνω
ΓΥΜΝΑΣΙΟ: -Θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου! -Οκ.
ΛΥΚΕΙΟ: -Θα πάρω τηλέφωνο τους γονείς σου! -Μιας και τους πέρνετε, ρωτήστε τι φαγητό έχουμε στο σπίτι!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:41 PM | Message # 1630 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Είναι ο διοικητής του στρατοπέδου και φωνάζει τον Κωστίκα που είναι φαντάρος και του λέει: - Κωστίκα. Αύριο το πρωί περιμένω τον Αβραμόπουλο. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα και να με ειδοποιήσεις όταν φτάσει. Το πρωί, πράγματι, ο Kωστίκας είναι στην πύλη από τις 6. Κατά τις 6.30 παίρνει τηλεφωνο στη πύλη ο διοικητής - Κωστίκα έφτασε ο Αβραμόπουλος; - Όχι κύριε διοικητά, δεν έχει έρθει Στις 7 παρά τέταρτο πάλι τα ίδια… - Εφτασε ο Αβραμόπουλος; - Όχι ακόμα κύριε διοικητά… Ο διοικητής πήρε ξανά στις 7, στις 7.15, στις 7.30… Συνεχώς ως τις 9. Κατά τις 9 και κάτι, φτάνει μια μαύρη Mercedes στην πύλη. Ο Κωστίκας κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι. - Αβραμόπουλε εσύ είσαι; - Ναι, λέει ο Αβραμόπουλος - Μ@λάκα τρέχα παρουσιάσου στο διοικητή γιατί θα σε γαμ… σε ψάχνει από τα ξημερώματα….!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:44 PM | Message # 1631 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Ένας Μαροκινός πάει σ' ένα garage και ρωτάει τον μηχανικό:
- Μπορείς να ρεγουλάρεις την καμήλα μου; Τρέχει λίγο στραβά, αριστερά. -Τι είναι, αρσενικιά; - Ναι. - Ανέβασέ τη στο lift.
Ο Μαροκινός ανεβάζει την καμήλα στο lift. Eκεί ο μηχανικός με ένα τεράστιο γαλλικό κλειδί πιάνει τ' αμελέτητα της καμήλας και με πολλή δύναμη τα στρίβει δεξιά. Η Καμήλα, τρελαμένη απ' τον πόνο, πηδάει από το lift τρέχοντας ολόϊσια μέσα στην έρημο και γρήγορα εξαφανίζεται.
- Voilà, λέει ο μηχανικός, τρέχει ίσια τώρα.
- Εε...ναι, λέει ο Μαροκινός, αλλά πως θα την ξαναπιάσω τώρα;
- Κανένα πρόβλημα. Ανέβα στο lift !!!!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 20-ΑΥΓ-2015, 11:51 PM | Message # 1632 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση... Εκεί που καθότανε του λέει ο σατανάς "Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι" Άπαντα ο τυπάκος εμβρόντητος "Ε όσο να ναι κόλαση - τι µε περιµένει.. αναθεωρώ τα λάθη που µε έφεραν εδώ..." Σατανάς - "Ίσως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµίζεις... - να σου πω καπνίζεις ?" Τύπος - "Ε Κανά πακετάκι τη µέρα το κάπνιζα.." Σατανάς - "Τις Δευτέρες έχουµε ηµέρα καπνίσµατος µε τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσµο - για καρκίνο µη φοβάσαι , ήδη νεκρός είσαι" Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα... Σατανάς - "Πίνεις?" Τύπος - "Ε όλο και Κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω..." Σατανάς - "Τις Τρίτες είναι µέρα ποτού , µε τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια µη φοβάσαι , νεκρός είσαι.." Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον !! Σατανάς - "Τζογάρεις ?" Τύπος - "Για να µαι ειλικρινής - μετανιώνω που άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο , αλλά ναι τζογάριζα..." Σατανάς - "Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν µπαρµπουτάκι - και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου..." Ο τύπος τώρα μέσα του λέει - ρε δεν είναι κι άσχημα , καλά που ήρ8α εδώ.. Σατανάς - "Κανά τσιγαριλίκι έκανες , πες αλήθεια?" Τύπος - "Ναι έπινα Κανά ζωνιανιό που και που..." Σατανάς - "Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών , οι καλύτερες κόκες από Κολοµßία , τα πάντα.. και να εθιστεις τι σε νοιάζει. νεκρός είσαι." Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας... Σατανάς - "Να σου πω , μεταξύ µας , τον έπαιρνες που και που από πίσω ??" Τύπος - "Α σατανά µου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει , αλλά αυτό ΠΟΤΕ." Σατανάς - "Χµµµ...τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες.." ΄''
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
xrysanthi | Date: Πέμπτη, 03-ΣΕΠ-2015, 11:56 PM | Message # 1633 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Χρυσή ΜούτζαΧθες · Ευτυχώς ο χριστιανισμός δεν έχει κλέψει τίποτα παγανιστικό εκτός από τα παρακάτω: Κόλλυβα Κάλαντα Χριστουγεννιάτικο δέντρο Παρθενογένεση μεσσία στις 25 Δεκεμβρίου Θεοφάνεια Σταύρωση Ανάσταση Επιτάφιος Βάψιμο αυγών Θεία κοινωνία Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!! ΝΑΙ ΜΑΝΔΑΜ!! Ο σταυρός σαν σύμβολο θρησκείας προϋπήρχε κατα πολύ του χριστιανίσμου. Συγκεκριμμένα ήταν σύμβολο του θεού Δία-Ήλιου καθώς και σύμβολο παγανιστικών θρησκειών. Η λίστα είναι μεγάλη,αλλά μπήκαν τα βασικά. Και έχεις και τα τζάμπο να θέλουν να μας μυήσουν στον παγανισμό ,κουβαλώντας σακούλες με παγανιστικά σύμβολα! Όρσε,γίδι!
Η διαδρομη που ξεκινησες, μακρινη και μοναχική.... Λένε ομως οτι εκει που πας εχουν παει και αλλοι οποτε θα βρεις γνωστους..... Καλό ταξίδι.
|
|
| |
xrysanthi | Date: Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 0:20 AM | Message # 1634 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
Message edited by xrysanthi - Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 0:20 AM |
|
| |
xrysanthi | Date: Παρασκευή, 04-ΣΕΠ-2015, 0:23 AM | Message # 1635 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|
|
|
| |