Ετοιμολογιες
|
|
Θνητος | Date: Πέμπτη, 10-ΙΑΝ-2013, 10:40 PM | Message # 331 |
 Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Status: Offline
| το σκεφτομαι , μηπως απο τους λυκους-λυκαωνες (ουρα-οριοθετηση περιοχης της αγελης) προηρθε το φρουρος !!! Μηπως εχει καποια βαση η εχθροτητα με τα βαμπιρ (ερπετοειδης)
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 10-ΙΑΝ-2013, 10:55 PM | Message # 332 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ο τροπος που δουλευει το μυαλο σου ειναι φοβερος!!!!!!!!!! Added (2013-01-10, 10:55 PM) ---------------------------------------------
πως απο το ουρος εφτασες στα βαμπιρ???????????????
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 10-ΙΑΝ-2013, 11:00 PM | Message # 333 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| χαχαχαχχαχαχα ελα ντε !; Παει θα με φορεσουν το ασπρο το πουκαμισακι (με τα μακρια τα μανικια ! που δενουν πισω !)
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 10-ΙΑΝ-2013, 11:05 PM | Message # 334 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Κι εγώ διαφωνώ με τις ανθρωποθυσίες!!! Δεν έχουν φυσικά αποδειχθεί γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.
Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος, αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 23-ΙΑΝ-2013, 8:52 PM | Message # 335 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ακριβως δεν εχει αποδειχτει ιστορικά ,μόνο ως συγκοφαντια υπάρχει απο τους φιλους μας
Added (23-ΙΑΝ-2013, 8:52 PM) --------------------------------------------- μηρός μη ρω δεν ρέει αθηνα ,ηφαιστος ,τεχνική γονιμοποίηση Περιοδικό Αναζήτηση Αναφέρουν οι πρόγονοι μας την τεχνητή γονιμοποίηση; Μετά από την τον κατακλυσμό η Αθηνά και ο Ήφαιστος έρχονται στην Αθήνα. Ο Ήφαιστος θέλει να συνουσιασθεί με την Αθηνά , εκσπερματώνοντας στο μηρό της. Στο μηρό (ΜΗ + ΡΩ = εκεί που το πνεύμα παύει να ρέει ) υπάρχει το πρώτο σχηματισμένο κύτταρο των ανθρώπων.(και σήμερα οι επιστήμονες νομίζω ότι συμφωνούν ότι στο μηρό υπάρχει) Η Αθηνά, σκουπίζει το σπέρμα του Ηφαίστου από τον μηρό της με μια τούφα μαλλιά και τοποθετεί το «γόνο» σε μια κύστη (δοκιμαστικό σωλήνα)σε μεγάλη ψύξη. ( "εναποθέτοντας την κύστην εις πάνδροσον" (εκεί που πάντα έχει χαμηλή θερμοκρασία.. ψυγείο ; ), "ίνα ποιήσει αθάνατον τον Εριχθόνιο κρυφά των άλλων θεών". Δεν φαίνεται εδώ τεχνητή γονιμοποίηση; Ο Εριχθόνιος έγινε βασιλιάς της Αθήνας. Τώρα θα μου πείτε ότι είμαι λίγο ρατσιστής διαβάζοντας τα παρακάτω. Οι έλληνες νομίζω, ότι από όλους τους λαούς κάπως έτσι γεννήθηκαν (ένωση θεών) Θα πείτε βλακείες. Αλλά γιατί οι βιολόγοι γενετιστές που δεν λένε βλακείες σαν εμένα, αναφέρουν ότι το λεγόμενο εύθραυστο ΄΄Η΄΄ στον Έλληνα δεν υπάρχει, ενώ σε όλες τις άλλες φυλές υπάρχει και είναι συγκεκριμένο; Γιατί να λείπει μόνο από τον Έλληνα; Δεν μας κάνει αυτό ξεχωριστούς; Απάντηση περιμένω. Κάτω η γέννηση του Εριχθόνιου, η Αθηνά παίρνει το νεογέννητο από τα χέρια της Γαίας.
"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"
Message edited by margarita - Τετάρτη, 23-ΙΑΝ-2013, 8:52 PM |
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 23-ΙΑΝ-2013, 10:29 PM | Message # 336 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) Αλλά γιατί οιβιολόγοι γενετιστές που δεν λένε βλακείες σαν εμένα, αναφέρουν ότι το λεγόμενο εύθραυστο ΄΄Η΄΄ στον Έλληνα δεν υπάρχει, ενώ σε όλες τις άλλες φυλές υπάρχει και είναι συγκεκριμένο; Αυτό δεν το κατάλαβα!!!
|
|
| |
margarita | Date: Τετάρτη, 23-ΙΑΝ-2013, 10:35 PM | Message # 337 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| ΕΚΑΝΑ ΕΡΏΤΗΣΗ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 23-ΙΑΝ-2013, 11:03 PM | Message # 338 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Μπράβο Μαργαρίτα, έτσι να ξεκαθαρίζουμε ορισμένα πράγματα που δεν καταπίνονται αμάσητα!
|
|
| |
Θνητος | Date: Τετάρτη, 13-ΦΕΒ-2013, 12:05 PM | Message # 339 |
 Ο βασιλιάς των μελών
|  Added (13-ΦΕΒ-2013, 12:05 PM) --------------------------------------------- http://www.arithmosofia.com/
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Τετάρτη, 13-ΦΕΒ-2013, 11:32 PM | Message # 340 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Καλό εργαλείο!!!! Πλάκα έχει!!!
|
|
| |
margarita | Date: Πέμπτη, 14-ΦΕΒ-2013, 0:37 AM | Message # 341 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| θνητε μου είναι τελειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπράβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!! εβαλα το ονομα μου και αναμεσα σε αλλες λεξεις με το ιδιο αριθμιτικο σύνολο είχε και την φραση η αθανατη ροή !!!!
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 14-ΦΕΒ-2013, 0:41 AM | Message # 342 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (margarita) η αθανατη ροή !!!!
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
Αθηναίος | Date: Πέμπτη, 14-ΦΕΒ-2013, 0:47 AM | Message # 343 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Κι εμένα στο Γεώργιος μου έβγαλε "η κάθοδος από τον Ουρανό" Όταν όμως έβαλα Γιώργος μου έβγαλε "η Παλλακίδα του Αγαμέμνωνα"
|
|
| |
Θνητος | Date: Πέμπτη, 14-ΦΕΒ-2013, 0:58 AM | Message # 344 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) η Παλλακίδα του Αγαμέμνωνα" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Μέβγαλε και μενα κατι κοφα !!! χαχαχαχαχαααχ
ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ
|
|
| |
margarita | Date: Σάββατο, 23-ΜΑΡ-2013, 1:08 PM | Message # 345 |
 Ο βασιλιάς των μελών
| Quote (Αθηναίος) "η Παλλακίδα του Αγαμέμνωνα"  Added (14-ΦΕΒ-2013, 1:23 AM) --------------------------------------------- χαχαχαχαχαχαχα Added (23-ΜΑΡ-2013, 1:08 PM) --------------------------------------------- "Αη σιχτίρ" προέρχεται από το αρχαίο Ελληνικό "ἀεὶ σὲ οἰκτίρω"?????
|
|
| |