Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 1:45 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


UFO, το άρμα του Ιεζεκιήλ ή κάτι άλλο; Ένα νόμισμα-μυστήριο

Μετά από δεκαετίες αναζητήσεων πιθανών ερμηνειών σχετικά με ένα σχέδιο, που μοιάζει με UFO, σε ένα Γαλλικό νόμισμα του 17ου αιώνα, ένας διακεκριμένος ειδικός στα νομίσματα παραδέχεται ότι το μυστήριο παραμένει. Ο Kenneth Bressett, στο Colorado Springs, πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Νομισματικής Ένωσης, κατέληξε στο ότι το σχέδιο, όντως, δείχνει ένα "Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο"! Όλη ή έρευνα που πήρε μισό αιώνα. δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλο συμπέρασμα.

"Το νόμισμα κατασκευάστηκε στο 1680 στην Γαλλία και η μία πλευρά φαίνεται ότι θα μπορούσε να παρουσιάζει έναν ιπτάμενο δίσκο που πετάει μέσα στα σύννεφα, πάνω από το έδαφος" λέει ο Kenneth E. Bressett, ο οποίος είναι και ο τυχερός κάτοχος του νομίσματος.

Στην άλλη πλευρά, το νόμισμα παρουσιάζει ένα σύννεφο να ρίχνει βροχή πάνω σε ένα φυτό με 7 άνθη.

"Υποτίθεται ότι δείχνει ένα UFO ή κάτι τέτοιο, ή μια συμβολική αναπαράσταση του Βιβλικού ήροχού του Ιεζεκιήλ." συνεχίζει ο Kenneth Bressett.

Η φράση που είναι γραμμένη πάνω στο νόμισμα επιτείνει το μυστήριο: "OPPORTUNUS ADEST" που μεταφράζεται ως "Είναι εδώ σε έναν επίκαιρο χρόνο".

"Το ιπτάμενο αντικείμενο συμβολίζει την ανάγκη για να υπάρξει βροχή Τ μια Βιβλική αναφορά για επισκέπτες από πολύ μακριά; Πολύ πιθανά, να μην το μάθουμε ποτέ", καταλήγει ο Bressett.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!