Τετάρτη, 19-ΙΟΥ-2024, 2:32 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Περί Πνευματικών Δικαιωμάτων

Όπως θα έχετε παρατηρήσει στα άρθρα μας δεν αναφέρουμε την πηγή προέλευσης τους. Αυτό ΔΕΝ το κάνουμε γιατί θέλουμε να καταχραστούμε την δουλειά σας ούτε  να αισχροκερδήσουμε εις βάρος σας. Εξ άλλου όπως βλέπετε ΔΕΝ έχουμε διαφημίσεις και ούτε έχουμε σκοπό να βάλουμε. Το site συντηρείται  με προσωπικό κόστος.


Ο λόγος που δεν αναφέρουμε την πηγή είναι καθαρά θέμα ιδεολογίας. Για εμάς η γνώση δεν πουλιέται αλλά χαρίζεται απλόχερα. Δεν έχει σημασία ποιος είπε κάτι αλλά το ΤΙ είπε. Και το κυριότερο όλων δεν θέλουμε να επηρεαστεί η γνώμη του αναγνώστη διαβάζοντας το όνομα του αρθρογράφου. Πολλά κείμενα θα είχαν αγνοηθεί στο όνομα και μόνο "Λιακόπουλος" και κάποια άλλα θα τα είχαν αποδεχτεί με κλειστά μάτια στο όνομα " Παντελής Γιαννουλάκης ".  Όταν όμως δεν ξέρεις ποιος έχει πει τι τότε μπορείς να κρίνεις αν η πληροφορία που διαβάζεις είναι αποδεκτή ως σκέψη ή προβληματισμό ή απορρίπτετε για άλλους προσωπικούς σας λόγους. Όχι πάντως για το ποιος την έγραψε.
Δεν μας ενδιαφέρει η υστεροφημία, δεν πουλιόμαστε και δεν αγοραζόμαστε. Δεν τα κάνουμε όλα στον βωμό του χρήματος.  Είναι γνωστό πως η πλειοψηφία των εκδοτών-συγγραφέων ό,τι κάνουν το κάνουν για να κερδίσουν χρήματα.   Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά η αφύπνιση του κόσμου, δεν τους ενδιαφέρει να μάθει ο συμπολίτης τους την αλήθεια. Το μόνο που θέλουν είναι να δημιουργούν ντόρο  ώστε να πουλάνε ή να αποκτούν σπόνσορες στα site τους . Σε εμάς δεν θα βρείτε ΠΟΤΕ ούτε το ένα ούτε το άλλο. Δεν έχουμε κλειδωμένο το δεξί "κλικ" του mouse για να μην μπορείτε να μας πάρετε τα άρθρα κι έτσι να έχουμε το μονοπώλιο.

Δεν απαγορεύεται αλλά επιβάλλεται η αναδημοσίευση των άρθρων των μελών μας με ή χωρίς αναφορά του ονόματος του μέλους, ακόμα και αν γίνεται ηθική παράβαση με την οικειοποίηση των άρθρων! Η γνώση είναι ελεύθερη για διακίνηση και επέκταση ή διόρθωση, δεν είναι δογματική και στατική.  


Στην τελική κανείς δεν ζήτησε άδεια από τον Ορφέα, τον Όμηρο, τον Ησίοδο, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Θεό (για τη Βίβλο) και τόσα άλλα που έχουν ξεσκίσει στις αντιγραφές (γράφοντας φυσικά και τον "συγγραφέα").


Παρόλα αυτά αν είστε κάποιος αρθρογράφος και δείτε κάποιο  δικό σας άρθρο στο site μας και θέλετε για τους δικούς σας λόγους να αναρτηθεί το όνομα σας μπορείτε να στείλετε το λινκ του άρθρου που εντοπίσατε, το αποδεικτικό πως είναι δικό σας (πχ  που το αναρτήσατε για πρώτη φορά και το λινκ του) και το όνομα σας και εμείς θα το συμπληρώσουμε στο τέλος του άρθρου.

Για το τυπικό του θέματος  αναφέρουμε ότι οι βασικότερες πηγές των θεματολογιών μας είναι οι έξης:

http://thesecretrealtruth.blogspot.com
http://periergaa.blogspot.com
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/
http://www.apocalypsejohn.com/
http://ancienthistorygr.blogspot.com/
http://www.metafysiko.gr/
http://www.filoumenos.com
http://wholemind8.blogspot.com/
http://manoliassa.forumup.gr
http://afipnisoy.blogspot.com
http://strangehellas.blogspot.com
http://www.pyles.tv
http://astrikiprovoli.blogspot.com
http://necronomicongnosis.blogspot.com
http://www.apophenia.gr  

 

 

 

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!