Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 1:48 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


UFO ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ

Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ


  Αν πιστεύετε ότι το φαινόμενο της εμφάνισης UFO ανήκει αποκλειστικά στον 20ο αιώνα, μάλλον πρέπει να αλλάξετε άποψη. Τουλάχιστον αν δεχτείτε τις απόψεις του Ιταλού αρχαιολόγου Roberto Volterri, ο οποίος ισχυρίζεται ότι σε κλασικά έργα Ιταλών ζωγράφων του 15ου αιώνα, απεικονίζονται ιπτάμενα αντικείμενα, πανομοιότυπα ιπτάμενων δίσκων.

Ο Volterri αν και ξεκίνησε σαν ένας συνηθισμένος και ορθολογιστής επιστήμονας, έχει με τα χρόνια αλλάξει την οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα. Σήμερα πιστεύει ότι η επιστήμη καλά θα έκανε να ασχοληθεί με τον χώρο του «ανεξήγητου», αποδεχόμενη την άγνοιά της στο χώρο του μεταφυσικού. Άλλωστε πάντα ο άνθρωπος είχε μεταφυσικές ανησυχίες !

 Είμαστε μόνοι στο σύμπαν;

Ίσως να μην έχει τεθεί μεγαλύτερο ερώτημα, στην μακρόχρονη Ιστορία του Ανθρώπου, από το παραπάνω. Χιλιάδες μελέτες και έρευνες να έχουν γίνει, εκατοντάδες περιστατικά απαγωγής από άλλα «όντα» να έχουν καταγραφεί, άπειρες εκπομπές με θέμα τα UFO, τους έξω-γήινους, την Περιοχή 51, την υπόθεση Ρόσγουελ, τον πλανήτη Άρη, τους Ανδρομέδειους, τους Γκρίζους ,τους Άσπρους, τους μπλε… Άλλοι υποστηρίζουν πως έρχονται ( όπου να’ ναι φτάνουν!) σαν φίλοι μας, άλλοι σαν εχθροί κλπ. Επειδή λοιπόν το –φοβερά πολύπλοκο- θέμα των εξωγήινων δεν εξαντλείται ( κι ούτε πρόκειται) θα κάνω μια μικρή προσπάθεια να αναφέρω κάποια γεγονότα που ίσως να φανούν απίστευτα, εντάσσονται όμως στο θέμα της UFOλογίας. Αν ο φίλος αναγνώστης παρατηρήσει λάθη στο κείμενο ή ανακρίβειες , αυτό συμβαίνει γιατί η φύση του θέματος είναι τέτοια ακριβώς: ανακριβής !Ας κάνουμε λοιπόν μια αναδρομή στο παρελθόν και το παρόν, να δούμε τα σενάρια που επικρατούν και πως μπορούμε να χωρίσουμε τα πραγματικά ανεξήγητα φαινόμενα από τα γήινα ή φυσικά παράξενα…

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
Τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια περί εξωγήινης ζωής :

Α) Το πρώτο θέλει τους εξωγήινους ήδη εδώ στη Γη και να μας παρακολουθούν . Σε αυτή τη περίπτωση , υπάρχουν δύο κύριες φυλές εξωγήινων : η καλή Λευκή φυλή και η μοχθηρή Γκρίζα ( Γκρίζοι) φυλή . Οι τελευταίοι, όπως λένε οι φήμες, είναι αποστάτες διαγαλαξιακής αποστολής και έχουν διαπραγματευτεί με την κυβέρνηση των Η.Π.Α ώστε να μπορούν να διεξάγουν πειράματα σε ανθρώπους με αντάλλαγμα την εξωγήινη τεχνολογία που παρέχουν στους Αμερικανούς. Μάλιστα, πολύ είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως η τεράστια τεχνολογική εξέλιξη των δεκαετιών 1940 έως το 1990 δεν ήταν δυνατό να γίνει χωρίς την βοήθεια εξωτερικού παράγοντα. Τα πειράματα που εκτελούν οι εξωγήινοι στους ανθρώπους έχουν να κάνουν με την σωματική αλλά και τη ψυχική διάπλαση του ανθρώπου. Αναλυτικότερα : το πρώτο μέρος (σωματικό) είναι καθαρά ανατομικό . Οι εξωγήινοι θέλουν να μάθουν και τα τελευταία μυστικά του ανθρώπινου σώματος και οι διάφορες μελέτες σε ανθρώπους που υποστηρίζουν πως έχουν πέσει θύματα απαγωγής εξωγήινων εντυπωσιάζουν με τις αποκαλύψεις τους. Έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά «φυτεμένων» εργαλείων ,εξωγήινης προέλευσης (που όμως μερικά έχουν και τα χαρακτηριστικά γήινων κατασκευών) με τα οποία οι εξωγήινοι ελέγχουν το άτομο μετά το πέρας των πειραμάτων τους. Συνήθως οι «πομποί» αυτοί βρίσκονται ανάμεσα στα μάτια, πίσω από τα αυτιά και στα δάχτυλα των άνω και κάτω άκρων Όσον αφορά τη δεύτερη περίπτωση (ψυχικά ή βιολογικά πειράματα), και τι δεν έχει διαδοθεί! Από μεταφορά ανθρώπινων ψυχών σε εξωγήινους μέχρι και πως ο Μπιλ Κλίντον είναι υβρίδιο εξωγήινων (καλά, για το τελευταίο δεν εγγυούμαι τίποτε..) !Αν θέλει ο αναγνώστης την προσωπική μου γνώμη, πιστεύω πως κάτι τέτοιο δεν είναι αδύνατον , όχι μόνο γιατί έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν αλλά και γιατί τους είναι εντελώς απαραίτητη η ψυχή ή η βιοενέργεια ή η αύρα ενός ανθρώπου, προκειμένου να πετύχουν πλήρως την ανθρώπινη μεταμφίεσή τους, ώστε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας δίχως διαταραχές! Ξέρω, ξέρω.. πολύ «περίεργα» όλα αυτά… Το πιο περίεργο όμως είναι πως αν κάποιος ξεκινήσει να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο , τελικά θα αποδειχτεί πως πράγματι ίσως να ισχύει ( κάτι σαν την Ομάδα Ε)…

Β) Το δεύτερο σενάριο υποστηρίζει πως οι εξωγήινοι ήταν κάποτε εδώ, σε μακρινές εποχές, και λατρεύτηκαν σαν θεοί! Όμως για διάφορους λόγους ( ίσως για κάποιο διαγαλαξιακό πόλεμο;) αναγκάστηκαν να φύγουν, άφησαν όμως στη Γη, εκτός φυσικά από τα επιτεύγματά τους, και την υπόσχεση πως θα ξαναγυρίσουν. Η Ελληνική παράδοση (μυθολογία), οι ιστορίες των Μάγια, των Ίνκας και των αρχαίων Αιγυπτίων, μας δίνουν σαφείς αναφορές για την παραμονή των «θεών»-εξωγήινων στη Γη. Σε αυτά προσθέστε :τους αρχαίους αεροδιάδρομους που έχουν ανακαλυφθεί, τους μεσαιωνικούς χάρτες του ναυάρχου Πίρι Ρέις και του χαρτογράφου Ορόντιου Φινέα (οι οποίοι στηρίζονται σε παλαιότερους χάρτες) που χαρτογραφούν μέχρι και την Ανταρκτική πριν αυτή σκεπαστεί από πάγους (!) αλλά και τα ανεξήγητα -τεχνολογικά κυρίως- φαινόμενα της Παλαιάς Διαθήκης και θα μπείτε στο νόημα! Ειδικά για το τελευταίο, έχω να αναφέρω ένα μικρό απόσπα σμα του βιβλίου «Αναμνήσεις από το μέλλον» του γνωστού συγγραφέα και ερευνητή Έριχ φον Νταίνικεν, στο οποίο ο –φαντασιόπληκτος για πολλούς- συγγραφέας αναφέρει τη κιβωτό της διαθήκης ως διαστημικό πομπό! Ιδού :

«Στην Αγία Γραφή υπάρχει και άλλη μία τεχνική εφεύρεση που αξίζει να την αναφέρουμε σε αυτό εδώ το σημείο χωρίς περιστροφές. Στην Έξοδο ΚΕ’ 10, εξιστορεί ο Μωυσής με ακρίβεια τις υποδείξεις που έδωσε ο «Θεός» για να κατασκευαστεί η κιβωτός της διαθήκης. Οι οδηγίες δόθηκαν με ακρίβεια εκατοστού, διευκρινίστηκε σε ποιο σημείο και με ποιο τρόπο έπρεπε να μπουν ράβδοι και κρίκοι και από τι κράμα έπρεπε να είναι τα μέταλλα. Οι οδηγίες αποσκοπούσαν στην εκτέλεση του έργου όπως ακριβώς το ήθελε ο «Θεός», που γι’αυτό έκανε και πολλές συστάσεις στο Μωυσή, να προσέχει, να μη γίνει κανένα λάθος. «όρα ποιήσεις κατά τον τύπον τον δεδηγμένων σοι εν τω όρει» ( Έξοδος, ΚΕ΄ 40)

Ο «Θεός» είπε επίσης στο Μωυσή πως θα του μιλά ο ίδιος και μάλιστα από το σκέπασμα. Κανένας, τόνισε ο Θεός στον Μωυσή, δεν επιτρέπεται να πλησιάσει την κιβωτό της Διαθήκης και έδωσε ακριβείς οδηγίες για τα ενδύματα και τα κατάλληλα υποδήματα σε περίπτωση μεταφοράς της. Αλλά παρ’όλη την προσοχή, συνέβηκε μια φορά και ένα ατύχημα! Όταν κάποτε διέταξε ο Δαβίδ να μεταφερθεί η κιβωτός της Διαθήκης, προχωρούσε στο πλάι ο Οζά και καθώς μια αγέλη από βόδια που τους είδαν, επετέθησαν και πήγαν να ρίξουν το κιβώτιο, άπλωσε αυτός το χέρι να το πιάσει, ο Οζά έπεσε αμέσως νεκρός κάτω, σαν να τον είχε χτυπήσει κεραυνός.(Βασιλειών Β’,ΣΤ).

Η Κιβωτός της Διαθήκης είχε χωρίς αμφιβολία ηλεκτρικό φορτίο! Γιατί εάν ακολουθήσουμε σήμερα τις οδηγίες που έχουν διασωθεί στο κείμενο του Μωυσή,θα κατασκευάσουμε ένα πυκνωτή φορτισμένο με μερικές εκατοντάδες βολτ, που θα τον αποτελούν δυο χρυσές πλάκες, η μία με θετικό κι η άλλη με θετικό φορτίο.

Αν τώρα το ένα από τα δύο Χερουβείμ που ήταν στο σκέπασμα λειτουργούσε σαν μαγνήτης τότε ήταν ένα τέλειο μεγάφωνο ή ίσως και μια συσκευή επικοινωνίας ανάμεσα στον Μωυσή και στο διαστημόπλοιο. Οι λεπτομέρειες για τη κατασκευή της Κιβωτού της Διαθήκης είναι με σχολαστικότητα γραμμένες στη Βίβλο, απ’όπου μπορεί κανείς να τις διαβάσει. Χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουμε εκεί για βοήθεια, θυμόμαστε, χωρίς κόπο, πως το κιβώτιο έβγαζε συχνά σπινθήρες, και πως ο Μωυσής χρησιμοποιούσε αυτό το πομπό πάντα όταν είχε ανάγκη από συμβουλές και βοήθεια. Ο Μωυσής άκουγε την φωνή του Κυρίου του χωρίς όμως να τον είχε δει ποτέ.»

Το περίεργο είναι πως ο Γιόζεφ Μπλούμριχ - αεροναυπηγός της ΝΑΣΑ- για να αποστομώσει κάποτε τον Νταίνικεν , θέλησε να κατασκευάσει ένα όχημα που να βασίζεται στις αρχές του οράματος του Ιεζεκιήλ (ο Νταίνικεν υποστήριζε με βάσει τις Γραφές, πως ο προφήτης έβλεπε αντί για όραμα ένα Α.Τ.Ι.Α) αλλά διαπίστωσε πως είναι κατασκευάσιμο και θεωρητικά ικανό για πτήση!
Έτσι, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι εξωγήινοι θα επιστρέψουν το 2002 ή το 2010-14 κλπ…

Γ) Με βάσει το τρίτο και τελευταίο σενάριο , η όλη υπόθεση είναι ανθρώπινο έργο και σύντομα οι θιασώτες του θα μας παρουσιάσουν και τους εξωγήινους σαν φίλους! Είδη έχουν θεσπιστεί ειδικά πρωτόκολλα που καθορίζουν την συμπεριφορά που θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι σε ενδεχόμενη επαφή με εξωγήινα όντα. Μήπως κάτι «χοντρό» ετοιμάζεται; Οι θεωρίες περί ανθρώπινης φύσης αντλούνται κυρίως από τις αποκαλύψεις του περιβόητου «Σ.Υ.» (Σχέδιο Ύψιλον) που έλαβε χώρα κατά το 1950. Σύμφωνα με αυτό , κάποιοι Βρετανοί επιστήμονες μαζεύτηκαν στον Καναδά και, με βάσει τις οδηγίες των κειμένων των Ναζί (που είχαν κάνει πειράματα με αεροδυναμικά αεροσκάφη αλλά και είχαν ασχοληθεί συστηματικά και με τη Κούφια Γη) κατασκεύασαν ιπτάμενα οχήματα, όμοια με τα σημερινά Α.Τ.Ι.Α. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αεροσκάφη Στελθ. Επίσης , πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως τα άγνωστα αυτά αντικείμενα , είναι το αποτέλεσμα των ερευνών στην Περιοχή 51. Όντως υπάρχουν πολλές ομοιότητες π.χ. το περίφημο αεροσκάφος Darkstar , το οποίο μοιάζει με Ούφο ή το τριγωνικού σχήματος κατασκοπευτικό αεροσκάφος Aurora (βάρους 90 τόνων) ή και άλλα ιπτάμενα οχήματα, αγνώστου τύπου που εύκολα κάποιος μπορεί να περάσει για UFO. Στη προκειμένη περίπτωση όμως , με τόσα στοιχεία, το επιχείρημα αυτό δεν είναι σταθερό .Οι εξωγήινοι τελικά αντιγράφουν τους γήινους ή το ανάποδο;

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η Ν.Α.Σ.Α;
Πολλά και διάφορα! Κατ’αρχήν 2.045 (περίπου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) φωτογραφίες που έχουν χαρακτηριστεί ως απόρρητες! Γιατί ως απόρρητες; Γιατί η ΝΑΣΑ κρατάει σιγή ιχθύος για το θέμα; Γιατί επέρριψε πρόταση να συμπεριλάβει τεστ για τυχόν ύπαρξη ζωής στον Άρη , με επίσημη δικαιολογία ότι η συγκεκριμένη έρευνα θα κοστίσει 25.000$ παραπάνω από τον προκαθορισμένο προϋπολογισμό; Και τα ερωτήματα δεν τελειώνουν…Επίσης τα προγράμματα της ΝΑΣΑ: ΣΙΓΜΑ , ΠΛΑΤΟ, ΣΕΤΙ (Πρόγραμμα έρευνας για εξωγήινη νοημοσύνη), «Πόλεμος των Άστρων», η επιτροπή «Majestic 12», οι αποστολές Απόλλο 11, Απόλλο 15, Απόλλο 16 και Απόλλο 17 -που σημειωτέον όλες είχαν επαφές πρώτου τύπου με εξωγήινα οχήματα ή όντα καθώς και συνταρακτικές συνομιλίες με το κοντρόλ του Χιούστον- και οι Άνδρες με τα Μαύρα, όλα αυτά αποτελούν θέματα που κρύβουν αλήθειες. Ας με συγχωρήσει ο αναγνώστης που δεν μπαίνω στον κόπο να τα (ξανά)αναφέρω αλλά αυτό γίνεται γιατί όλοι, λίγο πολύ, τα έχουμε βαρεθεί και επιπλέον τα έχουν εξαντλήσει άλλοι –οι αρμόδιοι.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
Ναι … «είμαστε μόνοι στο σύμπαν;» . Εκατοντάδες γήινοι (ή και εξωγήινοι!) ίσως να το επαναλαμβάνουν μηχανικά. Γενικά, υπάρχουν δύο πιθανότητες: οι εξωγήινοι να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν (πςςς.. τι λες ρε μεγάλε!!!) . Αν δεν υπάρχουν έχει καλώς , εάν όμως υπάρχουν πάλι έχουμε δύο πιθανότητες: ή θα τους δούμε κάποτε ή δεν θα τους δούμε ποτέ. Κι αυτό γιατί θα επιστρέψουν μόνο μόλις παρατηρήσουν μια μεταστροφή στην πνευματική (κυρίως) και σωματική εξέλιξή μας. Τι να σημαίνει αυτό , δεν ξέρω. Τα πάντα ρει… Επειδή λοιπόν στο συγκεκριμένο ερώτημα μόνο ο χρόνος θα μας δώσει τη λύση (που θα πάει, δε θα έρθει το 2012;!),
 

 ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

  Μέσα στους Μύθους, τις Παραδόσεις, τις αφηγήσεις, αλλά και τις θρησκείες των Αρχαίων Πολιτισμών, υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη εξωγήινων οντοτήτων στη Γη. Δεν αναφέρονται αεροσκάφη, ούτε υψηλή
τεχνολογία ( που άλλωστε υπήρχε π.χ. στην Ατλαντίδα ) αλλά ότι τα όντα αυτά ήταν από ενέργεια και από φώς. Επειδή αυτές οι εξωγήινες οντότητες ήταν πολύ ανώτερες σε σχέση με τον άνθρωπο, ονομάστηκαν θεοί, ημίθεοι και ήρωες, εμπλουτίζοντας τις Μυθολογίες και τις θρησκείες όλων των Πολιτισμών.

Ο σκοπός της επίσκεψης των εξωγήινων οντοτήτων - θεών ήταν να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα με συγκεκριμένο τρόπο, για να επιταχύνει την εξέλιξή της. Στις παραδόσεις των αρχαίων Πολιτισμών αναφέρονται ονομαστικά οι Θεοί, οι οποίοι έδωσαν στην Ανθρωπότητα σαν βοήθεια τη νόηση και του δίδαξαν τα Μυστήρια, τις Τέχνες, τις Επιστήμες και τα Γράμματα. Μετέδωσαν στον άνθρωπο ορισμένα στοιχεία της λατρείας των άστρων και κυρίως του πλανήτη Αφροδίτη και του άστρου Σείριου. Ίχνη αυτής της απόκρυφης γνώσης συναντάμε σε Πολιτισμούς πολύ απομακρυσμένους χωροχρονικά, όπως στους Μάγια, στην Αίγυπτο, στην Ελλάδα, στις φυλές της Αφρικής κλπ.

Σύμφωνα με την Εσωτερική Παράδοση, οι Μανασαπούτρα (αυτοί που έφεραν το ΜΑΝΑΣ - ΝΟΥ) ήρθαν στη Γη από την Αφροδίτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, για να βοηθήσουν την οικοδόμηση και εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Από τον Σείριο ήρθε μια πολύ ανώτερη οντότητα, που εδρεύει στον Πλανήτη Αφροδίτη, για να βοηθήσει στην εξέλιξη του Ηλιακού Συστήματος. Γι' αυτό οι Μανασαπούτρα δίδαξαν στους Ανθρώπους όχι μόνο την ηλιακή και πλανητική λατρεία, αλλά και τη λατρεία του Σείριου, καθώς και άλλων μεγάλων άστρων, όπως του Ανταρές ή Καρδιά του Σκορπιού (Θεά Σελκίτ στην Αίγυπτο), του Αλντεμπαράν ή Ματιού του Ταύρου (του Θεού Μιν στην Αίγυπτο), του Μπεντελγκές ή Δεξιού Ώμου του Ωρίωνα (του Όσιρι) ή των Πλειάδων. Αυτά τα άστρα, όπως και ο Σείριος του Μεγάλου Κυνός (ο Θεός ΄Ανουβις), αποτελούσαν μέρος των αστερισμών του λεγόμενου Κάθετου Ζωδιακού, σε αντιπαράθεση με τον οριζόντιο Ζωδιακό της γνωστής Αστρολογίας. Οι πυραμίδες σε Δύση και Ανατολή εξυπηρετούσαν την τέλεση των ανώτερων Μυστηρίων, που δίδαξαν αυτές οι εξωγήινες οντότητες-Θεοί, αλλά χρησίμευαν και σαν αστεροσκοπεία μεγάλης ακρίβειας.

Ακόμα, τα Ανατολικά κείμενα μιλούν για τους Πίτρι Αγνισβάτα, που ήρθαν από τον πλανήτη Ερμή και έδωσαν στην Ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το ΒΟΥΔΙ ή Πνευματική Διαίσθηση. Από τον πλανήτη Άρη ήρθε ένα κύμα οντοτήτων, που βοήθησαν να μεταβάλλει ο άνθρωπος την κατώτερη επιθυμία σε Βουλητική ώθηση.

Για όλα αυτά που αναφέραμε μέχρι τώρα, υπάρχουν πλήθος από αποδείξεις, αναφορές και στοιχεία σε πολλούς αρχαίους Πολιτισμούς, που περιμένουν τον κάθε ερευνητή με ανοιχτό μυαλό να τα προσεγγίσει.
Στη Βόρεια Αμερική οι παραδόσεις των Ινδιάνων Χόπι αναφέρουν τους "Καχίνα", όντα εξωγήινα που προστάστευαν , συμβούλευαν και βοηθούσαν με υπεράνθρωπες δυνάμεις να υπερνικήσουν οι φυλές των Ινδιάνων δύσκολες καταστάσεις. Έτσι έγινε και με την Κόκινη Πόλη στο Νότο, όταν ξαφνικά μερικές φυλές των Χόπι δέχτηκαν επίθεση.

Στη Βραζιλία η Φυλή των Καϊάτο, που ζει στην Πολιτεία Μάττο Γκρόσσο, στην Άνω Ξιγκού, θεωρεί ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από έναν άλλο κόσμο και εγκαταστάθηκαν στη Γη. Διατηρούσαν την επικοινωνία με τον άλλο κόσμο για αρκετά χρόνια, αλλά ένας κακός μάγος έκοψε αυτήν την επικοινωνία και από τότε περιμένουν να ξανανοίξει πάλι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας.

Μια άλλη φυλή των Ινδιάνων, οι Καϋάπο, αναφέρουν τον Μπεπ - Κορόρκι, ο οποίος ήρθε στο χωριό της φυλής από το Σύμπαν με τα μαγικά του όπλα, για να τους διδάξει πράγματα άγνωστα σε αυτούς. Έτσι έγινε ο Δάσκαλος και Καθοδηγτής τους.

Οι Ντογκόν, μια φυλή της Αφρικής που ζει στο Μαλί, έγιναν γνωστοί από τους Γκριόλ και Ντετερλίν, οι οποίοι για αρκετά χρόνια ερεύνησαν και έμαθαν αρκετά αποκαλυπτικά στοιχεία μέσα από τις παραδόσεις τους. Το καταπληκτικό είναι ότι μέσα στις παραδόσεις των Ντογκόν (οι οποίες έχουν αρκετές χιλιάδες χρόνια αρχαιότητας) υπάρχουν πολύ ακριβείς γνώσεις για το Σείριο Α, το Σείριο Β, αλλά και για πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος. Εδώ και λίγα χρόνια αυτές οι γνώσεις ανακαλύφθηκαν και από την επιστημονική κοινότητα, με τη χρήση πολύ εξελιγμένων ραδιοτηλεσκοπίων.

Η Θρησκεία και οι παραδόσεις τους στηρίζονται στην ανατολή και την κίνηση του Σείριου. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται απίστευτο για μία φυλή που ζει στα δάση και δεν έχει καμία επαφή με τη σημερινή τεχνολογία.
Πολλές αφρικάνικες φυλές αναφέρουν μία κάθοδο οντοτήτων στη Γη, η οποία σηματοδοτεί και την αρχή της εξέλιξης:


ΜΑΣΑΪ: Ζευγάρια Θεών γέννησαν τον ανοιχτόχρωμο Ουράνιο λαό με αιώνια ζωή. Ο Θεός έστειλε μερικά παιδιά στη Γη.

ΓΙΑ-ΛΟΥΟ: Ο προπάτορας Αποντό κατέβηκε από τον Ουρανό με τη γυναίκα του και όλα τα αγαθά του πολιτισμού.

ΜΑΝΤΙ-ΜΟΡΟΥ: Οι πρώτοι άνθρωποι κατοικούσαν στον Ουρανό. Μέχρι που το γαλάζιο πουλί κατάφαγε τη σκάλα του Ουρανού, υπήρχε ζωηρή επικοινωνία με τη Γη.

ΓΚΑΝΤΑ: Οι δυο πρώτες γυναίκες έπεσαν από τον Ουρανό.

ΝΥΟΡΟ: Ο Θεός έστειλε το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων από τον Ουρανό, όταν έπλασε τον κόσμο. Είχαν ουρά και γέννησαν δυο κορίτσια και ένα αγόρι και αυτά πάλι γέννησαν το χαμαιλέοντα, τον πατέρα της Ανθρωπότητας και το φεγγάρι.

ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΚΙΒΟΥ: Ο γενάρχης της φυλής έπεσε από τον Ουρανό.

ΚΟΥΛΟΥΒΕ: Το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων ήρθε με σπόρους, τσάπα, τσεκούρι, φυσερό κλπ. από τον Ουρανό.

ΑΣΑΝΤΙ: Επτά άνθρωποι, πλασμένοι από τον Θεό κατέβηκαν από μια αλυσίδα στη Γη. Αφού γέννησαν εκεί ανθρώπους, επέστρεψαν στην Ουράνια πατρίδα τους.

Αζτέκα, Μάγια, ΄Ινκα και οι άλλοι πολιτισμοί της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, αναφέρουν σαν προγόνους τους Θεότητες, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την εξέλιξη της κάθε φυλής. Γι' αυτό το σκοπό ενσαρκώθηκαν σαν άνθρωποι-Βασιλιάδες, για να τους οδηγήσουν. Ο Βιρακότσα, ο Μάνκο Κάπακ, ο Κετζαλκοάτλ κλπ. ήταν κάποιοι από αυτούς. Γι' αυτό και οι θρησκευτικές τους λατρείες και τα ημερολόγιά τους ήταν συντονισμένα με τις κινήσεις πλανητών, όπως η Αφροδίτη, άστρων, όπως ο Ηλιος κι η Σελήνη και αστερισμών, όπως ο Σείριος και ο Ωρίων.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αρχαίων πολιτισμών είναι η Ουράνια βοήθεια από ανώτερα όντα, τα οποία πολλές φορές ζούσαν μαζί με τους ανθρώπους, παίρνοντας την ανάλογη μορφή, για να βοηθήσουν στην πνευματική εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Ο άνθρωπος αποτελείται από ένα ουράνιο μέρος, πνευματικό, εξωγήινο και με την κάθοδο και βοήθεια αυτών των εξωγήινων οντοτήτων - θεών προσπαθεί να το αναπτύξει. Κι από ένα γήινο μέρος, υλικό.το οποίο πρέπει να ελέγχει και να το θέτει στην υπηρεσία του ανώτερου.

                                         

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!