Κυριακή, 23-ΙΑΝ-2022, 4:08 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


"Σκοτώστε με τη δύναμη της σκέψης!". Το μυστικό "project Jedi"

Η παρακάτω σκηνή εκτυλίσσεται σε ένα υπόστεγο στην περιοχή Fort Bragg της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Τριάντα κατσίκες με ταμπελίτσες κρεμασμένες στο λαιμό τους βρίσκονται κάτω από αυτό και μασάνε με τις ώρες την τροφή τους κοιτάζοντας στο κενό! Στις ταμπέλες αναγράφεται ένας αριθμός από το 1 εως το 30.

Κάθε 10 περίπου λεπτά μία από αυτές σταματά ξαφνικά το μάσημα, σαν να της κόβετε η ανάσα. Για λίγα δευτερόλεπτα μοιάζει να πνίγεται και να μην μπορεί να αναπνεύσει, αλλά αμέσως μετά συνέρχεται και συνεχίζει να τρώει σαν αν μην συνέβη τίποτα. Αυτό συμβαίνει σταδιακά σε όλες τις κατσίκες του υπόστεγου!

Πώς να σκοτώσετε με τη δύναμη του μυαλού σας!

Ο ένας τοίχος του χώρου όπου βρίσκονται τα ζώα, είναι γυάλινος. Ακριβώς από πίσω του βρίσκεται ένα δωμάτιο. Σε αυτό είναι ένας νεαρός λοχίας του αμερικανικού στρατού ο οποίος έχει το πρόσωπό του "κολλημένο" στο τζάμι και ανά 10 λεπτά επιλέγει μία από τις κατσίκες και "καρφώνει" πάνω της το βλέμμα του! Λίγο πιο πέρα στέκονται και τον παρατηρούν πέντε αξιωματικοί!

Ο λοχίας επιλέγει την κατσίκα με τον αριθμό 17 και αρχίζει να την κοιτάει με απόλυτη αφοσίωση στο έργο του! Ξαφνικά το ζωντανό βγάζει μια σπαρακτική κραυγή και σωριάζεται νεκρό στο έδαφος. Οι πέντε αξιωματικοί αρχίζουν να χειροκροτούν! "Πέτυχε!", φωνάζουν ενθουσιασμένοι!

Ο λοχίας κάθεται εξουθενωμένος σε μία πολυθρόνα. Έχει μόλις καταφέρει να σκοτώσει ένα ζώο με τη δύναμη του μυαλού του! Επιτέλους μετά από χρόνια ερευνών το απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ με τον κωδικό "Project Jedi", αρχίζει να έχει θετικά αποτελέσματα!

Η ταινία "Οι άντρες που κοιτούσαν τις κατσίκες", με τον George Clooney.
Αν η παραπάνω σκηνή σας θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ, είναι πολύ πιθανό να έχετε δει την ταινία με τίτλο " The Men Who Stare At Goats" και πρωταγωνιστές τους George Clooney και Ewan McGregor. Το σενάριό της δεν αποτελεί μυθοπλασία αλλά μεταφορά ενός υπαρκτού απόρρητου στρατιωτικού προγράμματος των ΗΠΑ, όπως αυτό περιγράφεται στο ομώνυμο βιβλίο του Jon Ronson .

Τι είναι το "Project Jedi" του αμερικανικού στρατού!
Και το όνομα αυτού "Project Jedi"! Ένα άκρως μυστικό πρόγραμμα που είχε ως στόχο τη δημιουργία του υπερ- στρατιώτη που θα μπορούσε να γίνει αόρατος, να περνάει μέσα από τοίχους και να σκοτώνει με τη δύναμη της σκέψης του! Αν όλα πήγαιναν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των Αμερικανών οι "στρατιώτες Jedi" , θα είχαν την δυνατότητα αξιοποιώντας τις άγνωστες δυνάμεις του εγκεφάλου τους, να εξελιχθούν σε έναν ανίκητο στρατό "υπερανθρώπων"!

"Πρέπει να καταλάβουμε, ότι αυτές οι ιδέες δεν είναι παρανοϊκές" λέει ο λοχίας Glenn Wheaton, ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων αποσπασμένος στο πρόγραμμα Jedi. "Από πολλούς θεωρούνται ως η επόμενη στρατιωτική φάση. Γι αυτό και οφείλαμε να γνωρίζουμε αν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθούν "μεταφυσικές" δυνάμεις για στρατιωτικούς σκοπούς. Όχι μόνο για να τις αξιοποιήσουμε οι ίδιοι αλλά και για να μπορέσουμε να αμυνθούμε αν κάποιος άλλος στρατός τις χρησιμοποιούσε εναντίον μας!"

Ο αξιωματικός που ήθελε να "περπατάει στους τοίχους"
Το 1983 ο Υποπτέραρχος Albert Stubblebine III, ήταν επικεφαλής τέτοιων ερευνών. Ένας από τους πιο διακεκριμένους αξιωματικούς του αμερικανικού στρατού και αρχηγός του Τομέα "US Army Intelligence" με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του!

Ο Stubblebine ήταν απόλυτα σίγουρος ότι οι άγνωστες δυνάμεις του ανθρώπινου μυαλού μπορούν και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς λόγους. Οι αξιωματικοί που συνεργάζονταν μαζί του , υποστηρίζουν πως ο ίδιος έκανε καθημερινά εξάσκηση στο... περπάτημα πάνω στους τοίχους αλλά δυστυχώς το μόνο που κατάφερνε ήταν να τραυματίζεται συνεχώς!

Μπορεί η αρνητική σκέψη να σκοτώσει;
Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που στα τέλη της δεκαετίας του 1970, πίστευε πως ο επόμενος πόλεμος θα γινόταν με όπλο τις δυνάμεις του νου, και όχι με συμβατικές βόμβες και σφαίρες. Στα πλαίσια αυτά ξεκίνησε το πρόγραμμα Jedi, που είχε την απόλυτη στήριξη της Αμερικανικής Κυβέρνησης, η οποία και το χρηματοδοτούσε!

Αμερικανοί επιστήμονες είχαν μόλις ανακαλύψει ότι η επικέντρωση σε αρνητικές σκέψεις μπορούσε να επηρεάσει ζωνατνούς οργανισμούς! "Άρα γιατί να μην μπορεί και να σκοτώσει;", ήταν το επόμενο βήμα τους! "Αν η σκέψη μπορεί να σκοτώσει, τότε θα έχουμε ανακαλύψει το τέλειο φονικό όπλο"!

Ο... χορτοφάγος Γιούρι Γκέλερ και το πρόγραμμα Jedi.
Σύμφωνα με το βιβλίο του Jon Ronson, σε αυτήν τους την προσπάθεια ζήτησαν τη βοήθεια του, νεότατου τότε, Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος κλήθηκε να σκοτώσει έναν χοίρο με τη δύναμη του μυαλού του! Εκείνος είχε αρνηθεί με την δικαιολογία ότι ήταν... χορτοφάγος! "Μου ζήτησαν να σκοτώσω ένα ζωντανό πλάσμα χρησιμοποιώντας τη σκέψη μου. Δεν μπορώ να σας πω πόσο συγκλονισμένος ήμουν. Λατρεύω τα ζώα. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ τις δυνάμεις μου για να τα βλάψω", είχε δηλώσει τότε ο Γκέλερ..

"Σκότωνε τις κατσίκες σε 30 δευτερόλεπτα..."
Σύμφωνα με τον λοχία Glenn Wheaton, τελικά βρέθηκαν άλλοι εθελοντές οι οποίοι δοκίμασαν με επιτυχία τις φονικές δυνάμεις της σκέψης τους! Αρχικά τους ζητήθηκε να σκοτώσουν σκυλιά με τη δύναμη του μυαλού, αλλά συνάντησαν την αντίδραση των ... φιλόζωων αξιωματικών!!! Έτσι κατέληξαν στις κατσίκες!

"Ένας από τους άντρες μας, ο Michael Echanis, μπορούσε να σταματήσει την καρδιά του ζώου μόνο με τη σκέψη του! Τον είδα με τα μάτια μου να το κάνει, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα", υποστηρίζει. "Λίγες ημέρες αργότερα , υπέστει και ο ίδιος ο Echanis καρδιακό επεισόδιο. Ίσως ήταν αυτό που λέμε κάρμα".

Τα επιστημονικά συμπεράσματα για το πρόγραμμα Jedi.
Αν και επισήμως ο στρατός των ΗΠΑ δεν ανακοίνωσε ποτέ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αυτό, υπήρξαν κάποιοι επιστήμονες που πήραν θέση. H καθηγήτρια Jessica Utts από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Ντέιβις, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "τα ψυχικά φαινόμενα είναι πραγματικά. Ο στρατός των ΗΠΑ είχε ανακαλύψει πραγματικά έναν τρόπο αξιοποίησης του παραφυσικού".

Ο ερευνητής , Ray Hyman, υποστήριξε ότι "ο στρατός λέει ότι έχει αποδείξεις ότι οι ψυχικές δυνάμεις είναι υπαρκτές. Προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου".

Οι "ψυχικές δυνάμεις" και ο Μπιν Λάντεν!
Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο στρατός των ΗΠΑ έχει ενεργοποιήσει και πάλι το πρόγραμμα των "ψυχικών ερευνών" ώς ύστατο όπλο για το κυνήγι του Μπιν Λάντεν. "Αργά ή γρήγορα, ο Μπιν Λάντεν θα βρεθεί," λένε . "Ο μόνος τρόπος να τον αιφνιδιάσουμε και εξολοθρεύσουμε είναι να τον σκοτώσουμε με τη δύναμη της σκέψης, από απόσταση!"
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 348
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!