Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 1:39 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ… ΜΥΣΤΗΡΙΑ (Από το μέλος μας "Αθηναίος") (Μέρος Β)

Βέβαια, αυτή η κουβέντα με τους Σουμέριους θυμίζει Ζαχαρία Σίτσιν, ενώ οι δικοί μας λένε «Οι Έλληνες τα ήξεραν πριν από τους Σουμέριους». Είναι και το άλλο, όμως. Γιατί να χρειάζονται εξωγήινοι; Μήπως ο Πλάτων, στο βιβλίο του Τίμαιος, δεν λέει ότι, όταν ο Σόλων είχε επισκεφθεί τους Αιγυπτίους και θαύμαζε τον πολιτισμό τους, οι ιεροφάντες του είχαν πει «Πριν εννιά χιλιάδες χρόνια στη δική σου γη υπήρχε ένας πολύ μεγάλος πολιτισμός, ασυγκρίτως μεγαλύτερος από τον δικό μας»; Εάν οι Έλληνες είχαν τέτοιο πολιτισμό, ίσως να είχαν ανακαλύψει όλα αυτά τα πράγματα από μόνοι τους.

Όλα είναι δυνατά, αλλά ο Τέμπλ το βιολί του και το βιβλίο «έσκισε» και σκίζει ακόμη. Α, ναι: Στην επανέκδοση του 1998, ο Τέμπλ λέει ότι οι εξωγήινοι μπήκαν σε κατάσταση λανθάνουσας ζωής στη «γαλαξιακή γειτονιά» και θα ξυπνήσουν όταν πρέπει για να μας κάνουν κι άλλη επίσκεψη.

Δεν είναι μόνο αυτό, όμως, που λέει η έκδοση του 1998. Λέει επίσης, ότι Ο Άγνωστος Σείριος, στην έκδοση του 1976, είχε προκαλέσει το δυσμενές ενδιαφέρον της CIA και των Αγγλικών Μυστικών Υπηρεσιών (πάντα αδελφωμένοι και συμπορευόμενοι αυτοί οι δύο λαοί). Ότι το κατεστημένο και οι άνθρωποί του, είχαν φέρει εμπόδια στις έρευνες του Τέμπλ, που σημαίνει ότι δεν ήθελαν να γραφτεί, ή να κυκλοφορήσει, το βιβλίο, που με τη σειρά του δεν σημαίνει τίποτε λιγότερο από το ότι κάποιοι δεν ήθελαν το αναγνωστικό κοινό να γνωρίζει κάτι. Απλά πράγματα.

Παρ’ όλο που ο ίδιος ο Τέμπλ δεν είναι γνωστός ως «αντιστασιακός» όσον αφορά την CIA (αντιθέτως, μάλιστα!), αναφέρεται με αρκετή εμπάθεια στον κατατρεγμό του από την υπηρεσία αυτή. Να εξηγήσω σύντομα το «αντιθέτως, μάλιστα»: Σε ένα βιβλίο του Τέμπλ περί της χρήσης και κατάχρησης της ύπνωσης, που είχε κυκλοφορήσει το 1989, ο συγγραφέας όχι μόνο δεν παρουσιάζεται αντίθετος προς τις μεθόδους της CIA, κυρίως για τα πειράματα των δεκαετιών του ’50 και ’60, την περίφημη επιχείρηση MKULTRA, αλλά την υποστηρίζει. Μάλιστα, ο ίδιος διακηρύττει ότι είχε αποφύγει να διαβάσει βιβλία, που αποκάλυπταν τις ακρότητες της CIA στον τομέα της ύπνωσης.

Ας ανοίξω άλλη μια παρένθεση εδώ, για να γίνει κατανοητό από τους αναγνώστες, γιατί πρέπει να σκεπτόμαστε πάντα με κριτική διάθεση απέναντι, ακόμη, και σε αυτά που μας δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση και «ξυπνούν» το μυαλό μας, (ή έτσι τουλάχιστον φαίνεται), και γιατί πρέπει να ερευνούμε σε βάθος οτιδήποτε, ακόμη κι αν φαίνεται πρωτοποριακό, «περίεργο», επαναστατικό και αντιστασιακό.

Για τον Τέμπλ ο λόγος. Για στάσου. Υποστηρίζεις τον βιασμό του ανθρώπινου υποσυνείδητου από την CIA και μετά έρχεσαι να κατηγορείς την υπηρεσία ότι δήθεν σε κυνηγά σχετικά με ένα βιβλίο για τη θρησκεία μιας φυλής πρωτόγονων στο Μάλι; Και λες ότι οι αγκαθωτοί σε κυνηγούσαν επί 15 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου;

Περίεργα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, αν η CIA δεν ήθελε να κυκλοφορήσει ο Άγνωστος Σείριος, το βιβλίο ΔΕΝ θα κυκλοφορούσε. Τι κάθεται και μας λέει ο Τέμπλ; Εδώ στην υπόθεση «Octopus», στην οποία ήταν μπλεγμένο για κλοπή ενός λογισμικού προγράμματος το ίδιο το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α., οι παγκόσμιοι επιβήτορες είχαν φάει καμιά πενηνταριά ψυχές, από ερευνητές, δικηγόρους, πληροφοριοδότες, μέχρι και δύο παιδάκια και θα άφηναν τον Τέμπλ να βγάλει το βιβλίο του; Θα τον είχαν εξαφανίσει ή «αυτοκτονήσει».

Τι μας λέει ο άνθρωπος. Και αφού κυκλοφόρησε το βιβλίο και η δήθεν ζημιά είχε γίνει, γιατί τον κατάτρεχαν επί 15 χρόνια; Δεν στέκει. Γενικά, το ότι η CIA δεν ήθελε να κυκλοφορήσει το βιβλίο, αλλά κυκλοφόρησε, δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για την υπηρεσία. Είναι; Και όλοι ξέρουμε ότι, όταν η CIA δεν θέλει κάτι να κυκλοφορήσει, ΔΕΝ κυκλοφορεί! Όποιος πιστεύει το αντίθετο, ας μου δείξει όλη την μαρτυρία για τον Κένεντυ, τον Όσβαλντ, τον Μάρτιν Λούθερ Κίνκ, τον… τον… τον…

Δηλαδή τώρα σας λέω ότι ο Τέμπλ δεν είναι ειλικρινής; Όχι βέβαια! Μπορεί να είναι ειλικρινέστατος και το βιβλίο του, εκτός από λίγα αλλά βασικά λαθάκια, παραμένει κλασικό και άξιο ανάγνωσης όχι μόνο μία, αλλά και πέντε και δέκα φορές.

Ίσως υπάρχει κάτι άλλο! Κάποιος γράφει ένα βιβλίο για πρωτόγονες φυλές, για «λευκούς νάνους», δηλαδή αστέρες πρωτονίων, και άλλα περίεργα. Προσοχή όμως. Όχι τώρα που ο κόσμος έχει τρελαθεί και ο κάθε ένας γράφει μια μπούρδα που γίνεται μπεστ σέλλερ και ο συγγραφέας θησαυρίζει. Ομιλούμε για το 1976. Ο κόσμος είχε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, και δεν ενδιαφερόταν να μάθει για κάποιους πρωτόγονους, ονόματι Ντογκόν, και τη θρησκεία τους…

Αν, όμως, η CIA ΗΘΕΛΕ να φέρει το βιβλίο στην προσοχή του αναγνωστικού κοινού, τότε με το να το «πολεμήσει» κατάφερε αυτό που ήθελε! Αντίστροφη ψυχολογία, δηλαδή. «Για να το πολεμούν οι κρατούντες, τρέξε κόσμε και αγόρασε, διότι κάποιο μυστικό υπάρχει που θέλουν να μας το κρύψουν». Υπάρχει, δηλαδή, η περίπτωση ο μεν Τέμπλ να ήταν πολύ εντάξει, αλλά ίσως να «οδηγήθηκε» στις έρευνές του από κάποιον «άνωθεν» επιλεγμένο μέντορα, να έκανε σωστά την δουλειά του και όντως να «πολεμήθηκε» από τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά προς το θεαθήναι. Και ο ίδιος να μην είχε πάρει είδηση για τα τεκταινόμενα. Ξέρετε με ποιους έχουμε να κάνουμε; Εεε;!!! Κλείνει η παρένθεση.

Εν τω μεταξύ ξεφύτρωσαν κάτι Ρόμπερτ Ντουβάλ, Γκρέαμ Χάνκοκ, και Ρίτσαρντ Χόουγκλαντ κι έγινε το έλα να δεις. Είναι και ο «κοιμώμενος προφήτης» Κέϊσι, είναι και η CIA, είναι και οι μασόνοι, είναι και οι Ναζί, «χάος». Μπερδεμένη υπόθεση και αρκετές φορές (αν όχι «βρόμικη») «βρομάει».

Μετά τον Τέμπλ, λοιπόν, άρχισε η… κατρακύλα της «εναλλακτικής αιγυπτιολογίας», με πρώτους τους Ρόμπερτ Ντουβάλ και Γκρέαμ Χάνκοκ (αν και ο αιγυπτιολόγος Τζον Άντονι Γουέστ είναι μέσα στο κόλπο). Ένα σορό βιβλία έχουν γράψει μεταξύ τους, ομολογουμένως πολύ ενδιαφέροντα, τα οποία στολίζουν πολλές βιβλιοθήκες.

Ο Γκρέαμ Χάνκοκ (Graham Hancock) είναι ίσως ο καλύτερος από τους μοντέρνους «αλλόκοτους». Δεν έχει ανάγκη από διαφημίσει αυτός. Τα βιβλία του είναι bests sellers από τη στιγμή που τα σκέφτεται. Είναι πρώην ανταποκριτής του Economist στην Ανατολική Αφρική. Έχει ταξιδέψει σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης είναι συγγραφέας των βιβλίων The Sign and the Seal (Τα Σύμβολα και οι Σφραγίδες) και Lords of Poverty (Άρχοντες της Φτώχιας). Ένα βιβλίο του, ίσως το πιο πετυχημένο, είναι το «Αποτυπώματα των Θεών» (Fingerprints of the Gods). Ο Χάνκοκ, δεν είναι καθ’ εαυτό καταστροφολόγος. Ασχολείται με πολλά θέματα, όπως οι Πυραμίδες, ο πλανήτης Άρης, η κοσμογονία, η ανθρωπογονία και, βέβαια, η συντέλεια. Εκείνο που μου αρέσει στα βιβλία του Χάνκοκ είναι η ευφράδεια και πειστικότητα του συγγραφέα, όπως και οι γλαφυρές περιγραφές των τόπων που ερευνά για τα Αποτυπώματα των Θεών.

Ο Ρόμπερτ Ντουβάλ (Robert Duval) είναι επίσης ένας πολύ καλός συγγραφέας. Είναι πολύ στενός συνεργάτης του Χάνκοκ και έχουν γράψει μαζί το The Mars Mystery (Το Μυστήριο του Άρη).

Αυτοί οι δυο-τρεις, όπως και άλλοι, ασχολούνται, όπως και ο Βελικόφσκυ και ο Σίτσιν, με τον κατακλυσμό, με έναν προκατακλυσμιαίο πολιτισμό, ίσως της Ατλαντίδος, με την Μεγάλη Πυραμίδα, με την ύπαρξη υπογείου θαλάμου κοντά στην Σφίγγα όπου ο προκατακλυσμιαίος πολιτισμός μας έχει αφήσει παρακαταθήκη, με τον αστερισμό του Ορίωνα, τον Σείριο, και άλλα συναφή.

Τα περισσότερα από τα βιβλία, όμως, στηρίζονται στο ότι η Σφίγγα είχε σκαλιστεί το 10.500 π.Χ. (ή και παλαιότερα) και αφήστε τι υποστηρίζουν οι Αιγυπτιολόγοι! Αυτό δεν είναι αποδεδειγμένο (άλλο αν είναι ευρέως αποδεκτό) και αν η συγκεκριμένη ημερομηνία αποδειχθεί λανθασμένη (κατά τη γνώμη μου αδύνατον) τα περισσότερα από αυτά τα βιβλία θα είναι μόνο για να φαίνεται πιο ωραία και γεμάτη η βιβλιοθήκη του κατόχου τους! Γιατί, όμως, σώνει και καλά η Σφίγγα να είχε σκαλιστεί το 10.500 π.Χ. ή και παλαιότερα; Εδώ μπαίνει στον χορό ο «κοιμώμενος προφήτης», ο Έντγκαρτ Κέϊσι!! Που δεν ήταν, όπως πιστεύουν πολλοί, ένας απλός γραφικός τσαρλατάνος. Αντιθέτως…

Ο Έντγκαρτ Κέϊσι, που πέθανε 1945 και τιμάται ιδιαίτερα από την «Νέα Εποχή», ήταν ένας πολύ διαβασμένος άνθρωπος, που σε νεαρή ηλικία είχε εργασθεί σε διάφορες βιβλιοθήκες. Επίσης, είχε συμβάλει στην οργάνωση νέων μασονικών στοών. Ο άνθρωπος ήταν μασόνος. Δεν θα πω αν είναι καλό ή κακό αυτό. Εξ άλλου δεν είναι το θέμα μας αυτό.

Θα αφήσω τα περί μασονικών σχέσεων του Κέϊσι, για να πάμε σε μια άλλη δραστηριότητά του. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι, μετά τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο «κοιμώμενος» προφήτης (το «κοιμώμενος», διότι, για να προφητέψει, έπεφτε σε ύπνωση) είχε κληθεί για να συμβουλεύσει τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α. Γούντροου Γουίλσον και μάλιστα το έκανε κατ’ επανάληψη! Αυτό είχε διευθετηθεί από κάποιον Συνταγματάρχη Έντμοντ Στάρλινγκ. Ποια ήταν η θέση του Στάρλινγκ; Ελάτε τώρα! Πρέπει να έχετε αρχίσει να υποψιάζεστε. Ναι, ήταν αρχηγός των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών!!!

Ο Κέϊσι, λοιπόν, αφ’ ενός έδινε οδηγίες για θεραπεία ασθενών και συχνά έβρισκε το πρόβλημα, όταν οι γιατροί με περγαμηνές είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Αυτό ΔΕΝ αμφισβητείται, ήταν όντως εντυπωσιακός. Αφ’ ετέρου ομιλούσε για Ατλαντίδα και ξέρω εγώ τι, και προφήτευε (εκ των υστέρων και εκ των αποτελεσμάτων συμπεραίνοντας, χωρίς επιτυχία).

Τον καιρό που προφήτευε ο Κέϊσι, όμως, κανένας δεν ήξερε αν θα έβγαιναν σωστές οι προφητείες του. Όλοι είχαν εντυπωσιασθεί με τις θεραπείες του και ΥΠΕΘΕΣΑΝ ότι και οι προφητείες θα ήταν εξ ίσου επιτυχείς. Και ο «απλοϊκός και αμόρφωτος» από το Κεντάκι είχε ανώτατους στρατιωτικούς, πολιτικούς, βιομηχάνους και τουλάχιστον έναν Πρόεδρο των Η.Π.Α. να κρέμονται από το στόμα του.

Ερώτηση: Θα μπορούσαν κάποιοι να εκμεταλλευτούν, ή να συμπράξουν με τον Κέϊσι για να επηρεάσουν καταστάσεις; Να απαντήσω ή υποψιάζεστε;

Πηγή της εκδοχής ότι κοντά στην Σφίγγα υπάρχει θάλαμος με την παρακαταθήκη κάποιου χαμένου πολιτισμού, πιθανότατα της Ατλαντίδος, είναι ο Κέϊσι και κανένας άλλος. Όπως, επίσης, ότι τόσο η Μεγάλη Πυραμίδα, όσο και, κυρίως, η Σφίγγα, είχαν κατασκευαστεί το 10.500 π.Χ. (αν και υπάρχουν και άλλες ενδείξεις πλέον). Τόσο ο Χάνκοκ, όσο και ο Ντουβάλ, τρέφουν μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό για τον Κέϊσι και από εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία. Όσο για τη «Νέα Εποχή», αφήστε… (Μια που το έφερε η κουβέντα, προσέξτε ποιοι πολιτικοί μας χρησιμοποιούν αυτή την έκφραση, «Νέα Εποχή», κατά κόρων και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα).

Νομίζω, ότι θα ήταν καλό να πούμε δυο-τρία πραγματάκια για τη Σφίγγα και να αναφέρω κάτι που έγινε, ή μάλλον που ΔΕΝ έγινε, κατά τη διάρκεια της εορτής για την υποδοχή της νέας χιλιετίας, την αυγή του 2000, που έγινε μπροστά από τη Μεγάλη Πυραμίδα στην Αίγυπτο.

Ας πούμε πρώτα για τη Σφίγγα, η οποία είναι σκαλισμένη σε ένα «μονοκόμματο» κομμάτι πέτρας. Έχει σώμα λιονταριού και κεφάλι ανθρώπου. Αν, όμως, μελετήσεις προσεκτικά τις διαστάσεις της Σφίγγας, θα δεις ότι το κεφάλι της είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα.

Μια άποψη που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι ότι, στην αρχική μορφή της, η Σφίγγα ήταν…ατόφιο λιοντάρι, σκέτος λέων, από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Ότι αυτοί που ονομάζουμε «αρχαίοι Αιγύπτιοι», δεν είχαν σκαλίσει την Σφίγγα, αλλά την είχαν βρει, όταν μετακόμισαν στην περιοχή. Ο πέτρινος Λέων, δηλαδή, είναι πάρα πολύ παλαιότερος από τον πολιτισμό που υποτίθεται ότι τον σκάλισε.

Την βρήκαν τη Σφίγγα, λοιπόν, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, και της ΞΑΝΑΣΚΑΛΙΣΑΝ το κεφάλι για να τιμήσουν κάποιο Φαραώ, γι’ αυτό και το κεφάλι είναι πολύ μικρό, σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα. Ποιοι και πότε, λοιπόν, είχαν πρώτοι σκαλίσει τη Σφίγγα; Δεν γνωρίζουμε ποιοι, αλλά ορισμένοι ερευνητές πολύ «διαβασμένοι», επιμένουν ότι, όποιοι κι αν την είχαν σκαλίσει, το είχαν κάνει όταν ο ήλιος ανέτελλε στον αστερισμό του ΛΕΟΝΤΟΣ.

Η Σφίγγα ατενίζει ακριβώς το σημείο όπου ανατέλλει ο ήλιος την εαρινή ισημερία. Ίσως εκείνοι, οι πολύ αρχαίοι που την είχαν σκαλίσει, να ήθελαν να πουν σε μελλοντικές γενεές: «Ζήσαμε την εποχή του Λέοντος». Τι νομίζεται τυχαίος είναι ο Μινώταυρος; Πότε είχε ανθίσει ο Μινωικός πολιτισμός; Την εποχή που ο ήλιος ανέτελλε στον αστερισμό του Ταύρου! Το ψάρι του Ιησού Χριστού; Στους Ιχθύες! Αμ, το κριάρι των Αρχαίων Ινδών; Μάλιστα, στον αστερισμό του Κριού ανέτελλε ο ήλιος, όταν ο Σανσκριτικός πολιτισμός ήταν στα «πάνω» του! Αν, λοιπόν, αυτή η εκδοχή περί Σφίγγας είναι σωστή (κι ας αποδείξουν το αντίθετο οι πονηροί του κατεστημένου!), τότε η Σφίγγα μπορεί να είχε σκαλιστεί πριν 13.000 ή 39.000 χρόνια! Χρειάζονται 26.000 χρόνια περίπου για να περάσουν και οι 12 αστερισμοί από το ίδιο σημείο και η τελευταία φορά που ο ήλιος ανέτειλε στον αστερισμό του Λέοντος ήταν πριν 13.000 χρόνια!

Μα, αν η Σφίγγα είναι τόσο παλαιά, τότε αυτά που μας λένε είναι παραμύθια. Αλλάζουν και επαναπροσδιορίζονται πάρα πολλά πράγματα! Όσο για τον θάλαμο που βρίσκεται λίγο έξω και κάτω από το πόδι της Σφίγγας, τον έχουν βρει με τα πιο σύγχρονα μέσα. ΥΠΑΡΧΕΙ αυτός ο θάλαμος, αυτό το κενό αν προτιμάτε, που πιθανόν να περιέχει πολλές απαντήσεις σε σοβαρότατα ερωτήματα. Το Αιγυπτιακό τμήμα αρχαιοτήτων, όμως, δεν δίνει άδεια για ανασκαφές στη συγκεκριμένη περιοχή. Όπως δεν δίνει άδεια για να ανοιχτεί, έστω με ειδικό ρομπότ, η πορτούλα που βρήκαν πίσω από ένα υποτιθέμενο αρχαίο αγωγό εξαερισμού στη λεγόμενη πυραμίδα του Χέοπος, που στην πραγματικότητα είναι ένα παρατηρητήριο, από το οποίο κάποιος βλέπει απευθείας τον Σείριο!!!!

Το ίδιο ακριβώς με τη Σφίγγα συμβαίνει και με ένα αρχαίο τάφο-μαυσωλείο που έχει ανακαλυφθεί στην όαση της Σίουα ή Σίβα από την Ελληνίδα αρχαιολόγο Λιάνα Σουβαλτζή. Αυτός ο τάφος μοιάζει με αρχαίο μακεδονικό βασιλικό τάφο και ή αρχαιολόγος επιμένει ότι πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι ανασκαφές σταμάτησαν και απαγορεύτηκε στην Ελληνίδα αρχαιολόγο να συνεχίσει, με απόφαση της Αιγυπτιακής αρχαιολογικής υπηρεσίας (και ελληνικού δακτύλου λένε οι κακές γλώσσες). Ότι και αν περιέχει ο τάφος (που πρέπει να περιέχει πολλά), όποιου και αν είναι (αν όχι του Μ, Αλεξάνδρου), όφειλαν να επιτρέψουν την συνέχιση των ανασκαφών. Ίσως, όμως, φοβούνται «κάτι». Και παρά τις προσπάθειες της αρχαιολόγου οι Αιγύπτιοι δεν δίνουν άδεια για να συνεχιστούν οι ανασκαφές!

Οι Αιγύπτιοι είναι που δεν δίνουν τις άδειες ή τα αφεντικά τους (και προς το παρόν αφεντικά μας), που δεν θέλουν να γίνουν γνωστά ορισμένα πράγματα που θα έστελναν αδιάβαστο το κατεστημένο, από θρησκευτικό μέχρι πολιτικό και οικονομικό; Αφήσετε…

Και πάμε σ’ αυτό το κάτι που έγινε, ή μάλλον που ΔΕΝ έγινε, κατά τη διάρκεια της εορτής για την υποδοχή της νέας χιλιετίας, την αυγή του 2000, που έγινε μπροστά από τη Μεγάλη Πυραμίδα στην Αίγυπτο.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς του 2000, είχε μαζευτεί πολύς κόσμος από όλα τα μέρη της Γης, για να δουν την αυγή της νέας χιλιετίας στο οροπέδιο της Γίζας, ανάμεσα στις Πυραμίδες και ακούγοντας μουσική του Ζαν Μισέλ Ζαρ. Το τελετουργικό περιελάμβανε το καπάκωμα της κορυφής της Μεγάλης Πυραμίδας. Να πω εδώ ότι η Μεγάλη Πυραμίδα, η του Χέοπος επίσημα (αλλά άλλου πιο παλιού, είτε και κανενός, ανεπίσημα), δεν είναι τελειωμένη. Λείπει η κορυφή. Πολλοί λένε ότι όποιοι είχαν χτίσει την πυραμίδα, την είχαν αφήσει ατελείωτη για να δείξουν ότι σε αυτό τον κόσμο δεν υπάρχει τελειότητα.

Η κορυφή της Μεγάλης Πυραμίδας παίζει πολύ, ΠΑΡΑ πολύ σε πολλά περίεργα πράγματα. Ένα είναι το δολάριο. Πάρτε ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου. Τι βλέπετε; Στη μια όψη τον Γεώργιο Ουάσινγκτον. Πίσω από τον Ουάσινγκτον, όμως, τι βλέπετε; Βλέπετε, ναι… ναι, την Μεγάλη Πυραμίδα, με ένα καπάκι που ακτινοβολεί, άρα χρυσό, και πάνω στο καπάκι το μάτι του Ώρου, τον Παντεπόπτη Οφθαλμό.

Πραγματικά αυτό δείχνει η οπίσθια όψη του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου. Την Μεγάλη Πυραμίδα να συμπληρώνεται με ένα καπάκι, μια μικρότερη πυραμίδα που ακτινοβολεί, και πάνω στο καπάκι δεσπόζει το μάτι του Ώρου. Αν αυτό είναι μασονικό σύμβολο, ή όχι, αυτό δεν το γνωρίζω. Υπάρχει όμως και μια επιγραφή: «Novus ordo..». Ξέρετε τι σημαίνει Novus Ordo; «Νέα Τάξη» σημαίνει!!!! Ναι αυτό ακριβώς.

Αυτός ήταν ο λόγος που οι Αιγύπτιοι ανέβαλαν το καπάκωμα της Μεγάλης Πυραμίδας στην αυγή του 2000. Ορισμένες φωνές είχαν ακουστεί από τη στιγμή που οι Αιγύπτιοι, και πιθανότατα όχι μόνο, είχαν σκαρφιστεί να τοποθετήσουν τα μεσάνυχτα μια χρυσή πυραμίδα πάνω στην Μεγάλη Πυραμίδα για να την συμπληρώσουν. Μάλιστα, ένας προβολέας θα συμπλήρωνε το σκηνικό, με την προβολή του ματιού του Ώρου!!

Και τότε θα γινόταν το έλα να ιδείς στην Αίγυπτο, ο Μουμπάρακ και η κυβέρνησή του θα τα εύρισκαν σκούρα με κατηγορίες από τους ισλαμιστές, ότι είχαν επιτρέψει την προβολή της «Νέας Εποχής», της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», ή του Μασονισμού στη Γίζα. Θα έφευγαν κεφάλια, πολύ ενωρίτερα απ’ ότι συνέβη τώρα στις μέρες μας! Και βρήκαν ως δικαιολογία τον… αέρα που φυσούσε. Κρύο υπήρχε, αλλά δυνατός αέρας ΟΧΙ. Και πώς ήξεραν, άλλως τε, μέρες πριν ότι θα φυσούσε αέρας την συγκεκριμένη ώρα; Η τελετή ΔΕΝ είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή.

Βλέπετε, δεν είναι απλά θέμα Χάνκοκ, Ντουβάλ, Τέμπλ και ξέρω κι εγώ τι. Έχουμε μια πολύπλοκη υπόθεση που τραβάει εδώ και δεκαετίες (αν όχι χιλιετίες). Όσο για το δολάριο ίσως δούμε σε άλλο άρθρο ποιος το σχεδίασε και σε ποια αδελφότητα ανήκε!

Να μην ξεχάσω τον Ρίτσαρντ Χόουγκλαντ με το «Μνημεία στον Άρη» και την προσπάθεια να τα συσχετίσει με τα μνημεία της Γίζας. Ούτε ο Ρίτσαρντ Χόουγκλαντ είναι «καθαρός» όσον αφορά στον Κέϊσι. Συνδέεται και μάλιστα πολύ γερά. Βέβαια, η σύνδεση δεν είναι προσωπική, αλλά όταν πέθανε ο Κέϊσι δεν τελείωσε η υπόθεση. Δημιουργήθηκε ένας Οργανισμός, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να είναι επαρκώς «οικονομημένος». Και ο Οργανισμός, ή τα παρακλάδια του, είχαν πολλά να κάνουν με τις σχετικά πρόσφατες έρευνες για τον «θάλαμο» στη Γίζα. Λαβύρινθος σου λέω. Και όπου να ψάξεις στην περιφέρεια πάντα θα βρεις την CIA, ή κάποιο άλλο παρόμοιο μαγαζί.

Οι συγγραφείς που ανέφερα μέχρι τώρα, δεν αναφέρθηκαν ως οι καλύτεροι ή οι μοναδικοί που ασχολούνται με το αντικείμενό μας. Αναφέρθηκαν γιατί «τάραξαν τα λιμνάζοντα ύδατα» σε ότι αφορά τα θέματα που ασχολούμαστε. Ήταν πρωτοπόροι και η πηγή για τους επόμενους συγγραφείς του είδους, που τους αντέγραψαν κατά κόρων!

Έλληνες συγγραφείς δεν θα αναφέρω (όπως δεν ανέφερα και Ελληνικές εκδόσεις των βιβλίων των ξένων συγγραφέων) για να μην θεωρηθεί ως έμμεση διαφήμιση, κάτι που δεν συνάδει με την φιλοσοφία του Forum και δεν είναι άλλως τε και ο σκοπός μου αυτός. Άμα ψάξετε θα βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει!

Να μην παραλείψω να πω ότι αυτοί οι συγγραφείς που ανέφερα σχεδόν σ’ όλα τους τα βιβλία έχουν αναφορές σε βιβλία της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και μας οδηγούν για να διαβάσουμε διάφορα βιβλία αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων.

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!