Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 2:46 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ… ΜΥΣΤΗΡΙΑ (Από το μέλος μας "Αθηναίος") (Μέρος Α)

Όλα αυτά που γράφω σ’ αυτό το Forum, φυσικά, τα έχω διαβάσει από αλλού και τα μεταφέρω συμπυκνωμένα με το δικό μου τρόπο, αλλά με την ουσία άθικτη και με την πηγή να αναφέρεται πάντοτε. Υπάρχουν φυσικά και δικά μου σχόλια και απόψεις, επηρεασμένες πάντα από την προδιάθεση την οποία έχει κάποιος όταν μελετώντας και ερευνώντας προσεγγίζει ένα θέμα. Τα πάντα κατά τη γνώμη μου είναι θέμα προδιάθεσης.

Ας αρχίσουμε με μια μικρή παρένθεση για να καταλάβετε τι σημαίνει προδιάθεση και πως μπορεί το κατεστημένο να «φρικάρει» τον κόσμο εκμεταλλευόμενο την προδιάθεσή του. Πόσοι ΔΕΝ θα πιστέψουν και θα πουν, «έλα μωρέ βλακείες», αν τα κανάλια αρχίσουν να μεταδίδουν ειδήσεις περί εισβολής στη Γη κακά διατεθειμένων εξωγήινων; Ξέρετε καλά με ποιους έχουμε να κάνουμε; Ξέρετε τι σόου μπορεί να σκηνοθετηθεί στον ουρανό; Και άντε να ακούς από το CNN ότι έγινε εισβολή από εξωγήινους, να βγαίνεις στο μπαλκόνι και να βλέπεις να γίνεται χαμός με πολύχρωμα φώτα στον ουρανό, να ουρλιάζουν οι γείτονες, οι γυναίκες, οι άντρες και τα παιδιά. Θα καθίσεις τότε με ψυχραιμία να σκεφτείς: «Κοίτα, ρε, τι σόου σκαρφίστηκαν οι άτιμοι για να μας κάνουν να φοβηθούμε!»;

Από δορυφόρους μπορεί να γίνει η δουλειά, τους ίδιους δορυφόρους που παρακολουθούν οτιδήποτε κινητό, ακίνητο, e-mail, τηλέφωνο, ανθρώπους, ζώα κλπ. Οπότε, κλείνουν τους κρουνούς του πετρελαίου, λόγω «έκτακτης ανάγκης», αδειάζουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων, σε πέντε-έξη ημέρες κόβεται και ο ηλεκτρισμός, οι φούρνοι δεν βγάζουν ψωμί, τα χρήματα δεν κάνουν ούτε για χαρτί τουαλέτας, λεηλατούνται τα σούπερ μάρκετς και έρχονται οι κρατούντες (οι Γήινοι όχι οι εξωγήινοι) για να πουν: «Έχουμε τη λύση, μη φοβάστε. Κάντε ό,τι σας πούμε, για να μπορέσουμε να διώξουμε τους εξωγήινους. Θα φάτε ψωμάκι, θα πιείτε καθαρό νεράκι, θα έχετε ηλεκτρισμό και βενζίνη, δεν θα σας πειράξει κανείς. Εμείς είμαστε εδώ». Σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει με μια απάτη του κατεστημένου περί εξωγήινης εισβολής και επίθεσης, όταν έχουμε την προδιάθεση, με όλες αυτές τις αναφορές για εμφανίσεις UFO σε διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά και από τις ταινίες του κάθε Σπίλμπεργκ που βλέπουμε στους κινηματογράφους και τις τηλεοράσεις. Κλείνει η παρένθεση.

Θα ασχοληθούμε, λοιπόν, με κάτι συγγραφείς και «συγγραφικές κλίκες», που φαίνεται ότι έχουν πονηρές διασυνδέσεις (όχι πάντα με την κακή έννοια). Πηγή και γνώμονας για πολλά που γράφω είναι ένα σχετικά νέο βιβλίο, The Star Gates Conspiracy (Η Συνωμοσία των Αστρικών Πυλών), αλλά κυρίως μια διάλεξη που είχαν δώσει οι συγγραφείς Λιν Πρίκνετ και Κλάιβ Πρίνς, σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Εδιμβούργο. Δεν ασχολούνται με τους διάφορους Σπίλμπεργκ, αλλά με τους κορυφαίους συγγραφείς στο θέμα της συσχέτισης Αιγύπτου με τον αστερισμό του Ορίωνα, τον Σείριο και τον Άρη, με την ύπαρξη «θαλάμου», πιθανόν στο πόδι της Σφήγκας, που περιέχει μεγάλα μυστικά, με την επίσκεψη εξωγήινων στη Γη στο παρελθόν και την επικείμενη επιστροφή τους, με Έλληνες, Σουμέριους, Ινδούς, Μάγια, Εβραίους και άλλα τέτοια.

Να πω εδώ ότι σχεδόν όλοι οι συγγραφείς ασχολούνται με την κοσμογονία αλλά και με καταστροφολογία. Με την δημιουργία του κόσμου αλλά και με την καταστροφή του. Αυτά πάνε πάντα μαζί.

Συγγραφείς, λοιπόν. Αισθάνομαι την υποχρέωση να αναφέρω αυτούς που για χρόνια έχουν προσφέρει, αν μη τι άλλο, ατελείωτη ευχαρίστηση και μια άλλη οπτική γωνία θεώρησης των πραγμάτων, σε όλους εμάς που τους διαβάζουμε. Προτείνω δε σε όσους δεν έχουν διαβάσει βιβλία τους, να το κάνουν. Έχουν να κερδίσουν πολλά. Θα αρχίσω με Βελικόφσκυ και Σίτσιν. Αυτοί είναι γίγαντες σε σύγκριση με τους μοντέρνους, οι περισσότεροι από τους οποίους όχι μόνο είχαν εμπνευσθεί από (κυρίως) Βελικόφσκυ και Σίτσιν, αλλά τους αντέγραψαν κατά κόρον. Copy/paste και Άγιος ο Θεός!!!

Εμμανουήλ Βελικόφσκυ (Immanuel Velikovsky, 1895-1979): Γεννημένος στη Ρωσία και εβραϊκής καταγωγής, είχε σπουδάσει, κυρίως ψυχιατρική, στα πανεπιστήμια της Μόσχας, του Βερολίνου, της Βιέννης, της Ζυρίχης και του Εδιμβούργου. Είχε εργασθεί και ως γιατρός στην Παλαιστίνη, πριν μεταναστεύσει στις Η.Π.Α. για να ζήση στο Πρίνκστον, όπου εδρεύει και το περίφημο πανεπιστήμιο. Συνεργάστηκε με τον Αϊνστάιν στην επιμέλεια και έκδοση παλαιών εβραϊκών επιστημονικών συγγραμμάτων. Τα βιβλία που μας ενδιαφέρουν είχαν εκδοθεί από το 1950 έως το 1955 και είναι τρία. Το Worlds in Collision (Κόσμοι σε Συγκρούσεις) είναι κλασικό. Ίσως να έχει ανατυπωθεί με όλο αυτό το «μπάχαλο» των καταστροφολόγων. Η αγορά είναι τεράστια. Το Ages in Chaos (Εποχές Χάους) είχε γραφτεί σχεδόν παράλληλα με το πρώτο, όπως και το Earth in Upheaval (Η Γη σε Αναστάτωση). Λιγότερο γνωστό είναι το Oedipus and Akhnaton (Οιδίπους και Αχνατόν, 1960), στο οποίο επιχειρείται ένας συσχετισμός της ελληνικής με την αιγυπτιακή μυθολογία. Είχε γράψει κι ένα άλλο βιβλίο ο Βελικόφσκυ, το The Alexander Conspiracy (Συνωμοσία του Αλεξάνδρου), αλλά ας το αφήσουμε ήσυχο αυτό!!!

Τον Βελικόφσκυ τον είχε κυνηγήσει πολύ άγρια το αμερικανικό επιστημονικό (και όχι μόνο!) κατεστημένο, κυρίως για το World in Collision, που έφερε τα πάνω κάτω. Τέτοιο ήταν το κυνηγητό, που ο εκδότης του, που ήταν και είναι μεγάλο όνομα σε επιστημονικά εγχειρίδια, απειλήθηκε με μποϊκοτάζ και αναγκάστηκε να δώσει την έκδοση σε κάποιον άλλο, που δεν εξέδιδε πανεπιστημιακά βιβλία.

Ο Βελικόφσκυ ασχολείται με πολλά θέματα, αλλά εκείνο που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι η συντέλεια. Διατείνεται ότι όλοι αυτοί οι μύθοι, ο κατακλυσμός του Νώε, οι Πληγές του Φαραώ και άλλα, ήταν πραγματικές φυσικές καταστροφές, που είχαν προκληθεί από διαστημικές αναστατώσεις, κυρίως από την δημιουργία του πλανήτη Αφροδίτη που, έχοντας αποσπασθεί από τον πλανήτη Δία (θυμάστε από πού γεννήθηκε η Αθηνά στην ελληνική μυθολογία;), και μέχρι να στεριώσει κάπου, δηλαδή στην τροχιά που βρίσκεται τώρα, είχε καταταλαιπωρήσει τη Γη, περνώντας κατά διαστήματα από δίπλα της.

Ζαχαρίας Σίτσιν (Zechariah Sitchin): Γεννήθηκε στη Ρωσία. Μεγάλωσε στην Παλαιστίνη, όπου έμαθε τέλεια την νέα και αρχαία εβραϊκή γλώσσα, καθώς και άλλες σημιτικές και ευρωπαϊκές γλώσσες. Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο, που μπορεί να διαβάσει τις πήλινες πλάκες και τους κυλίνδρους των Σουμερίων. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου (London School of Economics and Political Science), όπου αρίστευσε. Είχε αρχίσει την καριέρα του ως δημοσιογράφος, αλλά τελικά συγκεντρώθηκε στη μελέτη αρχαίων παραδόσεων, κυρίως της σουμερικής, και στη συγγραφή βιβλίων που έχουν μεταφραστεί όχι μόνο σε πολλές ξένες γλώσσες, αλλά και σε Brail, τη γλώσσα των τυφλών. Κατά τη γνώμη μου, ένας εκ των πλέον συναρπαστικών συγγραφέων, με την (κατά το δυνατόν) πλέον τεκμηριωμένη εκ των υστέρων θεωρία για το αντικείμενο που πραγματεύεται.

Εκείνο που λέει ο Σίτσιν είναι ότι, βάσει των στοιχείων που είχαν αφήσει οι Σουμέριοι, ο άνθρωπος είχε δημιουργηθεί από εξωγήινους με δικό τους σπέρμα και ωάρια γήινων ζώων, πιθανότατα πιθήκων, ότι ο κατακλυσμός του Νώε είχε προκληθεί από το γλίστρημα στον ωκεανό των πάγων της Ανταρκτικής μετά από την προσέγγιση του «12ου Πλανήτη», που έχει μια φοβερά ελλειπτική τροχιά και πηγαινοέρχεται κάθε 3.600 (;) χρόνια. Ότι ο Νώε των Εβραίων και ο Ουσναπίστιμ των Σουμερίων ήταν το ίδιο πρόσωπο και όντως υπήρξε και σώθηκε διότι τον λυπήθηκε ο εξωγήινος αφέντης του, ο οποίος του είχε δείξει πώς να φτιάξη κιβωτό, που ήταν υποβρύχιο και όχι βάρκα, και ότι η Σάρα του Λωτ είχε γίνει στήλη άλατος από μια φοβερή πυρηνική έκρηξη στην Αραβική χερσόνησο, σημάδια της οποίας ακόμη φαίνονται σε δορυφορικές φωτογραφίες. Γενικά οι εξωγήινοι είχαν εκνευριστεί και θυμώσει με την συμπεριφορά των «κατασκευασμάτων» τους και τους είχαν αφήσει στην τύχη τους, να πνιγούν, όταν κατάλαβαν πως θα γίνονταν τεράστιες καταστροφές από την προσέγγιση του «Νιμπιρού», όπως αποκαλούν οι Σουμέριοι τον 12ο Πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος (τον οποίο υποψιάζεται, αν δεν γνωρίζει ήδη, το κατεστημένο).

Ένα πράγμα, που δεν αμφισβητείται (πλέον), είναι ότι ο Σίτσιν είχε προβλέψει τι θα εύρισκε η αποστολή Voyager στους πλανήτες Ποσειδώνα και Ουρανό, χρόνια πριν φτάσει στον προορισμό του ο τεχνητός δορυφόρος. Διάνα σε όλα, από χρώμα μέχρι σύσταση και αριθμό φυσικών δορυφόρων. Όλα είναι γραμμένα, λέει ο Σίτσιν, στις πλάκες και τους κυλίνδρους των Σουμερίων!!

Βιβλία του Σίτσιν: Το πιο γνωστό (και βασικό) είναι The 12th Planet (Ο Δωδέκατος Πλανήτης). Υπάρχουν κι άλλα στη σειρά The Earth Chronicles (Τα Γήινα Χρονικά), που είναι: Genesis Revisited (Επανεπίσκεψη στη Γένεση), Stairway to Heaven (Σκάλα στον Ουρανό), The Wars of Gods and Men (Οι Πόλεμοι Θεών και Ανθρώπων), The Lost Realms (Τα Χαμένα Βασίλεια), When Times Began (Όταν Άρχισε ο Χρόνος) και τέλος το The Cosmic Code (Ο Κοσμικός Κώδικας).

Ας δούμε, τώρα, και τους νεότερους συγγραφείς στον τομέα της καταστροφολογίας, της πιθανής επίσκεψης εξωγήινων και της επικείμενης επιστροφής τους (αν δεν είναι ήδη εδώ, κάνοντας «αλισβερίσι» με το κατεστημένο, τουλάχιστον ένα είδος, μια φυλή, από αυτούς). Να μην παραλείψω να πω ότι, γι' αυτούς τους συγγραφείς, η Αίγυπτος, η Γίζα, η Σφίγγα και η Μεγάλη Πυραμίδα, «παίζουν» πολύ στην όλη υπόθεση.

Βέβαια, υπάρχει ο Ζαχαρίας Σίτσιν, ο Εμμανουήλ Βελικόφσκυ και ορισμένοι άλλοι, λιγότερο γνωστοί, αλλά η μεγάλη φασαρία είχε αρχίσει με το βιβλίο ενός άλλου συγγραφέα, του Ρόμπερτ Τέμπλ, The Sirius Mystery (1976) «Το Μυστήριο του Σείριου» ή «Ο Άγνωστος Σείριος». Από τα κλασικά βιβλία. Αυτοί που το έχουν, όμως, πρέπει να γνωρίζουν ότι επανεκδόθηκε το 1998, με αρκετές προσθήκες και ένα επιπρόσθετο συμπέρασμα που θα δούμε πιο κάτω. Ακρογωνιαίος λίθος του The Sirius Mystery είναι η περίπτωση των Ντογκόν του Μάλι, στη δυτική Αφρική.

Οι Ντογκόν, αυτή η πρωτόγονος φυλή που ζούσε σε καλύβες μακριά από τον πολιτισμό, ήξεραν κάτι φοβερά πράγματα πριν καν τα υποψιαστούν οι επιστήμονες με όλα τα όργανά τους. Αυτή η πολύ μυστήρια γνώση των Ντογκόν αφορά στο Σείριο, ή μάλλον στον Σείριο Β΄, ο οποίος «ανακαλύφθηκε» το 1842 και φωτογραφήθηκε μόλις «προχθές» την δεκαετία του 70.
Η πολύ παλιά θρησκεία, όμως, των Ντογκόν έχει ως θέμα τον Σείριο Β’. Δηλαδή ότι ο Σείριος, που είναι το πιο λαμπρό αστέρι μετά τον Ήλιο στον ουρανό, έχει έναν μικρό αδελφό, ένα σβησμένο πολύ μικρό αστέρι, που είναι «απίστευτα βαρύ» και αόρατο με γυμνό μάτι. Όντως τώρα γνωρίζουμε ότι ο Σείριος είναι ένας διπλός αστέρας. Πώς γνώριζαν την ύπαρξη του αόρατου «λευκού νάνου» οι Ντογκόν; Βάσει ποιας γνώσης είχαν καθιερώσει μια μεγάλη εορτή κάθε πενήντα χρόνια, μια περίοδο που συμπίπτει με την περίοδο μιας πλήρους περιστροφής του ενός «αδελφού» γύρω από τον άλλο;

Πως γνώριζαν περί «λευκών νάνων» ή αστέρων πρωτονίων, οι πρωτόγονοι, αστέρων με τρομακτική βαρύτητα, για να πουν ότι το… αδελφάκι είναι «τόσο βαρύ, που όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο δεν θα μπορούσαν να το σηκώσουν»; Και όμως, αυτά είχαν πει στους Γάλλους ανθρωπολόγους, όταν αυτοί τους είχαν επισκεφθεί! Είχαν περιγράψει το σύστημα του Σείριου με φοβερή ακρίβεια. Και το ωραίο είναι ότι κάπου στην παράδοσή τους αναφέρετε και κάποιο τρίτο «αδελφάκι» και αυτή τη στιγμή οι αστρονόμοι υποψιάζονται ότι το σύστημα του Σείριου αποτελείται από έναν φανερό και δύο «κρυφούς», δηλαδή υπάρχει και Τρίτος αστέρας στην περιοχή, ένας δεύτερος «λευκός νάνος»!

Το συμπέρασμα του Τέμπλ είναι ότι οι Ντογκόν απέκτησαν αυτή τη γνώση από εξωγήινους, προερχόμενους από το Σείριο, που είχαν επισκεφθεί την Γη. Όχι άμεσα, όμως. Οι εξωγήινοι είχαν διδάξει τους Αιγυπτίους και τους Σουμέριους. Η γνώση συγχωνεύτηκε στις παραδώσεις τους, από εκεί πήραν το «μυστικό» οι Έλληνες και το πέρασαν (τρίτο χέρι) στους Ντογκόν.

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!