Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 2:05 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Ο Churchill είχε διατάξει τη συγκάληψη UFO

Έγγραφα που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Αμύνης και τα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο τότε πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Winston Churchill, διέταξε να «καλυφθεί» και να κρατηθεί μυστικό για τουλάχιστον 50 χρόνια η εμφάνιση ενός UFO, με την δικαιολογία ότι θα προκαλούσε πανικό στον κόσμο και ότι οι άνθρωποι ενδεχομένως να έχαναν την πίστη τους στη θρησκεία!

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Churchill έδωσε τις διαταγές αυτές κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α., Dwight Eisenhower, σε άγνωστη τοποθεσία κάπου στην Αμερική.

Το περιστατικό έγινε γνωστό και καταγράφηκε στα αρχεία της Βρετανίας μέσα από μία επιστολή που έστειλε το 1999 στο Υπουργείο Αμύνης ο εγγονός ενός από τους σωματοφύλακες του Churchill, όπου εξιστορούσε αυτά που του είχε εκμυστηρευτεί  ο παππούς του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την κατάθεση του συγκεκριμένου ανθρώπου (τα στοιχεία του είναι γνωστά και στη δικαιοδοσία αποκλειστικά του Υπουργείου. Κατά τα άλλα, εργάζεται ως φυσικός στο Leicester της Βρετανίας), ένα αναγνωριστικό αεροπλάνο και το πλήρωμά του επέστρεφαν από μία αποστολή στην Ευρώπη πίσω στη βάση του.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης του, κοντά στις ακτές της Αγγλίας, ένα μεταλλικό Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο πλησίασε και σκίασε το αεροσκάφος.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους αμέσως φωτογράφισε το UFO προτού αυτό εξαφανισθεί από το οπτικό τους πεδίο.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια συζητήσεων για το ανεξήγητο εκείνο περιστατικό, οι δύο ισχυροί άνδρες ανησύχησαν τόσο πολύ που ο Churchill διέταξε να παραμείνει μυστικό για περισσότερο από 50 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησις τους, ένας εμπειρογνώμονας όπλων υπέθεσε ότι το UFO ήταν ίσως κάποιο είδος πυραύλου, ενώ κάποιος άλλος ότι επρόκειτο για εξωγήινο σκάφος. Τότε, ο Churchill ανησύχησε μη τυχόν δημιουργηθεί πανικός στον κόσμο και αποφάσισε να διατάξει να παραμείνει απόρρητο το περιστατικό για παραπάνω από μισό αιώνα.
Μετά από έρευνα των ισχυρισμών αυτών, ένας ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Αμύνης της Βρετανίας είπε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις που μπορούν να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς αυτούς, καθώς όλα τα απόρρητα αρχεία πριν από το 1967 καταστρέφονταν μετά από πέντε χρόνια.
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!