Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 2:26 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Λίγο από όλα και ένα καλωσόρισμα

Υπάρχουν στιγμές που με πιάνει ένας κόμπος στον λαιμό και λυγίζω και κάποιες άλλες νιώθω αρκετά δυνατός ώστε να φωνάξω και να ακουστώ μέχρι τα πέρατα του σύμπαντος. Θα μου πείτε και ποιος θα σε ακούσει? Ένας! Μπορεί να με ακούσει μόνο ένας άνθρωπος και να αλλάξει τον τρόπο που παρακολουθεί τον κόσμο? Αυτό μου φτάνει...


Βλέπετε έχουμε μάθει να ζούμε και να πράττουμε εγωιστικά, κάποιες φορές μας βολεύει και το ψέμα γιατί έτσι παραμένουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες.  Άτιμο πράγμα η συνήθεια. Πόσες φορές στον βωμό της ηρεμίας και της προσωπικής σας ησυχίας δεν έχετε θυσιάσει πράγματα που καμιά φορά τα  θυμάστε  τώρα και έχετε μετανιώσει? Δεν φοβάμαι να παραδεχτώ πως και εγώ το έχω κάνει αυτό και μάλιστα αρκετές φορές. Τώρα όμως αποφάσισα να δώσω ένα τέλος, το αν θα τα καταφέρω είναι ένα άλλο θέμα αλλά προτιμώ να σκέφτομαι ότι τουλάχιστον προσπάθησα παρά ότι παραδόθηκα. Υπάρχουν εκεί έξω τόσοι άνθρωποι που θέλουν το κακό μας και μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα  που αν μη τι άλλο κάποια στιγμή πρέπει να τους δείξουμε πως δεν είναι τίποτε παραπάνω πάρα μόνο μια κλωτσιά στα πισινά και άει στο διάολο! Αφυπνιστείτε φίλοι μου γιατί κάποιοι την ώρα που κοιμόμαστε κλώθουν την μοίρα μας  και όταν ξυπνήσουμε ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, μια φίλη μου είπε πως τον κόσμο μας δεν τον κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας αλλά τον δανειστήκαμε από τα παιδιά μας, πόσο δίκιο έχει. Σκεφτείτε το λίγο....

Το site αυτό είναι μια προσπάθεια να βγουν όλα στην επιφάνεια, ασήμαντα, σημαντικά, γελοία, σοβαρά, αλήθεια και ψέματα. Εσείς απλά παρακολουθείτε ένα θέατρο παραλόγου που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια σας. Αν το πάρετε στα σοβαρά εσείς το αποφασίζετε, το σίγουρο είναι  πως κάτι από όλα αυτά είναι αλήθεια και για να μπορέσουμε να την ανακαλύψουμε θα πρέπει να μελετήσουμε και τα ψέματα.  Αυτή είναι η δουλειά μου να σας τα δείξω όλα χωρίς προσωπικές επιρροές και εσείς να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.  Θα σας χαράξω το μονοπάτι απλόχερα, αν θα φτάσετε στο τέλος της διαδρομής και με συναντήσετε εσείς το ξέρετε, αν πάλι δεν φτάσετε ως το τέλος μην απογοητεύεστε σας εγγυώμαι ότι  το ταξίδι σας θα είναι ευχάριστο και με πολλές εκπλήξεις.


Κάποιοι θα αναρωτιέστε πως μπορούν να υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτά τα παραμύθια και μάλιστα τα πιστεύουν κιόλας! Να είστε σίγουροι πως και εμείς αναρωτιόμαστε πως μπορούν να υπάρχουν άνθρωποι  που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους και όταν τους παρουσιάζονται απτές αποδείξεις εξακολουθούν να αμφισβητούν! Και εδώ υπάρχει η διαφορά των συναισθημάτων  μας, εσείς κοροϊδεύετε και εμείς σας λυπόμαστε, γιατί δεν είστε τίποτε παραπάνω από φοβισμένα ανθρωπάκια που δεν μπορείτε να δεχτείτε αυτό που σας φοβίζει! Δεν μπορείτε να αποβάλλετε αυτά που σας έμαθαν στο σχολείο, αυτά που σας έμαθε η μαμά και ο μπαμπάς την ώρα που σας νανούριζε, κύριοι και κυρίες υπάρχει μια εναλλακτική πραγματικότητα και εσείς είστε απέξω, είτε την πιστεύετε είτε όχι δεν έχει καμιά σημασία, γιατί πιστεύει αυτή σε εσάς! 

"Καλύτερα να πιστεύουμε στα δικά μας παραμύθια, παρά να μας παραμυθιάζουν οι παγκόσμιοι επιβήτορες"

Εμπλουτιστείτε με γνώσεις μόνο αυτό μας έμεινε, όλα τα άλλα είναι εφήμερα. Αποκτήστε αντίλογο σε όλα αυτά που μας αραδιάζουν δεξιά και αριστερά. Ας γίνουμε όλοι μαζί η ρωγμή που θα θρυμματίσει το παγόβουνο της κοροϊδίας και της υποκρισίας.


Φίλοι μου καλωσορίσατε στο Esperos, όπου θα συναντήσετε μια νέα πατρίδα με νέους φίλους-συνταξιδιώτες, εδώ κανείς δεν θα προσπαθήσει να σας κοροϊδέψει, εδώ κανείς δεν θα κοιτάξει να σας εκμεταλλευτεί.

Καλό μας ταξίδι....


Έσπερος

 

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!