Τρίτη, 09-ΑΥΓ-2022, 10:39 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


K-Pax

Ένας ασθενής σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο υποστηρίζει ότι δεν είναι ο άνθρωπος που όλοι νομίζουν αλλά ένας εξωγήινος που έχει καταλάβει το σώμα του. Οι γιατροί όπως είναι φυσικό δεν τον πιστεύουν και ο ψυχίατρος που τον έχει αναλάβει προσπαθεί να τον συνεφέρει, χωρίς αποτέλεσμα. Κάπου εκεί ο ασθενής αρχίζει να δίνει περίεργες πληροφορίες για τον πλανήτη από όπου είναι στην πραγματικότητα, τον K-Pax, να εξαφανίζεται για αρκετές μέρες και όταν επιστρέφει να λέει σε όλους ότι έκανε κάποια ταξίδια σε όμορφα μέρη της γης που ήθελε να δει πριν φύγει και όλα αυτά την ίδια ώρα που δεν παρουσιάζει κανένα άλλο ψυχιατρικό σύμπτωμα.
O γιατρός του αρχίζει να πιστεύει την εκδοχή του, και θέλοντας να δει τι έχει γίνει ψάχνει το παρελθόν του και από την έρευνα του οι συζητήσεις με τον ασθενή γίνονται ακόμη πιο μυστήριες. Την ίδια ώρα οι ασθενείς στο ίδρυμα όπου βρισκόμαστε αρχίζουν να συμπαθούν και να πιστεύουν τον μυστήριο άνδρα, με τους γιατρούς να προσπαθούν να κάνουν κάτι για να περιορίσουν τα φαινόμενα που προξενεί η παρουσία του. Όλα γίνονται ακόμη πιο αινιγματικά όταν ο χαρακτήρας του Kevin Spacey υποστηρίζει ότι θα φύγει από τον πλανήτη γη σύντομα και θα πάρει μαζί του και έναν από τους ανθρώπους που τον αγάπησαν στο ίδρυμα.
Μυστήριο, πινελιές ψυχολογικού θρίλερ και ψυχανάλυση είναι αυτά που προσφέρει η ταινία και τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Με στυλοβάτη τις καλές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών τους και ένα στιβαρό σενάριο που ξετυλίγεται στα μάτια μας αργά κάνοντας μας να αμφιβάλουμε για την ανθρώπινη προέλευση του κεντρικού χαρακτήρα, η ταινία γίνεται αρκετά ελκυστική και δίνει μέχρι και το τέλος στον θεατή αυτό ακριβώς που περιμένει να δει.

Το είδαμε και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 349
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!