Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 3:19 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ FORT BENNING-Ένας λοχίας 34 χρόνια μετά, ετοιμάζεται να αποκαλύψει εξωγήινα ευρήματα

Στις 14 Σεπτεμβρίου το 1977 στο στρατόπεδο Fort Benning των ΗΠΑ, διεξήχθη μια νυχτερινή άσκηση προκειμένου να δοκιμαστούν οι επιδόσεις ενός καινούριου όπλου με το όνομα Jaw.  Όταν κατά την διάρκεια της άσκησης κάτι απροσδόκητο συνέβη.

Το περιστατικό:
"1300 στρατιώτες με τακτικούς σχηματισμούς προσωμείωνουν το πεδίο της μάχης με αληθινά πυρά όταν ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά φωτεινά άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό.  Οι στρατιώτες (πιθανόν και χωρίς εντολή) ανοίγουν πυρ εναντίον τους και από το σενάριο της άσκησης μεταφέρθηκαν σε ανοιχτή μάχη με κάτι άγνωστο ενώ από το πουθενά, εμφανίζονται  ελικόπτερα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο σενάριο της άσκησης.  Με το που έγινε αυτό δόθηκε η εντολή παύση πυρός!"

Το συμβάν είναι γνωστό στους περισσότερους, από τον πρώην στρατιώτη John Vaskez και συγγραφέα του βιβλίου Incident at Fort Benning.  Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο στρατιώτης κάνει έκλυση σε οποιονδήποτε στρατιώτη που συμμετείχε στο περιστατικό να βγει και να υποστηρίξει την προσπάθεια γνωστοποίησης του συμβάντος.

Όμως τώρα υπάρχει και κάποιος ακόμα που υποστηρίζει αυτήν την ιστορία.  Και μάλιστα δηλώνει πως θα κάνει τρομερές αποκαλύψεις!
Είναι ο Λοχίας James Norton και δηλώνει πως όταν δόθηκε η παύση πυρός αυτός  και η ομάδα του έκπληκτοι και σε κατάσταση σοκ αντίκρυσαν ένα τριγωνικό άγνωστο αεροσκάφος να ίπταται στον ουρανό απο πάνω τους..
Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο Λοχίας ήταν πως βρισκόταν κάπου μέσα στο δάσος, ενώ δεν θυμόταν με ποιόν τρόπο είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο, ούτε καν πως επέστρεψε πίσω στο στρατόπεδο.. Είχε ένα κάψιμο στο σώμα που δεν γνώριζε από τι μπορούσε να έχει προέλθει.
Όταν επέστρεψε στο στρατόπεδο διαπίστωσε πως πολλοί στρατιώτες υπέφεραν απο υψηλό πυρετό και από άγνωστη αιτία με τον ίδιο να νοσηλεύεται σοβαρά για δύο ημέρες, ενώ υπήρχαν πολλά κενά στην μνήμη του σχετικά με το τι είχε συμβεί.
Ψάχνοντας απαντήσεις που δεν έβρισκε αποφάσισε να κάνει ύπνωση.  Ύστερα απο μερικές επισκέψεις ανακάλυψε πως τον είχαν απαγάγει και το κάψιμο στο σώμα του οφειλόταν σε δείγματα που του είχαν πάρει αυτά τα άγνωστα όντα..

Μετά το περιστατικό ο στρατός συγκάλυψε το γεγονός ενώ διατάχθηκαν να μην μιλήσει ποτέ κανείς για το γεγονός,  για λόγους εθνικής ασφάλειας.  Το μέρος που διεξήχθει το συμβάν απομονώθηκε, ενώ τα ελικόπτερα που είχαν καταρριφθεί δεν αναφέρθηκαν ποτέ.

Τα συντρίμμια του εξωγήινου σκάφους μαζεύτηκαν από δύο αεροσκάφη τα οποία δεν έφεραν κανένα απολύτως διακριτικό, συνηθισμένη τακτική των συγκεκαλυμμένων επιχειρήσεων.  Φυσικά δεν τα είχαν ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Ο Λοχίας James Norton επέστρεψε στο σημείο της συντριβής και κατόπιν ελέγχου ανακάλυψε ένα κομμάτι από το άγνωστο αεροσκάφος!  Το περιγράφει ως μεταλλικού χρώματος με άγνωστα ιερογλυφικά επάνω του.. Αυτό το κομμάτι δεν μπορούσες να το κόψεις με πριόνι, δεν μπορούσες να το κάψεις ώστε να λιώσει και ήταν εξαιρετικά εύκαμπτο με αποτέλεσμα όσο και να προσπαθούσες να το λυγίσεις αυτό επέστρεφε στην αρχική του μορφή.   Ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει κρατήσει αυτό το εξωγήινο κομμάτι κάπου θαμένο και πως ήρθε η ώρα να το αποκαλύψει στον κόσμο αλλάζοντας τα δεδομένα περί ύπαρξης εξωγήινης ζωής!!

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει τις στρατιωτικές αρχές στο Fort Benning,  να εκτελούν δοκιμαστικές πτήσεις αυτών των σκαφών.  Αναπτύσσουν  ασύλληπτη ταχύτητα για τα δικά μας δεδομένα που  μετακινούνται σε δύο δευτερόλεπτα από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη!  Πρόσθεσε πως στην συγκεκριμένη στρατιωτική βάση γίνονται κάθε είδους πειράματα συμπεριλαμβανομένων βιολογικών και χημικών ερευνών.

Περιμένουμε ο ισχυρισμός του Λοχία James Norton να γίνει μια ιστορική αποκάλυψη, θέτοντας νέα δεδομένα περί εξωγήινης ζωής..
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν...Πηγή:apocalypsejohn.com
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!