Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 1:53 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Για πρωτη φορα εγγραφο με τα ευρηματα στο Roswell στην ιστοσελιδα του FBI

Ένα σκαναρισμένο έγγραφο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του FBI κάνει λόγο για τα ευρήματα από τους πράκτορες της υπηρεσίας που βρέθηκαν μετά το περίφημο ατύχημα στο Roswell.
Το έγγραφο που έχει ημερομηνία 23/3/1950 αναφέρει την έκθεση ενός πράκτορα του FBI ο οποίος μίλησε με ένα αντίστοιχο πράκτορα της αμερικανικής Αεροπορίας και ο οποίος του περιέγραψε τα ευρήματα. Είναι άγνωστο ένα ο πράκτορας του FBI κατόρθωσε να δει ο ίδιος τα ευρήματα ή όχι.
 
Είναι πάντως η φορά που αναφορά για την υπόθεση στο Roswell κάνει την εμφάνισή της σε επίσημο κυβερνητικό ιστολόγιο των ΗΠΑ.
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής.
Η παρακάτω αναφορά προσκομίστηκε στον SA (ειδικό πράκτορα/special Agent) (σβησμένο) από τον (σβησμένο).
Ένας ερευνητής από την Αεροπορία ανέφερε πως τρεις αποκαλούμενοι ως ιπτάμενοι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό. Περιγράφονται ως κυκλικοί στο σχήμα με ανασηκωμένο το κεντρικό τμήμα περίπου 50 πόδια (16 μέτρα) σε διάμετρο. Κάθε ένα από τα αντικείμενα είχε μέσα του τρία σώματα  ανθρώπινης φυσιολογίας αλλά μόνο 3 πόδια σε ύψος (1 μέτρο), ντυμένοι με μεταλλικής υφής ενδυμασία με υφή υφάσματος.
Ρούχα αυτά έμοιαζαν με τις στολές που χρησιμοποιούν οι δοκιμαστές πιλότοι και πιλότοι αγώνων ταχύτητας. Σύμφωνα με το κύριο (σβήσιμο) πληροφοριοδότη οι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό, εξαιτίας του γεγονότος πως η κυβέρνηση έχει ένα υψηλής ισχύος ραντάρ εγκατεστημένο στην περιοχή και πιστεύεται πως το ραντάρ παρεμβάλλεται με τους μηχανισμούς του δίσκου.
Καμία άλλη περαιτέρω εκτίμηση δεν έγινε από τον SA (σβησμένο) αναφορικά με τα ανωτέρω.


Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!