Τρίτη, 18-ΙΑΝ-2022, 9:31 AM
Welcome Ξωτικό | RSS


Έφηβος κλαίει με... κόκκινο δάκρυ

Ένας 15χρονος από το Τέννεσι έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ιατρική κοινότητα εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης , η οποία τον ταλαιπωρεί. Τρεις φορές την ημέρα τα μαγουλά του τα αγκαλιάζουν δάκρυα αίματος! Χωρίς κανέναν λόγο, ξαφνικά αρχίζει  να τα βλέπει όλα... κόκκινα!
H διάρκεια του φαινομένου δεν είναι σταθερή. Δύο - τρεις στάλες αρκούν για να ξεσπάσει η μπόρα , η οποία μπορεί να βασανίζει τον μικρό Καλβίνο Ινμαν για μια ώρα! Οι συμμαθητές του βλέποντας την αιματηρή εικόνα για πρώτη φορά, θεώρησαν οτι είναι δαιμονισμένος.
Ο Καλβίνος με τη συνοδεία της μητέρας του εμφανίζεται σε τηλεοπτικά προγράμματα διεθνούς βεληνεκούς με την ελπίδα ότι η έκθεση θα φέρει την πολυπόθητη εξήγηση για τα σημάδια που αποτελούν ένα ανεξήγητο ιατρικό γρίφο. Κοιτώντας τη τηλεοπτική κάμερα, δηλώνει: "Μερικές φορές αισθάνομαι  υγρά τα μάτια μου , γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή του δράματος. Οι φίλοι μου αρχικά φοβήθηκαν. Δεν μου μιλούσαν. Τώρα πια υποθέτω πως έχει γίνει μια συνήθεια. Είναι δύσκολο..." προσθέτει.
Όταν η μητέρα του, Τάμμυ, αντίκρυσε το παιδί της υπό αυτές τις συνθήκες, τρομοκρατήθηκε. Κάλεσε κατευθείαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Θυμάται: "Είναι οτι πιο τρομακτικό έχω δει μέχρι τώρα. Εκείνη την μέρα νόμιζα ότι τον χάνω. Με κοίταξε και με ρώτησε: "Μαμά θα πεθάνω;" Οι χτύποι της καρδιάς μου ξαφνικά σταμάτησαν..."
Δυστυχώς μέχρι σήμερα το ιατρικό μυστήριο δεν έχει αποκωδικοποιηθεί. Ο οφθαλμίατρος δρ Ρεξ Χάμιλτον υποστηρίζει ότι ο νεαρός ίσως πάσχει από μια σπάνια πάθηση , γνωστή ως haemolacria,  που σημαίνει "αιματηρά δάκρυα". "Τα συμπτώματα αυτά περιγράφουν ακριβώς το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του συμβάντος. Ακόμα δεν γνωρίζουμε που οφείλεται".
Περιπτώσεις ανάλογες, όπου άνθρωποι αιμορραγούν μέσω κάποιου ζωτικού οργάνου του σώματος ή προσώπου , δεν άγνωστες. Στο Χριστιανισμό το φαινόμενο αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με ένα από τα πιο σπάνια θρησκευτικά παραφυσικά φαινόμενα, τα στίγματα. Η εμφάνιση αντιπροσωπεύει τις πληγές του Ιησού από την Σταύρωση Του.
Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν την εξαίρεση στον κανόνα της λογικής. Η 13 χρονη έφηβη , Twinkle Dwivedi, παρουσιάζει το εξής ανορθόδοξο: χάνει μεγάλη ποσότητα αίματος από το δέρμα της , χωρίς να έχει γδαρθεί ή τραυματιστεί. Γιατροί από την Ινδία  πιστεύουν ότι πρόκειται για μια σπάνια διαταραχή αιμοπεταλίων, γεγονός που συνεπάγεται ότι η πήξη του αίματος δεν είναι εφικτή να επιτευχθεί .


Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 348
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!