Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 3:14 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Φάκελοι Λασέρτα Μέρος Ε

Ποτέ δεν σας είπαν όλη την αλήθεια, αλλά πάντα έφτιαχναν ξανά και ξανά έξυπνα ψέματα, τα οποία αργότερα οδηγούσαν σε τεχνικά προβλήματα — και στην εξάρτησή σας από αυτούς.
Τα τελευταία χρόνια τις δεκαετίες του 70 και στις αρχές του 80, κατέληξε σε μια σειρά από διάφορα γεγονότα ανάμεσά στο εξωγήινο είδος και εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης — δεν επιθυμώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ακόμα και εγώ δεν είμαι σίγουρη για κάποια γεγονότα.
Ερώτηση: Θα λάβουν τα υπόλοιπα εξωγήινα είδη μέτρα ενάντια στις πολεμικές αυτές ενέργειες; Συγκεκριμένα, κάτι οφείλει να είναι στην Γη από τα πιό ανεπτυγμένα είδη.
Απάντηση: Κάνεις λάθος εδώ πέρα. Συγκεκριμένα, για τα περισσότερα ανεπτυγμένα είδη είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων η μοίρα σας. Είστε ζώα για αυτούς. Ζώα σε ένα μεγάλο εργαστήριο. Όπως καταλαβαίνουμε, εξωγήινη παρέμβαση στον πλανήτη σας θα διατάρασσε τα προγράμματα τους, αλλά δεν νομίζω να δέχονται μία σύρραξη με άλλο είδος γι’ αυτό. Πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να βρουν έναν άλλον πλανήτη για τις έρευνές τους ή θα μπορούσαν να μελετήσουν από απόσταση την συμπεριφορά σας και την συνειδητότητα/επίγνωση, μιας και οι καταστάσεις κρίσης μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για τις μελέτες τους.
Όταν εσείς οι άνθρωποι κοιτάτε μία μυρμηγκοφωλιά, και κάποιο άλλο πρόσωπο έρχεται και την πατάει, τι κάνετε; Συνεχίζεται τον δρόμο σας, ψάχνετε για μία άλλη μυρμηγκοφωλιά ή παρατηρείτε τα μυρμήγκια στην κατάσταση κρίσης που βρίσκονται. Αλλά θα έκανε ποτέ κανείς σας — ακόμη και εάν ήταν μεγαλύτερος και δυνατότερος από αυτόν που πάτησε την μυρμηγκοφωλιά — υπεράσπιση για τα ασήμαντα μυρμήγκια; Όχι. Πρέπει να φανταστείτε μόνοι σας την οπτική γωνία των υψηλά ανεπτυγμένων πλασμάτων. Εσείς είστε τα μυρμήγκια. Μην περιμένετε οποιαδήποτε βοήθεια από αυτούς.
Φυσικά και εμείς θα ζητούσαμε βοήθεια όταν έγινε εμφανές ότι οι παλιοί σας συνεργάτες συνωμοτούσαν εναντίον σας. Κάποια μέλη εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης είναι πλήρως ενήμεροι της ύπαρξης μας — εν μέρει βάσει λόγω μιας παλιάς θρησκευτικής αιτίας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα γιγαντιαίο εν μέρει υπόγειο κτήριο στην πρωτεύουσα το οποίο είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένο στο είδος μου και έχει μία απευθείας είσοδο σε έναν ανελκυστήρα και σε ένα υπόγειο σύστημα. Σε αυτό το κτήριο μικτές συναντήσεις έλαβαν χώρα και συνεχίζουν μεταξύ εμάς και ανθρώπους. Σας δώσαμε πληροφορίες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με όσα ξέρω, θα κρατηθούμε όσο το δυνατόν πιο μακριά από την σύγκρουση μπορούμε. Οφείλετε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας ή να γίνετε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην δημιουργήσετε ποτέ τέτοιου είδους καταστάσεις. Τι θα έρθει και ποιος πιθανόν να θέσει τον εαυτό του στο πλευρό σας, θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Πραγματικά δεν θέλω να κάνω καθόλου υποδείξεις σχετικά με αυτό.

Ερώτηση: Έχω εδώ 5 φωτογραφίες διαφορετικών ΑΤΙΑ, που υποστηρίζουν ότι δείχνουν ΑΤΙΑ. Μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες και να μου πεις σε ποιες από αυτές φαίνονται πραγματικά εξωγήινα σκάφη.
Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω. Έθεσες πολλές ερωτήσεις σήμερα τις οποίες και εγώ δεν μπορώ να τις απαντήσω με ακρίβεια. Μην υπερεκτιμάτε τις γνώσεις μου, δεν είμαι ειδικός στην εξωγήινη τεχνολογία και την κατασκευή σκαφών. Για να βεβαιωθούμε, υπάρχουν κυρίως κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και ιδιοτροπίες σχετικά με τα αυθεντικά «ΑΤΙΑ», με τις οποίες μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από τα φυσικά φαινόμενα και τις ανθρώπινες απομίμησης. Μερικές φορές μιμείστε τα σχέδια των αυθεντικών σκαφών, επομένως, δεν είναι τόσο απλό να αναγνωρίσετε με βεβαιότητα ένα αντικείμενο. Θα το προσπαθήσω. Δείξε μου τις φωτογραφίες.
[Σχόλιο από τον Όλε Κ.: Κοίταξε τις φωτογραφίες για μόνο μερικά δευτερόλεπτα και μετά ταξινόμησε τις φωτογραφίες 1,3 και 5.]
Αυτές εδώ οι τρεις φωτογραφίες είναι προφανώς πλαστές ή λανθασμένες αναγνωρίσεις. Στην πρώτη φωτογραφία, σίγουρα πρόκειται για πραγματικό σκάφος ενός εξωγήινου είδους το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή ενός μικρού μοντέλου. Του λείπουν σημαντικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με το τεχνικά — και φυσικά — συσχετισμένο πεδίο. Γενικά μιλώντας, η φωτογραφία μάλλον είναι πλαστή, όσο καθαρότερο είναι το περίγραμμα και τα χρώματα, γιατί ένα αιωρούμενο σκάφος είναι γενικά κρυμμένο από μία μετατοπισμένη-πεδιακή κατάσταση η οποία παραμορφώνει ακόμα και τα χρώματα ή και τις μορφές σύμφωνα με την ευθυγράμμιση. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά θολές και φωτογραφίες με φασματική απόκλιση μπορούν μερικές φορές να ερμηνευτούν ως ένδειξη μιας πιθανής αυθεντικότητας. Επίσης, αυτό το αντικείμενο αιωρείται πάνω από το νερό.
Εάν ήταν αυθεντικό σκάφος, θα έπρεπε να βλέπαμε σε κάθε περίπτωση είτε ένα «εκτόπισμα» είτε ένα «πρήξιμο» στην επιφάνεια. Μιας και η επιφάνεια είναι επίπεδη, πρόκειται προφανώς για μη αυθεντικό σκάφος. Κατά την γνώμη μου, καμία από αυτές τις τρεις φωτογραφίες δεν δείχνει αυθεντικά αντικείμενα σε πτήση ή ΑΤΙΑ. Εδώ σε αυτήν την φωτογραφία δεν βλέπω κανένα τεχνητό αντικείμενο σε πτήση, μοιάζει περισσότερο να έχει σχέση με αντανάκλαση φωτός στον απλό φακό της κάμερας. Θα έπρεπε να είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην απατάστε από τέτοιες πλαστές φωτογραφίες. Όταν το ευρύ κοινό σας ασχολείται για μεγάλο χρονικό διάστημα με ψεύματα και απάτες, τότε προφανώς θα ανακαλύψει πολύ αργά, το τι πραγματικά γίνεται στην ατμόσφαιρα του.

Αυτή μοιάζει να είναι αυθεντική, τουλάχιστον έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Εκ πρώτης όψεως θα την απέδιδα σε ένα εξωγήινο είδος που επισκέπτεται τον πλανήτη σας τα τελευταία 35 χρόνια περίπου. Το αντικείμενο είναι μεταλλικό και δισκοειδούς σχήματος, είναι σίγουρα παραμορφωμένο στο σχήμα και στο χρώμα λόγο επίδρασης ενός πεδίου. Αυτές οι τέσσερις λευκές και πολύ μακριές «διεργασίες» στο κάτω μέρος του σκάφους απεικονίζουν ένα είδος μετά-βαρυτικής διαχείρισης του φωτός, δηλαδή, το παγκόσμιο πεδίο δυνάμεων μετατοπίζεται στην κατεύθυνση μίας απομίμησης βαρύτητας. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αυθεντικό φως (δεν είναι κυρίως όταν βλέπετε φωτεινά «ΑΤΙΑ») αλλά για ένα ειδικού τύπου ισχυρά φορτισμένο πεδίο το οποίο εκδηλώνεται στον χώρο τον οποίο καταλαμβάνει η ύλη σαν μετά-φως.
Ο λόγος της ενεργοποίησης ενός τέτοιου ειδικού υψηλής ενέργειας συστήματος στην ατμόσφαιρα δεν είναι ξεκάθαρος για εμένα, είναι πιθανόν να είναι ένα είδος έρευνας ή επηρεασμού του περιβάλλοντος. Όπως και να έχει, είναι τρομερά απρόσεκτο από μέρους αυτού του είδους να επιτρέπουν αυτήν την τεχνολογία να φωτογραφηθεί από τους ανθρώπους. Λοιπόν, υποθέτω πως οι περισσότεροι από εσάς απλά δεν τα καταλαβαίνουν, και αυτοί που καταλαβαίνουν δεν θα πουν τίποτα στο ευρύ κοινό.

Αυτό είναι πραγματικά ένα αυθεντικό εναέριο αντικείμενο, και δεν είναι επουδενί εξωγήινο. Τα τριγωνικά εναέρια αντικείμενα σε πτήση απλά δεν χρησιμοποιούνται από εξωγήινα είδη, ή τουλάχιστον όχι με αυτήν την μορφή. Αυτή η αεροδυναμική μορφή είναι ανθρώπινης συλλήψεως. Πρόκειται για ένα από τα δικά σας μυστικά στρατιωτικά προγράμματα τα οποία φτιάξατε με την βοήθεια ανώριμης εξωγήινης τεχνολογίας που σας δόθηκε από εξωγήινους κατά την διάρκεια του 1960 και του 1970.
Γενικά, η μορφή του κελύφους του σκάφος ενός αυθεντικού εξωγήινου σκάφους δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο εσωτερικό για το πεδίο το ίδιο δεν υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις που να έχουν αποτέλεσμα, γενικά, τα σκάφη έχουν στρογγυλή μορφή και φτιάχνονται χωρίς σκληρές γωνίες (σαν δίσκοι ή κύλινδροι –ώστε το πεδίο να μπορεί να ρέει πιο εύκολα. Τα σχέδια σας καταλήγουν να έχουν μαζί με την εξωγήινη τεχνολογία κινητήρα πεδίου και συμβατικούς στροβιλοκινητήρες τζετ, οπότε, είναι πάντοτε τριγωνικά και φτιαγμένα έτσι αεροδυναμικά για να μπορούν να ελιχθούν με αυτήν την πρωτόγονη αρχή αντίδρασης.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το σκάφος αιωρείται πάνω απ’ όλα χάρις στο αυθεντικό κινητήρα πεδίου. Βλέπεις την παραμόρφωση και το μετά-φως στους περιστρεφόμενους κυλίνδρους; αυτό είναι μία αλάνθαστη ένδειξη για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας. Αλλά γιατί, θα με ρωτούσες, υπάρχουν 4 κύλινδροι; Αυτό είναι ασύνηθες — ακόμα και το ενδιάμεσο διάστημα δείχνει λανθασμένο. Ο χρωματισμός είναι πολύ σκοτεινός και η εσωτερική οπτική παραμόρφωση είναι πολύ εμφανής. Προφανώς μία ανακατασκευή του αυθεντικού συστήματος από τους επιστήμονες σας.
Μιας και το εξωγήινο είδος δεν σας δίνει πλέον άλλες πληροφορίες μετά την διαφωνία σας, ξαναφτιάχνετε τα συστήματα μόνοι σας χωρίς πραγματικά να είστε σε θέση να κατανοήσετε τι επικίνδυνα πράγματα φτιάχνετε. Αυτή η κατασκευή δεν κάνει το σύστημα καλύτερο, αλλά πιο ασταθές. Οι δύο εμπρόσθιοι κύλινδροι είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, σίγουρα θα ρέουν ο ένας πάνω στον άλλο. Το χρώμα φανερώνει μία ισχυρή εναπομένουσα ακτινοβολία, είναι πιθανό η περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί ανώτερα στοιχεία ως συνήθεις για την μετατόπιση. Όπως και να έχει πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο να είσαι αθωράκιστος κοντά στο πεδίο. Το πρόσωπο που τράβηξε την φωτογραφία εμφάνισε κάποιο είδος βλάβης από ακτινοβολία ή κάψιμο;
Ερώτηση: Δεν ξέρω. Από πού έρχονται αυτά τα στρατιωτικά «ΑΤΙΑ» ; Από τις Ηνωμένες πολιτείες;
Απάντηση: Ναι. Νομίζω πως γενικά αυτό είναι αλήθεια. Από την δυτική ήπειρο.
Ερώτηση: Τότε γιατί πετούν πάνω από πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ευρώπης; Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Βέλγιο. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Μπορείς να το εξηγήσεις;
Απάντηση: Γιατί να μπορώ μόνο ΕΓΩ να εξηγήσω παράξενες ανθρώπινες πράξεις; Είναι πιθανόν πτήσεις μεγάλης απόστασης ή δοκιμές συστημάτων ηλεκτρομαγνητικής απόκρυψης/καμουφλάζ. Ο παλιός εχθρός του Αμερικανικού έθνους βρίσκεται σε αυτήν την μεριά του κόσμου, οπότε γιατί να μην δεν κάνουν δοκιμές εδώ; Στην πατρίδα τους είχαν όλο τον χρόνο να πηγαινοέρχονται τα σκάφη τους. Ίσως να προκάλεσαν πολλές θεάσεις εκεί. Με μία τέτοιου είδους ασταθή δομή του πεδίου — όπως δεικνύει η φωτογραφία — το θεωρώ κάπως απίθανο να μπορεί αυτό το σκάφος να πετάξει πάνω από τον ωκεανό. Είναι πιθανό να υπάρχει μία βάση δοκιμών στην ήπειρό σας. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.
Ερώτηση: Πολλοί αναγνώστες του πρώτου κειμένου έθεσαν την ερώτηση πως η πρώτη σου επαφή με τον Ε.Φ. προέκυψε. Ήδη γνωρίζω την ιστορία από τις αφηγήσεις σου, αλλά μπορείς να την επαναλάβεις εδώ για μία ακόμη φορά για το νέο κείμενο;
Απάντηση: Φυσικά. Λοιπόν, η ιστορία ξεκινά πριν από δύο των χρόνων σας εδώ στην Σουηδία. Είχα έντονο ενδιαφέρον για το είδος σας και την συμπεριφορά σας από τα νεανικά μου χρόνια, είχα ήδη μελετήσει την λογοτεχνία σας μέχρι εκείνη την στιγμή, όσο το δυνατόν καλά. (Φυσικά, δεν είναι εύκολο στην πατρίδα μου να αποκτήσεις ανθρώπινα βιβλία, αλλά επειδή η ομάδα μου ή οικογένεια μου βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμίδα τάξης, μπόρεσα να συγκεντρώσω κάποιο υλικό και μερικές φορές να μιλήσω με κάποιους του είδους μου που είχαν ήδη έρθει σε επαφή μαζί σας.)
Ήμουν πραγματικά πολύ περίεργη σχετικά με το είδος σας και μόλις μου επιτράπηκε να έρθω στην επιφάνεια, προσπάθησα να συλλέξω αμέσως περισσότερες πληροφορίες, μιας και πάνω απ’ όλα, μου είχε απαγορευθεί ρητά να εκκινήσω άμεση επαφή με τους ανθρώπους λόγω της θέσης μου εκείνο τον καιρό, και δεν υπήρχε η αναγκαιότητα για να γίνει κάτι τέτοιο.
Ήταν στο έτος σας 1998, όταν ήμουν σε πορεία βόρεια από εδώ σε ένα απόμακρο δάσος στην περιοχή κοντά στην είσοδο του κόσμου μου και έψαχνα για βιολογικά δείγματα, τα οποία χρησιμοποιούμε ώστε να γνωρίζουμε την περιβαλλοντολογική μόλυνση και την καταστροφή της χλωρίδας και της πανίδας στατιστικά από το είδος σας. Εκείνη την στιγμή, ήμουν ήδη στον δρόμο της επιστροφής για την είσοδο –μπορούμε να προσανατολιστούμε καλύτερα, παρεμπιπτόντως, μέσω των αισθήσεων μας για το Γήινο μαγνητικό πεδίο — και ήδη ήμουν κοντά σε μια μεγάλη λίμνη, όταν προς εκπλήξεως μου βρέθηκα μπροστά σε μία καλύβα μέσα στο δάσος. Μέσα στην καλύβα αισθάνθηκα μία ανθρώπινη συνειδητότητα/επίγνωση.
Ήταν ο Ε.Φ. Πραγματικά, δεν είχα άδεια για επαφή με άλλο είδος, αλλά για τον ίδιο λόγο είχα ήδη θέσει σε εφαρμογή την ικανότητα απομίμησης με αρκετή επιτυχία και πριν από αυτό — ακόμα και με μεγάλες ομάδες από εσάς(δεν είχα έρθει ποτέ σε επαφή με άνθρωπο μόνη μου). Τώρα, ας το πούμε πρωτόγονη περιέργεια; Ήθελα να μιλήσω με το πρόσωπο μέσα στην καλύβα και γι’ αυτό χτύπησα την πόρτα. Ο E. άνοιξε την πόρτα και αρχίσαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η γλώσσα του δεν ήταν ακόμη τότε οικεία σε εμένα, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μάθεις μία νέα γλώσσα όταν κάποιος μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες στην συνειδητότητα/επίγνωση του απέναντι ατόμου. Του είπα απλά πως ερχόμουν από μία ξένη χώρα στα ανατολικά. Φυσικά εκείνη την στιγμή, δεν «αναγνώριζε» ποια πραγματικά ήμουν, ήταν απόλυτα πεπεισμένος πως μιλούσε με ένα πλάσμα του δικού του είδους, παρά του ότι αυτό ήταν απλά μία εικόνα απομίμησης.

Ναι. Είμαι απολύτως έκπληκτη από τα πολλά σχόλια στα λεγόμενά μου, φυσικά, είμαι επίσης απογοητευμένη από τους θρησκευτικούς χαρακτηρισμούς μου ως τον εχθρό και τα οποία έχουν κρυφτεί βαθιά μέσα στο μυαλό σας. Θα πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε τον εαυτό σας από την παλιά μορφοποίηση και όχι να στέκεστε στη μέση υπό τον έλεγχο από κάτι ή κάποιον που ήδη έχει φύγει εδώ και 5000 χρόνια. Άλλωστε είστε ελεύθερα πνεύματα. Αυτά είναι τα τελευταία μου λόγια.


Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!