Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 1:46 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Εξωγήινος «πιάστηκε» ζωντανά στη TV

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στη νότια Αμερική που εξέπληξε ουφολόγους και ερευνητές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια ενός ειδησειογραφικού ρεπορτάζ η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε έναν εξωγήινο(;) στο βάθος της εικόνας του video.

Το περιστατικό συνέβη στο Santa Cruz της Αργεντινής και μεταδιδόταν εκείνη την ώρα απευθείας στην κρατική τηλεόραση.

Ο εξωγήινος κινείται πίσω από τη γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα δίνει μία συνέντευξη. Η μετάδοση του ρεπορτάζ έγινε στις 8 Αυγούστου του περασμένου καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Mauricio Barrios που έπαιρνε τη συνέντευξη, τον cameraman Sergio Vera που κατέγραφε με την κάμερά του  καθώς και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το πρόγραμμα του τηλεοπτικού καναλιού, το video είναι 100% αληθινό και προβλήθηκε απευθείας στην τηλεόραση χωρίς καμία αλλαγή.

Να σημειωθεί εδώ, ότι γενικότερα η περιοχή γύρω από το Santa Cruz (Παταγονία, νότια Αργεντινή) είναι ένας προορισμός που φαίνεται ότι… επιλέγουν αρκετά συχνά οι εξωγήινοι. Τον περασμένο χρόνο, το προσωπικό ενός εστιατορίου είδε και φωτογράφισε έναν εξωγήινο που βρισκόταν σε σχετικά μεγάλη απόσταση και τους παρατηρούσε. Παρόμοια περιστατικά κάνουν τους ερευνητές να πιστεύουν ότι ενδεχομένως υπάρχει μία εξωγήινη βάση στην περιοχή…

Το video της κρατικής τηλεόραση της Αργεντινής στο οποίο καταγράφηκε ο εξωγήινος:
Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!