Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 3:24 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΣΛΑ Β

Τα ονόματα λοιπόν των προγραμμάτων δεν είναι τυχαία. Έχουν δηλαδή το συμβολισμό τους. Προφανώς ο Γουίλιαμ Κοέν γνώριζε ότι το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω. Και οι δύο (τότε) υπερδυνάμεις από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου γνώριζαν ότι με την έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου υποθαλάσσια μπορούσαν να προξενήσουν κάποιο είδος τσουνάμι με καταστροφή των ακτών του αντιπάλου, σαν αυτό που συνέβη στον Ινδικό ωκεανό. Επίσης είναι γνωστό ότι με την έκρηξη ενός πυρηνικού όπλου στην ιονόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί «ηλεκτρομαγνητικός παλμός», ο οποίος μπορεί να προκαλέσει την καταστροφή κάθε ηλεκτρονικής δραστηριότητας σε μία πολύ μεγάλη περιοχή της Γης (επικοινωνίες, ραντάρ, διαδίκτυο, Η/Υ, δορυφορικές επικοινωνίες, μετεωρολογία, συγκοινωνίες και γενικά όλο τον σύγχρονο μηχανισμό πληροφόρησης, ελέγχου, διοικήσεως και λειτουργίας πολλών χωρών κλπ).

 

Και ενώ η Ινδία έστειλε σε λιγότερο από 72 ώρες ένα πλωτό νοσοκομείο 50 κλινών στο Aceh της Ινδονησίας, το Ναυτικό των ΗΠΑ παρότι είχε δύο πλωτά νοσοκομεία το «Comfort» και το «Mercy», δυναμικότητος 1000 κλινών, αρχικά δεν έστειλε κανένα, και αργότερα έστειλε το ένα. Το δόγμα που ισχύει στις ΗΠΑ είναι ότι κάθε καταστροφή φέρνει κέρδος και τελικά καταλήγει σε πρόοδο και αύξηση της οικονομικής δραστηριότητος. Γι’ αυτό ως τώρα εργάζονται με δύο «χέρια»:

·         Πολεμική Βιομηχανία και Πεντάγωνο. Η Πολεμική βιομηχανία παράγει το πολεμικό υλικό και το Πεντάγωνο το χρησιμοποιεί και καταστρέφει τις μη αρεστές χώρες.

·         Κατασκευαστικές Εταιρείες, οι οποίες ξαναχτίζουν στα ερείπια.

Αν αυτό μπορούσε να γίνει με λιγότερο βάρβαρο τρόπο, δηλαδή με μια φυσική καταστροφή και λιγότερο αίμα, ασφαλώς θα ήτο προτιμότερο, μολονότι το αίμα δεν μετράει και πολύ για τους εξουσιαστές της Ουάσιγκτον. Μήπως στο κάτω-κάτω της γραφής σκοτώνονται τα παιδιά τους; Δείτε στο Ιράκ!! Εκεί σκοτώθηκαν πάνω από 120.000 ψυχές από την έναρξη του πολέμου, χωρίς σ’ αυτούς να προσμετρώνται το 1,5 εκατομμύριο ψυχών που πέθαναν κατά την διάρκεια του δεκαετούς εμπάργκο. Και οι «Αμερικανοί» στρατιώτες που σκοτώνονται είναι μισθοφόροι μετανάστες («σκούροι» Ισπανόφωνοι οι περισσότεροι).

 

Αν λοιπόν μπορούσαν να προξενήσουν τεχνητούς σεισμούς με γεωφυσικές μεθόδους σε μακρινές αποστάσεις αυτό θα ήταν ευλογία για τα Αμερικανικά σχέδια (και συμφέροντα). Κι’ αυτό διότι:

1.      Με τους σεισμούς μπορείς να εξαθλιώσεις και να κατακτήσεις (μέσω της φιλανθρωπικής βοήθειας) ολόκληρους λαούς και μετά με την ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών να υπερχρεώσεις την οικονομία των χωρών αυτών για πάντα.

2.      Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα πληροφορηθούν ότι ο σεισμός δεν είναι φυσικός αλλά τεχνητός και ακόμη λιγότεροι αυτοί που θα πιστέψουν ότι είναι δυνατόν άνθρωποι να έχουν δημιουργήσει μια τόσο μεγάλη συμφορά (αν και άνθρωποι ήταν αυτοί που έριξαν τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι).  

Από τα λεγόμενα των διαφόρων πολιτικών και επιστημόνων βγαίνει το συμπέρασμα ότι φαίνεται να υπάρχει η τεχνολογία δημιουργίας σεισμών από τον άνθρωπο. Για παράδειγμα αναφέρουμε την δήλωση του Αμερικανού Γερουσιαστή Claiborne Pell: «Χρειαζόμαστε μια συνθήκη τώρα, πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν να κατευθύνουν θύελλες, να μεταβάλλουν το κλίμα και να προκαλούν σεισμούς στον αντίπαλο». Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ομιλούν για την Τεχνολογία Ελεγχόμενων Σεισμών Τέσλα, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να τους προκαλούν με την «Τηλεγεωδυναμική» τεχνολογία. Γιατί αν ήσαν φανταστικά δεν θα ομιλούσαν για άμεσα μέτρα «τώρα».

 

Προς επιβεβαίωση όλων αυτών στις 10.12.1976 ακολούθησε η ψήφιση στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ της Συνθήκης: «Περί Απαγορεύσεως για Στρατιωτικές ή άλλες εχθρικές ενέργειες, της Χρήσης Τεχνικών Τροποποιήσεως του Περιβάλλοντος» Στις 30.1.1981 η εφημερίδα «Washington Post» έγραψε ότι το 1979 συνέβησαν παγκοσμίως 56 μεγάλοι σεισμοί και το 1980 ο ετήσιος αριθμός αυξήθηκε σε 71. Συμπτωματικά το 1980 είναι έτος αυξήσεως των Ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών χαμηλής συχνότητας τόσον από τις ΗΠΑ, όσον και από τη Ρωσία.

 

Τον Ιανουάριο του 1978 το περιοδικό «Specula» δημοσίευσε άρθρο το οποίον περιέγραφε ένα απίστευτο φαινόμενο το οποίον μπορούσε να παραχθεί εντός της Γης παρόμοιο με αυτό που ονομάσθηκε «Συμβάν Τέσλα». Σύμφωνα με το άρθρο, τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ορισμένων συχνοτήτων τα οποία διαβιβάζονται εντός της Γης μπορούν να σχηματίσουν στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις σε αλληλουχία με τα στατικά κύματα μπορεί να προκληθεί μια διάσπαση του τεραστίου ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος της Γης και να τροφοδοτήσει και ενισχύσει τα εξ επιρροής στατικά κύματα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα στατικά κύματα ενισχύονται διότι τροφοδοτούνται με περισσότερη ενέργεια από εκείνη που τροφοδοτήθηκε από την επιφάνεια της Γης. Με την τεχνική της μετρήσεως της επιδράσεως (interferometer techniques) γιγάντια στατικά κύματα μπορούν να συνδυασθούν για να παράγουν στενή δέσμη μιας μεγάλης ενέργειας. Αυτή η συγκεντρωμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς παραγωγή σεισμών σε απομεμακρυσμένα σημεία.

 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο Τέσλα εξέφρασε μεγάλο προβληματισμό για τα αποτελέσματα αυτής της τεχνολογίας και αυτό διότι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου άμα αρχίσει η ταλάντωση εντός του εσωτερικού της Γης. Αυτή η ταλάντωση μπορεί να διαλύσει τη Γη σε κομμάτια. Μήπως αυτή η τεχνική εφαρμόσθηκε για την πρόκληση του σεισμού στην Tangshan στην Κίνα και στον σεισμό στη Σουμάτρα της Ινδονησίας; Σύμφωνα, όμως, με άλλους επιστήμονες, ενώ θεωρητικά και κάτω από ορισμένες συνθήκες η συντονισμένη ταλάντωση μπορεί να λάβει χώρα, πρακτικά δεν μπορεί να συμβεί γιατί απαιτούνται αστρονομικά ποσά ενέργειας.

 

Μια άλλη ανεπιβεβαίωτη εκδοχή για τον μεγάλο σεισμό της Ινδονησίας και το καταστρεπτικό τσουνάμι που σάρωσε τις ακτές του Ινδικού, είναι ότι αυτό προκλήθηκε από τις υπόγειες και υποθαλάσσιες πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ στον Ινδικό ωκεανό. Ουσιαστικά ο Ινδικός ωκεανός είναι γήπεδο πυρηνικών δοκιμών όλων των επίδοξων δοκιμαστών νέων πυρηνικών όπλων, δηλαδή των χωρών-μελών της πυρηνικής λέσχης. Οι άφρονες ηγέτες και οι απάνθρωποι επιστήμονες έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τη Γη, τον πολιτισμό και τη ζωή πάνω σ’ αυτή. Μήπως έφθασε η ώρα να αντιδράσουμε;

 

Ένας άλλος ερευνητής της τεχνολογίας Tesla και πυρηνικός μηχανικός, ο Αντισυνταγματάρχης Thomas Bearden, σε διάλεξη στο Συμπόσιο της Ψυχοτρονικής Εταιρείας στις ΗΠΑ το 1981 δήλωσε: «Ο Τέσλα ανακάλυψε ότι μπορούσε να εγκαταστήσει στατικά κύματα εντός της Γης (στον ρευστό πυρήνα της) ή να τα βάλει μεταξύ των πετρωμάτων έτσι ώστε η δραστηριότητα των τελλουριακών πετρωμάτων να προσδώσουν ενέργεια στα στατικά κύματα». Ο Thomas Bearden απεκάλεσε την ιδέα Ενισχυτικό Πομπό Τέσλα και εξήγησε πως εργάζεται.

 

«Τα κύματα θα εισχωρήσουν παντού. Αρκεί να βάλεις ένα στατικό κύμα στο εσωτερικό της Γης. Τότε ο ρευστός πυρήνας της Γης αρχίζει να τροφοδοτεί αυτό το κύμα. Όταν έχεις ένα τέτοιο στατικό κύμα, έχεις μια τρίοδο λυχνία (πρόκειται για λυχνία παλαιάς τεχνολογίας της εποχής του Τέσλα, διότι σήμερα η τεχνολογία αυτή έχει ξεπερασθεί από τα μικροτσίπς). Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο ρευστός πυρήνας της Γης τροφοδοτεί το κύμα με ενέργεια και είναι παρόμοιο με το σήμα που στείλαμε στη Γη. Μ’ αυτό τον τρόπο με ένα μικρό σήμα μπορούμε με την ενίσχυσή του να το κάνουμε πανίσχυρο. Με την αλλαγή της συχνότητας είναι δυνατόν να εξάγεις την ενέργεια είτε στη ατμόσφαιρα, είτε στην άλλη άκρη της Γης. Το ενεργειακό κύμα ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων γίνει προοδευτικά τότε τα φαινόμενα αυτά θα είναι ομαλά. Αν όμως η τοποθέτηση των στατικών κυμάτων γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φαινόμενα στο κλίμα. Αυτό μπορεί να ονομασθεί και Μηχανή Καιρού. Αν επιταχυνθεί η Μηχανή Καιρού, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα, αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις (πλάσματος) οι οποίες θα κατέβουν στη Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές αλλαγές του καιρού και του κλίματος πάνω σε τεράστιες εδαφικές περιοχές».

 

Μήπως λοιπόν με την Μηχανή Καιρού οι Αμερικανοί επηρεάζουν τον καιρό; Μήπως έτσι επηρέασαν τον καιρό όταν επενέβησαν στο Αφγανιστάν; Διότι εκείνο το χρόνο δεν αντιμετώπισαν σκληρό χειμώνα. Αυτό επαναλήφθηκε και στο Ιράκ. Αντί των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν συνήθως το θέρος, επεκράτησε ένα δροσερό καλοκαίρι.

 

Στον Αρκτικό Κύκλο, 450 χλμ. ανατολικά του Ανκορέιτζ στην Αλάσκα, το Πεντάγωνο έχει εγκαταστήσει ένα μετασχηματιστή μαμούθ ικανό να παράγει ενέργεια πολλών gigawatt (δισεκατομμύρια watt) και με αυτή να βομβαρδίζει τα ανώτερα στρώματα της ατμοσφαίρας (Ιονόσφαιρα). Αυτό το σχέδιο είναι γνωστόν ως HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) χρηματοδοτήθηκε με 30 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο στον κόσμο «Ιονοσφαιρικό θερμαντήρα». Οι Αμερικανοί με το πρόγραμμα αυτό είναι σε θέση να παράγουν ενέργεια, να δημιουργούν σεισμούς, να επηρεάζουν τις επικοινωνίες μέχρι και της διακοπής τους, να επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες και το κλίμα και άλλα πολλά και θαυμαστά πράγματα.

 

Τον Ιανουάριο 1978, ο Δρ. Andrija Puharich, εξέδωσε ένα ερευνητικό πόρισμα με τίτλο: «Global Magnetic Warfare - A Layman's View of Certain Artificially Induced Unusual Effects on The Planet Earth During 1976 and 1977» (Πλανητικός Μαγνητικός Πόλεμος - Μια Λαϊκή Άποψη Ορισμένων Τεχνητά Προκαλουμένων Ασυνήθιστων Φαινομένων στον Πλανήτη Γη εντός των ετών 1976 και 1977). Σ’ αυτό το πόρισμα ο Δρ. Andrija Puharich δηλώνει: «Από τους μεγάλους σεισμούς του 1976, υπάρχει ένας που απαιτεί ειδική προσοχή. Ο σεισμός της 28 Ιουλίου 1976 στο Tangshan της Κίνας». Μήπως ο ως άνω επιστήμων φοβάται ότι από ένα τόσο μεγάλο σεισμό μπορεί να τροφοδοτηθεί το φαινόμενο Τέσλα και να βάλει τη Γη σε μια αυτοκαταστροφική ταλάντωση;

 

Είναι γνωστό ότι από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου οι υπερδυνάμεις είχαν τοποθετήσει πυρηνικά γεμίσματα (βόμβες βυθού) στο βυθό των ωκεανών για την δημιουργία των φαινομένων που είδαμε πρόσφατα στον Ινδικό και στην Ιαπωνία. Πάνω στο θέμα αυτό ο Δρ. Peter Beter δήλωνε το 1977 τα εξής: «Η έκρηξη βομβών γύρω από τις Φιλιππίνες θα προκαλέσει απίστευτους σεισμούς και παλιρροϊκά κύματα τα οποία τελικά θα καταστρέψουν την Δυτική ακτή της Αμερικής». Είναι εξακριβωμένο ότι οι πυρηνικές εκρήξεις συνδέονται άμεσα με την διέγερση ορισμένων σεισμικών ρηγμάτων και λιθοσφαιρικών πλακών ή και το αντίθετο, δηλαδή να την επιβραδύνουν (δημιουργία σεισμικής σκιάς).

 

Επιστήμονες της ατμοσφαίρας που εργάζονται σε μυστικά στρατιωτικά προγράμματα πιθανόν να μην είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις σοβαρές δυνατότητες του HAARP, δηλαδή να προκαλέσει την ερήμωση στη Γη. Και ο λόγος της ελλείψεως ενημερώσεως οφείλεται στην έλλειψη της πληροφόρησης για την συνολική φιλοσοφία του προγράμματος. Ως γνωστόν, οι ασχολούμενοι σε στρατιωτικά ή επιστημονικά προγράμματα μαθαίνουν ένα πολύ στενό φάσμα, δηλαδή ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει, (on a need to know basis) και τίποτα περισσότερο. Το σύστημα αυτό λέγεται «διαμερισματοποίηση» γνώσης. Αυτό μοιάζει με τους σύγχρονους ενοίκους διαμερισμάτων που δεν γνωρίζουν ούτε τον ένοικο της διπλανής του πόρτας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους επιστήμονες που εργάζονται σε παρόμοια μυστικά προγράμματα. Δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από το στενό φάσμα που τους έχουν αναθέσει. Το ίδιο ισχύει και με την «Παγκοσμιοποίηση». Εμείς οι απλοί άνθρωποι γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτήν και μόνον οι παγκόσμιοι εξουσιαστές γνωρίζουν ολόκληρο το σχέδιο της (Master Plan).

 

Ο καθηγητής Gordon J. F. MacDonald διευθυντής του Ινστιτούτου της Γεωφυσικής και Πλανητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας το 1966 δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με τις τεχνολογίες ελέγχου του περιβάλλοντος για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο MacDonald έκανε ένα αποκαλυπτικό σχόλιο: «Το κλειδί για τον γεωφυσικό πόλεμο (παρένθεση δική μου: είδατε πόσα είδη πολέμων υπάρχουν;) είναι η αναγνώριση των περιβαλλοντικών ανισορροπιών στις οποίες με ένα μικρό ποσό ενεργείας θα απελευθερώσεις μεγαλύτερα ποσά ενέργειας».

 

Μήπως αυτό δεν γίνεται με τις υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις που ενεργοποιούν σχεδόν ώριμα ρήγματα για να δώσουν σεισμούς; Ο εν λόγω επιστήμων (αν επιτρέπεται να τον ονομάσουμε έτσι, ή επίδοξο καταστροφέα του κόσμου) ανέπτυξε ιδέες για την χρησιμοποίηση του περιβάλλοντος σαν οπλικό σύστημα και συνεισέφερε εκείνη την εποχή αυτό που δεν θα φανταζόταν κάποιος ούτε στο πιο εφιαλτικό όνειρο. Στο βιβλίο που έγραψε υπάρχει κεφάλαιο: «Πώς να Γκρεμίσουμε το Περιβάλλον». Σ’ αυτό λέγει ότι αν δεν επικρατήσει ειρήνη, ο άνθρωπος γλιστρά όλο και περισσότερο στην χειραγώγηση του καιρού, στην τροποποίηση του κλίματος, στο λιώσιμο των πάγων των πόλων, στην καταστροφή και στην διεύρυνση της τρύπας του Όζοντος, στον έλεγχο των κυμάτων του ωκεανού και τη χειραγώγηση της σκέψης (και κατ’ επέκταση του ανθρώπινου Νου), με την χρησιμοποίηση των πλανητικών πεδίων ενέργειας. Και προέβλεψε ότι όταν αναπτυχθούν και χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα (αν δεν έχουν γίνει ως τώρα) θα είναι κυριολεκτικά μη ανιχνεύσιμα από τα θύματα τους. Είναι το HAARP ένα τέτοιο όπλο;

 

Όλοι ευχόμαστε να μην ξαναγίνει πόλεμος. Όμως αν γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος τα ατομικά και πυρηνικά όπλα θα φαντάζουν σαν παιχνίδια και σαν προϊστορικά ζώα, λένε οι ειδικοί. Σήμερα το κεντρικό όπλο του Ρωσικού οπλοστασίου καλείται «Κανόνι Ανακλαστήρα των Άστρων» και των Αμερικανών «Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία» ή SDI (Strategic Defence Initiative) και η επέκταση του είναι το «Μικροπλάσμα» (Shoko Asahara, 19 April, 1993, leader of Aum Shinrikyo που θα δούμε αργότερα).


Ένα μυστηριώδες περιστατικό στη Δυτική Αυστραλία, που αναφέρθηκε στο περιοδικό New Dawn (τεύχος 41 March-April 1997) συσχετίζει αμέσως με τους τεχνητούς σεισμούς.

 

Θα μπορούσαν ορισμένοι μεγάλοι σεισμοί στην Τουρκία, στην Ελλάδα, στο Μεξικό, στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Σουμάτρα να είναι πειράματα μιας νέας τεχνολογίας; Απλώς κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Εάν επαληθευθεί αυτό τότε θα περιμένουμε περισσότερους και πιο καταστρεπτικούς σεισμούς στον κόσμο εναντίον επιλεγμένων «στόχων» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων. Τότε θα έχει σημάνει και η ώρα για την τελική έφοδο για την επιβολή της Παγκόσμιας Αμερικανό-σιωνιστικής Δικτατορίας στον κόσμο.

 

Όλα αυτά τα αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, επειδή πρόκειται για θέματα που καλύπτοντα από το επτασφράγιστο πέπλο του απορρήτου και επομένως υπεισέρχονται σ’ αυτά αρκετό μυστήριο, η αχαλίνωτη φαντασία, η θεολογία και συχνά η θεολογική εκμετάλλευση, η μεταφυσική και πολύ συχνά φυσικά το ψέμα.

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.




Σε συνεργασία με:




Το Ράδιο μας!