Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 3:22 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΣΛΑ

Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία ο Εγκέλαδος είναι ένας εκ των Γιγάντων. Οι Γίγαντες είναι παιδιά της Γη και του Ουρανού και τους γέννησε η Γη για να εκδικηθεί τους υιούς της, τους Τιτάνες. Οι Γίγαντες ήταν πανύψηλοι, τεράστιοι και τερατώδεις, με πολύ μεγάλη δύναμη και ανίκητοι, είχαν δε φοβερή όψιν, πολλά  και μακριά μαλλιά,  μεγάλα γένια και κορμί που κατέληγε σε δράκοντα. Τον Εγκέλαδο τον κατεδίωξε η Αθηνά (Φρόνηση) και τον αιχμαλώτισε σκεπάζοντάς τον με το νησί της Σικελίας. Αυτός όμως όταν ξυπνάει σείει από καιρού εις καιρόν όχι μόνον την Αίτνα, αλλά και την Ελλάδα και πολλές άλλες περιοχές της Γης.

Η Ελλάδα είναι από τις πλέον σεισμογενείς χώρες του Κόσμου. Έχει στο ενεργητικό της τρεις Μεγάλους Κατακλυσμούς (Ωγύγου, Δευκαλίωνος και Δαρδάνου) που προήλθαν από μεγάλες κοσμικές καταστροφές και κατολισθήσεις που κατέληξαν στην καταβύθιση της Αιγηίδος (της περιοχής που καταλαμβάνει σήμερα το Αιγαίο πέλαγος), στην καταστροφή του Μινωικού Πολιτισμού κλπ. Πώς όμως προήλθαν οι Μεγάλοι Κατακλυσμοί; Ο Πλάτωνας περιγράφει την καταβύθιση της Ατλαντίδος ως εξής: «Συνέβη τρομακτικός σεισμός και επακολούθησαν φοβερές κατολισθήσεις και εκτεταμένες πλημμύρες». Έτσι έγινε και η καταβύθιση της Αιγηίδος,


Προσφάτως συνέβησαν τρεις καταστρεπτικοί σεισμοί, ο ένας στην Τουρκία, ο άλλος στην Ταϊβάν και ο μεγάλος σεισμός μεγέθους 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Σουμάτρα της Ινδονησίας, που συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Ιδιαιτέρως ανησυχητική ήταν η καταστροφή από το παλιρροϊκό κύμα (το γνωστό Τσουνάμι) που έπληξε μεγάλες περιοχές σε ολόκληρη την Ν. Α Ασία, όσες  δηλαδή βρίσκονται γύρω από τον Ινδικό ωκεανό. Αφήνουμε αυτόν που έγινε προχθές στην Ιαπωνία, γιατί ακόμα δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της καταστροφής!

 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της NASA και των ειδικών σεισμολόγων, γεωλόγων και λοιπών επιστημόνων, οι φυσικές καταστροφές (καταστρεπτικότατοι σεισμοί, φονικά παλιρροϊκά κύματα, άγριοι τυφώνες, πλημμύρες λόγω τήξεως των πάγων, φοβερές καταιγίδες κλπ) θα ενταθούν στο μέλλον με εκατόμβες θυμάτων, λόγω:

·         Της αλματώδους αυξήσεως του πληθυσμού της Γης (Ήδη έχει ξεράσει τα 6 δις).

·         Της κατοικήσεως του πληθυσμού στις ακτογραμμές και στις σεισμογενείς περιοχές (Ν. Α Ασία, Ανατολική Μεσόγειος, Καλιφόρνια, Κίνα κ. α).

·         Της κατασκευής τεχνητών έργων που ενδέχεται να μην αντέξουν σε μεγάλους σεισμούς (ουρανοξύστες, γέφυρες, πυλώνες, τεχνητές λίμνες με φράγματα κ. α).

·         Της υπερθερμάνσεως του πλανήτη μας εξ αιτίας του φαινομένου του θερμοκηπίου (κατά την NASA αυτό δημιουργεί φόβους για σεισμούς, φυσικές καταστροφές κ. α).

·         Της απειλής δημιουργίας τεχνητών σεισμών από τον ίδιο τον άνθρωπο. (Κατά τον καθηγητή της σεισμολογίας Kerry Sieh του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνιας, «Υπάρχουν 40 πόλεις με εκατομμύρια πληθυσμό που βρίσκονται σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από τις μεγάλες γεωλογικές πλάκες και αυτές είναι υποψήφιες για μια μεγάλη καταστροφή»).

·         Των πυρηνικών δοκιμών και ιδίως των υπόγειων δοκιμών. (Ο Ινδικός ωκεανός είναι «Πεδίο Πυρηνικών Δοκιμών» όλων των πυρηνικών δυνάμεων. Στις 26 Δεκεμβρίου 2004 είχε γίνει - σύμφωνα με Ισραηλινά δημοσιεύματα που δεν διαψεύσθηκαν -  υπόγεια πυρηνική δοκιμή από τις ΗΠΑ στον Ινδικό ωκεανό, έξω από την Ινδονησία. Οι σεισμολόγοι λένε ότι δεν είναι διόλου απίθανο οι δοκιμές να έχουν ευαισθητοποιήσει τα γεωλογικά ρήγματα και τις τεκτονικές πλάκες, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση τους και την δημιουργία σεισμών).

 

Τι είναι, όμως, οι Σεισμοί; Ας δούμε τι μας λένε οι επιστήμονες: Οι φυσικοί σεισμοί δημιουργούνται από την μετατόπιση των τεκτονικών πλακών πάνω στον φλοιό της Γης. Ως γνωστόν μεταξύ του φλοιού της Γης και του ρευστού διάπυρου πυρήνα της η τεράστια κρούστα περιλαμβάνει το 83% του όγκου της Γης. Αποτελείται από στερεά πετρώματα, τα οποία θερμαίνονται από τον ρευστό πυρήνα της Γης με την ραδιενεργό αποσύνθεση τους. Η κυκλοφορία της ρευστής αυτής μάζας είναι η κινούσα δύναμη κάτω από τις τεκτονικές πλάκες, η οποία φτιάχνει όρη και προξενεί τους σεισμούς. Η καταστρεπτική δύναμη του σεισμού προέρχεται από την συγκεντρωθείσα επιτάχυνση, όταν δύο αντίθετα ρήγματα ή τεκτονικές πλάκες, οι οποίες είναι κλειδωμένες μεταξύ τους πολύ καιρό, ξαφνικά απομακρύνονται ή συγκρούονται μεταξύ τους. Αυτά λένε οι επιστήμονες για τους σεισμούς (αργότερα θα δούμε άλλα πράγματα…). 

 

Ως τώρα γνωρίζαμε ότι οι σεισμοί είναι φυσικοί και δημιουργούνται από τις δυνάμεις που αναφέραμε. Τώρα όμως θα πρέπει να προβληματισθούμε μήπως ορισμένοι σεισμοί είναι αποτέλεσμα των δικών μας ανθρωπίνων επεμβάσεων επί της Γης. Οι γεωλόγοι και σεισμολόγοι παραδέχονται ότι μπορούν να δημιουργηθούν σεισμοί από τις δραστηριότητες των ανθρώπων κατά τους εξής τρόπους:

·         Με την έκχυση υγρών εντός της Γης (αυτό συμβαίνει όταν αντλούμε το πετρέλαιο και στη θέση του γεμίζουμε τα πηγάδια με νερό).

·         Με την εξαγωγή υγρών ή αερίων από τη Γη (αυτό συμβαίνει με την άντληση πετρελαίου, νερού, αερίων κλπ).

·         Με την εξαγωγή μεταλλευτικών προϊόντων (ορυχεία).

·         Με τις δοκιμές πυρηνικών όπλων ή την έκρηξη συμβατικών βομβών κατά την διάρκεια πολέμων (Ρώσοι σεισμολόγοι έχουν αποδώσει στις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές την πρόωρη διέγερση σεισμικών ρηγμάτων).

·         Με την κατασκευή φραγμάτων και τεχνητών λιμνών λόγω του τεραστίου βάρους των υδάτων (σεισμοί στο Ντένβερ το 1962-1965).

 

Ας κάνουμε μια μικρή παρένθεση εδώ. Δεν είναι μόνον οι παράκτιες περιοχές που έχουν ανάγκη προστασίας από τα παλιρροϊκά κύματα αλλά και αυτές που βρίσκονται κάτω από τεχνητά φράγματα. Προστασία, δηλαδή, από τυχόν καταστροφές τους λόγω σεισμών ή γεωλογικών κατολισθήσεων. Μπορεί να γίνουν ασύλληπτες καταστροφές από το φοβερό «Τσουνάμι» που θα δημιουργηθεί εάν σπάσει ένα φράγμα και απελευθερωθούν ξαφνικά οι τεράστιες ποσότητες υδάτων από τις υψομετρικές στάθμες των λιμνών μέχρι την θάλασσα. Εάν για παράδειγμα σπάσει ένα από τα φράγματα των λιμνών Κρεμαστών, Καστρακίου και Σκοπιάς της ΔΕΗ στην Αιτωλοακαρνανία, ενδέχεται να «πνιγούν» η πόλη της Άρτας, του Αγρινίου και όλα τα χωριά κατά μήκος της διαδρομής των απελευθερωθέντων υδάτινων όγκων. Μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος (σπάνιο είδος που απειλείται με εξαφάνιση) τι σχέδια υπάρχουν και τι μέτρα έχουν ληφθεί και πόσες ασκήσεις ετοιμότητας έχουν γίνει για την προστασία των κατοίκων αυτών των περιοχών σε περίπτωση μιας τέτοιας καταστροφής; Κλείνει η παρένθεση.


Εκτός, όμως, από τους σεισμούς που μπορούν να προκληθούν λόγω των παρεμβάσεων του ανθρώπου, υπάρχουν όπως λένε οι «περίεργοι» και άλλου είδους σεισμοί. Τεχνητοί, «χειροποίητοι». Παρότι το θέμα των χειροποίητων σεισμών είναι επτασφράγιστο μυστικό και μόνον στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Χόλλυγουντ εμφανίζεται, έχει ανακαλυφθεί η τεχνολογία για την δημιουργία τέτοιων σεισμών. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο πρόσφατος σεισμός και το παλιρροϊκό κύμα είναι έργον ανθρώπων (άλλο τι λένε οι κακές γλώσσες, τις οποίες όπως έχω ξαναπεί και θα λέω συνέχεια, έχω την τάση να τις πιστεύω).

 

Ας ρίξουμε, όμως, μια ματιά στην ιστορία αυτής της τεχνολογίας που μπορεί να δημιουργήσει τεχνητούς σεισμούς. Η ιστορία ξεκίνησε με την Τεχνολογία TESLA. Ο Σέρβος Νίκολας Τέσλα (Nicolas Tesla) υπήρξε ο μεγαλύτερος επιστήμων-τεχνολόγος του περασμένου αιώνα. Δεν έγινε πολύ γνωστός διότι οι εφευρέσεις και τα πειράματά του που βασίστηκαν σ’ αυτές φάνηκαν πολύ «ευαίσθητα» και πολύ «προχωρημένα» στο κατεστημένο και τις εταιρείες που το υποστηρίζουν και αυτές τις εφευρέσεις τις έκλεψαν ή τις κατέστρεψαν.

 

Ο Τέσλα είναι ο πρώτος που με τροφοδότηση μιας ορισμένης συχνότητας δημιούργησε στο εργαστήριό του στο Μανχάταν των ΗΠΑ κραδασμούς οι οποίοι προξένησαν «τεχνητό σεισμό». Στο βιβλίο με τίτλο «Τέσλα - Οι χαμένες Ανακαλύψεις» υπάρχει κεφάλαιο «Χειροποίητοι Σεισμοί» (Man-Made Earthquake) στο οποίον αποκαλύπτεται η δύναμη της δονήσεως πάνω στην οποία πειραματίστηκε όχι μόνον σε ηλεκτρικά πεδία αλλά και σε μηχανικά. Μάλιστα ένα πείραμα ξέφυγε από τον έλεγχό του και όταν είδε το κακό ο Τέσλα άρχισε να σπάζει το δονητή με σφυρί για να σταματήσει την σεισμική καταστροφή.

 

Ο Τέσλα προσάρμοσε ένα μικρό αλλά ισχυρό δονητή με πεπιεσμένο αέρα σε μια μεταλλική κολώνα του εργαστηρίου του προκαλώντας δονήσεις. Σε λίγη ώρα άρχισε να σείεται όλο το κτίριο. Τα μηχανήματα ξεκόλλησαν από τις βάσεις τους, έσπαζαν οι σωλήνες της ύδρευσης, ράγισαν τα τζάμια των παραθύρων, έπεφταν οι σοβάδες κλπ. Η εξήγηση που δίδεται είναι ότι ο Τέσλα συντόνισε τον δονητή στην συχνότητα δονήσεως των πετρωμάτων που βρίσκονταν κάτω από το κτίριο. Το ίδιο πείραμα επανέλαβε με ένα μικρό δονητή με μπαταρία, τον οποίο προσάρμοσε σε μια σιδηροδοκό σε κάποιο υπό κατασκευή κτίριο και σε λίγο άρχισε να σείεται όλο το κτίριο. Απλούστατα ο Τέσλα συντόνισε την συχνότητα του δονητή του με την συχνότητα του υπεδάφους. Μάλιστα (ίσως υπερβάλλοντας) έλεγε ότι, «με ένα ισχυρό δονητή θα μπορούσα να σχίσω τη γη στα δύο».

 

Ο Τέσλα, λοιπόν, δικαίως θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης Τηλεγεωδυναμικής. Σε άρθρο του έγραφε: «Οι ρυθμικές δονήσεις εισχωρούν μέσα στη Γη χωρίς σχεδόν απώλεια ενεργείας. Είναι δυνατόν να μεταφέρεις μηχανικά αποτελέσματα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις στη Γη και να παράγεις όλων των ειδών τα μοναδικά φαινόμενα». (Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό από το παρελθόν στον Γαλλικό Στρατό, διότι ο ρυθμικός βηματισμός ενός στρατιωτικού τμήματος συντονίσθηκε με τους κραδασμούς της γέφυρας με αποτέλεσμα την καταστροφή της. Από τότε όταν στρατιωτικό ή άλλο πεζοπόρο τμήμα διέρχεται από γέφυρα απαγορεύεται ο ρυθμικός βηματισμός και ο κάθε ένας ακολουθεί το δικό του βηματισμό). Ο Τέσλα υπερηφανευόταν ότι μπορούσε να κουνήσει και να γκρεμίσει ακόμη και τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, το Empire State Building.

 

Αυτά τα φαινόμενα μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και για πολεμικούς σκοπούς. Υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες ότι πράγματι έχουν μπει σε πολεμικές εφαρμογές. Αρκετοί σεισμοί, έχουν συνδεθεί με την διενέργεια τέτοιων πειραμάτων, αλλά και μυστηριώδη φώτα στο διάστημα (UFO) συνδέονται με πιεζοηλεκτρικά φαινόμενα που δημιουργούνται από σεισμούς. Αυτά τα φώτα είναι εξαιρετικά ευδιάκριτα, κυκλικά ή τριγωνικά στο σχήμα, άσπρα, κίτρινα, κόκκινα ή μπλε στο χρώμα και παραμένουν στον ουρανό ορατά επί 5-20 λεπτά της ώρας και μετά διαλύονται.

 

Ο Τέσλα εκφράζει μεγάλη ανησυχία για τα αποτελέσματα αυτής της τεχνολογίας διότι όπως είπε «είναι δυνατόν αυτή να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου και να καταστρέψει μεγάλες εκτάσεις ή και ολόκληρη τη Γη». Και σήμερα υπάρχουν άπειρες ανθρώπινες πηγές δονήσεων που μπορούν να θέσουν τη Γη σε ένα αυτοτροφοδοτούμενο συντονισμό ολέθρου. Μήπως λοιπόν ο πολλαπλασιασμός των καταστροφών (δηλαδή σεισμών, τυφώνων, ακραίων καιρικών φαινομένων, παλιρροϊκών κυμάτων, καυσώνων κι ό,τι άλλο μας ταλαιπωρεί) οφείλεται σε ανεξέλεγκτες πηγές αυτοτροφοδοτούμενης δονήσεως της Γης με στατικά κύματα; Η ετυμηγορία της φύσης δείχνει τον ένοχο που είναι ταυτόχρονα και το θύμα, τον άνθρωπο, τον αρχιτέκτονα των πυρηνικών όπλων και του «φαινομένου του θερμοκηπίου» μέσα στο οποίο καλλιεργείται η έσχατη απειλή της ερημοποίησης, των κατακλυσμών, των σεισμών, της βύθισης και εξαφάνισης εδαφών, των οικολογικών προσφύγων.

 

Μήπως ο «σεισμός» και το παλιρροϊκό κύμα (Τσουνάμι) του Ινδικού ωκεανού οφείλεται σε ανθρώπινα ανεξέλεγκτα πειράματα ή σε εγκληματικές ενέργειες; Η πρώτη εκδοχή, λίγο απίθανη αλλά όχι αδύνατη, μπορεί να είναι αποτέλεσμα των πειραμάτων του προγράμματος HAARP (που θα δούμε στη συνέχεια), δεδομένου ότι η τεχνολογία υπάρχει και τα σχετικά μυστικά πειράματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η άποψη αυτή κυκλοφορεί ήδη ευρέως ακόμη και  στο  internet.

 

Η δεύτερη εκδοχή και η πιο πιθανή είναι ο σεισμός και το παλιρροϊκό κύμα να είναι αποτέλεσμα υποθαλάσσιας πυρηνικής εκρήξεως στον Ινδικό. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ έκαναν μια πυρηνική δοκιμή στις 26.12.2004 στον Ινδικό ωκεανό, οι ειδικοί την συσχετίζουν με την δημιουργία του πρωτοφανούς παλιρροϊκού κύματος, αλλά και με την ευαισθητοποίηση των σεισμογενών ρηγμάτων και των τεκτονικών πλακών της περιοχής. Λένε (οι κακές γλώσσες και οι «περίεργοι») ότι το τσουνάμι είναι έργο ανθρώπινο, για να αποσπασθεί η προσοχή της διεθνούς κοινής γνώμης από την άθλια πολιτική και οικονομική κατάσταση των Αμερικανών εξ αιτίας της εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράκ και Αφγανιστάν.

 

Αλλά εάν αποκλείσουμε την εκδοχή της ανθρώπινης επέμβασης (που δεν την αποκλείουμε) δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την ευθύνη των ανθρώπων της Υπηρεσίας Ωκεανογραφίας και Ατμοσφαίρας της Αμερικής, που ενώ έλαβε ένα εξαιρετικά ανησυχητικό μήνυμα δεν σήμανε συναγερμό στην περιοχή του Ινδικού (με εξαίρεση την Αμερικανική βάση στο Νησάκι Ντιέγκο Γκαρσία) ώστε να απομακρυνθούν οι πληθυσμοί από την παράκτια ζώνη.

 

Εδώ μπαίνει ένα ερώτημα: «Είναι Προβλέψιμοι οι Σεισμοί; Υπάρχουν ενδείξεις ότι επέρχεται ένας καταστρεπτικός σεισμός». Από μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν έχουμε ορισμένες ενδείξεις που πρέπει να μας προβληματίσουν, όπως για παράδειγμα:

·         Ο βυθός στη θάλασσα στο Ιζμίτ της Τουρκίας (Νικομήδεια) πριν από το σεισμό έγινε κόκκινος και η θερμοκρασία ανέβηκε στους 40-45 βαθμούς Κελσίου, παρότι δεν υπάρχει υποθαλάσσιο ηφαίστειο στη θάλασσα του Μαρμαρά.

·         Δύο μέρες πριν από το σεισμό εκατοντάδες ψάρια, καβούρια και άλλα θαλασσινά είδη ψόφησαν (όχι από φυσικό θάνατο).

·         Μερικά από τα ψόφια θαλασσινά είδη έδειχναν καμένα.

·         Καμένα ήσαν και μερικά δίχτυα ψαράδων και τα πετρώματα στο βυθό μαυρισμένα.

·         Οι ψαράδες λένε ότι είδαν παράξενα φώτα στο βυθό.

Τα φαινόμενα αυτά συνεχίσθηκαν και μετά το σεισμό. Παρόμοια φαινόμενα είδαν και οι Κινέζοι πριν από τον τρομακτικό σεισμό της 28.07.1976 ο οποίος κατέστρεψε την πόλη Tangshan και άφησε πίσω του 650.000 θύματα.

·         Πριν από τον πρώτο σεισμό την νύχτα (στις 3.30 π.μ.) ο ουρανός έγινε φωτεινός σαν να ήταν ημέρα. Το φως ήταν λευκό και κόκκινο και ήταν ορατό από απόσταση 200 μιλίων.

·         Τα φυλλώματα πολλών δένδρων κάηκαν καθώς και τα κηπευτικά στους κήπους ήσαν καμένα στην μια όψη.

Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά φαινόμενα συνδέονται με το ηλεκτρομαγνητικό πλάσμα και τα σφαιρικά φώτα και οι αναλαμπές εξηγούνται με την βοήθεια της τεχνολογίας Τέσλα (πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο). Τα φωτεινά φαινόμενα και οι χρωματιστές αναλαμπές μήπως είναι αυτό που ο Τέσλα έλεγε το 1935, ότι δια της Τηλεγεωδυναμικής μπορείς να παράγεις «όλων των ειδών τα μοναδικά αποτελέσματα»; Μήπως λοιπόν και οι Κινέζοι επιστήμονες εργαζόμενοι πάνω στη θεωρία αυτή προξένησαν μια ανεξέλεγκτη έκρηξη; Γιατί κατά τους ειδικούς (μη υποταγμένους στο κατεστημένο) δεν φαίνεται ο σεισμός της Κίνας στις 28.7.1976 και ειδικά ο σεισμός της Σουμάτρας στις 24.12.2004 και το τσουνάμι του Ινδικού να ήταν φυσιολογικά φαινόμενα.

 

Μια άλλη ένδειξη είναι η ευαισθησία που δείχνουν τα ζώα πριν από κάποια μεγάλη καταστροφή. Τα ζώα και το…Χόλλυγουντ έχουν μια παράξενη διαίσθηση και ευαισθησία στην έλευση των σεισμών. Στις νήσους Ανταμάντ και Νικομπάρ του Ινδικού τα ζώα απομακρύνθηκαν από τις ακτές πριν ξεσπάσει το τσουνάμι, διότι προφανώς συνέλαβαν νωρίτερα τις σεισμικές συχνότητες και την υποχθόνια και επιφανειακή ενέργεια. Όσο για την αναφορά στο Χόλλυγουντ, το 2004 κυκλοφόρησε και έγινε ανάρπαστο το βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Ken Follett με τίτλο: «Το Σφυρί της Εδέμ» (Hammer of Eden) το οποίον πραγματεύεται τον τρόμο από μία τρομοκρατική ομάδα που απειλεί να ισοπεδώσει το Σαν Φρανσίσκο. Όταν ερωτήθηκε από το περιοδικό «Salon Magazine» αν το σενάριο αυτό είναι πραγματοποιήσιμο, απήντησε ότι «μου το είπαν οι σεισμολόγοι. Είναι δύσκολο να πω ποιος. Ποιος γνωρίζει. Είναι μέσα στην σφαίρα του δυνατού». Αλλά για κείνους που έχουν ανθρώπινη συνείδηση, μπαίνει αβίαστα το ερώτημα: Ο κόσμος μας διευθύνεται από παράφρονες εγκληματίες που εκστασιάζονται και ηδονίζονται με τη γενοκτονία των ανθρώπων και την καταστροφή της φύσεως;

 

Συνεχίζοντας την εξέταση της Τηλεγεωδυναμικής Τεχνολογίας ας ρίξουμε μια ματιά και στο μυστικό πρόγραμμα HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program), το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο των ΗΠΑ (και που πιθανώς να είναι μια τρύπα στο νερό). Πολύ παράξενα είναι τα λόγια του τέως υπουργού αμύνης των ΗΠΑ Γουίλιαμ Κοέν (ποια να είναι άραγε η καταγωγή του;), ο οποίος δήλωσε τον Απρίλιο του 1997: «Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας, με τον οποίο μπορεί να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν από μακριά σεισμούς ή να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια, με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» (American Secretary of Defence William S. Cohen, April 1997).

 

«Σύμφωνα με την Ελληνική Αρχαιολογία οι Άρπυιες (HAARP) ήσαν θυγατέρες του Θαύμαντος και της Ηλέκτρας του Ωκεανού, και επομένως αδελφές της Ίριδος. Κατ’ άλλους ήσαν του Πόντου και της Γης ή του Ποσειδώνος. Τα ονόματα τους ήσαν Αελλώ και Ωκυπέτη ή Ωκυπόδη και Θύελλα κ.α. και ήσαν τέρατα φρικωδέστατα, επειδή είχαν μεν παρθενικό πρόσωπο, και χείρας πόδας ανθρώπου, νύχια Γύπα, σώμα πτερωτό, ομοίως Γυπός και ώτα Άρκτου, πρόσωπον ωχρόν και φοβερόν υπό της πείνης. Επειδή ό,τι έτρωγον απέβαλον αυτό πάλιν ευθύς και ούτω ελίμοττον αείποτε. Πτερά δε είχον μέγιστα, ώστε ανέδιδον ιπτάμεναι κρότον άγριον και φοβερόν. Προς τούτοις είχον και δυσωδίαν αφόρητον και λιμαντικήν (φορείς λιμώξεων). Ταύτα τοίνυν τα τέρατα ωνομάζοντο Κύνες του Διός, επειδή ήσαν τιμωρητικαί, ως αι Εριννύες, πεμπόμεναι εις τιμωρίαν των κακούργων, συχνά με την προσταγή των θεών. Αυταί κατώκουν προς την είσοδο του Άδου, και ήταν προορισμένον, να φονευθώσιν υπό των υιών του Βορέου, επειδή δεν ήσαν αθάνατοι» (ΩΓΥΓΙΑ τόμος Β΄ σελ. 111-114, Αθανάσιος Σταγειρίτης, Εκδόσεις Ελευθέρα Σκέψις).

 


Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!