Πέμπτη, 18-ΙΟΥ-2024, 2:03 PM
Welcome Ξωτικό | RSS


Διάφορα Ντοκουμέντα

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Οι αρχές στην πόλη Baotou, στην Μογγολία, έκλεισαν το αεροδρόμιο και απαγόρευσαν τις πτήσεις, για να... αποτραπεί ενδεχόμενη σύγκρουση με UFO!
Πτήσεις από τη Σαγκάη και το Πεκίνο ανέβαλαν την προσγείωσή τους, στη μογγολική πόλη, μέχρι να εξαλειφθεί ο κίνδυνος, για περίπου, δηλαδή, μία ώρα.
Αυτή είναι η όγδοη φορά, που αυτόπτες μάρτυρες βλέπουν UFO, στην Κίνα, από το τέλος Ιουνίου, ενώ η τελευταία σημειώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου.

AΛΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ VOYΑGER 2 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ
Μοιάζει με σενάριο φαντασίας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά, τί ακριβώς συμβαίνει. Το Voyager 2 ενδέχεται να έχει πέσει θύμα... πειρατείας από εξωγήινους, 33 χρόνια, μετά την αναχώρησή του από τη γη. Το σενάριο αυτό αναπτύχθηκε, γιατί οι επιστήμονες τη NASA δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα, που έρχονται πίσω στη γη.
Το 1977 η NASA είχε τοποθετήσει στο Voyager 2 ένα δίσκο, που περιείχε μουσική και χαιρετισμούς σε 55 διαφορετικές γλώσσες, περιμένοντας πως ο εν λόγω δίσκος, μπορεί να γινόταν αντιληπτός από ζωή, που δεν είναι, μέχρι σήμερα, γνωστή.
Μέχρι στιγμής, κανένας επιστήμονας δεν κατέστη δυνατό να εξηγήσει, το τί ακριβώς σημαίνουν αυτά τα μηνύματα και οι υποψίες ότι κάτι... καλό μπορεί να κρύβεται πίσω από το μυστήριο, μεγαλώνουν.
Το Voyager 2, που βρίσκεται κοντά στην άκρη του ηλιακού συστήματος, άρχισε να στέλνει στα τέλη Απριλίου, δεδομένα, από απόσταση 8.6 δισεκατομμυρίων μιλίων από τη Γη σε τέτοια μορφή, που ήταν "ανεξήγητη" για τους ειδικούς.

BOΛΤΑ ΜΕ... ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ
Ακούγεται απίστευτο και μάλλον... είναι. Ωστόσο, ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της ρωσικής δημοκρατίας της Καλμικίας, Κιρσάν Ιλιουμζίνοφ, ισχυρίζεται ότι συνάντησε εξωγήινους και, μάλιστα, έκανε βόλτα με το διαστημόπλοιο τους, όπως αποκαλύπτει ο ρωσικός Τύπος.
Ο Ιλιουμζίνοφ, που διοικεί την δημοκρατία αυτή στην Κασπία Θάλασσα, διηγείται συχνά ότι το 1997 συνάντησε εξωγήινους και μάλιστα πέταξε μαζί τους για αρκετές ώρες. Την ιστορία αυτή επανάλαβε πρόσφατα στην ρωσική τηλεόραση.
"Σας παρακαλώ να ερευνήσετε αν ο ηγέτης της δημοκρατίας της Καλμουκίας ενημέρωσε την ρωσική προεδρία για τις επαφές του με εξωγήινο πολιτισμό", τόνισε ο Αντρέι Λεμπέντεφ, βουλευτής του υπερεθνικιστικού κόμματος LDPR.
"Μήπως υπάρχει κάποια ειδική συμφωνία για τέτοιου είδους επαφές μόνο με ανώτατους αξιωματούχους της χώρας, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες, όπως είναι η περίπτωση του Ιλιουμζίνοφ;" διερωτήθηκε ο Ρώσος βουλευτής.

Βρετανοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι εξωγήινοι (αν υπάρχουν) μπορεί να μην είναι και τόσο φιλικοί
Οι επιστήμονες που αναζητούν εξωγήινη ζωή στο αχανές σύμπαν καλά θα έκαναν, για καλό και για κακό, να εμπλέξουν τις κυβερνήσεις και τον ΟΗΕ στις έρευνές τους, μήπως χωρίς να το θέλουμε, πέσουμε πάνω σε τίποτε εχθρικούς εξωγήινους, προειδοποίησε ένα Βρετανός αστρονόμος.
Καθώς όλο και εντείνεται η αναζήτηση εξωγήινης ζωής, χάρη στα συνεχώς βελτιωμένα τηλεσκόπια, και οι επιστήμονες εκφράζουν ολοένα και συχνότερα την αισιοδοξία τους ότι σε λίγα χρόνια θα βρεθούν τα πρώτα ίχνη ζωντανών (αν όχι νοημόνων) οργανισμών στο διάστημα, ο αστρονόμος Μάρεκ Κούκουλα του Βασιλικού Αστεροσκοπείου του Γκρίνουιτς εμφανίστηκε επιφυλακτικός.
Όπως είπε, "το ένα κομμάτι μου συμφωνεί με τους ενθουσιώδεις (αναζητητές εξωγήινης ζωής) και θα ήθελα να προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή με έναν σοφότερο και πιο ειρηνικό πολιτισμό. Μας αρέσει να υποθέτουμε ότι αν υπάρχει εξωγήινη ζωή εκεί έξω, θα είναι σοφή και αγαθή, όμως φυσικά δεν έχουμε στοιχεία ότι αυτό όντως συμβαίνει. Δεδομένων των συνεπειών από μια επαφή που δεν θα είναι αυτό που αρχικά ελπίσαμε, καλό θα ήταν οι κυβερνήσεις και ο ΟΗΕ να εμπλακούν στις σχετικές διαβουλεύσεις", δήλωσε, σύμφωνα με τους "Τάιμς του Λονδίνου" και την "Τέλεγκραφ".
Αν και δεν θα το περίμενε κανείς από ένα αξιοσέβαστο και μάλλον συντηρητικό επιστημονικό ίδρυμα (το αρχαιότερο του κόσμου), που φέτος γιορτάζει τα 350 χρόνια του, η Βασιλική Εταιρία του Λονδίνου (ουσιαστικά η ακαδημία επιστημών της Βρετανίας) διοργανώνει, αυτή την εβδομάδα, διήμερο συνέδριο με θέμα "Η ανίχνευση εξωγήινης ζωής και οι συνέπειες για την επιστήμη και την κοινωνία", όπου θα συμμετάσχουν καθηγητές πανεπιστημίων και εκπρόσωποι από τη NASA, την ESA, τον ΟΗΕ κ.α. Ο κορυφαίος Βρετανός αστρονόμος, ο επιφανής λόρδος Ρις, πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρίας, θα προεδρεύσει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, μεταξύ άλλων, θα μιλήσει ο γνωστός εξελικτικός βιολόγος του πανεπιστημίου Κέμπριτζ Σίμον Κόνγουεη Μόρις με τον εύγλωττο τίτλο "Προβλέποντας με τι θα μοιάζει η εξωγήινη ζωή -και προετοιμαζόμενοι για το χειρότερο"… Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο επιστήμονα, με δεδομένο ότι οι νόμοι της δαρβινικής εξέλιξης πρέπει να είναι καθολικοί στο σύμπαν, είναι "αναπόφευκτο" ότι υπάρχει νοήμων ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν, άρα πιθανότατα υπάρχουν και εξωγήινες τεχνολογίες. Πολλοί ερευνητές απορούν γιατί δεν έχουν ακόμα ληφθεί εξωγήινα μηνύματα, παρά τις συνεχείς προσπάθειες, εδώ και δεκαετίες, για τη μετάδοση από τη Γη ραδιοσυχνοτήτων και άλλων μηνυμάτων. "Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να απαντήσω στο τηλέφωνο", σχολίασε ο καθηγητής Μόρις, δείχνοντας την αβεβαιότητα ενός αριθμού επιστημόνων για το κατά πόσο οι τυχόν εξωγήινοι θα έχουν όντως καλές προθέσεις.
Εξάλλου, ο επίσης γνωστός φυσικός και πολυδιαβασμένος συγγραφέας Πολ Ντέηβις (πολλά βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά), από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα, που θα μιλήσει στο ίδιο συνέδριο, αναμένεται να ζητήσει από τους επιστήμονες να στρέψουν την έρευνα για εξωγήινη ζωή σε ό,τι βρίσκεται "μπροστά από τη μύτη μας" (ακούγεται λίγο σαν θρίλερ επιστημονικής φαντασίας!). Όπως δήλωσε, δείχνοντας ότι η ζωή έχει εμφανιστεί πάνω από μια φορές πάνω στη Γη, θα ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι μπορεί να έχει επίσης εμφανιστεί σε κάποιον άλλο πλανήτη. Όπως πιστεύει, "παράξενα" μικρόβια, που ανήκουν σε ένα τελείως ξεχωριστό "δέντρο της ζωής", που έχει αποκληθεί "σκιώδης βιόσφαιρα", μπορεί να βρεθούν σε απομονωμένα οικοσυστήματα όπου η συνήθης ζωή αδυνατεί να επιζήσει (έρημοι, ηφαίστεια, βυθός ωκεανών, Ανταρκτική κ.α.).
Από την άλλη, σύμφωνα με τον Άλμπερτ Χάρισον του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας (Ντέηβις), οι κοινωνικές συνέπειες από μια πιθανή συνάντηση με εξωγήινους μπορεί να ήσαν καταστροφικές, καθώς το γεγονός πιθανότατα θα προκαλούσε πανικό και χάος.
Το βρετανικό συνέδριο συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την έναρξη του προγράμματος SETI για αναζήτηση εξωγήινης ζωής, με πρωτοβουλία του αείμνηστου επιστήμονα Καρλ Σέιγκαν (το πρόγραμμα όμως μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει τα αρχικώς αναμενόμενα αποτελέσματα). Στο πλαίσιο αυτό, παράλληλα, πραγματοποιείται μια συνδιάσκεψη αστροβιολογίας στο Τέξας, όπου θα συζητηθούν οι νέοι μέθοδοι για τον εντοπισμό εξωγήινων, γεγονός ενδεικτικό για το αυξανόμενο επιστημονικό ενδιαφέρον που επισύρει το ζήτημα.

Ζουν εξωγήινοι ανάμεσα μας

Σύμφωνα με δηλώσεις Βουλγάρων επιστημόνων, οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι οι τελευταίοι ζουν ανάμεσά μας. Ο Lachezar F., αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών δήλωσε: (Οι εξωγήινοι βρίσκονται παντού γύρω μας και μας παρακολουθούν συνεχώς. Είναι πολλές οι φορές που συναντάμε αρκετούς από αυτούς στον δρόμο ή και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους αλλά είναι πρακτικά αδύνατον να το αντιληφθούμε. Δεν είναι εχθρικοί απέναντί μας και όλα δείχνουν πως θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν αναπτυχθεί αρκετά ώστε να υπάρχει μια ποιο άμεση επαφή μαζί τους). Επίσης, δήλωσε πως οι άνθρωποι δεν πρόκειται να είναι σε θέση να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους μέσω ραδιοκυμάτων, αλλά με τη δύναμη της σκέψης. Συγκεκριμένα: (Η ανθρώπινη φυλή σίγουρα θα έχει άμεση επαφή με τους εξωγήινους στα επόμενα 10 με 15 χρόνια. Οι εξωγήινοι επικρίνουν την ανήθικη συμπεριφορά των ανθρώπων σχετικά με την παρέμβαση του ανθρώπου στις διαδικασίες της φύσης).

Επαφές της ΝASA με εξωγήινους

Ο Edgar Mitchell δεν είναι μόνο ένας υπάλληλος της NASA, αλλά παράλληλα είναι και βετεράνος της αποστολής Apollo 14,  και ένας από τους αστροναύτες που έχουν περπατήσει στη Σελήνη και αυτό το γεγονός δίνει άλλη διάσταση στις καταγγελίες του. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο 77χρονος πλέον Δρ. Μίτσελ δήλωσε ότι αρκετές φορές εξωγήινα όντα έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας τα τελευταία 60 χρόνια, αλλά κάθε φορά οι επαφές αποκρύπτονται και καλύπτονται από κυβερνητικούς παράγοντες. Είπε επίσης οτι ότι πηγές της NASA που έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους τους περιγράφουν σαν «μικρά ανθρωπάκια με παράξενη όψη» που μοιάζουν αρκετά με την παραδοσιακή μορφή την οποία γνωρίζουμε από ταινίες, δηλαδή αυτή του μικρού σώματος με τα μεγάλα μάτια και κεφάλι. Επίσης τόνισε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια κοντά στη δική τους και ότι εάν ήταν εχθρικοί, σίγουρα θα μας είχαν εξαφανίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Όλα αυτά θα φάνταζαν σαν άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας εάν δεν προέρχονταν από το στόμα ενός τόσο διακεκριμένου αστροναύτη της NASA, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου σε διάρκεια περίπατου στη Σελήνη (9 ώρες και 17 λεπτά, στην αποστολή του 1971). Έχει πτυχίο στην Αεροναυτική Μηχανική και Διδακτορικό στην Αεροναυπηγική, ενώ υποστηρίζει ότι το Roswell ήταν πραγματικό και παραπλήσιες επισκέψεις εξωγήινων όντων συνεχίζουν να ερευνούνται ακόμα και σήμερα.

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

Δύο επιστήμονες από την Αργεντινή, οι οποίοι ερευνούν το φαινόμενο των UFO δηλώνουν ότι εντόπισαν ραδιενέργεια, μικροκύματα, ηλεκτρικά σήματα και ταλαντώσεις που προέρχονταν από τα βάθη ης Γης.Οι Ο. Hesse και J. Millstein ερευνούσαν το έδαφος στα βουνά γύρω από την πόλη Cashi όταν ετόπισαν τα σήματα αυτά και αφού τα ανέλυσαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η προέλευση τους δεν είναι φυσική. Όπως δήλωσε ο Hesse : (Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ταλαντώσεις δείχνουν την ύπαρξη κάποιας περίεργης  δραστηριότητας χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια. Τα εναλλασσόμενα ηλεκτρικά σήματα σημαίνουν την παρουσία κάποιας πηγής ισχύος και αυτό μπορεί να σημαίνει την ύπαρξη κάποιου περίεργου πολιτισμού ή την ύπαρξη κάποιας μηχανής). Ωστόσο, η περιοχή στην οποία οι δύο ερευνητές έκαναν την έρευνα τους δεν επιλέχθηκε τυχαία. Επιλέχθηκε λόγο της λήψης τεσσάρων  φιλμ που τράβηξε ένας ντόπιος ορειβάτης ονόματι Antonio Zuleta ανάμεσα στον Ιούνιο του 2000 και το Νοέμβριο του 2002. Σε αυτά τα φιλμ φαίνονται μυστηριώδη φώτα που κινούνται γρήγορα τα οποία εισχορούν  μέσα στο έδαφος και πάντα στο ίδιο σημείο. Οι δύο επιστήμονες πήγαν στη περιοχή συνοδευόμενοι από τον ίδιο τον Zuleta και τα ευρήματα τους από ότι φαίνεται ήταν ταυτόχρονα μυστηριώδη και συναρπαστικά. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ισχυριστούν ότι η τεχνολογία από την οποία προέρχονται τούτα τα σήματα δεν μπορεί να είναι γήινη. Σημειωτέον ότι τα μέλη ερευνητικών ομάδων της περιοχής που ερευνούν παράξενα φαινόμενα δεν εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα με τα αποτελέσματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ινστιτούτου FICI (Fundacion Institute) Biofvsice de Investigaciones) που εδρεύει στη La Matanza και το οποίο διευθύνει ο Pedro Romaniuk, ένας από τους πλέον γνωστούς ερευνητές των φαινομένων των UFO. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του ινστιτούτου για την ανακάλυψη: «Απλά είναι μια από τις πιο καυτές περιοχές του πλανήτη σε ότι αφορά στην εξωγήινη δραστηριότητα. Είναι μια περιοχή που εκτείνεται από το La Poma μέχρι το Cayafate και η οποία έχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τη βοήθεια του παγκόσμιου ερευνητικού δικτύου μας».Οι Hesse και Millstein θέλουν να συνεχίσουν την έρευνα τους με πιο ευαίσθητα μηχανήματα και επισημαίνουν ότι: «Για όλους όσους ασχολούνται με αυτού του είδους την έρευνα, η πιθανότητα να υπάρχουν σκάφη που εισχωρούν στη Γη στην ευρύτερη περιοχή των Άνδεων,  δεν είναι κάτι νέο καθώς απεικονίζεται σε πολλά πετρογλυφικά που έχουν βρεθεί από το Equador έως
τo Mentoza».

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
Η πιο καλά προετοιμασμένη χώρα στον κόσμο για ενδεχόμενη εξωγήινη επίσκεψη είναι η Ιαπωνία! Σύμφωνα με Ρωσική εφημερίδα, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχει εκπονήσει σχετικό σχέδιο υποδοχής σε κυβερνητικό επίπεδο, ενώ ήδη από το 1983 έχει στείλει και μηνύματα  με πληροφορίες σχετικά για τον πλανήτη και τους κατοίκους του. Αυτό που πιστεύουν  είναι πως μέχρι το 2015 αναμένεται η σχετική απάντηση. Κάτι ανάλογο βέβαια  φαίνεται πως θέλουν και οι Βορειοκορεάτες, καθώς φημολογείται πως πυρηνικός τους αντιδραστήρας μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα και σε πραγματικό χρόνο με όντα που βρίσκονται μέχρι και 1.000 έτη φωτός μακριά από τον πλανήτη μας.
Μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, επιτρέπει στους χριστιανούς χρήστες της να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα έξι μέρες μετά το θάνατό τους στους άπιστους φίλους και συγγενείς τους! Δημοσίευμα της «Τέλεγκραφ» αναφέρει πως με ετήσια συνδρομή 40 δολαρίων ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας, που φαίνεται πως αποδίδει πολλά χρήματα στον ιδρυτή της, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα έσοδα της επιχείρησής του.

ΜΑΡΤΙΟΣ 29, 2003 Iceland

Το αντικείμενο αυτό φωτογραφήθηκε από μία αποστολή η οποία είχε σκοπό να μελετήσει τους παγετώνες και τις κλιματικές αλλαγές στην Ισλανδία. Κατά την παραμονή του στον χώρο που φωτογραφήθηκε, μέρος των πάγων έλιωσε και αυτό είναι εμφανές και στην εικόνα. Το ποιο περίεργο όμως είναι η αναφορά που έγινε από τους ερευνητές. Το αντικείμενο αυτό δεν έμεινε περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα στο σημείο εκείνο. Αυτό σημαίνει πως η πτητική αυτή συσκευή εξέπεμπε ισχυρή μορφή ακτινοβολίας ή αρκετή θερμότητα ώστε να επηρεάσει τον χώρο που βρέθηκε.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 2003

Με φόντο το φεγγάρι αυτή θ εικόνα δείχνει ένα ιπτάμενο αντικείμενο το οποίο έκανε την εμφάνιση του στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία. Το αντικείμενο αυτό σύμφωνα  με μαρτυρίες πολλών μαρτύρων, παρέμενε στον χώρο να αιωρείται για περισσότερο από δεκαπέντε λεπτά και χωρίς να υπάρχει κάποιος ήχος ή κάτι που να δηλώνει κάποια μηχανική μορφή. Σε κάποια σημεία της πόλης και για πολύ μικρά χρονικά διαστήματα, παρατηρήθηκαν ανωμαλίες και μικροπαρεμβολές σε ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και στο δίκτυο παροχής ρεύματος.

UFO ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Το 1952 ο αρχηγός του ελληνικού Στρατού έγραψε μια αναφορά προς τους ανώτερους του , περιγράφοντας (μυστηριώδη αεροσκάφη ) που εθεάθησαν στην  διάρκεια του Β, Παγκόσμιου Πολέμου. Ανεξήγητοι ιπτάμενοι δίσκοι ,γνωστοί σαν (Φου φαιτερς) προβλημάτισαν τα βομβαρδιστικά τον Συμμάχων στης αποστολές τους πάνω από τα Βαλκάνια.
Την σοβαρότητα της κατάστασης υπογραμμίζει ένα περιστατικό όταν ένα UFO πέταξε γύρο από ένα αεροσκάφος τύπου Α-7η . Ο ίδιος υπουργός εθνικής άμυνας εξέπληξε τους δημοσιογράφους σε  πρες κόνφερανς που έγινε μετά το περιστατικό αυτό, όταν προέτρεψε για μια επείγουσα ερευνά του φαινομένου αυτού.

Ψηφοφορία
Σε τι θέματα θέλετε να ανανεώσουμε το site μας?
Total of answers: 351
Login form
Επισκεψιμότητα
Total online: 1
Επισκέπτες: 1
Μέλη: 0
Site Translator
 
Visitors Location
Γίνετε μέλος μας!


Τα βιβλία μας!
Για τους λάτρεις του τρόμου.
Σε συνεργασία με:
Το Ράδιο μας!