Τρίτη, 03-ΔΕΚ-2024, 11:47 PM
Welcome Ξωτικό | RSS

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Συγκλονιστικές ανακαλύψεις
ΘνητοςDate: Δευτέρα, 26-ΔΕΚ-2011, 11:35 PM | Message # 256
Ο βασιλιάς των μελών
Group: "Εσπερίτες"
Awards: 16
Status: Offline
Ανακαλύφθηκε στο Περού τάφος παλαιότερος των Ίνκας
9:02 μ.μ. | Αναρτήθηκε από Βισάλτης
-
Οι αρχαιολόγοι κοντά στον αρχαιολογικό θρησκευτικό χώρο του πολιτισμού των Σικάν- που προϋπήρχαν των Ίνκας- στο βόρειο Περού, ανακάλυψαν έναν μεγάλο τάφο με λείψανα 60 ανθρώπων που ετάφησαν πριν από 1.100 χρόνια.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «El Comercio» οι αρχαιολόγοι Χοσέ Κάρλος και Ελέρα Πινίλια προέβησαν σε ανασκαφές στο χώρο του ιερού «Βόας ντε Πομάκ» στην κοιλάδα Λαμαγιέκου, 800 χιλόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Λίμα.

Ο τάφος βρίσκεται σε βάθος 2,5 μέτρων και σύμφωνα με τους αρχαιολόγους τα μισά λείψανα των 60 ατόμων ήταν αποκεφαλισμένα, ενώ είχαν ταφεί και τα κρανία τους. Είχαν σφαγιαστεί, προφανώς, για λόγους θυσίας υπέρ των θεών των Σίκαν. Στον τάφο, ανακαλύφθηκαν, ακόμη σκελετοί σκύλων και καμηλών.

Ο πολιτισμός των Σικάν εμφανίστηκε 700 ή 750 χρόνια μετά Χριστό και εξαφανίστηκε περί το 1375, ενώ έφθασε στο αποκορύφωμά του μεταξύ των ετών 900 και 1100. Στη διάρκεια των αυτών χρόνων της ακμής τους
έγιναν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του πολιτισμού της Νότιας Αμερικής. Υπήρξαν, μάλιστα, επτά ή οκτώ λεγόμενοι ‘Κύριοι των Σικάν» που εκπροσωπούσαν την Ουράνια Δύναμη στη χώρα.

Το Νοέμβριο οι αρχαιολόγοι στο νότιο Περού είχαν ανακαλύψει τάφο με υπολείμματα 44 παιδιών, τα οποία, προφανώς, θυσιάστηκαν.
Μετά τον πολιτισμό των Σικάν ήρθε ο πολιτισμός των ‘Κόλλα’, ο οποίος επίσης, προηγούνταν των Ίνκας και αναπτύχθηκε μεταξύ του 1200 και 1450 μ.Χ.
--
Μικρές Εκδόσεις Γιῶργος Ἐχέδωρος
Πηγη , http://visaltis.blogspot.com/2011/12/blog-post_26.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Δευτέρα, 26-ΔΕΚ-2011, 11:50 PM | Message # 257
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 15
Quote (Θνητος)
είχαν ανακαλύψει τάφο με υπολείμματα 44 παιδιών, τα οποία, προφανώς, θυσιάστηκαν.

φριχτο !!να κάνεις ανθρωποθυσίες για να εξευμενίσεις τους θεούς.

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Δευτέρα, 26-ΔΕΚ-2011, 11:56 PM | Message # 258
Ο βασιλιάς των μελών
ΣΚΩΤΙΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΣ-

http://vimeo.com/19407522

Ειναι λιγο κουραστικο στην αρχη , μετα λεει καποια ενδιαφεροντα ?!

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Message edited by Θνητος - Δευτέρα, 26-ΔΕΚ-2011, 11:58 PM

margaritaDate: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 0:12 AM | Message # 259
Ο βασιλιάς των μελών
η ενθρόνηση του αντιχριστου!!!!

Added (2011-12-27, 0:12 AM)
---------------------------------------------
μπορει η λεξη αντιχριστος τελικα να αναφέρεται μεταφορικά για τον αρχηγό της παγκόσμιας κυβέρνησης

"Στο τέλος, αυτό για το οποίο μετανιώνουμε περισσότερο είναι οι προσπάθειες τις οποίες ποτέ δεν κάναμε"

ΘνητοςDate: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 0:17 AM | Message # 260
Ο βασιλιάς των μελών
Εσβησα το λινκ κατα λαθος !!
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Added (2011-12-27, 0:17 AM)
---------------------------------------------
Οχι ! καλως το εσβησα !
το εχω βαλει στις συνωμοσιες και το ξαναβαλα εδω κατα λαθος !
wacko

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 6:50 PM | Message # 261
Ο βασιλιάς των μελών
δεν καταλαβαινω γιατι δεν αντιδράμε ,τι περιμένουμε να μας απαγορεύσουνε να αναπνέουμε κι εμεις να το κάνουμε???εχουμε τα ρεμάλια στην κυβέρνηση και αποφασίζουν για τις ζωές μας και καθόμαστε απραγοι ???να δείτε που θα τους ξαναψηφίσουνε κι ολας.Εχω πολλα νεύρα αμα βρεθεί βουλευτής μπροστά μου δεν ξέρω αν προλάβει να κάνει τον σταυρό του!!!!! angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry

ΑθηναίοςDate: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 6:52 PM | Message # 262
Ο βασιλιάς των μελών
Awards: 17
Quote (margarita)
δεν ξέρω αν προλάβει να κάνει τον σταυρό του!!!!!

Ας κάνει το σταυρό του, ας κάνει και τη... σούβλα του! Δεν σώζονται με τίποτα! cool

Γης παις ειμί και ουρανού αστερόεντος,
αυτάρ εμοί γένος ουράνιον.

aposperittisDate: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 11:50 PM | Message # 263
Ο βασιλιάς των μελών
Group: Administrators
Quote (margarita)
δεν καταλαβαινω γιατι δεν αντιδράμε

Quote (margarita)
τι περιμένουμε να μας απαγορεύσουνε να αναπνέουμε κι εμεις να το κάνουμε?

Quote (margarita)
και καθόμαστε απραγοι ?

Quote (margarita)
να δείτε που θα τους ξαναψηφίσουνε κι ολας.

Για μια μέρα έγινες Μαριος!!!!! Όταν τα έλεγα εγώ μου λέγατε "Γιατί είσαι αρνητικός?"...............

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι!

ΘνητοςDate: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 11:52 PM | Message # 264
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Όταν τα έλεγα εγώ μου λέγατε "Γιατί είσαι αρνητικός?"...............

biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Τρίτη, 27-ΔΕΚ-2011, 11:59 PM | Message # 265
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (aposperittis)
Για μια μέρα έγινες Μαριος!!!!! Όταν τα έλεγα εγώ μου λέγατε "Γιατί είσαι αρνητικός?".........

είναι ανάδρομος ο ερμής σήμερα γι αυτό happy happy happy happy happy happy happy

ΘνητοςDate: Πέμπτη, 29-ΔΕΚ-2011, 12:22 PM | Message # 266
Ο βασιλιάς των μελών
Τα Αρχαία Μνημεία του Αγίου Όρους

http://visaltis.blogspot.com/2011/12/blog-post_4500.html

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

margaritaDate: Πέμπτη, 29-ΔΕΚ-2011, 8:15 PM | Message # 267
Ο βασιλιάς των μελών
δεν γουστάρω τους παπάδες και τους μοναχούς και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική ως προς το αρθρο

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 29-ΔΕΚ-2011, 8:25 PM | Message # 268
Ο βασιλιάς των μελών
Το ερώτημα είναι: πόσο μπορεί να συνυπάρξει η αρχαία ελληνική φιλοσοφία (όχι, βέβαια, η αρχαία θρησκεία) με την χριστιανική;

Μια ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα αυτό παίρνουμε από τον ιστοχώρο «Άγιον Όρος». Έτσι:
«Οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, έχοντες την άνωθεν σοφία, την Αγιοπνευματική βιωμένη εμπειρία, και την όντως θεολογία, όταν το απαίτησαν οι καιροί και οι περιστάσεις, και οι κάθε λογής αιρετικοί και πλανώντες και πλανώμενοι, τι έκαναν;»Πήραν από τους αρχαίους φιλοσόφους, την γλώσσα, τα νοήματα,την προυπάρχουσα θύραθεν σοφία, αυτήν την έστω ελλιπή ως προς την αποκάλυψη του αληθινού Θεού, αλλά τόσο πλούσια σε λόγο, και την ανακαίνισαν, της έδωσαν την πραγματική της διάσταση και νόημα και σκοπό

Τί λένε ρε παιδιά τα τραγιά; Οι πρόγονοί μας ήταν πάνσοφοι, ήταν δηλαδή άριστοι σε όλα και οι Χριστιανοί τους κατάκλεψαν την ανεπανάληπτη σοφία τους, αλλά στα θρησκευτικά ήταν κουμπούρες! Κι εσείς ρε τραγιά που έχετε την Θεία φώτιση του "ενός και αληθινού Θεού" γιατί δεν τα σκεφτήκατε μόνοι σας όλα αυτά;;; Γιατί ο καλός Θεούλης σας δεν σας τα φανέρωσε;;; Α να χαθείτε τσαρλατάνοι, ψεύτες, κλέφτες, γύφτοι του κερατά! tongue tongue tongue tongue

Message edited by Αθηναίος - Πέμπτη, 29-ΔΕΚ-2011, 8:29 PM

margaritaDate: Πέμπτη, 29-ΔΕΚ-2011, 8:42 PM | Message # 269
Ο βασιλιάς των μελών
Quote (Αθηναίος)
Κι εσείς ρε τραγιά που έχετε την Θεία φώτιση του "ενός και αληθινού Θεού" γιατί δεν τα σκεφτήκατε μόνοι σας όλα αυτά;;; Γιατί ο καλός Θεούλης σας δεν σας τα φανέρωσε;;; Α να χαθείτε τσαρλατάνοι, ψεύτες, κλέφτες, γύφτοι του κερατά!

μπράβο αθηναίε ,μου φτιάχνεις την διάθεση σιγά σιγά happy happy happy happy happy happy

ΑθηναίοςDate: Πέμπτη, 29-ΔΕΚ-2011, 8:46 PM | Message # 270
Ο βασιλιάς των μελών
Κολαζόμαστε βέβαια, νεογένητο το μωράκι... λεχώνα το Μαράκι, αλλά τί να κάνουμε! Πάνε γυρεύοντας! biggrin biggrin biggrin

Search: